CryEngine 2 pokreće akcijski MMO !

poruka: 6
|
čitano: 1.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

"Crytek-ov CryEngine 2 će pokretati novi MMO koji pravi Koreanski developer (ko će drugi ?) Reloaded Studios, a engine se koristi za "an upcoming action/Strategy MMORPG".

Reloaded Studios nije prvi developer koji je licencirao CryEngine 2 za MMO. Južno- Koreanski developer  XL Games je uradio isto kao i Reloaded Studios."

citirao sa Gaming area.

brb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://en.wikipedia.org/wiki/CryENGINE2

Scrollaj do dna i vidi da ih ima još, čini mi se 2 MMO projekta koji će koristiti CryEngine 2

Baš me zanima kako će to funkcionirati, sa physicsima i sličnim detaljima, a vrlo je vjerojatno da će trebati i jači kompjuteri od ovih koji danas pokreću Crysis i Warhead.

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to će onda biti super igra. za mene jer cryengine bio zakon. u njemu je rađen prvi farcry. a cryengine2 je još bolji i optimiziraniji. i naravno tu su crysis i warhead.

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CryEngine 2 pokreće akcijski MMO !
jurluk kaže...

to će onda biti super igra. za mene jer cryengine bio zakon. u njemu je rađen prvi farcry. a cryengine2 je još bolji i optimiziraniji. i naravno tu su crysis i warhead.

Optimiziraniji po cemu?po tome da strojevi danasnjice jedva vrte crysis?
Zanima me kako ce taj MMO raditi na prosjecnom kompu,racunajuci da ce biti brdo detalja i efekataNeodlučan
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
D_Inuit kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/CryENGINE2

Scrollaj do dna i vidi da ih ima još, čini mi se 2 MMO projekta koji će koristiti CryEngine 2

Baš me zanima kako će to funkcionirati, sa physicsima i sličnim detaljima, a vrlo je vjerojatno da će trebati i jači kompjuteri od ovih koji danas pokreću Crysis i Warhead.

da vidim
EDIT: (da-vidim) ne-(da vidim)
brb
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 0:44 (Ficho3D).
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...
 Optimiziraniji po cemu?po tome da strojevi danasnjice jedva vrte crysis?
Zanima me kako ce taj MMO raditi na prosjecnom kompu,racunajuci da ce biti brdo detalja i efekataNeodlučan
 Vjerojatno će ti MMO-i izađ za 1-3 god. pa zahtjevnost neće biti prevelik problem.
brb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice