Više informacija potražite na www.cropes.org
Više informacija potražite na www.cropes.org
nije potreban original a upute za instalaciju su ti na cropes forumu ;)
dali je mogu imati instaliran neki drugi patch osim hnl-a
Ja instalirao i sve radi, ali kakva su ono imena klubova: Hajduk- Gonzaraccio neki k tamo... Samo je NK Dinamo Zagreb u redu. Igraci isto sra*je.. Grbovi i ovo je sve OK.
nisi dobro instalirao patch... prati upute..
A popravio sam sad ;) sve OK!
Sawyer si ono ti postavio post sa download link i sve ono.
Anyway, sve u svemu dobar posao!
nisam.. jedan od editora je :)
isti mi je nick i tamo i ovdje ;)
Stvarno svaka cast toj ekipi na trudu!!! Imao sam HNL Patch za Fifu 2009 i stvarno je korektan posao obavljen.Naglasak mi je bio na navijanju koje je stvarno sjajno odradeno,malo je Maksimir lose napravljen ali nema veze
Kako promijeniti Home Ground recimo odem u edit i tamo promijenim home ground od Dinama kad ono opet igram na Amsterdam Areni, a želim neki drugi stadion čak i po defaultu Amsterdam Arena nije domaći teren...
Ne valja mi patch, sve sam radio po uputama?
Može li pomoć
Rješeno!
kakva je igrica nisam je jos instaliro ali sam cuo da je dobra da se cuje navijanje.jel zna netko koliko igrica zauzima.
imam windows 7 ali jso nekuzim sta da napravim da mi se poboljsaju imena moze pomoć.HVALA!
neće da mi skine sa tog linka, jel ima neki drugi link?
Dobar dan...
Eto ja sam skinuo pacheve za PES i to sam sve napravio kako piše...ali nikako ne mogu za igrati sa tim cropes postavkama...!
Molio bih vas ako mi možete kako pomoći...!
Hvala!
jel mi mozes reci kako si rijesio problem, meni je sve nesto sje***o... imena klubova i ocijene igraca su lose skroz...
Jel može link za download?