Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Adict kaže...

Ja cu kupit 10 komada cisto onako , a vjerujem da ce im cijena samo rast a ne padat :D

Isto, 10 komada strpao u inventar pa cekamo.

Prosle godine nisu bili koliko se sjecam mozda ce opet preskociti 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Counter Strike: Global Offensive

Eto uzeo i ja 5 komada

btw treba li tko ak redline ft jako dobrog izgleda sa complexity katowice 2014 stickerom? dam ju za stattrak ak cartel ft ili stattrak ak blue laminate ft

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 17:35 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jesam ja jedini koji nemoze uc u Valve Deathmatch, a moze u svaki drugi mode?

EDIT: Sad vise nemogu ni u jedan, samo izbaci failed to connect kad se krenem spajat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 17:36 (Raykip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovaj patch HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Smoke bug + nerf m4/ak + DŽEPNI ROCKET LAUNCHER + promjenjeni timeri za major turnire = katastrofa.

Mali plus nerf na pištolje, al su balansirali to s m4/ak nerfom. GG

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

0 0 hvala 0
14 godina
MasterG kaže...

sad je Gift Package pao na ispod 1eur...sa 30eur...hm...kupovati pa čekati zaradu? jel se isplati što mislite?

Naravno da se isplati. Ima previše Jackpot siteova ovih dana, a to im je jedan od najjeftinijih načina jake reklame.

Možda neće opet otići na 30€, ali sigurno će se bar poduplat cijena u roku od par mjeseci. Samo bit strpljiv.

Ja sam kupio 100 komada, računam da ću ih prodat iduće godine oko 10. mjeseca pa kolika god cijena bila. Manje od 0.95€ neće bit sigurno.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
Professeur kaže...

Ovaj patch HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Smoke bug + nerf m4/ak + DŽEPNI ROCKET LAUNCHER + promjenjeni timeri za major turnire = katastrofa.

Mali plus nerf na pištolje, al su balansirali to s m4/ak nerfom. GG

Kako su nerfali m4/ak? Mislio sam da su samo smanjili recovery time, valjda da ljudi opet počnu tap shootat?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Naravno da se isplati. Ima previše Jackpot siteova ovih dana, a to im je jedan od najjeftinijih načina jake reklame.

Možda neće opet otići na 30€, ali sigurno će se bar poduplat cijena u roku od par mjeseci. Samo bit strpljiv.

Ja sam kupio 100 komada, računam da ću ih prodat iduće godine oko 10. mjeseca pa kolika god cijena bila. Manje od 0.95€ neće bit sigurno.

Ja mislim da će bit ista stvar ko i sa stickerima, svi će isto mislit i na kraju ćemo imat pun k giftova a niko neće dizat cijenu

EDIT: oops, sorry za double post, nisam skužio

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 18:19 (Roko567).
17 godina

pošto sam noob Gift Package pada i kad igraš dm? sam moraš bit dobar? mislim imat dovoljan postotak killova il bodova?

hvala

peace

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 18:31 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam igrao 5 meceva dns samo  sa revolverom,imao svaki mec preko 20 killova i rank upo se na globala...

pistolj je prejak i potpuno mi odgovara.. imam jedno 10-ak 3k,4k i to clutcheva(1v4)...

lijevi klik only xd

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Sta ovo treba da znaci?

Ljubomoran sto postoje ljudi koji zaradjuju novac igrajuci se? 
Bas si salty

P.S. u kom svijetu zivis kad ne vidis da je csgo masina za pravljenje novca postala, pa i profesionalci reklamiraju sajtove za kladjenje/rulet 

potpuno se slazem s tobom, nisam jos nista isplatio, ali cu isplatit kad zatreba, trenutno sam na ~850 keyeva, u mjesec dana sa 50 na 850, imam frenda koji je isplatio preko 5k keyeva

11 godina

pazi ti ova govna od CSGO lounge. BOT-ovi su im offline već jedno 20h, sva sreća imao sam skinove koje nisam vratio i pazi ti što oni meni daju. Okladim se na E-Frag i dobijem, potencijalni dobitak je 4.33$ (stavio sam kad je bilo malo veći no ko ga je***) a oni meni daju skinove u vrijednosti 5x0.04$ pa koji k*** !?!??! NITI BLIZU!! Fakat sam popizdio sad!

Na slici dolje sam ostavio samo skinove koje sam betao

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina
odjavljen
MasterG kaže...

pazi ti ova govna od CSGO lounge. BOT-ovi su im offline već jedno 20h, sva sreća imao sam skinove koje nisam vratio i pazi ti što oni meni daju. Okladim se na E-Frag i dobijem, potencijalni dobitak je 4.33$ (stavio sam kad je bilo malo veći no ko ga je***) a oni meni daju skinove u vrijednosti 5x0.04$ pa koji k*** !?!??! NITI BLIZU!! Fakat sam popizdio sad!

rofl, meni se sve više i više gadi taj lounge, jel ima tko kakva iskustva sa fanobet-om?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 19:56 (Kordy).
11 godina

bio sam ja na Fanobet ali uzimaju 10% !!! a i stalno me privlači da se kladim na više parova pa mi se teže kontrolirat, inače sajt radi ok, no čine mi se manji koeficijenti

Sad baš gledam da nisam jedini koji je na taj meč bio scamman...netko započeo diskusiju na steamu

14 godina
MasterG kaže...

Fanobet je dobar, ali kradu 10% na koeficijentima što je stvarno previše.

Očajno csgo kladjenju fali dobar site poput Fanobeta sa istim cutom kao CSGL ( 0.5% ) što sam davno primjetio ali izrada istog takvog sitea i licence koje trebaš su jednostavno preskupe.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina

P.S. a sto se tice kladjenja zar stvarno ne znate?
Ako je gejm recimo

95-5

kladis se na ovaj sa 95 stavis max bet i pise ti (lupam) dobitak 20$, ne znaci da ces dobiti 20$

Svi itemi koji se betaju na taj mec, bilo na tim A ili tim B su zajedno i recimo ovako se desi

Ukupno 10 ljudi beta na jedan gejm, 9 beta na tim A, 1 beta na tim B.

Tim A pobjedi i sav dobitak je u stvari ono sto je betala osoba na tim B.
Sto znaci da NECE svi dobiti u tom slucaju i ako dobiju, nekad ce dobiti overpay ili underpay.
Betate na glupe meceve po 90% to se zaobilazi osim ako ne ides sa max bet jer tu mozes dobiti overpay (ako si srecnik)

Case closed.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 22:28 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Tomek.Klc kaže...
MasterG kaže...

Očajno csgo kladjenju fali dobar site poput Fanobeta sa istim cutom kao CSGL ( 0.5% ) što sam davno primjetio ali izrada istog takvog sitea i licence koje trebaš su jednostavno preskupe.

što ne uzima CSGL 2%, a ne 0,5%?

14 godina
MasterG kaže...
Tomek.Klc kaže...
MasterG kaže...

što ne uzima CSGL 2%, a ne 0,5%?

1% uzimaju, ja sam krivo napisao. Kad je 50-50 match vidit ćeš da ti je dobitak "0.99 for 1". 

100-(0.99x2/2) = 1% - Nadam se da sam ovo dobro napisao, matematika mi nije jača strana.

14 godina

(OBRI OG) prvi competitive, imam 26h na igri i prvi put je igram, dovoljno dobro? I za onaj revolver, stvarno to treba srediti jer likovi imaju mini awp s kojim trckaraju okolo i sam one hitove prave... No, ako ste imalo pametni mozete ih lako zaje*at dda jednom promase i gotovi su

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strm kaže...

(OBRI OG) prvi competitive, imam 26h na igri i prvi put je igram, dovoljno dobro? I za onaj revolver, stvarno to treba srediti jer likovi imaju mini awp s kojim trckaraju okolo i sam one hitove prave... No, ako ste imalo pametni mozete ih lako zaje*at dda jednom promase i gotovi su

ja ti imam tipa 5-6 mečeva i 1 win, znači nakon toliko otprilke se počne ok igrat, počeo sam kežualu vježbat , sam kaj tam i kjetena puno :) a pa na competitive mi se stalno deru noob na kaj se sam nasmijem, jbg, kad jesam :D

al najžešče mi je zna se desit da u nekoj partiji ostanemo nas 2 iz time i ja riješim trojicu i svi je , kao bravo, a u sljedečoj nooob hehehe

edit:

pitanje u jednoj partiji jebilo glasovanje protiv mene da me izbace i nije prošlo, recimo da je prošlo dal dobivam  onda competitive cool down?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 9:11 (mrakky).
17 godina
odjavljen
mrakky kaže...
Strm kaže...

edit:

pitanje u jednoj partiji jebilo glasovanje protiv mene da me izbace i nije prošlo, recimo da je prošlo dal dobivam  onda competitive cool down?

Ne

14 godina
neaktivan

Jedan clutch s revolverom od mene, volvo pls nerf.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...

Haha, takodje novi imam 50sati u igri, i 6 competitive wins, najbolji sam sa awpom i ssg-om, inace dodaj me na steam '' silvio626 '' :p

Battleog - 191silvinjo
15 godina

Nakon novog update me baš ide

http://prntscr.com/9cjfpb

Nitko više ne želi eco-at, crasho mi se CS par puta, i pao sam iz LE-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Eco runde su proslost sa

1 shot pistol 850$

kevlar 650$

smoke i flash 500

=

2000$

Mozel' bolja investicija? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel netko zna gdje nabržemogu prodat skinove sa skupim stickerima npr. katowice 2014?

15 godina

u tom i je trenutno problem, rifle-ovi su i dalje trenutno jaci, ali nema vise eco-a tako da tko dobije pistol ce vise manje zavrsit na 5-0 / 6-0 jer ce protivnici kupovat i kupovat sve dok ne uzmu rundu sa revolverima, a tad zna bit vise manje kasno, a i vise manje ekipa i na buy rundama ide na revolvere

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IVAN3539 kaže...

Nakon novog update me baš ide

http://prntscr.com/9cjfpb

Nitko više ne želi eco-at, crasho mi se CS par puta, i pao sam iz LE-a 

Pa zato što nema smisla ić eco. Ja osobno ne igram cs dok ne srede igru

13 godina
definho kaže...

u tom i je trenutno problem, rifle-ovi su i dalje trenutno jaci, ali nema vise eco-a tako da tko dobije pistol ce vise manje zavrsit na 5-0 / 6-0 jer ce protivnici kupovat i kupovat sve dok ne uzmu rundu sa revolverima, a tad zna bit vise manje kasno, a i vise manje ekipa i na buy rundama ide na revolvere

Da ces povesti 5-0 ili 6-0 nakon revolver update moras imati strasno lose igrace u protivnickom timu jer revolveri gaze, jednostavno nema balansa 1 shot je skoro pa long range distance, to mozda na low rankovima mozes izvuci 5-0 ali sve iznad DMG nema sanse.
Revolver je predobro oruzje, ako imas aim ne treba ti nista drugo.

17 godina

ste primjetili da nakon updatea pod video options je spika auto:high tj. ko da igra odlučuje sama koje su najbolje video opčdije na za nju il je to meni zato kaj sam ju prebacil na ssd, al nevidim razlog, čak ne ferma ni nvidia shadov tam kak got da postavim ne promjeni se niš, se da to kak isključit? ak je to do tog updatea?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

ste primjetili da nakon updatea pod video options je spika auto:high tj. ko da igra odlučuje sama koje su najbolje video opčdije na za nju il je to meni zato kaj sam ju prebacil na ssd, al nevidim razlog, čak ne ferma ni nvidia shadov tam kak got da postavim ne promjeni se niš, se da to kak isključit? ak je to do tog updatea?

To je samo tebi bajo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice