Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.420.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Gaben greedy jew, key 2.35EUR 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

meni to dobro doslo,taman uzeo 35keyva prije 4,5 dana xd

kako sam dobio alert na mainu i uzeo drugi acc gdje je rank bio mge i u 4 dana sam dosao na lema...

niti najmanje nisam razmisljao sto napraviti nego samo na mid otici i skidati likove(samo dd2 i mirage igram jer je najlakse carry),uvijek sam soloq tako da..

sada jos par winnova supreme i onda se muciti do globala :S

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Istina...Kljućevi su 2,35 € da nepovjeruješ ja sam još juče dobio drop falchion casea i kupio key i cijena je još bila 2,19 €

Valve i njihov cs go! šta je iduće 3,5,10 € Gabeu ništa nije bitno samo DAJ! ako ide DAJ još više gade mi se!

Zovite me X-Men
16 godina
neaktivan
Da li je i vama nakon zadnjeg updatea slab FPS?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sta ste greedy, pa ako vam je skupo nemojte kupiti. Necete umrijeti ako ne otvorite case 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I dalje nije bilo dovoljno za win,a ovo mi vjerojatno bio rank up game.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nije loš ovaj glitch ne izgleda loše 

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel bi mogao natjerati CSGO na HP Compaq 6730b? 

Core2Duo P8600 @ 2.40GHz

3GB DDR2

Intel GMA4500MHD

Znači neka bude 24FPS nije me briga, samo da pokrene haha....

0 0 hvala 0
17 godina

frend kupio na steamu cs go i ima hp probook i7 i amd radeon r5 m255 8gb rama star 4mj, nezna točno model, problem je taj užasno sporo učitavanje mape, veli prek 2 min, win 10 upgrade sa 8.1, ja mu tvrdim clean install winsa, al možda sam ukrivu se ko susreo sa takvim problemom?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

frend kupio na steamu cs go i ima hp probook i7 i amd radeon r5 m255 8gb rama star 4mj, nezna točno model, problem je taj užasno sporo učitavanje mape, veli prek 2 min, win 10 upgrade sa 8.1, ja mu tvrdim clean install winsa, al možda sam ukrivu se ko susreo sa takvim problemom?

Neka proba defragmentirati mapu od igre pa javi rezultat. Kako nemamo dovoljno informacija (recimo, koji je model diska, da li je disk zatrpan, da li ga defragmentira...), ovaj fix bi mogao skratiti učitavanje.

13 godina
neaktivan

ljudi ima li kod vas ovaj bug da vam nema novih skinova u igri a imate u inventoryu,ja uzeo 2 redlina preko opskins i stoje fino u inventoriu,udjem u igru kaze mi 2 new skins kliknem OK i nema ih nigdje,a evo i kolegi sam poslao jedan redline i u njeg isto tako...

izlazio iz steama,ponovo se logovao,restartovao i racunar nista ne pomaze..

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 22:54 (mersimh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrakky kaže...

Ja sam imao nesta slicno, neka povjeri drivere od grafičke, ja sam imao krive koje mi je windows update instalirao preko dobrih drivera... I nek instalira za obje grafe (ja imam intel itegrušu i amd).

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
14 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Jel bi mogao natjerati CSGO na HP Compaq 6730b? 

Core2Duo P8600 @ 2.40GHz

3GB DDR2

Intel GMA4500MHD

Znači neka bude 24FPS nije me briga, samo da pokrene haha....

Dual core i ram stoje, ali stom grafickom tesko da ce biti igrivo, ali radit ce. Posudi mu account neka isproba, sve neka ultra low stavi, pogotovo rezoluciju. Mislim da ima dosta tutorijala na interenetu za ultra low postavke.

15 godina
neaktivan
Ma stavio sam sve na najmanje što ide, pronašao na redditu negdje neku konfiguraciju čak, ali freeza kada dođe do onog djela kada treba učitati modele i to sve znači odmah poslije učitavanja mape. Tu sve stane, tj. ja vidim samo loading screen i čujem zvuk jednu-dvije sekunde i onda boot loop i mogu samo resetirati laptop.
17 godina
darko099 kaže...
mrakky kaže...

Ja sam imao nesta slicno, neka povjeri drivere od grafičke, ja sam imao krive koje mi je windows update instalirao preko dobrih drivera... I nek instalira za obje grafe (ja imam intel itegrušu i amd).

za objeinstalirano sve po ps, čak je radio reinstal drajvera, hvala svedno, vjerojatnoga bude donio pa da ja vidim kaj je posridi :)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
15 godina
neaktivan
Čisto ako nekoga zanima mislim da sam probao sve što piše na internetu, i nisam uspio. Ili dobijem freeze na Initializing map kada se treba pojaviti ono Continue, ili mi se crashaju driveri od grafičke i tu je toj priči kraj... 1.6 here I come...
13 godina
neaktivan

zna netko di mogu kupiti key a da nije preko steama jer preskupo mi 10€ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Globelsi , trebalo bi otvorit temu za betanje al tu cu napisat . Sinoc odigrao Protiv VP jer je bilo ocigledno da se izgubiti posto nisu imali svoga igraca a Liquid je stvarno dobar , na njima sam stavio 9.99 dobio 20 i kusur . Upravo gledam mec RCTIC vs PUBLIC , odigrao na public trenutno je 1:1 i igra se Cbble ( 3:2 ) za Public . Tamo sam stavio 4 najskuplja skina i dobitak je 14.29 .
u zadnja 2 dana sam odigrao 8 meceva od toga sam ih 7 pogodio i lagano stize profit .
Za danas mozda mislim odigrati neki Low bet na G2 protiv TSM jer je TSM jucer skoro pa izgubio OD C9 .
Napisite sta vi betate , malo da i porazgovaramo o tome ;)
Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Silvio12 kaže...

zna netko di mogu kupiti key a da nije preko steama jer preskupo mi 10€ ?

Sacekaj 25.11 bice na snizenju od 50% na steamu 

12 godina
Adict kaže...
Globelsi , trebalo bi otvorit temu za betanje al tu cu napisat . Sinoc odigrao Protiv VP jer je bilo ocigledno da se izgubiti posto nisu imali svoga igraca a Liquid je stvarno dobar , na njima sam stavio 9.99 dobio 20 i kusur . Upravo gledam mec RCTIC vs PUBLIC , odigrao na public trenutno je 1:1 i igra se Cbble ( 3:2 ) za Public . Tamo sam stavio 4 najskuplja skina i dobitak je 14.29 .
u zadnja 2 dana sam odigrao 8 meceva od toga sam ih 7 pogodio i lagano stize profit .
Za danas mozda mislim odigrati neki Low bet na G2 protiv TSM jer je TSM jucer skoro pa izgubio OD C9 .
Napisite sta vi betate , malo da i porazgovaramo o tome ;)

ja nemam srece u betanju,popusio preko 400€ no evo neko moje misljenje...

navi vs liquid(65:35)

stavio bih na navi-a awp asiimov ili gut knife crimson web ,ali ne znam u kakvoj je formi trenutno liquid...

navi je finalist zadnjeg velikog majora,jucer pobijedio lg-a...

da ili ne xd

12 godina
protjeran

ja nemam srece u betanju,popusio preko 400€ no evo neko moje misljenje...

navi vs liquid(65:35)

stavio bih na navi-a awp asiimov ili gut knife crimson web ,ali ne znam u kakvoj je formi trenutno liquid...

navi je finalist zadnjeg velikog majora,jucer pobijedio lg-a...

da ili ne xd

Eto trenutno sm i ja izguvio nekih 35 evrica jer ovi njubovi od pablika izgube na OT 4:1 omg .. Idem zapalit jednu da se smirim ;) haha A za navi liquid neam pojma ja bi mozda cak isao low na liquid , al nikad neznas sa naviem . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
10 godina
neaktivan

Evo me ponovno, na CSHRu nismu aktivni toliko u zadnje vrijeme al krećemo ponovno s češćim streamamovima:
ESL Adria stream danas ( i svake nedjelje) u 20:00, castamo ja + baro na www.twitch.tv/esl_adria.

A u utorak post-reboot overtime, jubilarna deseta epizoda na www.twitch.tv/cshr_tv.

Spremamo još neke promjene u bližoj budućnosti, neke ćete vidjeti već danas na streamu, a nadamo se da će se to sve skupa odraziti na našu scenu.

https://www.facebook.com/csgohr/posts/477416175771764

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2015 15:48 (Professeur).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
res03pem kaže...

evo moj danasnji bet,il cu dobit fine pare il cu popusit 30 dolara,jer sam za 30 dolara na opskins kupio m4a1-s guardian minimal wear stattrack za 20 dolara i za 10 dolara fontside misty.

12 godina

upravo pratio navi vs liquid i mogu reci da je bio odlican mec pogotovo dd2..

najjaca mapa navi-a i liquid ih je kidao i vodio s 6,7 razlike(8,9:14) i navi je uspio to okrenuti na 16:14..

prosao mi bet i dobio 15-ak € :)

da se slucajno igrala treca mapa navi bi izgubio no uspio se izvuci ovaj put..

tsm  ce uzeti navi-a na bilo kojoj mapi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
res03pem kaže...

upravo pratio navi vs liquid i mogu reci da je bio odlican mec pogotovo dd2..

najjaca mapa navi-a i liquid ih je kidao i vodio s 6,7 razlike(8,9:14) i navi je uspio to okrenuti na 16:14..

prosao mi bet i dobio 15-ak € :)

da se slucajno igrala treca mapa navi bi izgubio no uspio se izvuci ovaj put..

tsm  ce uzeti navi-a na bilo kojoj mapi..

Iskreno da ti kazem mislim da ce Na'Vi ovo uzeti jer TSM nema "pravog" AWPera.

Sve u svemu, bit ce odlican mec, steta sto je u americi pa nam je ovako sjebano ali ipak se ne trebamo zaliti posto je vecina turnira i svi majori do sad (ako se ne varam) kod nas..

BCko
13 godina
neaktivan

neki dan otvorio noz a otvorio samo jednu kutio a sad ovo,mislim da moram otici u las vegas haha 

jedino sam pissed jer ni jednog noza nisam dobio u ovome aliii ajjjj hahah

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
mersimh kaže...

ljudi ima li kod vas ovaj bug da vam nema novih skinova u igri a imate u inventoryu,ja uzeo 2 redlina preko opskins i stoje fino u inventoriu,udjem u igru kaze mi 2 new skins kliknem OK i nema ih nigdje,a evo i kolegi sam poslao jedan redline i u njeg isto tako...

Nista ne pomaze, ja sad stavio noz na market i skinuo ga, pokazuje ga u inventaru kad otvaram sve preko browsera ali ingame ga nema 

Sreca pa je noz od 250eur 

Volvo nesto sjebao dosta ljudi se zali na to trenutno, popravice ubrzo 

15 godina
neaktivan

Takodjer i ja imam problema sa M4 X-ray, valjda će to popraviti ubrzo

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
mersimh kaže...

Nista ne pomaze, ja sad stavio noz na market i skinuo ga, pokazuje ga u inventaru kad otvaram sve preko browsera ali ingame ga nema 

Sreca pa je noz od 250eur 

Volvo nesto sjebao dosta ljudi se zali na to trenutno, popravice ubrzo 

Također se nisam mogao betati na loungeu. Iz nekog razloga botovi se nisu mogli spojiti s serverima? 

13 godina
ivanoman kaže...

Također se nisam mogao betati na loungeu. Iz nekog razloga botovi se nisu mogli spojiti s serverima? 

To je drugo nesto, botovi su pali  na csgolounge, desava se cesto

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice