Gaben greedy jew, key 2.35EUR
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni to dobro doslo,taman uzeo 35keyva prije 4,5 dana xd
kako sam dobio alert na mainu i uzeo drugi acc gdje je rank bio mge i u 4 dana sam dosao na lema...
niti najmanje nisam razmisljao sto napraviti nego samo na mid otici i skidati likove(samo dd2 i mirage igram jer je najlakse carry),uvijek sam soloq tako da..
sada jos par winnova supreme i onda se muciti do globala :S
Istina...Kljućevi su 2,35 € da nepovjeruješ ja sam još juče dobio drop falchion casea i kupio key i cijena je još bila 2,19 €
Valve i njihov cs go! šta je iduće 3,5,10 € Gabeu ništa nije bitno samo DAJ! ako ide DAJ još više gade mi se!
Sta ste greedy, pa ako vam je skupo nemojte kupiti. Necete umrijeti ako ne otvorite case
Jel bi mogao natjerati CSGO na HP Compaq 6730b?
Core2Duo P8600 @ 2.40GHz
3GB DDR2
Intel GMA4500MHD
Znači neka bude 24FPS nije me briga, samo da pokrene haha....
frend kupio na steamu cs go i ima hp probook i7 i amd radeon r5 m255 8gb rama star 4mj, nezna točno model, problem je taj užasno sporo učitavanje mape, veli prek 2 min, win 10 upgrade sa 8.1, ja mu tvrdim clean install winsa, al možda sam ukrivu se ko susreo sa takvim problemom?
frend kupio na steamu cs go i ima hp probook i7 i amd radeon r5 m255 8gb rama star 4mj, nezna točno model, problem je taj užasno sporo učitavanje mape, veli prek 2 min, win 10 upgrade sa 8.1, ja mu tvrdim clean install winsa, al možda sam ukrivu se ko susreo sa takvim problemom?
Neka proba defragmentirati mapu od igre pa javi rezultat. Kako nemamo dovoljno informacija (recimo, koji je model diska, da li je disk zatrpan, da li ga defragmentira...), ovaj fix bi mogao skratiti učitavanje.
ljudi ima li kod vas ovaj bug da vam nema novih skinova u igri a imate u inventoryu,ja uzeo 2 redlina preko opskins i stoje fino u inventoriu,udjem u igru kaze mi 2 new skins kliknem OK i nema ih nigdje,a evo i kolegi sam poslao jedan redline i u njeg isto tako...
izlazio iz steama,ponovo se logovao,restartovao i racunar nista ne pomaze..
Ja sam imao nesta slicno, neka povjeri drivere od grafičke, ja sam imao krive koje mi je windows update instalirao preko dobrih drivera... I nek instalira za obje grafe (ja imam intel itegrušu i amd).
Jel bi mogao natjerati CSGO na HP Compaq 6730b?
Core2Duo P8600 @ 2.40GHz
3GB DDR2
Intel GMA4500MHD
Znači neka bude 24FPS nije me briga, samo da pokrene haha....
Dual core i ram stoje, ali stom grafickom tesko da ce biti igrivo, ali radit ce. Posudi mu account neka isproba, sve neka ultra low stavi, pogotovo rezoluciju. Mislim da ima dosta tutorijala na interenetu za ultra low postavke.
Ja sam imao nesta slicno, neka povjeri drivere od grafičke, ja sam imao krive koje mi je windows update instalirao preko dobrih drivera... I nek instalira za obje grafe (ja imam intel itegrušu i amd).
za objeinstalirano sve po ps, čak je radio reinstal drajvera, hvala svedno, vjerojatnoga bude donio pa da ja vidim kaj je posridi :)
zna netko di mogu kupiti key a da nije preko steama jer preskupo mi 10€ ?
u zadnja 2 dana sam odigrao 8 meceva od toga sam ih 7 pogodio i lagano stize profit .
Za danas mozda mislim odigrati neki Low bet na G2 protiv TSM jer je TSM jucer skoro pa izgubio OD C9 .
Napisite sta vi betate , malo da i porazgovaramo o tome ;)
zna netko di mogu kupiti key a da nije preko steama jer preskupo mi 10€ ?
Sacekaj 25.11 bice na snizenju od 50% na steamu
u zadnja 2 dana sam odigrao 8 meceva od toga sam ih 7 pogodio i lagano stize profit .
Za danas mozda mislim odigrati neki Low bet na G2 protiv TSM jer je TSM jucer skoro pa izgubio OD C9 .
Napisite sta vi betate , malo da i porazgovaramo o tome ;)
ja nemam srece u betanju,popusio preko 400€ no evo neko moje misljenje...
navi vs liquid(65:35)
stavio bih na navi-a awp asiimov ili gut knife crimson web ,ali ne znam u kakvoj je formi trenutno liquid...
navi je finalist zadnjeg velikog majora,jucer pobijedio lg-a...
da ili ne xd
ja nemam srece u betanju,popusio preko 400€ no evo neko moje misljenje...
navi vs liquid(65:35)
stavio bih na navi-a awp asiimov ili gut knife crimson web ,ali ne znam u kakvoj je formi trenutno liquid...
navi je finalist zadnjeg velikog majora,jucer pobijedio lg-a...
da ili ne xd
Eto trenutno sm i ja izguvio nekih 35 evrica jer ovi njubovi od pablika izgube na OT 4:1 omg .. Idem zapalit jednu da se smirim ;) haha A za navi liquid neam pojma ja bi mozda cak isao low na liquid , al nikad neznas sa naviem .
Evo me ponovno, na CSHRu nismu aktivni toliko u zadnje vrijeme al krećemo ponovno s češćim streamamovima:
ESL Adria stream danas ( i svake nedjelje) u 20:00, castamo ja + baro na www.twitch.tv/esl_adria.
A u utorak post-reboot overtime, jubilarna deseta epizoda na www.twitch.tv/cshr_tv.
Spremamo još neke promjene u bližoj budućnosti, neke ćete vidjeti već danas na streamu, a nadamo se da će se to sve skupa odraziti na našu scenu.
evo moj danasnji bet,il cu dobit fine pare il cu popusit 30 dolara,jer sam za 30 dolara na opskins kupio m4a1-s guardian minimal wear stattrack za 20 dolara i za 10 dolara fontside misty.
upravo pratio navi vs liquid i mogu reci da je bio odlican mec pogotovo dd2..
najjaca mapa navi-a i liquid ih je kidao i vodio s 6,7 razlike(8,9:14) i navi je uspio to okrenuti na 16:14..
prosao mi bet i dobio 15-ak € :)
da se slucajno igrala treca mapa navi bi izgubio no uspio se izvuci ovaj put..
tsm ce uzeti navi-a na bilo kojoj mapi..
upravo pratio navi vs liquid i mogu reci da je bio odlican mec pogotovo dd2..
najjaca mapa navi-a i liquid ih je kidao i vodio s 6,7 razlike(8,9:14) i navi je uspio to okrenuti na 16:14..
prosao mi bet i dobio 15-ak € :)
da se slucajno igrala treca mapa navi bi izgubio no uspio se izvuci ovaj put..
tsm ce uzeti navi-a na bilo kojoj mapi..
Iskreno da ti kazem mislim da ce Na'Vi ovo uzeti jer TSM nema "pravog" AWPera.
Sve u svemu, bit ce odlican mec, steta sto je u americi pa nam je ovako sjebano ali ipak se ne trebamo zaliti posto je vecina turnira i svi majori do sad (ako se ne varam) kod nas..
ljudi ima li kod vas ovaj bug da vam nema novih skinova u igri a imate u inventoryu,ja uzeo 2 redlina preko opskins i stoje fino u inventoriu,udjem u igru kaze mi 2 new skins kliknem OK i nema ih nigdje,a evo i kolegi sam poslao jedan redline i u njeg isto tako...
Nista ne pomaze, ja sad stavio noz na market i skinuo ga, pokazuje ga u inventaru kad otvaram sve preko browsera ali ingame ga nema
Sreca pa je noz od 250eur
Volvo nesto sjebao dosta ljudi se zali na to trenutno, popravice ubrzo
Takodjer i ja imam problema sa M4 X-ray, valjda će to popraviti ubrzo
Nista ne pomaze, ja sad stavio noz na market i skinuo ga, pokazuje ga u inventaru kad otvaram sve preko browsera ali ingame ga nema
Sreca pa je noz od 250eur
Volvo nesto sjebao dosta ljudi se zali na to trenutno, popravice ubrzo
Također se nisam mogao betati na loungeu. Iz nekog razloga botovi se nisu mogli spojiti s serverima?
Također se nisam mogao betati na loungeu. Iz nekog razloga botovi se nisu mogli spojiti s serverima?
To je drugo nesto, botovi su pali na csgolounge, desava se cesto