Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.457.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

meni G2 dobro dosao,odma mi je bilo nelogicno betat na VP.

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

lol,kakve to veze ima bili su bolji na obje mape zaslužili su prolaz..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Sad moran pogodit sve za gold pickem... Bacio sam na fnatic jer sam mislia da se mogu oslonit na ostale gejmove...sad sam u govnima jer LG i NiP bi mogli dobit...

Ja smijem samo jedan da ofulam u sljedećih 5 mathceva. Ako ofulam dva, bye bye gold coin

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 15:59 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Malo off-topic (<3 G2)

U 17.-18. ožujka ,finale PGL lige u Spaladium areni u Splitu LINK

5 0 hvala 2
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Komunist Izet kaže...

Sad moran pogodit sve za gold pickem... Bacio sam na fnatic jer sam mislia da se mogu oslonit na ostale gejmove...sad sam u govnima jer LG i NiP bi mogli dobit...

LG je los bio prije u BO3 ali ovaj turnir ljudi igraju.....strasno
NiP bi mogao dobiti TSM, jer su ih oni u zadnje vrijeme mislim dobili par puta a TSM ima malo problema sa "old school" timom poput NiP-a.

Ja sam stavio LG i TSM, imam osjecaj da je stara ekipa svoje odradila na ovom turniru, novi klinci dosli na scenu.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina

jbte dobro da se nisam okladio...bio sam uvjeren da će VP to uzeti bez puno problema kad ono jkaem ko da ima aimbot XD

14 godina

OK, prvi silver coin...ali mi je drago da se NiP vraća :3 Vazno je uzivati u ovome sta gledamo, ti skinovi su prolazni ;)

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
11 godina

TSM getting wrecked na svojoj mapi!??! XD

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

TSM getting wrecked na svojoj mapi!??! XD

sad bas gledam,a ja budala samo 1 dolar ulozio u nip,dobit cu tu 3 dolara aj makar nesto haha

danas me krenulo lijepo

11 godina

totalni underdog dan :)

a sad još LG Vs. NaVi , sve mi miriše da će LG dobit, odlično igarju ovaj turnir :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 18:30 (MasterG).
13 godina
protjeran

Trenutno na 50 bodova , mislim da od golda nista . Igrao na VP i razocarao se a jos vise na TSM . Bit ce bolje valjda sutra ;)

Za next match sam odigrao na navi pa cemo vidjet . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 18:39 (Adict).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

izgubia dosad 19 bodova tako da moram pogodit oba meca u polufinalu i finale..Sad gledat Natus Vincere bez pritiska mogu i izgubit sta se mene tice

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jedna prikladna za NiP

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja sam do sada izgubio 14 bodova , stoga isto moram pogodit sve meceve do kraja . Fantasy team sam odradio super jucer sa 530 bodova i trenutnoi top 1 global , Nadam se da ce danas isto ostat . 
Sta mislite na mečeve sutra ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja mislim da smo se svi pozdravili od zlatne medalje na ovom turniru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Envy - Nip finale

koga si danas stavia u fantasy team?

moji pickovi su bili snax - coldzera - dupreh - nbk - guardian

trenutno san top 4%

13 godina
protjeran
Diplo kaže...

Envy - Nip finale

trenutno san top 4%

Jucer sam odigrao na krimz , meikelele , forest , fox , guardian i dobio 532 bodova , 

Danas stavio na : snax, seized , device , dupreeh , guardian . 

14 godina
naPerk777 kaže...

Malo off-topic (<3 G2)

U 17.-18. ožujka ,finale PGL lige u Spaladium areni u Splitu LINK

Odlično ! Napokon se i kod nas nešto dogadja.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
10 godina
neaktivan
Adict kaže...
Diplo kaže...

Envy - Nip finale

trenutno san top 4%

Jucer sam odigrao na krimz , meikelele , forest , fox , guardian i dobio 532 bodova , 

Danas stavio na : snax, seized , device , dupreeh , guardian . 

dobro je tu smo negdi sa bodovima danas nbk je bia bolji od dupreha na poziciji entry fragera, a device i dupreh su tu negdje na poziciji eco warriora

valjda necemo ispast iz top 5% danas jer sutra nebi tribalo bit velikih problema svi ce imat skoro iste pikove

16 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

OK, prvi silver coin...ali mi je drago da se NiP vraća :3 Vazno je uzivati u ovome sta gledamo, ti skinovi su prolazni ;)

Stani malo, ako si ti ovaj MikadiN(a mislim da jesi) onda imaš šanse za gold coin

Na ovoj friend listi Pick'em igrača imaš 43 poena, dok ja imam 37, dok na glavnom scoreu imam 51 jer daje dodatne poene za pick. Ti imaš najmanje 57 poena, posljednja 3 matcha daju po 9 poena = 27 + 57 = 84 poena, mada to je opet skoro nemoguće pogoditi 3 posljednja matcha.

https://i.imgur.com/Cr9s0Qy.jpg

Adict kaže...

Trenutno na 50 bodova , mislim da od golda nista . Igrao na VP i razocarao se a jos vise na TSM . Bit ce bolje valjda sutra ;)

Za next match sam odigrao na navi pa cemo vidjet . 

chaselol kaže...

Ja mislim da smo se svi pozdravili od zlatne medalje na ovom turniru 

Tačno, jako je teško "ubosti" preostala 3 mathca koja bi dala 27 poena i većini goldove. Ja sam stavio Envy i Navi finale i Envy osvajača turnira, pa ćemo vidjeti, mada su šanse jako male

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina

Sto sam mogao promasiti, promasio sam ovdje ali u betanju je bilo ok  tu sam se zezao

Enivej, I belive in NiP magic, predobro momci igraju ufurali su se, boje se mnogi za mjesto u timu (friberg pogotovo)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Haker_x kaže...
Komunist Izet kaže...

Stani malo, ako si ti ovaj MikadiN(a mislim da jesi) onda imaš šanse za gold coin

Na ovoj friend listi Pick'em igrača imaš 43 poena, dok ja imam 37, dok na glavnom scoreu imam 51 jer daje dodatne poene za pick. Ti imaš najmanje 57 poena, posljednja 3 matcha daju po 9 poena = 27 + 57 = 84 poena, mada to je opet skoro nemoguće pogoditi 3 posljednja matcha.

https://i.imgur.com/Cr9s0Qy.jpg

Ma znam, nebi bio problem da sam ka svaka normalna osoba stavia na envy danas... Moram sve pogodit, pa sam stavia envy i nip u finalu, envy pobjeđuje. Sretno svima...razoćaran sam što sam bacio pare na stickere prva 2 dana, posebno 2. dan di sam zaboravia stavit guardiana(ostao mi Neo...8 bodova od njega -.-)...Sada sam se malo vratio pa imam za fantasy team 964 boda(17%). Da barem nisam sve potrosia, ima bi za stavit KennyS, jer ce igrat vise game-ova nego guardian.

http://www.youtube.com/user/MsDome007
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 23:38 (Komunist Izet).
10 godina
neaktivan

Dobro je osta sam na 4%, jucer 344 boda ukupno 1103. Mislim da je glavni razlog to sta su ljudi stavljali fnaticove i tsmove igrace a niti jedan se nije nesto nakupia bodova
Na team pikovima imam 54 boda znaci moram pogodit sve 3 preostale jer ako falijem jednu falit ce mi 3 boda ( da bar VP nije podbacia jucer )

Mislim da ce jako malo ljudi pokupit gold coin. ja sam out ako falijen 1 a u 6% sam global rankinga bas zanimljivo s obzirom da sam prije turnira mislia da ce bit 10 puta lakse dobit gold coin na team pikovima nego fantasy teamu. Stavia sam da Envy dobija Nip u finalu pa sta bude..

P.S ja sam potrosia na stickere 40e jer mi je dalo ban na marketu nakon stavljanja 50e. nabijen i njih i splitsku banku na potvrđivanju kartice

10 godina
neaktivan

Idem sa svih 5 igraca Envyusa u zadnji dan.siguran sam da ce oni osvojit i nikako ne zelim igrace NV-a i Nip-a jer ako izaberem npr Guardiana a NV izgubi od Nipa gubim puno bodova, isto vazi i za f0resta npr tako da idem na sigurno

Malo sam gleda statistiku ovog majora i proslog kako bi ih sta bolje rasporedia

Commando - Apex (najbolji po k/d-u prosli i ovaj major)
Clutch king - NBK
Eco warrior - kioshima
Entry frager - Happy
Sniper - Kennys normalno

NBK moze kao eco warrior isto tako kioshima i na clutch kinga, prosli major kioshima je bia bolji clutcher al ja sam se vodia statistikom ovog majora
Happy je prosli major ima 25 entry fraga, 9 manje od najboljeg u timu NBK-a. Ovaj major daleko najvise entry fragova (12 protiv Fnatica)

Sretno svima valjda cemo se izvuc danas na team pikovima, dosta je bilo upsetova

0 0 hvala 0
13 godina

Posto se finale igra odma poslije, cini mi se da pobjednik prvog meca uzima finale, imace dosta vremena da odmore. Tako je barem bilo prije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Posto se finale igra odma poslije, cini mi se da pobjednik prvog meca uzima finale, imace dosta vremena da odmore. Tako je barem bilo prije 

yep, envy uzima 1. mjesto (po meni)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 10:41 (Kordy).
11 godina

jkaem opet na drogama XD

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

jkaem opet na drogama XD

i ja sam naravno opet iskoristio ovakve odds

ako budem imao opet srece odlicno xD

10 godina
neaktivan

Thorin apsolutno nista nije pogodia ovaj major, sta god prognozira bude obrnuto.
Nakon sta je reka ez for Envyus 2:0 zna sam da ce bit problema, nebi me cudilo da G2 uzme i drugu mapu

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diplo kaže...

Thorin apsolutno nista nije pogodia ovaj major, sta god prognozira bude obrnuto.
Nakon sta je reka ez for Envyus 2:0 zna sam da ce bit problema, nebi me cudilo da G2 uzme i drugu mapu

nije on tu da pogađa nego da analizira

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice