Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.456.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

je li normalno da ovoliko ovog "material" i "image" nedostaje ili je to loše? o.O

to mi pokazuje konstantno u konzoli... a često mi izbacuje onaj VAC error, da nije slučajno to povezano?

console console

Do it for the people who want to see you fail!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 21:59 (SR3CKO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Probaj verifyat game integrity preko steam librarya

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pitanje dobio sam nož jucer na od twitchera summit1g noz vrijedi 255 eura na steam marketu al bi ga ja prodo za 180/200 eura preko paypala jel zna neko koji je najsigurnij nacin za to napraviti i di?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Nvidia GTX 680 kaže...

Pitanje dobio sam nož jucer na od twitchera summit1g noz vrijedi 255 eura na steam marketu al bi ga ja prodo za 180/200 eura preko paypala jel zna neko koji je najsigurnij nacin za to napraviti i di?

svatko tko ti ponudi više od 55-60% cijene marketa je scammer.
što se tiče paypala, rekao bih da ti je najsigurnije preko western union-a/skrill-a jer onda nema opcije refunda.

također, nikad nemoj prvi slat nož xD

Ja sam svoj nož koji vrijedi 400€ prodao za 210€ 

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 3:34 (WithSkill).
12 godina
neaktivan

Hmm imam samo paypal ..ok hvala za info 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Najsigurnija opcija je nož tradeat za keyeve ( dobit ćeš oko 85% cijene noža u keyevima ), i onda keyeve prodat po 1.8$ nekom sa puno +repova u ovoj grupi.

To i sam radim već par mjeseci, mislim da sam prodao preko 200 keyeva bez da me itko scammao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Najsigurnija opcija je nož tradeat za keyeve ( dobit ćeš oko 85% cijene noža u keyevima ), i onda keyeve prodat po 1.8$ nekom sa puno +repova u ovoj grupi.

To i sam radim već par mjeseci, mislim da sam prodao preko 200 keyeva bez da me itko scammao.

E sad kolko vrijedi keyeva bayoneta dopler FN patern neznam ni ja vidim da je na steam marketu 255 eura kome bi mogo to prodat za keyeve da je pouzdan?

13 godina

Prodaj za kljuceve na lounge, 250eur cca 110k izvuci, svaki key 1.6eur i miran si.

Kad ga prodajes ko item to je teze znatno, a keyeve mozes polako da prodajes i sigurnije.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

svatko tko ti ponudi više od 55-60% cijene marketa je scammer.
što se tiče paypala, rekao bih da ti je najsigurnije preko western union-a/skrill-a jer onda nema opcije refunda.

također, nikad nemoj prvi slat nož xD

Ja sam svoj nož koji vrijedi 400€ prodao za 210€ 

Nije uvijek tako. Ja sam dosta itema kupio po 70-75% cijene marketa, samo da bi dobio više walleta za iste pare. Nekad ih prodam odmah, a nekad pokušajem preko csgoloungea dobiti više itema koji imaju veću ukupnu vrijednost od tog jednog, jer svejedno mi je kada hoću prodati da li je jedan skin ili ih je 10, samo da je cijena što veća. Kupim Butterfly Knife | Forest DDPAT (Minimal Wear) za 70% cijene marketa, stavim na csgolounge da trejdam, dadne mi lik bayonet case hardened well worn sa poprilično dosta plavog na play sideu. Bayonet bio ljepši + je bio skuplji 5-6€ od butterfly-a, i prodam ga za 7€ više od market cijene, jer nije bio kao oni jeftiniji na marketu, imao je više plavog na playsideu i tako dobijem nekih 12€ više. Platim 80€ uživo, dobijem nekih 115€ kada se odbila steam provizija. Dobio 35€ više na walletu nego da sam direkt dodavao pare na wallet paypalom. 35€ više za samo 2-3 dana i uz malo truda.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
10 godina
neaktivan

Prodaj na OPskins, najsigurnije rješenje.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Professeur kaže...

Prodaj na OPskins, najsigurnije rješenje.

ne rade im botovi inace bi to odmah napravio? kaj mislite kolko mogu izvuc para iz tog noza mislim na paypal ne steam wallet?

10 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Gleda sam stream kad te je izvuka :D

Emo_Zagreb? cestitke

Prodaj na OP skins po meni najsigurnije rijesenje

12 godina
neaktivan
Diplo kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Gleda sam stream kad te je izvuka :D

Emo_Zagreb? cestitke

Prodaj na OP skins po meni najsigurnije rijesenje

Op Skins botovi stalno full -.-

16 godina
neaktivan

Probaj ga zamijeniti za više slabijih skinova sa obaveznim overpay-om i onda skinove prodavati preko paypala.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Realno danas preko paypala mozes i prvi poslati novac, napisati u polje zasto i sta kupujes - virtual gaming i uz dva do tri klika nakon dan, dva bez ikakvih problema ponistis to :)

Pretvori u kljuceve, nadji privjerene kupce i zavrsi s tim. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da je sve u paypal subjectu i noteu.

Ovaj posljednji je napravio dobar note i dobar način da ne bude prevaren. Meni je prvi put prodao čak 50 ključeva, niko mi nije htio da proda više od 25 ključeva kada sam imao slabu reputaciju, a ovaj je prodao čak 50, i zato sam od njeg kupio velik ukupan broj ključeva, vjerovatno niko ne može da povrati novac uz ovakvu bilješku. Oko 200 ključeva sam ukupno kupio od njeg, dok od svih ostalih zajedno vjerovatno nisam kupio toliki broj ključeva. U ovih ostalih nisam morao nikakav specialni note da pišem, samo da napišem koliko ključeva kupujem i to je to, neki čak nisu ni zahtjevali nikakav note.

U noteu ima steam64 ID koji je univerzalan za svaki steam account i koji ne moze biti mijenjan za razliku od custom ID-a.

Dota 2 i TF2 ključevi su bili u pitanju, njih sam kupovao zato što je bilo lakše naći pouzdanog dota2/tf2 prodavača ključeva nego pouzdanog cs:go prodavača ključeva. Kasnije lahko zamijenim ove ključeve za CS:GO ključeve preko trade-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ok sad slj pitanje di da nadem nekog ko oce kupit noz? ne igram cs go niti se kuzim u sad neka luda trejdanja kolko bi trebo tražiti keyeva za noz radi se u bayo dopeler FN? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Haker_x kaže...

Ovaj posljednji je napravio dobar note i dobar način da ne bude prevaren. Meni je prvi put prodao čak 50 ključeva, niko mi nije htio da proda više od 25 ključeva kada sam imao slabu reputaciju, a ovaj je prodao čak 50, i zato sam od njeg kupio velik ukupan broj ključeva, vjerovatno niko ne može da povrati novac uz ovakvu bilješku. Oko 200 ključeva sam ukupno kupio od njeg, dok od svih ostalih zajedno vjerovatno nisam kupio toliki broj ključeva. U ovih ostalih nisam morao nikakav specialni note da pišem, samo da napišem koliko ključeva kupujem i to je to, neki čak nisu ni zahtjevali nikakav note.

U noteu ima steam64 ID koji je univerzalan za svaki steam account i koji ne moze biti mijenjan za razliku od custom ID-a.

Dota 2 i TF2 ključevi su bili u pitanju, njih sam kupovao zato što je bilo lakše naći pouzdanog dota2/tf2 prodavača ključeva nego pouzdanog cs:go prodavača ključeva. Kasnije lahko zamijenim ove ključeve za CS:GO ključeve preko trade-a.

Mozes napisati bibliju u opisu ali sve i jednu transakciju na paypal mozes da ponistis kad su u pitanju virtualni itemi. Jednotavno je tako.

A ti se javi u inbox da te povezem s ljudima.

16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Ok sad slj pitanje di da nadem nekog ko oce kupit noz? ne igram cs go niti se kuzim u sad neka luda trejdanja kolko bi trebo tražiti keyeva za noz radi se u bayo dopeler FN? 

Tesko je prodati tako skup noz.

Vidi na http://csgolounge.com/ koliko traže ključeva za takav nož i ti isto toliko traži, ili možda koji ključ manje, nebil ranije trejdao.

Ima nešta u vezi tih noževa, neke faze, floati, što nekim noževima daje veću vrijednost od steam market vrijednosti. Ne razumijem se u to, možda je i tvoj takav, možda ima vrijednost veću od steam market vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 13:15 (Haker_x).
12 godina
neaktivan

OK vidit cu na lounge onda kak se krecu cijene i kolko bi keyeva mogo dobit

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Haker_x kaže...

Mozes napisati bibliju u opisu ali sve i jednu transakciju na paypal mozes da ponistis kad su u pitanju virtualni itemi. Jednotavno je tako.

A ti se javi u inbox da te povezem s ljudima.

Stvarno je tako. PayPal u svom FAQ ima da ne pokriva transakcije virtualnih stvari.

Također ukoliko kupac pokrene dispute kao "Unathorized transaction" novac će mu biti vraćen, isto to vrijedi i za chargeback putem bankovne kartice!

17 godina
neaktivan

Najbolje je prodati nož za prave pare na OPSKINS.com

Doppler ovisi da li je skroz plavi, crveni ili je šareni.

Na vidim da se na OPSKINS proda par dnevno - samo je pitanje koliko češ para tražiti.

https://opskins.com/index.php?loc=shop_search&search_item=bayonet+doppler&min=&max=&inline=&grade=&inline=&type=&inline=&sort=f

www.kolarek.com
14 godina

Malo me strah ovo postat, nadam se da svemoćni vigor_hr neće vidjet ovu poruku.

Ali eto, odigrao sad pug protiv MSLa, Pimpa i Maziaza ( Reason Gaming ) na ESEA. Pimp nije promašio 2-3 shota sa awpom. Kad je opalio, tad je i pogodio. Užasna razlika izmedju average LEMa ( mene ) i igrača od 4200 sati poput njega.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

2 0 hvala 0
11 godina

pozz ekipa, par stranica iza sam napisao da tražimo igrače za igranje, jer sa MM-om je čista lutrija i još nismo dobili igrače da nas koji put nose XD

lakše je igrat sa "našima" i odigrali smo već mečeve sa ljudima tu koji su mi se javili tada i bilo je bolje...sad  tražimo još igrača...LE i LEM pošto se mi tu krećemo za sad.

Imamo i svoj TS pa će i komunikacija biti lakša, i nemojte mi znat igrat samo DD2 pliz XD

steam profil

15 godina

ja sam jučer dobio po prvi put ban na tjedan dana.

svaki put mi je ban radi sljedećeg razloga:

krene competitive i mene samo internet izbaci (kao da dođe do prekida veze) i ja izađem iz igre i kad se spojim nazad i kliknem reconnect uvijek ali uvijek mi javlja

failed to connect to match.

i probam restart PC-a i restart steama i neće i neće.

jel se ikome takvo nešto dešava?

znači nikad nisam namjerno izašao iz compettive-a ili da sam raqe quito uvijek me izbaci radi iste stvari i uvijek dobijem ban jer mi neda reconnectat se u match.

jel se može poslat ticket u CSGO support? jel takvo što postoji?

ali kad im kažem ovaj svoj razlog gledat će me kao nekog klinca ,jer siguran sam da im masu ekipe piše svakakve gluposti radi cooldowna, tak da nevidim smisao pisanja ticketa,

ali pitat čisto ako prođe.

čak sam i snimao kad mi nije htjelo ući tako u server ,s time da sam snimio i da imam internet konekciju da nebi bilo da nešto muljam.....

ako se netko još s time upoznao ,a da zna rješenje neka mi kaže jer sam već prelud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

da ne citiram cijeli tekst, slijedeći puta kada ti se to dogodi, restartaj router
EDIT: također, probaj varify game integrity u settingsima steama

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 23:40 (WithSkill).
11 godina

koristi li itko ovaj radar?

10 godina
neaktivan

Koju brzinu interneta imaš? 

Od kog imaš net?

Piše ti failed to connect to match vjerojatno zato što ti je internet još uvijek ne radi u tom trenutku.

Zemba
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 15:01 (RedMarlboro).
14 godina
MasterG kaže...

koristi li itko ovaj radar?

Ne koristim, jesi siguran da to neko nije montira, ja to mogu u paintu napravit. Ako znas kako reci nam, dobro je da i ja malo ponovim callove tu i tamo :)

Našao samo ovo za minimap:

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2qyvaf/radar_image_with_map_callouts/

http://www.youtube.com/user/MsDome007
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 15:16 (Komunist Izet).
15 godina
RedMarlboro kaže...

Koju brzinu interneta imaš? 

Od kog imaš net?

Piše ti failed to connect to match vjerojatno zato što ti je internet još uvijek ne radi u tom trenutku.

20mbs

stvar je u tome da meni internet radi, i steam i google i sve mi učita na početnoj strani u csgo.

ali neda mi spojit se nazad u match.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice