Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.455.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...

Kakvog su okusa "songovi"? Nikad nisam probao

Ne znas dok ne probas!

Covjece kad vidim awp asiimov ft za 35 evra bas qq izgleda da ce skinovi samo padati ovo ljeto, pred polazak u skolu idu gore....valjda :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

I ko sad može hejtat BCka kad napravi podlogu za ovakva sranja, ove svađe između bosanaca su nešto najsmješnije šta je izašlo iz naše CSGO "scene"

Za one koji prije mjesec-dva nisu pratili dramu, ovo je odgovor na bckov busted od strane iste legende

Ima lik još videa, ko se oće smijat nek pogleda

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
Roko567 kaže...

I ko sad može hejtat BCka kad napravi podlogu za ovakva sranja, ove svađe između bosanaca su nešto najsmješnije šta je izašlo iz naše CSGO "scene"

Za one koji prije mjesec-dva nisu pratili dramu, ovo je odgovor na bckov busted od strane iste legende

Ma nama je izgleda u krvi da se svadjamo. Čim nekome ide malo bolje od nekog drugog, odmah ga treba izhejtat.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
Roko567 kaže...

taj "srle" je glup kao qrac.

Tko je još normalan da se svađa u vezi igrice i da vrijeda ljude koje nikada nije upoznao,a kamoli vidio..

Čovjek od 34 godine nasao se baviti klincem od 18,19 godina kojem ta igrica vjrojatno ne znaci nesto puno i svejedno mu je dobio vac ili ne(nezz niti jednoga).. -.-

Na kraju videa mu kaže "get life" ,a on je taj koji snima razne videe u kojima zapravo samo vrijeđa ljude koje nikada nije vidio.. 

ponavljam se ,ali nema veze... poanta igrice,nebitno koja igrica je da se netko zabavi te da mu prođe vrijeme.. eh sada hoce li on igrati s citom ili bez njega to je njegov problem i ako ga to veseli neka uživa..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
13 godina
neaktivan
res03pem kaže...

Tko je još normalan da se svađa u vezi igrice i da vrijeda ljude koje nikada nije upoznao,a kamoli vidio..

Čovjek od 34 godine nasao se baviti klincem od 18,19 godina kojem ta igrica vjrojatno ne znaci nesto puno i svejedno mu je dobio vac ili ne(nezz niti jednoga).. -.-

Na kraju videa mu kaže "get life" ,a on je taj koji snima razne videe u kojima zapravo samo vrijeđa ljude koje nikada nije vidio.. 

ponavljam se ,ali nema veze... poanta igrice,nebitno koja igrica je da se netko zabavi te da mu prođe vrijeme.. eh sada hoce li on igrati s citom ili bez njega to je njegov problem i ako ga to veseli neka uživa..

E vidiš tu si u krivu, šta ako mene veseli detoniranje bombi po gradu? Znam da je ovo stvari život a to igrica, i da se ne može uspoređivat ali kužiš poantu. Njega to veseli i zbog njegovog veselja pate deseci ostalih ljudi? Kad tvoje veselje utječe na druge onda to više nije samo tvoj problem

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ima lik svoje momente, stovise igrao sam s njim nedavno par mm-a i posteno sam se ismijao, ali kazu ljudi da je lik inace debil, frajer ima dijete i na streamu ga salje u pi*ku materinu i psuje mu mater.

BCko
12 godina
Roko567 kaže...
res03pem kaže...

E vidiš tu si u krivu, šta ako mene veseli detoniranje bombi po gradu? Znam da je ovo stvari život a to igrica, i da se ne može uspoređivat ali kužiš poantu. Njega to veseli i zbog njegovog veselja pate deseci ostalih ljudi? Kad tvoje veselje utječe na druge onda to više nije samo tvoj problem

shvaćam što želiš reći,ali ti od tog jednog lose-a neces imati nikakve BITNE posljedice dok ces s tom bombom itekako..

no nije ni bitno to,poanta je da lik jos na razini klinca u pubertetu i da ga ne treba shvacati ozbiljno nego samo pogledati njegov video i samo sedobro nasmijati,ništa vise..

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Ako ima netko ko je zeljan bacit koji competitive game u vecernjim satima, pa skoro svaki dan, nek me doda na steam: cina941

Trenutni rank mi je MG1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj Faceit još gori od MM... 99% djeca sa ok aimom ali 0 mozga, igram sad sa nekim 3stackom, ja pokusavam entry killat a oni se slepaju i pokupe svaku rundu par laganih killova...

I sad naravno ja nemam para jer cesto umrem al njihova logika je da ak on ima 8k a ja 2k da on sebi uzme awp a ja i ovaj drugi random da full eco idemo, i tak popušimo bar 3-4 rundi.

Najbolji dio tog gejma mi je bio tip u protivnickom timu (anime avatar, private profile, nema nijedan badge/medal itd., nije da hejtam al svi znaju da 90% cheatera ima zensku, upitnik ili neki anime za avatar),

znaci ja idem ivy svaki put drzat na CT i on pusha s awpom, svaki put me kroz smoke pogodi makar poziciju mijenjam, strašno.

Da nebudu prazne rijeci, evo clipa koji mi je dovoljan dokaz da ima wh/radar: https://vid.me/148K , cijelo vrijeme koriste ingame voice koji je prisutan jer ga faceit snima tako da znam da nisu na ts pa mu je dao info...

Gledo sam jos malo demo i 90% sam siguran da ima trigger jer ima jako cudne pokrete s awpom, recimo 90% vremena s awpom puca istog trena kad je 1 piksel tipa njemu na crosshairu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 3:29 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
8ax kaže... 

Da nebudu prazne rijeci, evo clipa koji mi je dovoljan dokaz da ima wh/radar: https://vid.me/148K , cijelo vrijeme koriste ingame voice koji je prisutan jer ga faceit snima tako da znam da nisu na ts pa mu je dao info...

Gledo sam jos malo demo i 90% sam siguran da ima trigger jer ima jako cudne pokrete s awpom, recimo 90% vremena s awpom puca istog trena kad je 1 piksel tipa njemu na crosshairu.

Čuj to dovoljan dokaz... O čemu ti, ovi se napucavaju a ovaj im čuva leđa, ja tu ne vidim ništa sumnjivo

12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Komunist Izet kaže...

Grupe za ESL One Cologne 2015

E ako NiP ne izađe iz group stagea ja ću se obisit... Iskreno se nadam da će neko čudo izvest na ovom turniru

TSM ce biti 1. tako da ce NiP ici u onu 2. grupnu fazu, a to je sranje random tako da postoji realna mogucnost da ne prodju istu (BO1 and shit) ,
ali ja nesto ne vjerujem u to jer je NiP Major tim (kao i VP) ali za nesto vise oni moraju imati srece sa breketom i barem 3. igraca u strasnoj formi jer u zadnje vrijeme previse zavise od entrya, taktika im  je u debelom qrcu

bice zanimljivo gledati Kinguin, dennis ih je preporodio, u odlicnoj su formi

14 godina

Pa nemogu vjerovati likovi me kickaju 2 put zaredom u 15 rundi a dobijamo.... pa jesu glupi ovi iz valvea? strasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Stickeri jos nisu out, ali kakav ce bit vas pick'em challange?

Moj je ovakav:

Grupa A: TSM + NiP

Grupa B: EnVyUs + LG/Kinguin

Grupa C: fnatic + Na'Vi

Grupa D: Virtus.Pro + C9/mousesports

Par njih nisam siguran zbog BO1 groupstage :/

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Pa nemogu vjerovati likovi me kickaju 2 put zaredom u 15 rundi a dobijamo.... pa jesu glupi ovi iz valvea? strasno.

Lažeš

13 godina
Komunist Izet kaže...

Stickeri jos nisu out, ali kakav ce bit vas pick'em challange?

Moj je ovakav:

Grupa A: TSM + NiP

Grupa B: EnVyUs + LG/Kinguin

Grupa C: fnatic + Na'Vi

Grupa D: Virtus.Pro + C9/mousesports

Par njih nisam siguran zbog BO1 groupstage :/

Grupa D mozda iznenadi, nesto mi VP ne mirise na prolaz... ako se mouz razigra oni prolaze. 

Gruba B kinguin ide dalje, u finalu sa TSM provjereno. Free skins kinguin

15 godina

Pozdrav Kolege,

Ovako, trebam pomoc u vezi CS:GO.

Uglavnom, desava mi se to da nakon duljeg igranja, cca. 3 Competitive matcha izbaci me iz game-a sa porukom: "An issue with your computer is blocking the VAC system", te me baci na neki Steam-ov site gdje pisu razni fix-ovi, tipa Repair Steama preko RUN commande itd...

Međutim sve to napravim u minuti, restartam PC, pokusam se brzo re-joinat (jer se dobije 3min cooldown time) te nece i nece, samo baca istu poruku, i tako vec evo par dana dobivam konstantno BAN-ove, jucer sam dobio 24h ban.

Stvarno neznam sta da radim, vec sam toliko nabrijan i ljut da cu poludit, toliko cheatera ima po fckn serverima kojima niko nemoze nista, i onda od svih njih mene bas nade zaj****** taj prokleti VAC.

Nemogu dokuciti u cemu lezi problem, ovo ide u nedogled.

Nedavno sam napravio reinstal Windowsa te se nakon toga to pocelo desavati, neznam sto bi tocno moglo blokirati steam, posto je Windows relativno prazan (nemam puno programa i gluposti gore).

Na Firewallu je dopusteno sve u vezi steama i CS:GO.

Ima jos neko takav problem? kako ga rijesiti?

1 Day U May
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Grupa D mozda iznenadi, nesto mi VP ne mirise na prolaz... ako se mouz razigra oni prolaze. 

Čuj provjereno. Di si to provjerio da i ja provjerim?

12 godina
Brega55 kaže...

Pozdrav Kolege,

Uglavnom, desava mi se to da nakon duljeg igranja, cca. 3 Competitive matcha izbaci me iz game-a sa porukom: "An issue with your computer is blocking the VAC system", te me baci na neki Steam-ov site gdje pisu razni fix-ovi, tipa Repair Steama preko RUN commande itd...

Međutim sve to napravim u minuti, restartam PC, pokusam se brzo re-joinat (jer se dobije 3min cooldown time) te nece i nece, samo baca istu poruku, i tako vec evo par dana dobivam konstantno BAN-ove, jucer sam dobio 24h ban.

Stvarno neznam sta da radim, vec sam toliko nabrijan i ljut da cu poludit, toliko cheatera ima po fckn serverima kojima niko nemoze nista, i onda od svih njih mene bas nade zaj****** taj prokleti VAC.

Nedavno sam napravio reinstal Windowsa te se nakon toga to pocelo desavati, neznam sto bi tocno moglo blokirati steam, posto je Windows relativno prazan (nemam puno programa i gluposti gore).

https://www.google.hr/?gfe_rd=cr&ei=MznLVZKHCsiH8QeIjZWIBQ&gws_rd=ssl#q=An+issue+with+your+computer+is+blocking+the+VAC+system

14 godina
Roko567 kaže...
Luka123 kaže...

Lažeš

Nelazem... kickali su me bezveze totalno, nisam nista govorio cijeli game, i netko pokrene 2 put votekick i kickaju me. Valjda jer ih "neslusam", dobijamo game..

13 godina
Roko567 kaže...
chaselol kaže...

Čuj provjereno. Di si to provjerio da i ja provjerim?

Zvao Vidovitog Milana da mi potvrdi sto sam sanjao neko vece.

Iskustvo kladjenja mi kaze to pa sad zivi bili pa vidjeli.

Ja na kinguin betam prva 4 gejma all in cim im padne kvota na lounge

12 godina

Haha gledam kako igra Južna Afrika,zadnja 4 meča jadnici dobili 7 rundi svako ih uništi imam osjećaj da su ovo jedina 4 cs:go igrača u toj zemlji a da je ovaj zadnji neki random cod lik koji mora igrati čisto da ih bude 5 čak mi ih je žao ali morate ovo gledati kako 1 drži A sajt ostala četvorica B sajt pa svako malo team kill -.-

O aimu da ne pričam..

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 15:12 (ArminBHF44).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ovaj Faceit još gori od MM... 99% djeca sa ok aimom ali 0 mozga, igram sad sa nekim 3stackom, ja pokusavam entry killat a oni se slepaju i pokupe svaku rundu par laganih killova...

I sad naravno ja nemam para jer cesto umrem al njihova logika je da ak on ima 8k a ja 2k da on sebi uzme awp a ja i ovaj drugi random da full eco idemo, i tak popušimo bar 3-4 rundi.

Najbolji dio tog gejma mi je bio tip u protivnickom timu (anime avatar, private profile, nema nijedan badge/medal itd., nije da hejtam al svi znaju da 90% cheatera ima zensku, upitnik ili neki anime za avatar),

znaci ja idem ivy svaki put drzat na CT i on pusha s awpom, svaki put me kroz smoke pogodi makar poziciju mijenjam, strašno.

Nikad nisam razmišljal o konzoli al mislim da tu na PC u više nema zabave tolko kaj se tiče igri,chiteraja i budali pun k...,brijem si ozbiljno konzolu uzet i hebat se s kontrolerom,bar bum znal da igraju ljudi s druge strane a ne softwer.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Nelazem... kickali su me bezveze totalno, nisam nista govorio cijeli game, i netko pokrene 2 put votekick i kickaju me. Valjda jer ih "neslusam", dobijamo game..

Ne može te kickat na matchpointu

14 godina
ArminBHF44 kaže...

Haha gledam kako igra Južna Afrika,zadnja 4 meča jadnici dobili 7 rundi svako ih uništi imam osjećaj da su ovo jedina 4 cs:go igrača u toj zemlji a da je ovaj zadnji neki random cod lik koji mora igrati čisto da ih bude 5 čak mi ih je žao ali morate ovo gledati kako 1 drži A sajt ostala četvorica B sajt pa svako malo team kill -.-

O aimu da ne pričam..

Bilo je nekakvih problema sa organizacijom koja je tražila novce da bi timovi igrali kvalifikacije za ovu momčad, i svi veći timovi su to sabotirali zbog korupcije, tako da ovaj lineup nije ni u Top 16 JAR-a. 

To je izjavio jedan od realno najboljih igrača s tih prostora, koji kaže da su ovi igrači DMG-LEM, a oni imaju hrpu Supremea, Globala, i 2 dosta poznata profesionalna tima. S tim da meni oni ne liče ni na DMG, osobno sam LE i mislim da sam puno bolji od njih.

Bio je negdje njegov Reddit post koji sam zagubio, al možda ga netko drugi od vas može nać pa postat.

Lik sa 3400$ kupuje M4 bez armora, a teammate mu preživio prethodnu rundu i ima 7000$. Pa onda lik sa 6000$ kupuje UMP, i takve gluposti. Ogromna sramota za njihovu scenu.

Neki na HLTV i Redditu čak govore da je par ovih igrača Gold Nova, tako da ono, veliko razočaranje.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Luka123 kaže...

Ne može te kickat na matchpointu

Mislim da moze. Jedno vrijeme definitivno nije moglo pa su opet vratili. Mada je isto moguce da vote pokrenu na kraju 14 pa predje u 15. rundu.

14 godina
neaktivan

obrisao... sorry za post!

Do it for the people who want to see you fail!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 23:14 (SR3CKO).
15 godina
manipulator kaže...
Brega55 kaže...

Pozdrav Kolege,

https://www.google.hr/?gfe_rd=cr&ei=MznLVZKHCsiH8QeIjZWIBQ&gws_rd=ssl#q=An+issue+with+your+computer+is+blocking+the+VAC+system

Neznam dali da ti lupim HVALA?

Da procitas tekst, vidio bi da sam vecinu toga probao, a i pitam dali je netko mozda imao takav problem?

UPDATE:

Disable-ao sam firewall, iskljucio aviru, krenuo odigrat competiitve nako isteka BAN-A, te me opet kickalo i dobio sam BAN na 7 PROKLETIH dana...

Toliko sam bijesan da vise neznam sto napraviti, javio sam se direktno Steam supportu i nije mi bilo zao biti drzak.

Bas me zanima sto ce odgovoriti, ovo krajnje nije uredu, ponajvise zbog toga sto sam fer igrac, te sam platio igricu koja nazalost ne radi kako spada, a ko fol "u Steamu nezaju u cem je problem nego ja to sam moram dokuciti", a imaju neke svoje tzv. "FIX-eve" koji, normalno, NE RADE.

Ako je itko imao takav problem molim za pomoc, svaki savjet je dobrodosao !

1 Day U May
13 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Neznam dali da ti lupim HVALA?

Da procitas tekst, vidio bi da sam vecinu toga probao, a i pitam dali je netko mozda imao takav problem?

UPDATE:

Disable-ao sam firewall, iskljucio aviru, krenuo odigrat competiitve nako isteka BAN-A, te me opet kickalo i dobio sam BAN na 7 PROKLETIH dana...

Toliko sam bijesan da vise neznam sto napraviti, javio sam se direktno Steam supportu i nije mi bilo zao biti drzak.

Bas me zanima sto ce odgovoriti, ovo krajnje nije uredu, ponajvise zbog toga sto sam fer igrac, te sam platio igricu koja nazalost ne radi kako spada, a ko fol "u Steamu nezaju u cem je problem nego ja to sam moram dokuciti", a imaju neke svoje tzv. "FIX-eve" koji, normalno, NE RADE.

Ako je itko imao takav problem molim za pomoc, svaki savjet je dobrodosao !

Ja sam imao isti problem, rješenje je ništa više nego "verify integrity of game cache"

10 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

O aimu da ne pričam..

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3gqj3f/problem_with_african_qualifiers_south_africa/

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
13 godina

Na cologne 2015 ce ipak dropati suveniri iako valve njje sponzor....

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice