Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.456.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

AWP Asiimov giveaway na CSHR streams pageu. Page će služiti da ljudi mogu doći do informacija tko je od domaćih CS streamera online i kada.

https://www.facebook.com/cshrstream/photos/a.1630197747264180.1073741828.1627462704204351/1629837257300229/?type=1&theater

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 13:38 (Roko567).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Ja nekad ne vidim ama bas nikakvu razliku u skillu kad igram s Global Elite igracima i Legendary Eagle, znaci zalosno je koliko su rankovi syebani trenutno.

Zato jer rank uopće nije odraz nečijeg skilla. U stare dane nisu bile takve gluposti u competitive-u s tim da je competitive tad bio čisto za teamove/klanove/community-e a sad su to u global offensivu ciljali da apsolutno svatko može uć u random partiju na competitive i igrat se ( a pošto su stavili vrlo pristupačnu cijenu isto tako ima puno hackera )

Žalosno je što se danas gleda tko je koji rank, na šta je CS scena spala. Zadnja ona čistina competitive-a je bila prije global offensiva znači do Source-a.

10 godina
neaktivan

Nikad mi nije bilo jasno što svi napadaju BCka na ovoj temi malo sam bio cito prije nego sam se registriro pa mi nije sad jasno, jel mi moze neko pojsnit ?

0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zrik0 kaže...

Nikad mi nije bilo jasno što svi napadaju BCka na ovoj temi malo sam bio cito prije nego sam se registriro pa mi nije sad jasno, jel mi moze neko pojsnit ?

I zbog toga si se ti registrirao? Ili si ti možda zapravo Bcko pod ovim lažnim accountom da braniš sam sebe  Ma niko ga ne napada nego on sam sebe zakopava svojim komentarima, pročitaj bolje, razmisli pa ćeš vidjet i sam. 

14 godina
neaktivan
Zrik0 kaže...

ne pitaj.

Do it for the people who want to see you fail!
13 godina
Ukratko, ovo je tema puna egoista.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan

Rankovi uistinu nisu bitni, Gold nova može da bude bolji od legendary eaglea

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 0:53 (Haker_x).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iAvenger kaže..

I zbog toga si se ti registrirao? Ili si ti možda zapravo Bcko pod ovim lažnim accountom da braniš sam sebe  Ma niko ga ne napada nego on sam sebe zakopava svojim komentarima, pročitaj bolje, razmisli pa ćeš vidjet i sam. 

Ako se ne varam modovi vide s koje IP adrese je osoba prijavljena :)

BCko
13 godina
bancic123 kaže...

Ako se ne varam modovi vide s koje IP adrese je osoba prijavljena :)

Dzaba se branis, kad silveri napadaju oni spamaju temu ko global elite 

10 godina
neaktivan

Evo baš sam nedavno počeo igra CS i sad me zanima jel na svim rankovima ima tolko smurfera, skoro svaku 2-3 rundu budem ili protiv ili u timu btw silver elite master sam :(

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ovo mi se dogada kad pokusavam betati 

bet bet
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 16:03 (Slugterra4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ti steam profil nije private, pricekaj i probaj kasnije.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel netko vidio ovaj Niko clutch za SK Gaming sad ?

Ostao 1v2 sa 20 healtha, bez bombe, juan deagao obojicu. :D

Kako mi je žao što je ugovorom vezan za Mouz do kraja godine, a uopće ne igra tamo..

A navodno traže užasno velike novce za njega koje nitko nije spreman platit.

Kad je igrao za Mouz, uvijek je topfragao. Kad je igrao za Kinguin, bio je odličan. Sad igra za SK, isto je nenormalan.

Gdje god igra, jednostavno je toliko dobar da se užasno lako uklopi.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
11 godina
Haker_x kaže...

Rankovi uistinu nisu bitni, Gold nova može da bude bolji od legendary eaglea

ovaj MasterG sam ti ja...dakle popljuvo sam ovog LE do bola, kao neki naš (balkan) dečko...ak je on stvarno došao do tog ranka ja si jaja režem...svatko ima loš dan, kao njega je ping zezao i radi toga je loše igrao...ali dećko nema apsolutno smisla za igru, loš recoil, loše odluke, loš sense za igru...apsolutno ništa.

A znaš kaj je najgore? To je bio premade team hahaha...stari moj nikad se neću maknut sa MGE

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 21:08 (MasterG).
11 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Kako mi je žao što je ugovorom vezan za Mouz do kraja godine, a uopće ne igra tamo..

Kad je igrao za Mouz, uvijek je topfragao. Kad je igrao za Kinguin, bio je odličan. Sad igra za SK, isto je nenormalan.

Na prva dva meča se nisam stigao betati na Renegades, ali sam zato sam se treči puta betao 1€ na SK jer su ipak igrali na cobbleu gdje su dosta jaki i nakraju su uspjeli izvuči win.

No da nije bilo cadii-a i njegvog awpa na 11:10 nebi bilo ništa od toga http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-2015080617615878..

...My life, My game, My rules...
14 godina

Ja sam danas dobio prvi meč na Renegades, onda skip Envy - CLG ( 90-10, a bilo 16-13 ), dobio drugi meč na Renegades, izgubio na Mouz, i dobio na SK.

Sve skupa, odličan dan. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
13 godina
Tomek.Klc kaže...

Mali je materijal za tier1 tim definitivno, kazu da ne igra za mouz jer mu njemacki nije bas "dobar" ali kad igra covjek je hard carry. Sta radi sa AK to je smijesno, no1 AK world igrac za mene.

13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Bilo je negdje na Redditu danas, prijevod intervjua s nekom ćunkom iz mouza, kaže da su ga oni doveli na tu poziciju i da ga neće dat za male pare. Rekao je i da ne igra u prvoj petorki zato što neki lik calla na njemačkom, a valjda niko ne zna njemački. Pisalo je i da nije do sad stigla ni jedna ponuda za njega, šta je skroz čudno jer je lik jedan od najvećih talenata trenutno

EDIT: Evo našao sam - https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3g08kd/mouzcoach_wont_be_giving_niko_for_free/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 22:30 (Roko567).
14 godina

Ovo zašto je substitute je istina, Gob B calla na Njemačkom, Niko njemački ne zna i rekao je da ga ne želi učit, i zato nije u prvom timu. ( Isto kao i Legija )

Naravno, ta odluka ima smisla kad se pogledaju njihovi rezultati sa ovim timom, i tu nema nekih nepoznanica.

Ali ovo da nije bilo ponuda za njega je opće poznata laž. Za njega su ponude davali Kinguin, CLG i Luminosity, što se saznalo iz krugova bliskim organizacijama.

To što Mousesports traži abnormalne cifre za jednog CS igrača, to je druga stvar.

Što se tiče ovoga da su ga oni napravili u to šta je, i da su ga doveli u tu poziciju, ne želim uopće komentirat.

Još dok je igrao za onaj Srpski mix, kenjao je po ovim Balkanskim timovima, skupa s ex-Gplayem odnosno E-Fragom, i zato su ga i uočili. 

Oduvijek je bio užasno dobar, i užasno velik talenat, ali eto neka oni misle to što žele. :)

1 0 hvala 0
14 godina

Kids at Global <3 

Da ste ga barem culi ingame hahhhHhahahaahhahahaha Da ste ga barem culi ingame hahhhHhahahaahhahahaha
http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 13:24 (Komunist Izet).

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo ljudi imam problem idem se trade i postavim neke iteme na lounge lik se javi porukom da otvorim link i ocito mi posalje virus i nakon toga mi se ovo pokazuje sto cete vidjeti na slici 

cs go cs go
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slugterra4 kaže...

Evo ljudi imam problem idem se trade i postavim neke iteme na lounge lik se javi porukom da otvorim link i ocito mi posalje virus i nakon toga mi se ovo pokazuje sto cete vidjeti na slici 

TL;DR Steam ti je spasio guzicu, kad već ne znaš sam mislit... Taj virus kojeg si skinuo sa linka je pokušao poslati trade offer i pokrasti ti iteme... Odeš na mail i cancellaš trade, ali prvo napravi virus scan i nakon toga promijeni sve lozinke

10 godina
neaktivan

Danas oko 16:00 možete pratit prvi meč hrvatske reprezentacije u regionalnom kupu koji se održava pred kvalifikacije za The World Championship. Igrat ćemo sa Crnom Gorom i Srbijom za prolazak skupine.

Postava će biti Nyx - nulum - tomb - dogma - caliph (zamjenjuje madbonea koji ne može igrati).

Streamat ćemo ovdje: http://www.twitch.tv/cshr_tv

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo ja odem cancel trade i ovo mi se svaki put pojavi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to nije taj Niko
16 godina
Slugterra4 kaže...

To je bug, kad cancelaš prvi put cancela se al to ne pokazuje, tak da kad ponovo ideš ti piše error.

Pričekaj par minuta.

10 godina
neaktivan
8ax kaže...
Slugterra4 kaže...

To je bug, kad cancelaš prvi put cancela se al to ne pokazuje, tak da kad ponovo ideš ti piše error.

Pričekaj par minuta.

Ja pričekam ali ništa se ne događa i ne mogu na steam-u ući u comunity ni ništa

11 godina
neaktivan
...My life, My game, My rules...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SoynTech kaže...

KennyS god mode, a Karrigan derp mode..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice