Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Adict kaže...

Bcko ti jedino znas reci da netko nema argumente 

Nisam li u pravu?

BCko
12 godina
protjeran
bancic123 kaže...
Adict kaže...

Nisam li u pravu?

12 godina
protjeran
bancic123 kaže...
Adict kaže...

Nisam li u pravu?

Naravno da nisi , sta sam pogledao demo taj vidim da nisi ozbiljan igrac. Trckaras okolo , pucas u prazno . Trcis sa čakijom itd itd . 

10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Professeur kaže...

edit: također zanima me zašto doljepalčevanje? Za razliku od 99% komentara na temu bcka ovdje ja sam dao svoje objektivne kritike i rekao također što radi dobro. A i ovaj video je nešto iz čega svi mogu naučiti.

Evo sad da ti napišen zašto TD, reka si da su kritike dobrodošle pa evo:

Prva i najveća zamjerka, video traje 45 minute. Ne znam jel iko gleda cili video, idi u videoupravitelj pa vidi za taj video prosječan broj odgledanih minuta, ja bi reka da je oko 10 min ako i toliko. 

BCko ti je posla demo da dokaže da na GE njihovi suigrači stvarno ne komuniciraju, a ti si mu usput i da neke savjete i to je u redu. Ali ono šta se meni ne sviđa je način na koji si dava te savjete i tvoj pristup analiziranju.

Recimo u početku daješ super savjet u vezi pištolj runde i primjedbu na njegovu igru i još par dobrih savjeta al onda počnu pizdarije. Prvo ignoriraš malog iritantnog kretena koji psuje na ruski kao razlog svađe tu timu. Onda ko da tražiš gluposti da smanjiš vrijednost njegovih dobrih playeva i da istakneš ono najgore, tu se već gubi ta tvoja objektivnost. Primjer: 9:55 - naglašavaš da mu je lik izletia leđima da umanjiš vrijednost tog njegovog killa. Zašto je to potrebno naglasit? Uopće ne komentiraš dobre stvari, kao što je činjenica da je praktički riješena runda sa ta njegova dva killa jer je osigura kontrolu bombe za tim. Nakon toga, govoriš da on stoji u kutiću dok njegov suigrač pusha. Pa naravno da će stat u kutiću kad mu je suigrač debil, imaju kontrolu bombe a on ide pushat. I opet cinični komentar na kraju "napravia 3 killa, wow fantastično" iako su prva dva killa praktički riješila rundu. 
Dalje neću nabrajat jer ima još takvih situacija, recimo jedan dio di mu govoriš da ne treba sprayat nego burstove pucat a očito mu je dobar spray control i ubije ga bez problema.

Bit cilog objektivnog analiziranja demoa je da sagledaš sve strane, i dobre i loše. Idi na WarOwlov bilo koji matchmaking academy video pa vidi kako to radi neko ko je zapravo objektivan

Na kraju svega opet loše (nepostojano) editanje i predug video, moga si isić dilove di analiziraš to šta krivo radi i ako nešto često krivo radi ne prikazat svih 30 rundi di to isto radi nego samo jednu, unaprid snimit i prokomentirat i montirat da je to ugodno za gledanje

Isto tako, mislim da je facecam nepotreban jer me ne zanima tvoja faca dok analiziraš demo, al opet možda postoji neki drugi razlog zašto je tamo koji meni nije poznat. Bilo kako bilo, to je samo moje mišljenje, facecam i ne smeta toliko, ja bi ga samo recimo maka.

Nemoj mislit da se ja nešto tu žestin na tebe niti ovo shvatit ko neki napad na tvoje sposobnosti izrađivanja videa. Ja nemam veze sa BCkom i znam ga iz teme koliko i ostatak ekipe. To odma naglašavam da ne bude da ja BCka branim jer smo neki pajdaši, isto bi reka i da je u pitanju neko drugi. Ovo su samo konstruktivne kritike koje ćeš, nadam se, bar malo uzet u obzir ako ovakvih videa bude još.
Lipi pozdrav!

Ako si pogleda do kraja objasnia sam zašto je stajanje u kutiću bilo glupo i što je trebao napraviti (koristiti smoke / flash). Naravno da neću pohvaliti ubijanje čovjeka koji ulazi leđima okrenut - jer takve stvari se ne događaju na ozbiljnim mečevima i realno stvarno nisu teške. Ljudi ili ulaze u grupi brzo s popflashem ili smokeaju jednu stranu. Taj kill je bio nerealno olakšan imbecilnom igrom suparnika.

Što se tiče spraya - da dobar mu je i konzistentan, to je nešto što nisam odmah primjetio. Kasnije mi je bilo jasno zašto toliko spraya. No s druge strane ako bude išao igrati protiv vrlo dobrih igrača ta tehnika vjerojatno neće bit toliko uspješna jer će ga ili riješiti s prvih 5-10 metaka ili se micati između burstova i na taj način otežavati njegov spray control. I ne mislim sad na pro igrače nego ono, top level hrvatske igrače.

Al da nisi spomenio "WarOwlov matchmaking academy" kao sveti gral demo reviewova možda ne bi ni odgovorio na ovo sve, to me baš dosta iznerviralo.

Naravno da sam gledao njegove videe - lik je doslovno jedan od najpopularnijih CS youtubera. Al cijeli njegov pristup youtubeu je prilagođen low-level igračima, zato i radi kratke videe i ulaže puno vremena u editiranje najboljih djelova. A samo poznavanje igre mu je dosta upitno po meni, mnogi tipovi koje on govori da se "moraju koristiti" i da su "jedini ispravan način" često to nisu. Steel je dosta toga dobrog rekao u ovom videu o warowlu https://www.youtube.com/watch?v=6CRnUSYoHls . Al opet, jasno mi je zašto ima taj pristup i ne hejtam ga, zbog njegovog viewerbasea koji nisu globali već gold nove i šerifi njegovi videi imaju smisla.

No mnogi ozbiljniji igrači koji imaju puno zanimljivije komentare i dublje poznavanje igre rade demo reviewove od 45 minuta i više. Evo samo par primjera ljudi čije yt kanale pratim i od kojih sam naučio puno:

steel https://www.youtube.com/watch?v=IoNcG6dXD5M

steel & moses https://www.youtube.com/watch?v=oA0Z4IEFIEQ

Launders https://www.youtube.com/watch?v=v-RDDrzrXNA

voo https://www.youtube.com/watch?v=aY69gxfyoaY 

To je i moj pristup. Jebiga, razumim da se ljudima ne gleda 45 minuta i u kraju krajeva nitko ih ne sili. Zato sam i stavio odmah na početku timestamp za zaključak i tipove. I naravno shvaćam da ima praznog hoda u videu i da ima i drugih yt ljudi koje editaju reviewove na ključne stvari (adren, netcodeguides) al ja nemam vremena za to. 

Što se tiče facecama - ionako zvuk snimam preko webcama jer je bolji nego na mikrofonu pa rekoh zašto ne. Mislim da daje neku osobnost svemu i da ispadam manje iritantan kad samo serem jer to podržavam reprezentiranjem svog lica.

Pa ako nekog iznerviram da me može presrest na cesti i izbit iz cipela.

I ne ljutim se na tebe nit išta, samo sam htio obrazložiti sve.

Pozz

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 11:13 (Professeur).
11 godina
neaktivan
Professeur kaže...

To je i moj pristup. Jebiga, razumim da se ljudima ne gleda 45 minuta i u kraju krajeva nitko ih ne sili. Zato sam i stavio odmah na početku timestamp za zaključak i tipove. I naravno shvaćam da ima praznog hoda u videu i da ima i drugih yt ljudi koje editaju reviewove na ključne stvari (adren, netcodeguides) al ja nemam vremena za to. 

Što se tiče facecama - ionako zvuk snimam preko webcama jer je bolji nego na mikrofonu pa rekoh zašto ne. Mislim da daje neku osobnost svemu i da ispadam manje iritantan kad samo serem jer to podržavam reprezentiranjem svog lica.

Ma tko to nije pogledao video do kraja sunce mu kalajsano ja ’vako gledao video od prve do zadnje sec.

Bolje je sa facecamom (no homo), jer je tako bolja interakcija sa gledateljem i to barem meni više odgovara jer tako možeš svoje mišljenje pokazati izrazom lica  / gestom.

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 12:35 (SoynTech).
13 godina
neaktivan

Ima nekog tko je gn4 ili mg da zeli igrat http://steamcommunity.com/id/cub3official (opet dobio de rank zbog majmuna)

10 godina
neaktivan

@soyntech: gif :))))))))))))))))))) savršeno

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Dali je netko imao ovakvu situaciju: sve do danas radilo normalno i danas upalim igru da si odigram jedan dm i hoću se kretat s "wasd" i lik mi se miče po milimetar ili se uopce ne mice. Ako je netko imao, kako je to rjesio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ez

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CS:GO rank sistem je totalno blentav. Pobijem match(16:2) sa 7 MVPova i sa najviše fragova protiv 2 MG1(jedan abandon, mozda je i on bio MG), nema rankup na MG1, potom izgubim jedan sa samo 3 MVP-a, i nakon toga remi 15:15, ja bio najgori u timu, bez ijednog MVP-a, više smrti nego killova i dobijem rank up.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebam jedan savjet kupujem podlogu za miša i koju da odabaerom od ovih (sens mi je 1.9 400 dpi)

3 Razer goliathus speed
1 Corsair mm200
13 qck+ fnatic edition
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2015 15:26 (leoncropro).
14 godina

Za one koji nemogu priuštit case opening, evo nešto za skinove... Ima 4 vrste spin-wheela, pa malo se okušajte, ja sam profitirao 10€, bitno je stati dok je vrijeme :)

http://csgoluckywheel.com/ref/151896  -> ovo je referal link, pa nezelim da ispadne da sam vas prevario, možete, ništa vas ne košta, ako ne, samo maknite taj dio iz linka. Hvala i sretno :)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

na koju shemu to radi? ne mogu se snaći...

RAMPAGE
13 godina
neaktivan
Toni RAZOR kaže...

na koju shemu to radi? ne mogu se snaći...

iskreno niti ja... pojma neam, zavrtim i stane na 2x i to je to! xD

možeš malo pojasniti, kako si profitirao?

Do it for the people who want to see you fail!
14 godina

Depositaš Item i oni ti daju coinove za njih...vrtis to i dobijas coinove. Kasnije kad oces withdraw odaberes skin koji je vrijedan koinova koliko ti imas i to je to.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
11 godina

Displaying items from $0.45 to $100

haha...sad još i to moram nabavit XD

11 godina
neaktivan

da hahaha, ja sam josh uvijek na skinovima koji vride 0.04-0.10

RAMPAGE
13 godina
neaktivan

5 wina zaredom i jos nema rankupa

17 godina
leoncropro kaže...

cs:go tragedies   (morao sam)

16 godina
leoncropro kaže...

sinko to nije ništa, ja sam imao 13 wina za redom i nisam bio dobio rankup...

WithSkill
14 godina

gleda se mvp, win također ali ako nemas puno mvp-a đabe ti winovi, ja sam imao win loose, tako vrtio se, i onda nakon 3 wina zaredom napokon rank up, jer sam imao 7 mvp u jednoj igri

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
leoncropro kaže...

Bio si dlaku daleko da padnes rank, dobio 3 pa izgubio jednu pa opet dvije. Naredni game ako uzmes ili draw rank ide gore.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan

KAd sam izgubio dobio rank down onda dva wina i rank up.Btw jel ima iko probleme sa pingom danas sam losao zbog toga jer mi je prvih par rundi ping bio 1000

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 17:47 (leoncropro).
12 godina

upao u crnu rupu,jedno 8 poraza zaredom naljutio se i dobio cooldown 7 dana,dobra stvar da se malo ohladim baš.. :)

prvi put da sam dobio više od 2 sata,prvo u ovoj sedmici 24h pa sada 7dana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Welcome to the global. Winamo prvi site i winamo 11-4 prvi side, a od prve runde, kad sam im dao 3 hs-a, nam govore da haxamo.

Winamo prve 3 runde u drugom sideu i onda su ga ukljucili. Trojica od njih. I bas su se trudili da budu sto vise ociti. Odmah izgubim zelju za igranjem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
johnsteR kaže...

Welcome to the global. Winamo prvi site i winamo 11-4 prvi side, a od prve runde, kad sam im dao 3 hs-a, nam govore da haxamo.

Winamo prve 3 runde u drugom sideu i onda su ga ukljucili. Trojica od njih. I bas su se trudili da budu sto vise ociti. Odmah izgubim zelju za igranjem.

Rješenje: ESEA

Moraš plaćat 50 kuna mjesečno al bar nema cheatera

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan

Da li netko ima problema sa igračima koji jednostavno nestanu ispred nišana?
To mi se jako često događa. Vidim neprijatelja, pucam po njemu, vidim na zidu iza njega krv, a onda nestane, bez da sam ga ubio.
I ne, nije se diskonektirao jer sam baš gledao da li se o tome radi, no nije u tome stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jesus kaže...

Da li netko ima problema sa igračima koji jednostavno nestanu ispred nišana?
To mi se jako često događa. Vidim neprijatelja, pucam po njemu, vidim na zidu iza njega krv, a onda nestane, bez da sam ga ubio.
I ne, nije se diskonektirao jer sam baš gledao da li se o tome radi, no nije u tome stvar.

U DM-u? 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
Roko567 kaže...
Moraš plaćat 50 kuna mjesečno al bar nema cheatera

Nema onih očitih, ali cheatera uvijek ima ...

12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

U DM-u? 

Da, u DM-u.
To jedino i igram.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice