Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Roko567 kaže...

Kakav all in... BCko ti si spušio bar 100 eura na klađenju, mislim da nisi baš u mogućnosti davat savjete, pogotovo takve gluposti, nikad se ne ide all in

Ocito nisi gledao kako momci igraju, ja sam pogledao par demoa i mogu ti sa sigurnoscu reci da lagano mogu biti tier 1 tim.

BCko
17 godina
odjavljen
Counter Strike: Global Offensive

Ne znam zašto pljujete po bcku opet, dobro je čovjek rekao za E-frag, taj Gplay (E-frag) se pokazao kao jako dobar tim na par prijašnjih turnira.

0 0 hvala 0
12 godina
Roko567 kaže...
bancic123 kaže...

ALL IN na E-Frag, to ti je ex-gplay, signala ih je srpska organizacija.

Kakav all in... BCko ti si spušio bar 100 eura na klađenju, mislim da nisi baš u mogućnosti davat savjete, pogotovo takve gluposti, nikad se ne ide all in

Spušio 100€ materi, mater mu ukinila doručak na mjesec dana da vrati dug

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
14 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Spušio 100€ materi, mater mu ukinila doručak na mjesec dana da vrati dug

Kvrapcu, ti si bas smijesan momak! 

BCko
12 godina

napokon odigran jedan zanimljiv game,cijelo vrijeme bilo napeto i suigraci su bili vrhunski :)

komunikacija na nivou,skill prosjecan i na kraju mi nije bilo na pameti hocu li lose ili winati.

koliko sam cuo da je bio neki vac wave prije koji dan i sada je ugodnije igrati..

ugl poanta je ,ako su vam dobri suigraci i sv to onda nije bitno kakav ce biti ishod jer ste se zabavili ;)

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
res03pem kaže...

napokon odigran jedan zanimljiv game,cijelo vrijeme bilo napeto i suigraci su bili vrhunski :)

komunikacija na nivou,skill prosjecan i na kraju mi nije bilo na pameti hocu li lose ili winati.

koliko sam cuo da je bio neki vac wave prije koji dan i sada je ugodnije igrati..

ugl poanta je ,ako su vam dobri suigraci i sv to onda nije bitno kakav ce biti ishod jer ste se zabavili ;)

Glupo pitanje, ali kako si uredio taj hud i font izgleda mi super , ima neki tutorial?

10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

Ocito nisi gledao kako momci igraju, ja sam pogledao par demoa i mogu ti sa sigurnoscu reci da lagano mogu biti tier 1 tim.

Možeš i ti biti u tier 1 ekipi ali nisi, kad se kladiš nije bitan potencijal nego trenutno stanje :D

Da se razumijemo, super su oni tim al su još dosta nedokazani i nemaju previše iskustva protiv dobrih timova.

Na sltvu su iznenadili nv koji je ionako u krizi bio, ali su kasnije lagano izgubili u bo3. Ja bih rekao da su debeli tier 2 tim i ne vidim kako bi se to brzo moglo promjeniti, vrh scene je JAKO zgusnut odličnim ekipama.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 20:13 (Professeur).
12 godina
Luka123 kaže...
res03pem kaže...

Glupo pitanje, ali kako si uredio taj hud i font izgleda mi super , ima neki tutorial?

evo ti stranica za fontove: http://fonts.spddl.de/ ,tu mozes pronaci mnogo razlicitih fontova 

a sto se tice huda,samo sam stavio simple hud i plavu boju ;)

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Uopće nije bitno kako ko igra, vidjeli smo već kako i šta ti betaš i koliko si izgubio. Nitko normalan ne ide all in, zato i jesi sve izgubio. Čovjek bi rekao da netko nakon tolikog gubitka nauči lekciju, ali ti i dalje misliš da se može ići all in. Ništa nikad nije sigurno, upsetovi se događaju i najboljima, zato se nikad ne beta više od određenog postotka inventoryja.

Kordy kaže...

Ne znam zašto pljujete po bcku opet, dobro je čovjek rekao za E-frag, taj Gplay (E-frag) se pokazao kao jako dobar tim na par prijašnjih turnira.

Nitko ne pljuje po bcku, samo mu dajem do znanja da nije u mogućnosti davat savjete i to tako glupe savjete ljudima kad smo svi vidjeli koliko je on izgubio na betanju...

Inače, ako netko treba betting savjete, Toma iz ove teme ima super sajt i fb stranicu di radi analize i dobro mu ide. Isto preporučujem svima da prate Xenona, jedan od najboljih, samo što ne radi analize za toliko mečeva koliko radi recimo Toma. 
Bitno je da pratiš mečeve, radiš sam analize, istražiš o timovima i igračima, poslušaš par drugih iskusnijih mišljenja i dobro razmisliš na koga i koliko ćeš betat. Malo po malo ali sigurno je bolje nego all in, pa stradaju živci, nerviraš se i na kraju sve izgubiš. 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina

Eto, čim si me pohvalio, nakon 3 mjeseca izgubim prvi high bet. 

Al dobro, dogadja se, ovo je bilo teško predvidit.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ja sam onih 100€ izgubio jer sam betao all in svaki mec, nije me uopce bilo briga za skinove kao sto me nije ni sad, htio sam samo doci do nekog boljeg noza,sve ili nista.

Ovo je bio sad EZ win.

BCko
16 godina

Nije išao banwave, ne kužim ako toliko reklamiraju cheatove (aimware.nesto) sto ovi iz valvea ne kupe haxove i jednostavno provedu skriptu za autoban. pa jbt nemogu se rank up-at već 3 mjeseca 

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 23:18 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WithSkill kaže...

Nije išao banwave, ne kužim ako toliko reklamiraju cheatove (aimware.nesto) sto ovi iz valvea ne kupe haxove i jednostavno provedu skriptu za autoban. pa jbt nemogu se rank up-at već 3 mjeseca 

da zasluzujes rank up ,rank up bi se ;) 

jk.. ma samo polako,rank ce doci,bitno da ti napredujes u skillu,rank manje vise..

14 godina
neaktivan

Evo ga, napokon official.

Vjerujem da se envy vraca u top3 :)

http://www.hltv.org/news/15529-titan-envyus-swap-players

BCko
Moj PC  
0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan

Po NBK-evu vlogu apex uzima ulogu drugog callera tj nekakvog mid round callera što je po meni dosta čudno, iskreno mi on pari jedan od najneinteligentijih igrača na sceni :)))))))

Vidit ćemo, titan sad izgleda dosta loše al opet:

-malo shox magije

-maniac navodno quita posao i ide full time cs pa bi mogao nastavit s konzistentnim 20+killova partijama

-rpk isto dosta konzistentno igra al ništa spektakularno, uglavnom održava taj 1:1 kill death ratio

-ex6 ludi stratovi 

I postoji tu neki potencijal za solidnih top8. Najveći problem će imho bit smithzovo awpanje, jer ne može konkurirat awperima iz ostalih top 8 timova. Ska, guardian, olofm/jw, allu, kenny etc su svi osjetno bolji awperi.

Također, ex6stenz je jako loš individualno i mislim da je vrijeme da preuzme ulogu full time coacha i bude prvi koji tu ulogu iskoristi do maksimuma :(

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gotta love matchmaking 

BCko
Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina

Dobio 39 dana ban za griefing... jer nesmijem ostat AFK kad gubimo 14-1 protiv spinbota.

Mogli su mi i permaban dat, iovak cu sam novi account otvorit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 17:18 (8ax).
Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
8ax kaže...

Dobio 39 dana ban za griefing... jer nesmijem ostat AFK kad gubimo 14-1 protiv spinbota.

Da, mora da si nevin i da ti je ovo prvi put.

14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Gotta love matchmaking 

Prva runda.

BCko
13 godina
neaktivan
8ax kaže...

Ajde kome prodaješ priče, dobio si Overwatch ban za griefanje, to se ne dobije ako stojiš afk, 100% sam siguran da je tu toga još bilo

13 godina
neaktivan

Imam mali problemcic skinuo i stavio custom font i sve super i radi ali cs go mi se pokrece u insecrue modu

14 godina

Lol, sad za Pentu pred kraj 3. mape ušao stand-in zanimljivog imena..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

legendarno

1 0 hvala 0
12 godina

"Nova" trade scam fora. Dodaju te, hoce da trejdaju svoje iteme za moj nož, no svim imaju isti problem ! Svi imaju 7 dana trade ban jer su na novom kompjuteru i ne mogu prihvatiti ponudu. U međuvremenu u tih 7 dana žele se sprijateljiti s tobom i žele da odigraš sa njima match, da dođeš na teamspeak ili skype. Kad uđeš na njihov TS ili skype downloada ti se virus na komp i uzmu ti iteme.

Od jučer četvorica mislim, svi sa istom pričom. Jedan je bio Hrvat. Najčešće ćete ih prepoznati jer su preljubazni na chatu.

Budite na oprezu ko ima dobar inventory.

1 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

"Nova" trade scam fora. Dodaju te, hoce da trejdaju svoje iteme za moj nož, no svim imaju isti problem ! Svi imaju 7 dana trade ban jer su na novom kompjuteru i ne mogu prihvatiti ponudu. U međuvremenu u tih 7 dana žele se sprijateljiti s tobom i žele da odigraš sa njima match, da dođeš na teamspeak ili skype. Kad uđeš na njihov TS ili skype downloada ti se virus na komp i uzmu ti iteme.

Od jučer četvorica mislim, svi sa istom pričom. Jedan je bio Hrvat. Najčešće ćete ih prepoznati jer su preljubazni na chatu.

Jebote jučer mi je lik došao tako, sreća pa mi se nije pričalo s njim... Odma sam skužio da nešto nije u redu, baš kao što si rekao, preljubazan i nudi veliki overpay itd.
Ali interesira me kako ti se može skinut virus ako samo uđeš na Teamspeak server? Ili ako se javiš na Skype poziv? To mi nije jasno, sigurno tu ima još nešto, možda neki link koji su kliknuli 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2015 13:25 (Roko567).
12 godina
Roko567 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Jebote jučer mi je lik došao tako, sreća pa mi se nije pričalo s njim... Odma sam skužio da nešto nije u redu, baš kao što si rekao, preljubazan i nudi veliki overpay itd.
Ali interesira me kako ti se može skinut virus ako samo uđeš na Teamspeak server? Ili ako se javiš na Skype poziv? To mi nije jasno, sigurno tu ima još nešto, možda neki link koji su kliknuli 

Navodno uđeš na team speak i teamspeak izbaci poruku da treba update. sa updateom ti se skine virus i oni ti uđu na kompjuter i sve prebace.

Sad me 3 bosanca zaredon dodala, biće sve isti lik, sve počinje isto, "koji si rank, oćemo igrat". pun k... mi ih je više ajme.

jer stavia san marble fade onaj na csgolounge pa me kurve dodaju.

12 godina

lešinari

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Netko oko LEM-a da bacimo koji game?  Malo chillanja i opustene atmosfere, nikakvo rage-anje niti ista, cilj do Global Elite-a.

http://steamcommunity.com/id/frags2kk

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

U nedoumici sam savjet će mi dobro doći.

Radi se o m9 marble fade MW nožu.

Na linku vidite znači da nož dođe od 230-250 ključeva (540-587€)

Tip mi nudi 490€ itema (slika u prilogu). Tek san jučer stavia nož prodavat.

Uzet ili još čekat ponude?

0 0 hvala 0
12 godina
Neznalica121212 kaže...

U nedoumici sam savjet će mi dobro doći.

Radi se o m9 marble fade MW nožu.

Na linku vidite znači da nož dođe od 230-250 ključeva (540-587€)

Tip mi nudi 490€ itema (slika u prilogu). Tek san jučer stavia nož prodavat.

Uzet ili još čekat ponude?

nikako n uzimaj,em ti daje iteme em ti daje manju vrijednost.. ako ti prodaje spiku da je nejgov fade 90% fade i to samo mu reci da te ne zanima..

ili ga daj za kljuceve ili neka ti da najmanje 30-40€ overpay.. znaci ispod 550€ nikako.. i to naravno ne vise od 3,4 itema.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice