Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Danas malo igrao MM i desi se jedna zanimljiva stvar :D

Prve 3 runde bez ijednog killa za protivnicki tim.

.. ..
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 1:54 (SeFiKuCkA).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
SeFiKuCkA kaže...

Danas malo igrao MM i desi se jedna zanimljiva stvar :D

Moga si i napisat šta je to zanimljivo, da ne razbijam glavu tu... I dalje ne vidim šta je zanimljivo

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina

Kako sam umro na streamu.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja neznam sta se desilo s igracima u zadnje vrijeme. Nemret winat match. Skoro svaki odigram dobro i vecinom sam u zadnje vrijeme prvi.

Prekjucer sam dropao iz supremea i to u matchu u kojem sam imao 30 killova.

Sad sam bas zavrsio match u kojem ni 42 killa nisu bila dovoljna da bi barem draw odigrali.

Kad se sjetim da sam prije tjedan dana bio u supremeu s 5 winova zaredom i na korak od globala.

Ako ima netko ko je lem, supreme, global... nije vazno, ali da zna igrat, ima ts, nek me slobodno doda:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198027057679

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 3:01 (johnsteR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

obožavam MM :/

dakle ni blizu rankovi i kak da se vratim na level up kad dobivam ovakve likove

13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

obzirom da ne možeš dobiti team u kojem je samo jedan igrač "pozitivan"...

mislim da imaš velikih problema sa elo rankom?

izgubiti od likova koji su 80% pozitivni je najmanji problem, al' veliki je problem gubiti od ovakvih.

ruše ti elo i samim time postavljanju granicu odnoso bacaju te u tkzv elo-hell...

Do it for the people who want to see you fail!
14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Stari moj igras premade s LEM-om, normalno je da ce protivnici biti visi rank od tebe.

BCko
11 godina

pa stari moj jedan je LEM, jedan je DMG i ostala 3 smo MGE...a igramo protiv 4 LE i 1 DMG...ne vidim kako je to isto.

17 godina

Da li igrate samo zbog ranka pa da možete reći:"E mala, ja sam ti LE u cs:go, uskoro LEM, oćeš izać samnom?" ili igrate zbog zabave? Mislim, svaka druga poruka je neko kukanje kako mm nije dobar, kako je sve bilo izmiješano, kako ni nakon 10 winova nema rank upa i sl... mislim, ok je to, ali mislim da vam to nije nešto najstrašnije što vam se dogodilo.

Ili ja igranje shvaćam na krivi način?

Da se razumijemo, i ja sam kompetitivan i nekad se razljutim dok gubim i sl., ali dok završi runda gotovo je i to, ipak je to samo igra i virtualan svijet, tako da samo chill i gl hf

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slazem se da rank nije toliko bitan ali ipak vecina igra MM s ciljem da dodju do Globala.

Ja sam dosao i iskreno da ti kazem sad me uopce vise nije briga za rank, igram s prijateljima koji su manji rank od mene ali znam kako sam se trudio na "road 2 Global Elite".

Neki na to gledaju kao na jos jednu igru nekima je to hobi, evo ja npr. nisam neki gamer vise (prosao vecinu ekskluziva na PS3 koje su me zanimale, sad se stedi za PS4) i na CS:GO uopce ne gledam kao na ostale igre koje sam igrao.

BCko
Moj PC  
0 7 hvala 0
10 godina
neaktivan

Opet fail quote @ johnny

42 killa i samo 13 rundi je dosta šašavo i nevjerojatno, no možda je ipak stvar tvog načina igre. Ako igraš prepasivno i "baiterski" možeš imat mnogo kilova ali mal učinak na rundi. Odličan video o tome ima na youtubeu pa pogledaj "carrying in soloqueue" možda ti pomogne:

Ovaj frajer ima još dosta dobrih videa btw.

Također, mislim se počet radit neke demo reviewove pa ako nekog zanima da pogledam njegov nek mi pošalje demo ili download link, te ime u igri. ~2100 sati i global.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 19:18 (Professeur).
14 godina
bancic123 kaže...

Ja sam dosao i iskreno da ti kazem sad me uopce vise nije briga za rank

Ala bcko, jesi skuzio napokon? Pamet ti uglavu udrila, mozda od sunca nesto

12 godina

ajde ako ima tko da hoce igrati mm cisto iz dosade.. samo neka je rank veci od lem...

acc je smurf i rank je dmg..

zanemarite sto pise na profilu ,hahaha

http://steamcommunity.com/profiles/76561198172154125/

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
res03pem kaže...

ajde ako ima tko da hoce igrati mm cisto iz dosade.. samo neka je rank veci od lem...

nbq-ov acc? :D

BCko
12 godina
bancic123 kaže...
res03pem kaže...

nbq-ov acc? :D

moj acc,ali njega zafrkavam ;)

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
13 godina
neaktivan
Professeur kaže...

Opet fail quote @ johnny

42 killa i samo 13 rundi je dosta šašavo i nevjerojatno, no možda je ipak stvar tvog načina igre. Ako igraš prepasivno i "baiterski" možeš imat mnogo kilova ali mal učinak na rundi. Odličan video o tome ima na youtubeu pa pogledaj "carrying in soloqueue" možda ti pomogne:

Također, mislim se počet radit neke demo reviewove pa ako nekog zanima da pogledam njegov nek mi pošalje demo ili download link, te ime u igri. ~2100 sati i global.

Bas sam sad skinuo demo i pogledao ga. Bilo je, naravno, ne bitnih fragova kao npr., u eco rundama. Ali sam isto tako puno rundi rjesio skoro sam, radio sam entry fragove, rjesevao runde na plantanu bombu...  

Mislim da ne igram pasivno uopce. Uvijek idem na to da pokusam dobit rundu, a ne samo poboljsat si score.

Ubijao sam ih na bolji aim. Problem je bio u mom timu koji je pikao previse i umirao brzo, jer su mislili da smo vec izgubili.

Vezano za video. Ne sjecam se kad sam zadnji put isao solo igrat. Stvar je u tome da kad odem npr., igrat s 2 frenda, dobim neke tuljane koji pusku neznaju drzat ko kak mi se u tom matchu desilo.

Prije par dana kad sam opao iz supremea sam isao igrat s 2 frenda. Loseali smo 16-14, a redom smo imali 30, 28 i 25 killova. Jedan od ova 2 random igraca je dobio prvi kill u 12. rundi.

Evo i danas sam se vratio u supreme. Nes mi se igralo dns, pa sam odigrao 7 matcheva. Prvi match sam dobio hackera( znao sam odmah u warmupu kad sam vidio da se zove csgoboost.ru i ima 45h )

Sljedecih 6 sam glatko winao :DDD 

Nakon dugo vremena sam odigrao train i stvarno ne znam zasto sam ga "izbjegavao" u zadnje vrijeme.

16 godina

Danas prvi put vidim cheatera sa 6000h CSGO i 3250h CSS... žalosno 

Gledao sam GE frenda kak igra, a taj tip je bio s nekom premade ekipom, svi samo scout kupuju i wallbangaju.

Uspjeli su na kraju drawat, iako je cheater dropo 35 killova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
johnsteR kaže...
Professeur kaže...

Opet fail quote @ johnny

Bas sam sad skinuo demo i pogledao ga. Bilo je, naravno, ne bitnih fragova kao npr., u eco rundama. Ali sam isto tako puno rundi rjesio skoro sam, radio sam entry fragove, rjesevao runde na plantanu bombu...  

Mislim da ne igram pasivno uopce. Uvijek idem na to da pokusam dobit rundu, a ne samo poboljsat si score.

Ubijao sam ih na bolji aim. Problem je bio u mom timu koji je pikao previse i umirao brzo, jer su mislili da smo vec izgubili.

Vezano za video. Ne sjecam se kad sam zadnji put isao solo igrat. Stvar je u tome da kad odem npr., igrat s 2 frenda, dobim neke tuljane koji pusku neznaju drzat ko kak mi se u tom matchu desilo.

Prije par dana kad sam opao iz supremea sam isao igrat s 2 frenda. Loseali smo 16-14, a redom smo imali 30, 28 i 25 killova. Jedan od ova 2 random igraca je dobio prvi kill u 12. rundi.

Evo i danas sam se vratio u supreme. Nes mi se igralo dns, pa sam odigrao 7 matcheva. Prvi match sam dobio hackera( znao sam odmah u warmupu kad sam vidio da se zove csgoboost.ru i ima 45h )

Sljedecih 6 sam glatko winao :DDD 

Nakon dugo vremena sam odigrao train i stvarno ne znam zasto sam ga "izbjegavao" u zadnje vrijeme.

Da, ima tih ljudi koji su loši al ti niti ne dopuštaju da ih carryaš jer igraju agresivno a loši su pa samo umru. Bolje bi bilo da samo holdaju pasivno neke kutove i naprave onako JEDAN KILL i to je to.

Al stvarno svega ima na mm-u na svim rankovima sad, nekidan sam na supremeu igrao, frajeri afkaju prvih 10 sekundi svake runde i onda lik još sere da "igra sam B" kad ja odem preko mida u vent, a drugi se čudi kad mi se prijatelj povuče s mid konektora na auto jer mu je mid smokean :/.

Očito očekuje da će UBIJATI LJUDE KROZ SMOKE!!!

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
14 godina
neaktivan

Napokon moj frag u tweedayovom videu :D

0:33

BCko
Moj PC  
4 6 hvala 0
16 godina
bancic123 kaže...

Napokon moj frag u tweedayovom videu :D

0:33

Stvarno neznam zašto je stavio ovaj clip nakon tvojeg u video, očito je da je neki silver rank lol.

13 godina
neaktivan
8ax kaže...

Danas prvi put vidim cheatera sa 6000h CSGO i 3250h CSS... žalosno 

Gledao sam GE frenda kak igra, a taj tip je bio s nekom premade ekipom, svi samo scout kupuju i wallbangaju.

Uspjeli su na kraju drawat, iako je cheater dropo 35 killova...

nemoj krivo shvatiti sada, ti ozbiljno misliš da se cheat može prepoznati na osnovu wallbangova?

ne znam koliko imaš iskustva i staža u cs (cs, css, csgo), al' mislim da ti je 10000+ sati i više nego dovoljno da žmirećki lupaš kroz zidove, vrata i kutije.

nakon nekih 6-7 godina aktivne igre na cs meni je rutinski bilo 60% fragova napraviti a da ne vidim model protivnika...

možda ovako to zvuči bahato ili ku**enje, al' vjeruj nije mi to u interesu i samo pišem onako kako je bilo a nisam jedini i daleko je boljih igrača.

i realan budi, da ti igraš vs cheatera koji ubija isključivo kroz zidove i slično (sa 6000 sati) misliš da će ti dozvoliti draw? :P

Do it for the people who want to see you fail!
16 godina
SR3CKO kaže...

nemoj krivo shvatiti sada, ti ozbiljno misliš da se cheat može prepoznati na osnovu wallbangova?

ne znam koliko imaš iskustva i staža u cs (cs, css, csgo), al' mislim da ti je 10000+ sati i više nego dovoljno da žmirećki lupaš kroz zidove, vrata i kutije.

nakon nekih 6-7 godina aktivne igre na cs meni je rutinski bilo 60% fragova napraviti a da ne vidim model protivnika...

možda ovako to zvuči bahato ili ku**enje, al' vjeruj nije mi to u interesu i samo pišem onako kako je bilo a nisam jedini i daleko je boljih igrača.

i realan budi, da ti igraš vs cheatera koji ubija isključivo kroz zidove i slično (sa 6000 sati) misliš da će ti dozvoliti draw? :P

Može se prepoznat kad tip wallfollowa kroz B vrata ljude koji dolaze retakeat...

Nisu bili neki česti spotovi tipa kutije u CT, nego baš ljudi koji walkaju po midu.

Igram danas soloq Cache, sa nekim 4-stackom koji ni riječ ne progovore i jedan tip ih boosta... i ja ga calloutam i odma tipovi votekickaju...

Sljedeci game, opet 4-stack sa 300 pingom, jedan njihov odmah abandon na pocetku gamea, bitno da nece surrender i blockaju me, ja roknem tipa par puta awpom i cooldown dobijem.

Mislim da bi dosta bolje MM iskustvo bilo da zabrane 4-stackove, kao što je i u Doti a iz nekog razloga nije u CSu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 1:53 (8ax).
12 godina
8ax kaže...
SR3CKO kaže...

Može se prepoznat kad tip wallfollowa kroz B vrata ljude koji dolaze retakeat...

Nisu bili neki česti spotovi tipa kutije u CT, nego baš ljudi koji walkaju po midu.

Igram danas soloq Cache, sa nekim 4-stackom koji ni riječ ne progovore i jedan tip ih boosta... i ja ga calloutam i odma tipovi votekickaju...

Sljedeci game, opet 4-stack sa 300 pingom, jedan njihov odmah abandon na pocetku gamea, bitno da nece surrender i blockaju me, ja roknem tipa par puta awpom i cooldown dobijem.

Mislim da bi dosta bolje MM iskustvo bilo da zabrane 4-stackove, kao što je i u Doti a iz nekog razloga nije u CSu.

A zašto misliš da si baš ti u pravu? Koja si liga? Do legendary eagle.a baš i nema cheatera jer su svi boostani i brzo dođu na LEM, Supreme, Global. Rijetko ćeš nać kojega. 

Upropastit ćeš sebi jednu odličnu igru sa takvin razmišljanjen. Ono šta tribaš napravit je prihvatit da ima cheatera i protivničkom i tvom timu, i bit fer i reći, pa ok i u mom timu nekad bude cheater sve je ok. Te prestat tražit cheatera čim partija krene jer je hrpa ljudi bolja od tebe i mene.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
10 godina
neaktivan
8ax kaže...
SR3CKO kaže...

Al doslovno koji glupi mentalitet, što znači da ih frajer boosta? Koja razlika između boostera i jednostavno čovjeka koji je jako dobar i igra sa svojim lošim prijateljima? Uostalom, ako nije čiter koga briga?

A "ROKANJE PAR PUTA S AWPOM" je doslovno imbecilno, ok možda je tim govno i spušit ćeš al to ne znači da ne možeš odigrat meč i nešto probat uvježbat. Uzmeš awp i pokušavaš napravit entry na nekom siteu, probaš igrat s scoutom ili deaglom.

Ne možeš svaku partiju pobjedit, fokusiraj se na svoju igru i gg.

Inače napravio sam mali tip video sa molotovima na cacheu pa ako vas zanima par zanimljivih ima.

Ostavite neki komentarako bi htjeli vidjeti još ovakvih stvari, koje mape etc.

16 godina
Neznalica121212 kaže...

A zašto misliš da si baš ti u pravu? Koja si liga? Do legendary eagle.a baš i nema cheatera jer su svi boostani i brzo dođu na LEM, Supreme, Global. Rijetko ćeš nać kojega. 

Upropastit ćeš sebi jednu odličnu igru sa takvin razmišljanjen. Ono šta tribaš napravit je prihvatit da ima cheatera i protivničkom i tvom timu, i bit fer i reći, pa ok i u mom timu nekad bude cheater sve je ok. Te prestat tražit cheatera čim partija krene jer je hrpa ljudi bolja od tebe i mene.

LEM sam, a kad vidim da tip sa 10h prefira s deaglom sumnjiv mi je.

Professeur kaže...

Al doslovno koji glupi mentalitet, što znači da ih frajer boosta? Koja razlika između boostera i jednostavno čovjeka koji je jako dobar i igra sa svojim lošim prijateljima? Uostalom, ako nije čiter koga briga?

A "ROKANJE PAR PUTA S AWPOM" je doslovno imbecilno, ok možda je tim govno i spušit ćeš al to ne znači da ne možeš odigrat meč i nešto probat uvježbat. Uzmeš awp i pokušavaš napravit entry na nekom siteu, probaš igrat s scoutom ili deaglom.

Ne možeš svaku partiju pobjedit, fokusiraj se na svoju igru i gg.

Inače napravio sam mali tip video sa molotovima na cacheu pa ako vas zanima par zanimljivih ima.

Ostavite neki komentarako bi htjeli vidjeti još ovakvih stvari, koje mape etc.

Ma uvjek pokusam, bas sam i skako pred b main sa awpom da pokupim entry, al dojde tip i doslovno croucha ispred mene svaku rundu dok cekam da pushaju, i kaj da sad radim?

10 godina
neaktivan

CSHR giveaway - M4A1 Cyrex FT!

Poklikajte par likeova i osvojite skinić

https://www.facebook.com/csgohr/photos/a.216870511826333.1073741831.215928311920553/439866792860036/?type=1&theater

3 0 hvala 1
11 godina

ima tko kakvih prijedloga za klađenje na csgo louge danas?

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

ima tko kakvih prijedloga za klađenje na csgo louge danas?

ALL IN na E-Frag, to ti je ex-gplay, signala ih je srpska organizacija.

BCko
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

ALL IN na E-Frag, to ti je ex-gplay, signala ih je srpska organizacija.

Kakav all in... BCko ti si spušio bar 100 eura na klađenju, mislim da nisi baš u mogućnosti davat savjete, pogotovo takve gluposti, nikad se ne ide all in

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina

Mouz je dosta safe bet danas, igraju užasno dobro trenutno, a i Flipsid3 je izgubio s1mplea.

I možda probat sa 50% dobitka od Mouza na Virtus.Pro, oni su pak užasno loši trenutno, al opet nikad ne znaš kad će se probudit.

A što se tiče ovih Tier 2-3 matcheva, to je kao da bacaš novce u wc školjku. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice