Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.609
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Sticker capsule 2 također skočile poprilično, na 0.25€

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...

Moje ESL Katowice kapsule odjednom skočile sa 3€ na 9€. 

Nisam pratio par dana, baš sam se iznenadio kad sam danas vidio. 50 komada imam. :)

Ja sam isto uzeo 10 komada, uvijek in cijena skoci a ovo je fin profit, samo se ceka malo. A nisam vjerovao da je hype za ibp stickerima toliki, sa 50 na 110 otisao katowice 2014, dreamhack sa 2 na 5 :D

Onog holo stikera nema ni za 450 evra sto je lol, bio po 180 a sad.....strasno!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina

cl_join_advertise 2 - ova komanda vam omogućuje da se prijatelji mogu preko vas s "Join Game" direktno spajati na community server na kojem igrate. Inače morate mu davati IP ili slično. Ova komanda je navodno bila ovakva ali ju je Valve maknul na "0" ili "1" (neznam točno) zbog DDoS-anja i sličnog. Stavite si ju u autoexec ako hoćete da vam bude stalno pokrenuta komanda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 10:02 (null).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Raykip kaže...
<p>Evo kupio igru danas, sutra pocinjem igrat, nekakvi savjeti za pocetnika?</p>

Tab, desni klik na poljaka, block communication.

16 godina
Panta_rei kaže...
Raykip kaže...
<p>Evo kupio igru danas, sutra pocinjem igrat, nekakvi savjeti za pocetnika?</p>

Tab, desni klik na poljaka, block communication.

Rusi su najgori, uz njih su Španjolci, Portugalci, Grci i Arapi.

Tek onda Poljaci.

11 godina

iskreno, svugdje ima loših igrača, nekulturnih igrača i igrača koji igraju sami ili si misle da su Pasha itd...no kod svih sam naišao na neke dobre...ali evo, majke mi moje ako sam i na jednog dobrog turčina naišao -.-''

14 godina
MasterG kaže...

iskreno, svugdje ima loših igrača, nekulturnih igrača i igrača koji igraju sami ili si misle da su Pasha itd...no kod svih sam naišao na neke dobre...ali evo, majke mi moje ako sam i na jednog dobrog turčina naišao -.-''

Ja sam naišao i na jednog Turčina koji igra s curom, al on je živio zadnjih godinu dana u Kanadi pa je valjda poprimio njihovu pristojnost. :D

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina

ja vise ttakve nepodnosim.... Lik prvo se dere na mikrofon onda mi skace po glavi dok ih awpam mid. Lijepo to rijesim jednim headshotom... Pa se tu deri i izgubi kad si takav, samo odem lijepo afk i cekam iduci game, a sto je najgore najcesce stakaju se pa to bude kaos, lik misem vrti skoro se ispovracam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo sam na deatmatchu nagovorio vidljivo pijanog poljaka da mi pjeva poljske cajke hahahahahaha

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel netko za MM? Trenutno smo dvojica. Moj rank GNM, 350 sati igre, 100 winova

17 godina
Raykip kaže...

ako krećeš skroz od nule, ako ti se neda ući u neke poznatije mape koje se više igraju i da prođeš kroz njih i malo se upoznaš s njima (play offline with bots, pa odabereš bez botova), onda bit ti preporučio deathmatch, čisto onako, da probaš svako oružje, vidiš kako se ponaša, vidiš njegov recoil (možeš i youtubat recoil control, pa ćeš pronaći dosta informacija), a usput ćeš vidjeti i mape, i upoznati ih, barem donekle. Nakon toga malo casual, makar prvo par rundi u spectate modu, da vidiš gdje ide bomba, ili taoci, gdje otprilike treba stajat i sl. pa možda i pogledat koji ozbiljniji match (gore watch u glavnom izborniku pa odabereš neki koji je live i koji igraju malo viši rankovi). A ne znam, ne puca me sad inspiracija, ali tako bih nekako ja krenuo. A onda kasnije krenut na matchmaking (mislim da sad profil mora biti određenog ranka da uopće pristupiš matchmakingu, odnosno, moraš skupiti određen broj xp-a).

Svakako možeš youtubat malo kako se bacaju smokeovi, flashevi (pop flash npr), recoil control za pojedino oružje, money management, pa neke taktike i sl. Ima brdo tutoriala, pa ako hoćeš nešto ozbiljnije, pronaći ćeš.

Ako hoćeš samo malo opustit živce, onda deathmatch ili arms race i gg, wp (nema čekanja do novu runde, pa je onako, akcija cijelo vrijeme).

Eto, to je otprilike to od, recimo, relativno zelenog igrača.

Ima tu puno iskusnijih i boljih igrača u temi, pa neka me nadopune/isprave...

11 godina
neaktivan

Thx, iako nije da bas neznam mape i ovo osnovno, igrah cs 1.6 do prije dvije godine tu i tamo ali i to ono casual bi se nas par frendova skupilo i zafrkavalo bzvz po serverima.

14 godina

Nisam igrao dugo CS:GO i sad odjednom moram imati private rank 3 da bi mogao igrati competitive? imam preko 200 pobjeda i sad moram igrati casual da bi mogao doci do private ranka 3... 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma jos jedna zastita u borbi protiv cheatera i boostera. Igraj DM ako ti se bas neda casual igrati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 9:41 (infinite).

1 0 hvala 0
12 godina
Command Prompt kaže...

Nisam igrao dugo CS:GO i sad odjednom moram imati private rank 3 da bi mogao igrati competitive? imam preko 200 pobjeda i sad moram igrati casual da bi mogao doci do private ranka 3... 

demolition i arms race igraj. najvise xp-a dobivas i najbrze je.

&amp;quot;Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.&amp;quot;
12 godina

Dečki meni je žao što stavljam ovo na forum ali moram s nekim podilit :D ženu mi nije briga pa moram sa vama.

Upravo sam kupio marble fade m9 za 360€ na marketu. hahaha.... vrijednost oko 550+€

ako sam naporan sa ovim podvizima samo recite prestaću

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

20 0 hvala 0
17 godina

To se zove profit!

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Dečki meni je žao što stavljam ovo na forum ali moram s nekim podilit :D ženu mi nije briga pa moram sa vama.

Upravo sam kupio marble fade m9 za 360€ na marketu. hahaha.... vrijednost oko 550+€

ako sam naporan sa ovim podvizima samo recite prestaću

Nisi naporan, stovise, tvoji postovi su mi najdrazi :D

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Jel ti ovo biznis neki? Dižeš akaunte na GE pa prodaješ?

Zasto ne, ovo je realna cijena :D

Prvi main sam prodao debelo ispod cijene (samo 350kn) a imao je 70 igara gore, 500+ winova itd.

BCko
Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
Neznalica121212 kaže...

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Upravo odigrao mec protiv apexa iz titana i uzzziiia :D

BCko
Moj PC  
3 7 hvala 0
11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Roko567 kaže...

Jel ti ovo biznis neki? Dižeš akaunte na GE pa prodaješ?

Zasto ne, ovo je realna cijena :D

Prvi main sam prodao debelo ispod cijene (samo 350kn) a imao je 70 igara gore, 500+ winova itd.

I onda se žališ na nabustane igrače...

10 godina
neaktivan
Raykip kaže...

Imam ja jednu playlistu na yt-u s begginers tipsa pa ti možda pomogne:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLrIRU2TC2IwzowHzipholiDx3oyr8cbBV

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
14 godina
bancic123 kaže...

Upravo odigrao mec protiv apexa iz EnVyUs-a i uzzziiia :D

Fixed

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
bancic123 kaže...

Upravo odigrao mec protiv apexa iz EnVyUs-a i uzzziiia :D

Fixed

Vidjet cemo, iskreno se nadam da ce im Titan dati apexa i kennya, makar onda ne vidim nikakvu buducnost Titana.

BCko
10 godina
neaktivan

Evo predzadnja ESL adria ovog mjeseca, trenutno nema puno timova pa je možda dobra šansa za uhvatit mjesto u finalnom kupu.

http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/open/adria-open-cup-11/

Jel se itko prijavljuje?

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pozdrav ljudi , ovako trazim 4 , 5 ili vise igraca koji bi igrali competetive kao team ili vam ga klan . Ne samo competetive nego i face it i esl itd. Trazim ozbiljne igrace koji moraju biti punoljetni ili barem u glavi odrasli , igrace koji igraju team igru ne frag i koji nerejđaju kad ga netko ubije kroz vrata i viče WH , igrače koje slusaju leadera a ne da trce po svome po mapi  ;) Moraju biti MG1 ili vise , Ja sam trenutno MG1 rank sa 72 wina i 160 sati igranja GO. Poznavanje mapa bi bilo pozeljno al to nemogu traziti jer i ja neznam sve mape i sva mjesta napamet .

Kao sto se vidi iz prilozenoga da neigram ovu igru puno , al zato sam na CSS veteran ;) tamo imam 3k sati igranja na main acc , css sam doktorirao sta se tice svega :D igrao za teamove i igrao sa pro igracima warove i mixeve .

Ozbiljan sam igrac i trazim isto tako vas da budete ozbiljni sta se tice igre . Zajebancija je najbitnija i druzenje .

Iskreno dosadno mi je igrati GO sam sa random ekipom di se jedan trudi a ostatak se zajebava , zato sam dosao na ideju da probam skupit neki team dobrih igraca da se okusamo u igranju competetiva , faceita , esl ...  Pod dobrim mislim prosijecne igrace jer naravno GE netrazim ;) 

Mozete mi se javiti tu na PM pa cu vam vise reci o tome sta imam u glavi . Nadam se da ce se odazvat nekolicina ljudi koji isto misle ko i ja pa da probamo napraviti team koji ce napredovat . 

Neki cilj mi je da doguramo do GE ranka uz igranje pa cemo ici na ozbilju neku ;) 

Zivjeli i Hvala svima ;) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 18:47 (Adict).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ako i bude sprayova sumnjam da ćemo moć stavit svoj spray, sigurno će se prodavat tagovi ili djelići pa da tagovi budu kao emblemi u COD-u

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice