Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.412.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Adict kaže...
chaselol kaže...
Adict kaže...

Koliko treba da se digne na GE rank ? Trenutno sam na GNM i majke mi imam osjacaj da nece dalje , winam ih 10 zaredom i jos sam na GNM . Koliko imas winowa na tom novom acc di si GE

Bez uvrede, aj ne seri 

hahha ma dobro to sam rekao onako 10 za redom , eto nije 10 al je sigurno 5 do 8 gejmova . Tipa sinoc 4 gamea 4 wina i rank ni da mrdne . 

Dok ne zasluzis nema dalje , koliko si ih zaredom prije toga spusio ;)

12 godina
protjeran
naPerk777 kaže...
Adict kaže...
chaselol kaže...
Adict kaže...

Koliko treba da se digne na GE rank ? Trenutno sam na GNM i majke mi imam osjacaj da nece dalje , winam ih 10 zaredom i jos sam na GNM . Koliko imas winowa na tom novom acc di si GE

Bez uvrede, aj ne seri 

hahha ma dobro to sam rekao onako 10 za redom , eto nije 10 al je sigurno 5 do 8 gejmova . Tipa sinoc 4 gamea 4 wina i rank ni da mrdne . 

Ma da kuzim ja to ali blesavo mi je malo ro rankiranje , pred koji tjedan dobijem game baci me u nizi rank ili izgubim game baci me u visi rank . Zaredom sam izgubio najvise 2 game mozda . Igram solo pa izgubim gamove radi noob teama . Ako je netko voljan igrat sa mnom nek se javi tu ili na PM . :D

11 godina
neaktivan
Adict kaže...
naPerk777 kaže...
Adict kaže...
chaselol kaže...
Adict kaže...

Bez uvrede, aj ne seri 

Ma da kuzim ja to ali blesavo mi je malo ro rankiranje , pred koji tjedan dobijem game baci me u nizi rank ili izgubim game baci me u visi rank . Zaredom sam izgubio najvise 2 game mozda . Igram solo pa izgubim gamove radi noob teama . Ako je netko voljan igrat sa mnom nek se javi tu ili na PM . :D

Lako moguce , u zadnje vrijeme ban valovi su sve cesci i sve veci, pa ti je zbog toga olaksano rank upanje. Sjecam se mozda prije nekih godinu dana doci do lema je bilo pisati krv jer si stvarno trebao nadobijati gejmova i gejmova dok evo sad je dosta lakse cak i do zadnjih rankova supreme i globala doci.

13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Gospodo kratite citate, da nam svima bude preglednije i lakše za čitat

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,
evo samo da kazem par rijeci da vas upozorim jer sam scam-an za 30€. :)
Mislim da bi ovakve ljude trebalo maknut sa stranice.
Inace prica je ovakva da smo se trade za acc. I sad ja sam bio na odmoru i zamolio sam ga da ode nesto na moj acc i provjeri jer sam mu stvarno vjerovao. Nakon toga acc mi je oduzet. Naravno dobio sam IP od steam support onog tko je promijenio sifru i to je bio on, no presutio sam.Kad sam ga pitao sta mi je s acc on je rekao: "Neko ti ga je ukrao, cekaj tjedan dana pa cu ti dat ovaj." Ja sam rekao dobro samo mi ostavi iteme, covijek bio dobar pa hajde dobro kaze on. I dode i tih tjedan dana, danas, i ja ga pitam za acc. Covijek sve uredno da nick koji znam i pass. Ok kazem ja hvala nakon sto mi je poslao code, kad ono prazan inventar, samo dva skina s trade restriction jer ih je kupio, a kaze nema para.... Ajde dobro rekoh, pitah ga onda sto je s itemima. On kaze prekrsio si uslov. WTF???? Koji sad uslov? Ajd dobro, pitam ga koji je to uslov? Kaze on da mi se vrati acc koji je ukraden, a covece on ga ukrao :D E kad je sad presao granicu poceo sam ga stvarno napadat jer lik mnogo sere. I naravno dices kud ces lik me block. Toliko o danasnjim ljudima. Covijek pokrat za nekih cca 40€ (30€ itemi + 10€). No sve u svemu pitam ga pa zasto mi je sav inventar uzeo, dovoljan je assimov da otkupi sve... Kaze on acc ima karambit, a to skoro jedini skin koji valja plus ima stalan alert za steam market i takoder lik je bio VAC dobio. Jos nemogu vjerovat da postoje takvi ljudi, koji ce kad im das prst uzet cijelu ruku, takoder da se zna liku sam dao na poklon dosta skinova, npr. AWP Redline, neki pistolji od cca 1.50€ i jos jedan five seven 1.50€. Mislim, nije meni problem kupit skinove, sad da je 30€ vjecnost, mogao sam i gore proci, no samo zelim reci da se pazite i nebudite naivni kao ja. Zelim da svi ovo shvatite kao pouku jer na greskama se uci. Zivjeli mi!

13 godina

Ko ce koga nego svoj svoga :D

nadjes lika IRL, opalis par samara i vratis sve nazad i to s kamatom gg

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

sa tim ikom sam par puta već igrao, hvala Bogu nisam trejdao ništa :D

10 godina
protjeran
Opet bancic napada, lik je tip igraca koji ceka 1min da mu tim pomre, onda pokupi par low hp fragova. Znaci teamplay 0, ufuran da je bolji od svih, mentalni sklop poremecen vjerojatno zbog zlostavljanja prije puberteta (u kojem je sad). Sada zadnji lan je popusio maunu, decki su ga satrali, naravno problem je bio team i zamjena igraca. Drugi put bude problem net, pa steam, pa 64 tick.. On bude problem dok mu netko u RL razbije vilicu ako se ponasa kao i ovdje.

0 4 hvala 0
10 godina
protjeran
isprike, ne lan vec onaj online turnir sto bude svako malo(adria ako se ne varam).
12 godina
neaktivan

Zasto se svadat? Pa dajte nemojte bit takvi, pustite ga nek se hvali, tako sam sebe izolira od drustva jer nitko ne voli hvalisavce. Ovdje bi se svi trebali zabavit, bit ekipa, ponesto naucit, raspravljat itd. Zasto poticati mrznju, a ti bancic puno se hvalis a da igras na turnirima s timom bi izgubili 5-16, jer si toliko nafuran da si pro, a zapravo CSGO je timska igra i to bi svi trebali znat, postuj svoje u timu, nauci ih nesto ako si tako dobar, nemozes bit pro igrac ako timski nisi uigran. Mislim, da si na turniru tim od GN ranka bi vas dobio, osim ako je tvoj tim uigran i ako se slazu ali im ti smetas, onda nekako ali takvo ponasanje nitko ne voli. Toliko od mene, i nadam se da cemo ovu raspravu sad zavrsit. Druzimo se, igrajmo skupa, raspravljajmo budimo jedan za drugog, tek onda cemo postati pro igraci svi skupa, ne samo jedan, vec svi...  

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 14:03 (ivanoman).
12 godina
neaktivan
technologie kaže...
isprike, ne lan vec onaj online turnir sto bude svako malo(adria ako se ne varam).

Ja sam tamo uvijek bio na tim kupovima s svojim timom, bili smo GN1 tad, sam sam MG2, to je bilo pocetkom 5 mjeseca i ti kupovi su dosta dobri. Sad sam na CSHR admin jer sam web dizajner i mislim se opet ukljucit u te kupove, ali trebam tim...

12 godina
protjeran
ivanoman kaže...
technologie kaže...

Ja sam tamo uvijek bio na tim kupovima s svojim timom, bili smo GN1 tad, sam sam MG2, to je bilo pocetkom 5 mjeseca i ti kupovi su dosta dobri. Sad sam na CSHR admin jer sam web dizajner i mislim se opet ukljucit u te kupove, ali trebam tim...

Evo i ja sam za igru tih turnira, nisam neki pro , sad sam na GNM ili GN4 kako god to bilo . Vjerujem da bi mogao ici i dalje sa rankom da neigram sa random ljudima tako da evo i meni treba tim tj igrao bi sa nekim samo da nisam sa radnom ljudima , nije mi bitno koji ste rank . ;) ako je netko za neka me doda na steam nick : kalanzaar pa mozemo popodne nabacit koju kad dodem sa posla .

12 godina
neaktivan

Moze posaljem ti invite 

EDIT: Nemogu te naci, moze link profila?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 14:42 (ivanoman).
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Ovo je tema za csgo u kojoj djelimo iskustva u igri, ako cemo realno vecini vas smeta sto postam ovdje jer znam da sam odlican igrac a to vama iz nekog razloga smeta, moj savjet vam je da se fokusirate na vlastitu igru i potrudite se da budete bolji ;) 

Pa istina da tema tome služi, ali tvoji postovi su uglavnom neki tvoj video (šta je svaka dva dana) ili slika scora da svi vide kako si ti pokidao... Pokidamo i mi u mečevima pa opet ne stavljamo svaki dan

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ivanoman kaže...

Moze posaljem ti invite 

EDIT: Nemogu te naci, moze link profila?

Evo izvoli http://steamcommunity.com/profiles/76561197979513162 mozete i ostali dodat .

12 godina
neaktivan

Takoder evo i moj dodajte me http://steamcommunity.com/id/roonexy-strikerz/home/ 

17 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Nema ljepseg osjecaja od ubijanja boga u nubovima na mmu i citanja njihovih psovki :D

To se nikad nikome nije desilo. Hvala ti sto si podjelio

12 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ivanoman kaže...

Pozdrav svima,
Inace prica je ovakva da smo se trade za acc. I sad ja sam bio na odmoru i zamolio sam ga da ode nesto na moj acc i provjeri jer sam mu stvarno vjerovao. Nakon toga acc mi je oduzet. Naravno dobio sam IP od steam support onog tko je promijenio sifru i to je bio on, no presutio sam.Kad sam ga pitao sta mi je s acc on je rekao: "Neko ti ga je ukrao, cekaj tjedan dana pa cu ti dat ovaj." Ja sam rekao dobro samo mi ostavi iteme, covijek bio dobar pa hajde dobro kaze on. I dode i tih tjedan dana, danas, i ja ga pitam za acc. Covijek sve uredno da nick koji znam i pass. Ok kazem ja hvala nakon sto mi je poslao code, kad ono prazan inventar, samo dva skina s trade restriction jer ih je kupio, a kaze nema para.... Ajde dobro rekoh, pitah ga onda sto je s itemima. On kaze prekrsio si uslov. WTF???? Koji sad uslov? Ajd dobro, pitam ga koji je to uslov? Kaze on da mi se vrati acc koji je ukraden, a covece on ga ukrao :D E kad je sad presao granicu poceo sam ga stvarno napadat jer lik mnogo sere. I naravno dices kud ces lik me block. Toliko o danasnjim ljudima. Covijek pokrat za nekih cca 40€ (30€ itemi + 10€). No sve u svemu pitam ga pa zasto mi je sav inventar uzeo, dovoljan je assimov da otkupi sve... Kaze on acc ima karambit, a to skoro jedini skin koji valja plus ima stalan alert za steam market i takoder lik je bio VAC dobio. Jos nemogu vjerovat da postoje takvi ljudi, koji ce kad im das prst uzet cijelu ruku, takoder da se zna liku sam dao na poklon dosta skinova, npr. AWP Redline, neki pistolji od cca 1.50€ i jos jedan five seven 1.50€. Mislim, nije meni problem kupit skinove, sad da je 30€ vjecnost, mogao sam i gore proci, no samo zelim reci da se pazite i nebudite naivni kao ja. Zelim da svi ovo shvatite kao pouku jer na greskama se uci. Zivjeli mi!

Odsad pamet u glavu. Vecina mora ovako nesto na svojoj kozi iskusit da bi bila oprezna. Sad kao sto je netko rekao ako imas njegove podatke malo ga posjetit i vidit ces onda (jer vecinom djeca skamaju). Jos sto mozes napraviti je reci da ti je steam bio hakiran i steam bi ti mogao vratit iteme ukoliko si imao ukljucen email confirmation.

bancic123 kaže...

Nema ljepseg osjecaja od ubijanja boga u nubovima na mmu i citanja njihovih psovki :D

Dosadio si i bogu i narodu vise sa tim svojim hvalisanjem i frag moviem (dodas efekt i pjesmu i sad sam si pro). Pogledaj malo si postove. Radije bi da mi stave neki reklamni banner nego da vidim opet tvoj post.

12 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
ivanoman kaže...

Pozdrav svima,

Odsad pamet u glavu. Vecina mora ovako nesto na svojoj kozi iskusit da bi bila oprezna. Sad kao sto je netko rekao ako imas njegove podatke malo ga posjetit i vidit ces onda (jer vecinom djeca skamaju). Jos sto mozes napraviti je reci da ti je steam bio hakiran i steam bi ti mogao vratit iteme ukoliko si imao ukljucen email confirmation.

Da, zato sam i stavio u ovoj temi da se pazite! Sto se tice steam support i hijacked steam account opcije, probao sam prije 2 tjedna kad sam skuzio da mi je ukrao nisu dosad odgovorili  Nista od njih, oni samo broje pare i boli ih ona stvar....

16 godina

da ne citiram, sad sam ovo našao i nemrem se prestat smijat haha

WithSkill
Moj PC  
14 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
ivanoman kaže...
naPerk777 kaže...
ivanoman kaže...

Da, zato sam i stavio u ovoj temi da se pazite! Sto se tice steam support i hijacked steam account opcije, probao sam prije 2 tjedna kad sam skuzio da mi je ukrao nisu dosad odgovorili  Nista od njih, oni samo broje pare i boli ih ona stvar....

Ma javit ce ti se oni sigurno , samo sto nisu bas azurni. Ako si imao ukljucen email confirmation trebali bi ti vratit iteme a vjerojatno mali skamer nije koristio proxy niti ista slicno posto imas njegov ip pa se vidi da je sa iste adrese pristupano na dva accaunta. Tako da bi onaj njegov drugi account trebao dobiti trade ban. Kao sto sam rekao moglo bi potrajat ali nista te ne kosta a neces malom glodaru pustit satisfakciju da uziva u ukradenim itemima.

WithSkill kaže...

Ma vidio sam to. Neda mi se uopce komentirat jer vec vidim kako ce doci sa spikom "nadjite si zivot, ljubomorni na moj skill, ja zaradjujem putem jutuba, blabla". Ugl nema smisla jer je to toliko ufurano i umislio da je bolji od pashe (kad mu se sjetim komentara "pasha ima lose kretnje ali ga solidan aim spasava" dodje mi da pocinim hara kiri. Ugl nema smisla nista vise govoriti , nego samo na ignore listu ga staviti a i to mi je zao jer se ponekad volim dobro nasmijati :D

EDIT: evo imao sam slobode pa sam nasao te legendardne postove :)

Eto ga... Eto ga...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 18:40 (naPerk777).
15 godina

http://steamcommunity.com/id/darkonakic/

dodajte i mene nemam bas nasih ljudi na steamu, neigram dugo 200h, master guardian 2...

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Hahahhah umirem koji kralj, odma sam sub!

13 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme dok igram protiv i s globalima mi se cini ko da su dmg. 

Neki dan sam igrao match koji smo winali 16-12, a nasi globali su imali 10,12 i 16 killova. 

Neznam dal sam ja postao bolji ili ustvari nema prevelike razlike izmedu tih rankova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 1:29 (johnsteR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivanoman kaže...
WithSkill kaže...

Hahahhah umirem koji kralj, odma sam sub!

Umirem od smija XDDD

15 godina
neaktivan
http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 18:02 (Haker_x).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e ovo na kraju je takva istina hahahahaha

Tražim nekoga za MM, rank LEM, steam u potpisu

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 15:03 (Roko567).
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

e ovo na kraju je takva istina hahahahaha

Tražim nekoga za MM, rank LEM, steam u potpisu

Evo ti moj, mada sam GNIII, ako ne zelis igrati shvacam te, nije do boost vec zelim neku ekipu s kojom mogu pricati tokom igre :) http://steamcommunity.com/id/roonexy-strikerz

13 godina
neaktivan
ivanoman kaže...

Evo ti moj, mada sam GNIII, ako ne zelis igrati shvacam te, nije do boost vec zelim neku ekipu s kojom mogu pricati tokom igre :) http://steamcommunity.com/id/roonexy-strikerz

mogu te dodat na smurfu ako oćeš, tamo igram sa prijateljima koji su niski rank pa mogu i s tobom bacit koji put, a ako treba malo pogurat može se i to sredit :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 15:50 (Roko567).
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
ivanoman kaže...

mogu te dodat na smurfu ako oćeš, tamo igram sa prijateljima koji su niski rank pa mogu i s tobom bacit koji put, a ako treba malo pogurat može se i to sredit :D

Ma netreba poguravanje, imam 330 sati igre, 80 winova (lol malo XD), vidi se da nisam bas aktivan, ja samo CSGO udarim za zabavu, svjedno mi je smurf ili taj acc glavno da je isti gazda u igri 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 15:54 (ivanoman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice