Ja odustao sluzbeno od mm. U 20 mathceva 19 cheatera. Nema sanse vise. Sad igram samo face it
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se mi nećete zamjeriti ali htio sam vam pokazati šta sam nabavio.
Sta bi se zamijerio. Svaka cast
Nadam se mi nećete zamjeriti ali htio sam vam pokazati šta sam nabavio.
Fino fino :D
Ja dok sam bio u trgovini, profurao sam sve moguce skinove, vrhunac mi je bio AWP FT ST Asiimov, sve iznad je bilo dosta tesko prodati/obrnuti da se nesto zaradi da ne pricam o nozevima ;)
Cudno kad ti sve prodje kroz ruke, zavrsis na skinovima od par evra jer su realno nekako "najnormalniji", osim asiimova bez njega ne igram awp :D
Trazimo 5. igraca,samo Hrvatska,najbolje ZG i okolica,jer kanim prijaviti tim na sljedeci turnir u ZG-u.
Bitno je da imate min. 1000 sati i da niste nizi rank od DMG/LE (ako ste vec DMG,da znate igrati timski,smokovi itd. kao i kontrola recoila i opcenit aim)
Mozete se javiti meni u PM ili u inbox stranice: https://www.facebook.com/fantasycsgo
Trazimo 5. igraca,samo Hrvatska,najbolje ZG i okolica,jer kanim prijaviti tim na sljedeci turnir u ZG-u.
Bitno je da imate min. 1000 sati i da niste nizi rank od DMG/LE (ako ste vec DMG,da znate igrati timski,smokovi itd. kao i kontrola recoila i opcenit aim)
Mozete se javiti meni u PM ili u inbox stranice: https://www.facebook.com/fantasycsgo
Nije da hejtam al taj fantasy si napuštao i opet sastavljao nekih 10 puta već... Oće ovaj put konačno tim potrajat više od misec dana?
Jel itko od vas može trenutno stavljati oklade na CSGO Loungeu?
Nisam iz ZG, ali sam blizu (Bosna), nisam dmg, ali sam blizu (silverelite), ne znam igrat timski ali makar mogu igrat. Ako me planirate placati kao igraca tima, trazim uplatu u eurima ili skinovima.
Ako me planirate placati kao igraca tima, trazim uplatu u eurima ili skinovima.
Placanje u cevapima :D
Nije da hejtam al taj fantasy si napuštao i opet sastavljao nekih 10 puta već... Oće ovaj put konačno tim potrajat više od misec dana?
Ma gle,fora je u tome sto nemas pravih CS:GO igraca na nasim prostorima,sve sami klinci ili maloumnici koji nisu u stanj vjezbati taktike.
Ja bi rado nasao neki tim s pravim igracima ali takvog tima nemas,kad spomenem LAN svi bi isli a vec kad prvi mec odigram s likom vidim da je neozbiljan.
Razlog tome je kad kod nas nije razvijena ta, nazovimo je, kultura profesionalnog igranja. Nitko u našim krajevima ne očekuje da bude plačen i živi od gaminga, još uvijek je to za nas balkance veoma apstraktno zato ćeš veoma teško naći nekog ozbiljnog igrača. Nađu se pojedinci, al to je miljama daleko od stvaranja nekog zdravog konkurentnog "tržišta rada" gamera. U nekoj budućnosti ćemo zasigurno rasturat u tom području jer je nama balkancima rat zapisan u dnk, a do tada ćemo biti na marginama...
Pozdrav ekipa,
E-Sports.hr je prekjučer lansirao novi portal na kojem, između ostalog, možete pratiti i CS:GO.
Glavna atrakcija je svakako zabavna kladionica na kojoj se možete kladiti na sve velike strane turnire, ali i domaće (kojih ima jako malo, ali ćemo to probati promijeniti) - najbolji kladioničari osvajaju nagrade na kraju svake sezone. Osim toga možete postaviti svoj oglas da tražite team ili igrače za svoj team, pridružit se diskusiji na forumu te uskoro zaigrati i turnire. Vijesti se baziraju na stranoj i domaćoj kompetitivnoj sceni.
Svakako dođite i vidite o čemu se radi. Link na kojem ukratko možete pročitati što je sve novo: http://www.e-sports.hr/e-sports-hrvatska-redizajn/
Živjeli :)
Ne stignem nabavit betting iteme za Fnatic vs NiP i ofc ne dobim ~$50...
Uđem nakon mjesec dana u cs i malo igram dm i ajd danas idem jedan comp. i odmah likovi imaju aimbotera i naš lik je izasao kaj meč nije ni startao ( u warmup-u).
link od cheatera, ako ga tko hoće reportat.
Ma njecheater. Samo puno odize mis od podloge.
Meni je trebalo 20min da prihvati, solidnih 30$ :)

Meni je trebalo 20min da prihvati, solidnih 30$ :)
Ja sam trebao tradeat knife za 3x AWP Asii BS, inace se uvijek nadje ljudi koji mjenjaju betting skinove za nozeve a bas kad mi treba taj trade nista.
E, a šta je ovo na CSGOLO kad staviš bet, onda ima ona tipka "offer is ready" i onda mi pokrene neki trade ?
Ja to sve pokliko cancel.
Trolao sam po mmu i neki dan pao na MGE.
Nakon toga sam odlucio malo dici rank i igrati mm ozbiljnije,2 wina i vratio sam se na DMG,zatim 1 lose i sad 9 winowa za redom i nista od rank upa?
Prije sam do LE dolazio s 4-5 wina na dmgu :/
očito je onda da si sj**o svoj mmr i da ti sada treba više pobjeda i mvp da napreduješ...
očito je onda da si sj**o svoj mmr i da ti sada treba više pobjeda i mvp da napreduješ...
Istina, igra sigurno ima neki skriveni ELO ili mmr (kako god da nazovemo). Nekad sam dobijao rankup nakon npr. 4 win 1 lose 1 win, a znao sam i gubit nakon 3 lose 1 tie 1 win 1 lose.
Mislim da ima veze sa ukupnim brojem dobivenih mečeva, MPV-ova, killova ili šta već i onda se to nekako računa... Bilo bi super kad taj mmr ne bi bio skriven, pa da možemo vidjet na čemu smo
Uzeo novi acc, i u mom timu upada lik sa aim hackom i tako dva gejma danas zaredom lik sve pocisti na kraju imam score sa 2-3 killa, nema sanse nista ubiti :D
I sad to je ono glupo, sto necu napredovati preko ranka kad ti dodje ovakva budala, jos ce me strpati u novu zbog ovoga hahaha
A da,vjerojatno sam syebo jer sam na mmu u 90% slucajeva igrao 4 fun,nije mi bio vazan win pa sam uglavnom trolao i zabavljao se opcenito.
Al nea veze,valjda ce bit lakse do LEM-a doc s LE nego s DMG na LE :D
sto vise gejmova imas, to ti se win % manje povecava svakim dobivenim gejmom, npr. 45/70 (45 winova, 25 lose od 70 gejmova, win%=64%), a npr 95/170 (95 winova, 75 lose od 170 = 55%) sto ti znaci da ti treba sve vise winova u odnosu na loseve da bi dosao na isti win% i s tim dobio rankup, zato je na pocetku lakse rankupat jer ti tri wina za redom povecaju win% za 5%, a kasnije kad se zabetorniras ni 8 winova ti ne poveca win% za 5%
Super mi je na najveću svjetsku tajnu, svako ima svoju teoriju i misli da je u pravu :D
Ak izgubim ovo, gg.
Igra se Olofpass, pa ono...
Ak izgubim ovo, gg.
Igra se Olofpass, pa ono...
A dosta su fixali Overpass u updateu, i kolko se sjecam nisu ga igrali od onda...