Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.417.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

Svi ste vi low skilleri

Jes' to meni rek'o?

BCko > ALL

14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ovo sam kod nas ima hahaha 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

Svi ste vi low skilleri

Jes' to meni rek'o?

nevirujem...

Spomenuo je low skill, a ne no skill.

*RUNNING AWAY

10 godina
protjeran
Hahahahaah, nevjerujem, fan page !!!
:D
ovo je cisti primjer no-lifera, i sto je najgore cak je gori i od prosjeka... !!!
ahahahahahhahahahahahaa
13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Svi ste vi low skilleri, bcko aka zabavljač je jedini pro ovdje.

Bacite like i shareajte njegovu stranicu https://www.facebook.com/bckogaming .

2400 lajkova? Dafuq. Ajde da izbacuje zanimljiv i kvalitetan sadržaj, ovo samo klinci od 10 godina lajkaju.

14 godina
neaktivan

Kad se budem obazirao na komentare ljubomorne i iskompleksirane djece koja ne vjerujem pisu zajedno,bit cu nezadovoljan samim sobom.

Sto ste vi postigli igranjem ove igre,vecina vas vjerojatno ima i vise sati in game?

Od ovih "fanova" i subscribera ja jednog dana mogu zaradjivati neke pare.

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 16:08 (bancic123).
Moj PC  
1 8 hvala 1
13 godina
odjavljen

sry

Achieve your mission with all your might. Despair not till your last breath. Make your death count.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam miskio direktno od yt-a,postoje stranice poput SocialBladea.

BCko
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobivat ces k u dupe a ne novac, ti stvarno mislis da si toliko dobar da ces zaradjivati od toga??

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako mislis dobar?

Imam stalnu publiku,solidan broj viewera,nisam rekao da cu odma dobivati pare,ali sasvim dobro napredujem.

BCko
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina

Ajd prekinite više s napadima na pojedince i okrenite se temi

1 0 hvala 0
14 godina

Mlado, ludo, naivno...nema kruha od medija u nas...al sta ces, balkanski mentalitet. Jel se itko od vas prijavio s timom na Razer Arena natjecanje sutra?

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma ja vjerujem da si dobar u igri i to sve, ali i da si najbolji kod nas nema kruha.

što se tiče sljedeće stvari nemaš pošten pc, kukaš kak ti je niski fps, brzina interneta valjda "normalna",itd itd itd.

i onda ti plus toga treba dosta vremena da okupiš "vojsku" fanova i dok ti sve to iznormaliziraš dolazimo do sljedećeg nastavka cs-sa 

tak je kak je, igraj i zabavljaj se ak te ta igra zabavlja ali da ćeš zarađivat tu ideju odbaci u startu dijete drago..

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 17:27 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa jesam ja rekao da sam najbolji igrac na balkanu?

Likovi su me napali jer sam napisao da imam dobar aim te da deagle nije oruzje za noobove koji ne znaju igrati s njim,sto je u potpunosti istina.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ovako se ja osjecam sada, igrao sam css jako drugo vremena i prebacio se na bf i sad odlucio malo ovaj "novi" i jednostavno je katastrofa

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/am0qmzy_460sv.mp4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znas kad ce itko od nas moci neke pare zaradivat kada cemo imati internet od barem 10 mb/sec UPLODA  da mozemo strimat i tamo tek mores neke pare dobiti od dontora koji ce te gledati.... ali jbg mi zivimo u ljepoj nasoj te takvu brzinu jos necemo imati dugo godina ako i tada....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Frenkyca kaže...

Znas kad ce itko od nas moci neke pare zaradivat kada cemo imati internet od barem 10 mb/sec UPLODA  da mozemo strimat i tamo tek mores neke pare dobiti od dontora koji ce te gledati.... ali jbg mi zivimo u ljepoj nasoj te takvu brzinu jos necemo imati dugo godina ako i tada....

Hm

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
chromadef kaže...

sry

Postoje networkovi i može se zarađivat. Ja sam zarađivao, nije puno jer nema puno viewova ali se može

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
10 godina
neaktivan

Znaci igrica mi se pocela gadit koliko citera ima u njoj... u prosjeku od mogucih 10 lose-a 6 su bili citeri, 2 smurferi... a u ova zadnja dva sam dobio tolike diletante u teamu da vecinom ne znaju ni sto je eco a kamoli kako se covera A i B i spotove na mapi... zalosno, ne kuzim samo zasto bi  Valve dopusio da se neko bogati na citerima ako i oni nemaju debele koristi? vjerovatno zato i ne zele napravit pravi anti-cheat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

može link da i ja skinem ovaj program ili koji klitić to je, pa da i ja znam kada igram vs cheatera ili smurfa?! o.O

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
lolich kaže...

Znaci igrica mi se pocela gadit koliko citera ima u njoj... u prosjeku od mogucih 10 lose-a 6 su bili citeri, 2 smurferi... a u ova zadnja dva sam dobio tolike diletante u teamu da vecinom ne znaju ni sto je eco a kamoli kako se covera A i B i spotove na mapi... zalosno, ne kuzim samo zasto bi  Valve dopusio da se neko bogati na citerima ako i oni nemaju debele koristi? vjerovatno zato i ne zele napravit pravi anti-cheat

Zalosno je u sto se kanter pretvorio kad nemozes stisnuti zube i reci da je netko bolji a ne odmah prozivati nekog citerom. Valve je dosta uradio po pitanju bananju chitera , mozemo vidjeti da je iz pro scene bilo dosta banova pa onda mogu zamisliti samo koliko ih je bilo medju obicnim korisnicima. Takodjer ako ste primjetili steam vise ne stavlja kanter na popust od 75% kako je nekad prije bio upravo da na taj nacin barem malo sprijeci chitere.

Glupo je reci da valve dopusta to sve citerima.

16 godina
dennocro kaže...

ovako se ja osjecam sada, igrao sam css jako drugo vremena i prebacio se na bf i sad odlucio malo ovaj "novi" i jednostavno je katastrofa

Tako je i meni bilo prvih tjedan-dva. Ali već sam se naviknuo 

WithSkill
12 godina
WithSkill kaže...
dennocro kaže...

Tako je i meni bilo prvih tjedan-dva. Ali već sam se naviknuo 

i kad vidim 84 u 5 onda popizdim, jbt ko da corcima gadjas protivnike a ne fakin pravim mecima, i svaki put repetiranje puske kad ju uzimas ili pistolja, jbt nek bude repetirana.

13 godina
neaktivan

Ljudi jel se ja gubim ili šta? Zadnjih mjesec dana hit reg ne da je očajan, nego metci prolaze kroz neprijatelje ko kroz duhove. Jesam ja prosvirao ili je svima ovako?

Također, stalno me ubija iza zaklona iako me nisu ubili kroz zaklon... Otiđem iza ćoška i onda me ubije, kao u BF4

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 23:07 (Roko567).

1 0 hvala 0
12 godina

meni se desava neznam dal radi toga jer sam tek poceo, vidim krv po zidu iza njega, on me ubije pogledam konzolu nije zaboljezio niti jedan hit, sta sam baca krv iz vrecice po zidu...

dali mogu staviti neki mali nisan ko u cssu tj tockicu a ne da mi preko pola ekrana hebeni nisan -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 23:21 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dennocro kaže...

meni se desava neznam dal radi toga jer sam tek poceo, vidim krv po zidu iza njega, on me ubije pogledam konzolu nije zaboljezio niti jedan hit, sta sam baca krv iz vrecice po zidu...

64 tick

Lieber tot als rot
14 godina
8ax kaže...
dennocro kaže...

64 tick

tickrate nema veze s tim, vec prediction code koji je katastrofa ;)

13 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

tickrate nema veze s tim, vec prediction code koji je katastrofa ;)

Znači ne gubim se? Stvarno postoji problem? Jel i vama to?

17 godina

Ma mislim da su nesta cackali po serverima. Ja nisam nekih 7-10 dana nijednu partiju odigro.

Jucer upalim, od nas 10 na serveru, 8 nas reporta. Gutanje na obje strane, hit reg nula bodova...Iduci game isto tako...

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kao sto je gore netko napisao da pogodi lika i vidi krv kako strca ali nista se ne dogadja... znaci ipak nisam lud.

Pogodim lika u glavu iz awp-a jucer, vidim krv kako ide iza i pazi cuda, ubije me i i vidim da ga nisam ni pipnuo a glavu sam mu propucao, rage quit bio... a mogli su te matchmaking servere prebacit na 128 tick, na 128 tick mi se ovo jos nije dogodilo

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 1:35 (csgoplayer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice