Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.419.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

da...

a to je totalno jadno, ae kada bude kick sa strane team-a (to si hjeto to si i dobio) al' kada bude ne'ko afk ili leaver? --'

mape poput dust2 ili inferna su onda osuđene na 4 vs 5.

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Caliph kaže...

Drugi kup sljedecu nedjelju, prijavite se da se pucamo!

http://www.esl.eu/hr/csgo/5on5/cshr_championship_season_1_2/leagueinfo/

Timovi koji se tu prijavljuju kojih su otprilike skill grupa. Mislio sam da se ja i jos par frendova prijavimo ali nezelim bas da metu pod sa nama. Mi smo od MGII do LEM

14 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
Caliph kaže...

Drugi kup sljedecu nedjelju, prijavite se da se pucamo!

http://www.esl.eu/hr/csgo/5on5/cshr_championship_season_1_2/leagueinfo/

Timovi koji se tu prijavljuju kojih su otprilike skill grupa. Mislio sam da se ja i jos par frendova prijavimo ali nezelim bas da metu pod sa nama. Mi smo od MGII do LEM

Neznam iskreno, MM rank nije vazan pa ga ni ne pitamo niti trazimo, vjerojatno ima raznih

12 godina

taman me krene i nakon 2 dobivene za redom pauza od faking 20h jebenih sati...samo te ohladi od nastavka igranja i vracanje na bf

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dennocro kaže...

taman me krene i nakon 2 dobivene za redom pauza od faking 20h jebenih sati...samo te ohladi od nastavka igranja i vracanje na bf

dok nemaš rank to je normalno. svatko je to prošao ;)
2 wina - pauza, 2 wina - pauza (i tako dok te ne ubaci u neku rank-prvih 10 winova)

WithSkill
12 godina
neaktivan

To je nedavno dodano zbog borbe protiv cheatera, smurfova i boostanja.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iako baš ne pomaže, to trebaju maknut van. Da u prvom meču ti kalibrira skill prema k/d i josš 100 drugh srtvari tako da ne možeš prevarit algoritam. I naravno da nitko ne zna na koju foru određuje :D to bi bilo fora..

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
16 godina
Nemos u 1 matchu odredit skill jer bi bas u tom mogo doc neki smurf ili low, 3-4 su minimum.
Lieber tot als rot
13 godina

Realno u cs-u mozes odigrati 300 meceva i opet biti idiot koji spraya. Dok ne naucis kako se puca, aim i recoil dzaba ti sve. Pravac deathmatch, youtube i gledaj kako se puca, onda pici rated game.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Jel jos neko ima uzasni stutter nakon ovog novog updatea?

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Nemos u 1 matchu odredit skill jer bi bas u tom mogo doc neki smurf ili low, 3-4 su minimum.

Pa bas zato bi trebao bit, ako si ti smurf i igras protiv smurfa ocekujemo da ces dobro proci. Kuzis u kojem smjeru idem? Zato sam rekao sudeci po k/d ratiou i jos 100 drugih stvari kao jacina protivnika pa do neznam.. necega samo da se smurfovi koji su realno duplo jaci odmah bace u skill koji jesu ili 1-2 ranka nize. Nebitno. Ili da postoji neki sistem kalibracije koji se mora odraditi prije mm-a. Al vjerujem da bi i tu bilo abuse-anja.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
12 godina

Da ti igra odredi rank za jedan meč lol,to bi se trebalo povećati na bar 50 a ne 10 pobjeda...

15 godina
chaselol kaže...

Realno u cs-u mozes odigrati 300 meceva i opet biti idiot koji spraya. Dok ne naucis kako se puca, aim i recoil dzaba ti sve. Pravac deathmatch, youtube i gledaj kako se puca, onda pici rated game.

nije tu samo aim, treba shvatit eco-e (nevjerojatno je koliko ljudi ne zna eco-at --- bumblee ovo se i na tebe odnosi :P), coveranje odredenog podrucja, flashanje smokanje, nije samo aim

Respect the Raise...!
16 godina
definho kaže...
chaselol kaže...

nije tu samo aim, treba shvatit eco-e (nevjerojatno je koliko ljudi ne zna eco-at --- bumblee ovo se i na tebe odnosi :P), coveranje odredenog podrucja, flashanje smokanje, nije samo aim

svi se žalite na moj ne-eco a svi poberete njihova oružja kada ih sve poskidam ^^

WithSkill
11 godina
neaktivan
definho kaže...
chaselol kaže...

Otkad sam gledao LDLC vise nikad ne idem full eco :D

13 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Otkad sam gledao LDLC vise nikad ne idem full eco :D

Sad je još dobro, prije dok je još CZ bio op mogo si dobit bez problema eco rundu. Može se i sad, pogotovo sa tec-om. To oružje je čudo za rushanje.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 19:30 (Roko567).
13 godina

I Five-SeveN je dobar kad znas igrat. Ali iako su nesto sad popravili CZ nebi vise nikad igra s njim, Tec mi je prirasta srcu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Five-Seven je odlican pistolj,dobio sam x eco rundi zahvaljujuci njemu.

CZ je realno bio OP,ali sad su ga totalno syebali.

TEC-9 ne mogu smisliti,pistolj je u rangu s autosniperom,najvise me razhebe kad ga neka lowara uzme i pocne "sprayati" po meni random i dadne mi glavu,jednostavno je previse random.

Deagle je odlican ako znas igrati s njim naravno (meni pase jer imam prilicno dobar aim pa mi nije problem zaljepiti oneshot)

BCko
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo dečki, i to je popravljeno. Sad možemo opet alt tabat bez straha :)

– Fixed a frequent crash during map loading while the game was minimized.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
17 godina
bancic123 kaže...

Five-Seven je odlican pistolj,dobio sam x eco rundi zahvaljujuci njemu.

CZ je realno bio OP,ali sad su ga totalno syebali.

TEC-9 ne mogu smisliti,pistolj je u rangu s autosniperom,najvise me razhebe kad ga neka lowara uzme i pocne "sprayati" po meni random i dadne mi glavu,jednostavno je previse random.

Deagle je odlican ako znas igrati s njim naravno (meni pase jer imam prilicno dobar aim pa mi nije problem zaljepiti oneshot)

Five Seven je dobar, da. CZ je bio dobar, sad je smeće jer predugo traje da se uopće stavi u funkciju da možeš pucati kad se prebaci na njega. Tec je sada fantazija pištolj. A za Eagle neću komentirati, neprecizan do bola. Ali naravno ti imaš poprilično dobar aim pa ti to nije problem

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Five Seven je dobar, da. CZ je bio dobar, sad je smeće jer predugo traje da se uopće stavi u funkciju da možeš pucati kad se prebaci na njega. Tec je sada fantazija pištolj. A za Eagle neću komentirati, neprecizan do bola. Ali naravno ti imaš poprilično dobar aim pa ti to nije problem

Pa normalno da je "neprezican" low skillerima vjerujem poput tebe.

Prvi metak ako se ne mices previse uvijek ide tamo gdje pucas,nije to pistolj za likove koji ne razmisljaju pa se uspanice i pocnu sprayat :)

BCko
14 godina

Nemojte thumbs downat covjeku, on je najpro ovdje, ja sam mu dao thumbs up i hvala! Iako jos nemam autogram od njega sa naked bathroom selfiem jos uvijek je moj heroj.

<3

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Igrao sam mm jednom protiv njega, random, rastavio sam ga na proste faktore... Rascetvorio mu anus. :D
13 godina
technologie kaže...
Igrao sam mm jednom protiv njega, random, rastavio sam ga na proste faktore... Rascetvorio mu anus. :D

Ne laži ovaj napaćeni narod! Razbojniče!!

17 godina
odjavljen
technologie kaže...

lol

11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Hacker002 kaže...

Prvi metak ako se ne mices previse uvijek ide tamo gdje pucas,nije to pistolj za likove koji ne razmisljaju pa se uspanice i pocnu sprayat :)

Jao cim cujem ovo "low skillerima" dobijem rak .

13 godina
naPerk777 kaže...
bancic123 kaže...
Hacker002 kaže...

Jao cim cujem ovo "low skillerima" dobijem rak .

Kad si njub.

14 godina

Svi ste vi low skilleri, bcko aka zabavljač je jedini pro ovdje.

Bacite like i shareajte njegovu stranicu https://www.facebook.com/bckogaming .

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Svi ste vi low skilleri, bcko aka zabavljač je jedini pro ovdje.

Bacite like i shareajte njegovu stranicu https://www.facebook.com/bckogaming .

Ne seri boga ti hahahaha

13 godina
Luka123 kaže...

Svi ste vi low skilleri

Jes' to meni rek'o?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice