Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.422.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

obogatio se za par centi haha

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

Tražim nekog da igra s nama, ima nas dvojica. Mi smo se, sem i tu u krug rankovi. Pa eto ako ima netko oko ovog ranka ili rank iznad a želi igrati nek se javi. Igramo skoro svaki dan oko 5-8 popodne. Ubiše nas ovi random *****, pa eto svatko tko ima mic i može igrat timski je dobrodošao. Pmajte me sa steamom. 

Ts imamo.

Nasli smo par igraca :)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 21:41 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan

Toliko o fair playu i među najpopularnijima. Uopće ne shvaćam ovu igru ozbiljnom...svaka čast fair play igračima koji nikad nisu ni pomislili downloadat hack. Ali ako je ovaj to radio...onda nije ništa čudno da sumnjam da svaki drugi match koji igram competitive netko ima wh ili neki aim. 

Igram neki dan match...lik mi izleti u skoku iza ugla i prvi metak u glavu drugi u upper torso...bum dva metka i mrtav sam..znači u skoku...i bila je malo veća udaljenost...da sam ja to napravio jedan metak bi pogodio kokoš 40 stupnjeva u lijevo i 30 metara dalje drugi bi otišao u nebo, ostatak spraya bi bio mozda jedan patetični registrirani metak u mali nozni prst radeći 9dmg-a...a ostatak kao da nisam ni ispucao

F CSGO...

Još jedna stvar...igramo kolega iznad i ja neki match prije par dana...pušimo onako pošteno 8 razlike..lik koji je carryao je znao svačiju poziciju u dva tri shota max je ubijao...i oni ga kickali van nakon 10 runde...preokrenuli smo stvar i dobili za jedan razlike ili je draw bio ne sjećam se...ali naravno kada su ga kickali lik je došao u viewere i nastaviio govorit lokacije nas....patetično

0 0 hvala 0
17 godina
iAvenger kaže...

Toliko o fair playu i među najpopularnijima. Uopće ne shvaćam ovu igru ozbiljnom...svaka čast fair play igračima koji nikad nisu ni pomislili downloadat hack. Ali ako je ovaj to radio...onda nije ništa čudno da sumnjam da svaki drugi match koji igram competitive netko ima wh ili neki aim. 

Igram neki dan match...lik mi izleti u skoku iza ugla i prvi metak u glavu drugi u upper torso...bum dva metka i mrtav sam..znači u skoku...i bila je malo veća udaljenost...da sam ja to napravio jedan metak bi pogodio kokoš 40 stupnjeva u lijevo i 30 metara dalje drugi bi otišao u nebo, ostatak spraya bi bio mozda jedan patetični registrirani metak u mali nozni prst radeći 9dmg-a...a ostatak kao da nisam ni ispucao

F CSGO...

Još jedna stvar...igramo kolega iznad i ja neki match prije par dana...pušimo onako pošteno 8 razlike..lik koji je carryao je znao svačiju poziciju u dva tri shota max je ubijao...i oni ga kickali van nakon 10 runde...preokrenuli smo stvar i dobili za jedan razlike ili je draw bio ne sjećam se...ali naravno kada su ga kickali lik je došao u viewere i nastaviio govorit lokacije nas....patetično

Koliko znam, viewerima match kasni minutu i pol ili tako nešto, ili sam u krivu ?

Keep it simple!
14 godina
neaktivan

U vieweru kasni match otprilike rundu i nesto. I sparrow nisu ga kickali nego kad su nabili rezultat je abandonao match. Vec mi se to dogadalo da to rade. Valjda misle da ne mogu popit ban.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 8:52 (Ivan_cno).

1 0 hvala 0
14 godina
Tomek.Klc kaže...

Ja sam stavio par skinova koji mi ne trebaju na Liquid, oko 30 reward.

Pa čestitam, ova natjecanja u US su puna iznenađenja, kada jetlag imaju svi osim US timova.

BTW, moga bi udjelit bratu koji skin? (žicanje na vrhuncu)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 9:11 (Komunist Izet).
14 godina

http://www.twitch.tv/NaToSaphiX2k14

Lik opet otvara bog zna koliko caseova ... tek je poceo. Ovaj ima toliko srece, skoro svaki drugi stream otvori noz

Edit: ostalo mu jos preko 300 keyeva, tek 100 otvorio xd

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 15:43 (Luka123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komunist Izet kaže...
Tomek.Klc kaže...

Ja sam stavio par skinova koji mi ne trebaju na Liquid, oko 30 reward.

Pa čestitam, ova natjecanja u US su puna iznenađenja, kada jetlag imaju svi osim US timova.

BTW, moga bi udjelit bratu koji skin? (žicanje na vrhuncu)

Brate, mogao si riskirat svoje skinove kao i ja pa onda zaradit. Lako pustit mene da riskiram i znojim se, pa onda tražit. :)

Nije mi trenutno inventory u stanju da bi mogao dijelit skinove samo tako, kad se još malo podignem podijelit ću par skinova i tu.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan

Match za koji sam bio najsigurniji je završen neočekivano...

Ukupno sam u minusu nešto više od 8€, ne betam puno

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 16:57 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

GN3 protiv S5... 100% legit, prestajem igrat tamo negdje oko sedme runde.

Da ne spominjemo da je dvoje imalo private profile i jedan 10h igre.

Lieber tot als rot
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Ja sad imao u timu lika koji je protiv 5 Nova Mastera imao score 50-19, na ovom accountu je bio Master Guardian, a ima samo 100 sati ?!

Vjerojatno neki DMG smurf ili tako nešto.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina

Jao, kupio ja 10 chroma kutija, 10 ključeva, 3 phoenix ključa, a 3 kutije dobio od buraza. Uglavnom, strusim ja nekih 40-50€ u totalu i na zadnjoj kutiji kad mi sve lađe potonule, dobim ovo:

Rekao bih, u malom sam plusu... :)

Keep it simple!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sa_Stilom kaže...

Jao, kupio ja 10 chroma kutija, 10 ključeva, 3 phoenix ključa, a 3 kutije dobio od buraza. Uglavnom, strusim ja nekih 40-50€ u totalu i na zadnjoj kutiji kad mi sve lađe potonule, dobim ovo:

Ajde super bar se nekome posrećilo... Sad prodaš ta sranja i kupiš cijeli loadout :D

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
Roko567 kaže...

Ajde super bar se nekome posrećilo... Sad prodaš ta sranja i kupiš cijeli loadout :D

Takve stvari se ne prodaju već mjenjaju za ključeve

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
Hacker002 kaže...
Roko567 kaže...

Takve stvari se ne prodaju već mjenjaju za ključeve

Tipa, dajem AWP za šta 30 ključeva ?

Keep it simple!
13 godina
Sa_Stilom kaže...

Imas vise srece nego pameti. Prodaji to cijene padaju previse, jer su realno trash skinovi.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Sa_Stilom kaže...

Stavi na csgolounge trade da imaš taj AWP i da tražiš any key, pa pogledaj kako se kreću cijene za njega i odredi sam koliko ključeva tebi odgovara i mjenjaj ga. I onda nabavljaj skinove sebi po želji za te ključeve, možeš proći jeftinije nego da kupuješ skinove..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
12 godina
neaktivan

Ovaj Dignitas tim je smjesan dsolvno! Terror side im je KATASTORFALAN bar na prvoj mapi nakon prve nisam imo zivaca gledat, happy ih je ubio 3 1vs3 3 ga sprayju i nemogu ga ubit. 12-3 najlosiji terror side koji sam vidio u pro sceni IKAD jos nisam vidio da je neko tak lose odigro. Ct side im nije los al opet nisu nesto nemojte se betat na dignitase KATASTROFALNI su!

0 0 hvala 0
15 godina

steta, prerano si ugasio stream, izvukli su win na drugoj mapi i rasturili T side inferna...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nije Dignitas loš, LDLC je je*eno dobar...
Fnatic-NiP vrhunski meč! Sve 3 mape izjednačena borba i najbolji CS koji sam gledao odavna. 
Tko nije pogledao, toplo preporučam... Kao el Classico u CS GO :)

battlelog: Talebulah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavio sam na LDLC protiv NiP-a par skinova. Jučer su me očarali protiv Liquida...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa je li moguće da sam toliki baxuz?
Od 183 kartice niti jedna foil, baš niti jedna, koji baxuzluk, pa da je makar jednu dalo pa et, ali niti jednu baš, sve obične

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gledo sam , odlican mec ! :D Kad je friburg 4 na banani zasvaso s famasomna eco rudni epic, odlican i napet mec

17 godina
Hacker002 kaže...
Sa_Stilom kaže...

Stavi na csgolounge trade da imaš taj AWP i da tražiš any key, pa pogledaj kako se kreću cijene za njega i odredi sam koliko ključeva tebi odgovara i mjenjaj ga. I onda nabavljaj skinove sebi po želji za te ključeve, možeš proći jeftinije nego da kupuješ skinove..

Al još mi nije u inventoryu, odnosno ne mogu ga prodat... Ništa što sam otvorio ne mogu prodati, jel to neka fora ?

EDIT: Ovo je za nevjerovat, probudim se ujutro a 6 friend requesta, svi private, steam level 0. Ja mislim da STEAM sam stoji iza većine ovih prevara, jer na taj način ubiru još love.

Keep it simple!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 12:07 (Sa_Stilom).
13 godina
neaktivan
Sa_Stilom kaže...

Al još mi nije u inventoryu, odnosno ne mogu ga prodat... Ništa što sam otvorio ne mogu prodati, jel to neka fora ?

EDIT: Ovo je za nevjerovat, probudim se ujutro a 6 friend requesta, svi private, steam level 0. Ja mislim da STEAM sam stoji iza većine ovih prevara, jer na taj način ubiru još love.

To samo blokiraš... Sumnjam da je Steam iza toga, ekonomija je zatvorena i sve na kraju ide njima tako da ne vidim kako bi mogli ubrat još love.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
odjavljen
Haker_x kaže...

Od 183 kartice niti jedna foil, baš niti jedna, koji baxuzluk, pa da je makar jednu dalo pa et, ali niti jednu baš, sve obične

1679$ ?

17 godina

Ma blokiram ja to sve. Nego, sada sam skužio, piše mi isto i što mi je pisalo na ključevima koje sam kupio.

"TRADABLE AFTER 01.FEB"

Wot ? Ajde dobro...

Keep it simple!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Haker_x kaže...

1679$ ?

Ma najviše su od toga bile ESL One Cologne kapsule(oko 900 kapsula kupio tada), a ostalo su bili ključevi

17 godina
neaktivan

Nije oglas, niti neka reklama,a velika mi je želja probati CS:GO, pa ako se nekome nije svidjela igra ili bi htio mijenjati, dajem original cod 4 key, neaktivan sam, pa eto. 

0 0 hvala 0
15 godina
Sa_Stilom kaže...

Ma blokiram ja to sve. Nego, sada sam skužio, piše mi isto i što mi je pisalo na ključevima koje sam kupio.

"TRADABLE AFTER 01.FEB"

Wot ? Ajde dobro...

to ti je novo pravilo da nove iteme mozes trejdat ili prodavat tek tjedan dana nakon sto si ga otvorio iz kutije...

Respect the Raise...!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice