Koristiš
verziju ?
Naravno da ne
Ne znam kako si ikako mogao skidati neke mape i dodavati ih, što csgo sam sebi skine, to je to
Koristiš
verziju ?
Naravno da ne
Ne znam kako si ikako mogao skidati neke mape i dodavati ih, što csgo sam sebi skine, to je to
Ovi rusi su šljam šljamova i treba ih banat sa mp igrica! 3 rusa 1 ukrajinac.. Naravno gg.
A ovo kad piše: Gut Knife | Forest DDPAT (Battle-Scarred)
Kaj to znači da mi je i u igri tak ružan i poderan ?
Da, Battle Scarred ti je najlošiji paint.
OK, hvala, bolje pitat neg uzalud pare dat :D
Lieber tot als rot
Jel znaš da imaš opciju workout i da za njega skidaš mape za Steama?
Workshop*
Ajmo ljudi ima vas tu dosta, sigurno imate neke svoje ljude sa kojima igrate, prijavite se za kup koji organizira CSHR, novcane su nagrade, tu malo malo vidim kako neki govore da znaju, da su dobri, pokazite to na ovoj ligi gdje ce se zavrsnica strimat, full vijest je ovdje:
http://www.counterstrike-hr.com/cshr-championship-season-1-by-hcl
Zato ajmo se mi najjakiji prijavit i osvojit turnir i biti pro internet ratniki i gledati sve s visoka.
Workshop*
Aha workshop, jesam probao nekoliko mapa i na jednoj našao bug i prijavio kreatoru da ga ispravi, jednu sam čak koristio za achievment, nisam dobio ban što sam na taj način završio achievment, ima 3-4 mjeseca kako sam riješio, ali sam se uvijek samo subscribe-ao i mape se same downloadovale, nisam ništa ručno downloadovao
Zasto imas tako lose misljenje o repki? i od kada je to MM rank mjerilo igre
Igra mi već dva puta u 5 dana zbog Bogu poznatih razloga jednostavno zaledi čitav računar i primoran sam ga restartovati,problem je u tome što ovoj kanti treba 10min da se sve pokrene do cs-a,od paljenja računara do čekanja par minuta da se svako sranje učita do paljenja steama koje traje 5 minuta zbog ažuriranja te naravno nemam vremena da se vratim igri i haj ti digni rank sad...
Aha workshop, jesam probao nekoliko mapa i na jednoj našao bug i prijavio kreatoru da ga ispravi, jednu sam čak koristio za achievment, nisam dobio ban što sam na taj način završio achievment, ima 3-4 mjeseca kako sam riješio, ali sam se uvijek samo subscribe-ao i mape se same downloadovale, nisam ništa ručno downloadovao
@bold
Ma o tome i pričam, ali kao što rekoh, Verify integrity of game cache je to riješio
Moram priznati da mi se igra nikada nije smrznula niti išta.
Dapače, niti jedna igra. Doduše, sve igre su mi original.
ASUS G751JY
I vezano za ovaj CSHR i tako to. Neda mi se brbljat, to prepuštam babama :p
No, ja sam uvijek za neki LAN Party, dofuram laptopćić i udri na veselje :D
ASUS G751JY
Dok loada mapu, stisni alt tab pa ces vidjeti kako ce se crashati ...
Ima jos bugova, lik sa pingom 100 te pogodi dok si ti iza zida a na njegovom ekranu si mu na nisanu, totalni kaos od netcodea.
ASUS G751JY
Ima jos bugova, lik sa pingom 100 te pogodi dok si ti iza zida a na njegovom ekranu si mu na nisanu, totalni kaos od netcodea.
ovo mi se nije nikad dogodilo
ASUS G751JY
ovo mi se nije nikad dogodilo
Meni svaki put :D, samo pafff samo od sebe izidje iz igre.
Jel zna netko do cega je? Znaci dogadja se to da kad se krecem, okrecem mis i slicno sjecka ekran sto nebi trebalo bit, trebalo bi sve ici glatko... ja sam dosta puta rusio windowse, igricu briso pa je instaliro ispocetka al uvijek isti kvar, inace kad sam je instaliravo instaliro sam beckup vec instalirane igrice, mozda je treba nanovo skinut? inace graficke postavke su sve na low osim nekih beznacajnih (al i njih sam provjeravo stavit na low pa mi se isto desava) uz fps od solidnih lock 148...
Pa eto vidis, zato i radimo ove sve kupove i lige, sve sta ti mladi igraci trebaju napravit je slozit tim i natjecat se i ostaviti dobar dojam, to je sve.
Ali neznam zasto to ljudi nerade, kako ces onda mladima dati priliku kada ih ni neznas kako igraju ni nista, tokom cijele godine svi igraci imaju prilike da se dokazu, jako malo ih to napravi, i onda kada takvi ne igraju ljudi se zale zasto nije njega ili njega, jbg svake godine je isto
jel ima neki server di se skuplja domaća ekipa?
Ne bih ja rekao da su to bugovi od igre, nego od tvog hardware-a. Ako imaš išta clockano i Mhz, nemoj se čudi ovakvim glupostima. Ako si ikada radio OC, nemoj se čuditi da ti se danas ruši "samo" od sebe.
Naravno, može biti i do igre, ali evo igram igru već preko godinu dana i jedino što se znao desiti je da mi pukne veza sa serverom, opet, radi ISPa i to prilično rijetko...
dobro kaže dečko ,neki put se meni zna desit kad alt tabam kad učitava mapu i igra se sruši.
ne stalno ali zna se desit,
a dok sam unutar menija ili same igre alt tabam najnormalnije,
nekad čak i znam odić spavat da ostavim upaljenu igru u početnom meniju, probudim se ujutro na posao,dolazim doma i komp upaljen i cs go upaljen 
pretprošli tjedan mi je tak stajalo dva dana upaljeno. 
Ne bih ja rekao da su to bugovi od igre, nego od tvog hardware-a. Ako imaš išta clockano i Mhz, nemoj se čudi ovakvim glupostima. Ako si ikada radio OC, nemoj se čuditi da ti se danas ruši "samo" od sebe.
Naravno, može biti i do igre, ali evo igram igru već preko godinu dana i jedino što se znao desiti je da mi pukne veza sa serverom, opet, radi ISPa i to prilično rijetko...
Nemam ništa clockano, jednostavno Valve nezna napraviti igru, nije ni čudo što svaki drugi tjedan novi patchevi izlaze, prije kojih 2 mjeseca mi je znalo kad udjem u igru i poginem, nemogu mišem kliknuti na buy weapon nego moram brojeve koristiti i to je bio "known" bug koji su fixali, također znalo je da se HUD sam od sebe poremeti kad loada igru i stisnem alt tab. To je sve popravljeno, tako da ako ti kažeš da nikad nisi imao problema sa igrom onda neznaš što pricas, odi na forum od CS:GO pa ces vidjeti koliko bugova dnevno ljudi prijavljuju...
neki imaju sve bugove, neki nemaju nijedan, neki imaju par
treba i to shvatit
Jel zna netko do cega je? Znaci dogadja se to da kad se krecem, okrecem mis i slicno sjecka ekran sto nebi trebalo bit, trebalo bi sve ici glatko... ja sam dosta puta rusio windowse, igricu briso pa je instaliro ispocetka al uvijek isti kvar, inace kad sam je instaliravo instaliro sam beckup vec instalirane igrice, mozda je treba nanovo skinut? inace graficke postavke su sve na low osim nekih beznacajnih (al i njih sam provjeravo stavit na low pa mi se isto desava) uz fps od solidnih lock 148...
To ti je Screen tearing. Rjesenje, ukljuciti vsync i onda trpiti mouse lag ili kupiti monitor s osvjezavanjem od 120/144Hz.
dobro kaže dečko ,neki put se meni zna desit kad alt tabam kad učitava mapu i igra se sruši.
ne stalno ali zna se desit,
a dok sam unutar menija ili same igre alt tabam najnormalnije,
nekad čak i znam odić spavat da ostavim upaljenu igru u početnom meniju, probudim se ujutro na posao,dolazim doma i komp upaljen i cs go upaljen 
pretprošli tjedan mi je tak stajalo dva dana upaljeno. 
Da dokazano 100 puta. Znaci na mmu stisni accept, alt tabaj prije ucitavanja mape, uđi kad ucita mapu i 1000 posto crash. Da se nadovezem na gornji post, da to sijeckanje slike mi je fascinantno ja imam 300 fpsa, 75hz, i sad da li lockao fps ili ne uvijek puca slika, na 60 hz je katastrofa ono. Gledao sam natoa saphixa i on je rako da mu cak na 120hz slika pucala, pa je locakao te mu to samo ublazilo. Nesto do engina valjda.
Zato ajmo se mi najjakiji prijavit i osvojit turnir i biti pro internet ratniki i gledati sve s visoka.
Da. Bit turnira nije zabava, nego ko ima veci e-tuki. Bravo.
To ti je Screen tearing. Rjesenje, ukljuciti vsync i onda trpiti mouse lag ili kupiti monitor s osvjezavanjem od 120/144Hz.
Auuff ://
U obliku kakvog ce to mouse laga bit? ko i sad ili bolje nego sad? para za monitor nazalost nemam, jel ce utjecat sto bolje graficka kartica? inace monitor mi moze ici do 75hz