Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.468.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
ArminBHF44 kaže...

Zarađujem od manjih skinova do možda noža to mi je u planu,ima dosta osoba kojima cijena nije bitna i koji su spremni prihvatiti trade ako im se sviđa skin bez obzira na cijenu ja pokušavam naći te ljude i odraditi trade,i opet ponavljam kao što sam dosad već jedno 25 puta na svakom forumu radim ovo čisto zbog sebe jer je zabavno.

OK, taj dio sam te shvatio još od prije. Kako si počeo, to me zanima, jer ja sam dobio možda samo 2 skina i to je to. Kak tražiš ljude, random ili šta ?

Keep it simple!
13 godina
neaktivan
Sa_Stilom kaže...
ArminBHF44 kaže...

Zarađujem od manjih skinova do možda noža to mi je u planu,ima dosta osoba kojima cijena nije bitna i koji su spremni prihvatiti trade ako im se sviđa skin bez obzira na cijenu ja pokušavam naći te ljude i odraditi trade,i opet ponavljam kao što sam dosad već jedno 25 puta na svakom forumu radim ovo čisto zbog sebe jer je zabavno.

OK, taj dio sam te shvatio još od prije. Kako si počeo, to me zanima, jer ja sam dobio možda samo 2 skina i to je to. Kak tražiš ljude, random ili šta ?

csgolounge.com

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Sad odigramo CT-stranu Inferna, i dobijemo samo 8-7. Odemo na T-stranu, i radimo comeback sa 8-13, dodjemo na 13-13, i jedan lik nam se disconnecta..

Dobili još jednu rundu, i onda izgubili 14-16. 

Ne sjećam se nijednog gamea koji me ovako iznervirao kao ovaj, još sam na kraju bio 32-6-22.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
Tomek.Klc kaže...

Sad odigramo CT-stranu Inferna, i dobijemo samo 8-7. Odemo na T-stranu, i radimo comeback sa 8-13, dodjemo na 13-13, i jedan lik nam se disconnecta..

Ne sjećam se nijednog gamea koji me ovako iznervirao kao ovaj, još sam na kraju bio 32-6-22.

Navikni se ;/

11 godina
protjeran
dosada sam u igri potrosio 15€, ot toga 5 za misiju... Imam M9 bayonetu, dobio 100€ na betanju u tri tjedna... :D
Najgusci match mi je bio dat - HR... :D
12 godina
technologie kaže...
dosada sam u igri potrosio 15€, ot toga 5 za misiju... Imam M9 bayonetu, dobio 100€ na betanju u tri tjedna... :D
Najgusci match mi je bio dat - HR... :D

gg,mislim da je moguće zaraditi ozbiljan novac na klađenju jedino ako se uloži određena svota novca tipa 20€ i kladiti se na sigurnije ekipe na velikim turnirima je ez skins ez life

13 godina
ArminBHF44 kaže...
 kladiti se na sigurnije ekipe na velikim turnirima je ez skins ez life

Ne to je pogresno razmisljanje, premalo se dobija a u 40% situacija gubis.

Ide se na underdoga jednog u dva dana, jedan uvijek prolazi ;)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
chaselol kaže...
ArminBHF44 kaže...
 kladiti se na sigurnije ekipe na velikim turnirima je ez skins ez life

Ne to je pogresno razmisljanje, premalo se dobija a u 40% situacija gubis.

Ide se na underdoga jednog u dva dana, jedan uvijek prolazi ;)

Rijetko jače ekipe kiksaju na mayor turnirima,naravno da se desi u grupi iznenađenja ali ja se držim drugog kruga.

13 godina

Ja samo kazem kako sam ja zaradjivao dok sam se kladio i obavezno na domace timove kad igraju, srbija/bosna, dosta se muti tu :) a daju se procitati preko reddita dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Jbg,i ja sam jucer igrao mec s likovima iz tima,bilo nas je 4 i dobili 1 random,znaci lik debilcina,ne koristi mic i pusha mid svaku rundu,5. rundu se ovaj teamm8 izderao na njega i ovaj ga killao 2 runde za redom,morali smo ga kick.

Mec smo izgubili na kraju 16:14,kod nas u timu 1dmg 1le 2  lem a kod njih 2 supreme,2 lem i 1 mge.

Ne mozes nista protiv maloumnih ljudi,igraj premade i uzivaj.

BCko
13 godina
neaktivan

Koji skin uzet i kako ga kupit(preko marketa ili sa keyevima)

5 Wasteland Rebel FT
3 Jaguar MW
7 Case Hardned FT
13 godina
leoncropro kaže...

Redline FT

11 godina
protjeran
ja stavio 50€ na HR i dobio 90€ (mojih 50 + 40). I neki dan na alternate protiv nekog srpskog teama za 3€ dobio 20€. :D
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
leoncropro kaže...

Redline FT

Također, Redline daleko najljepši skin

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Kordy kaže...

DMG - ne igram toliko CS, nije mi više zabavan

Igram CS 6,7 godina,prije GO-a sam igrao 1.6-icu i nikad mi nije dosadio.

Nije to maloumna igra poput cod-a da se trci i puca po mapi,to je takticki i timski shooter i bas zbog toga mi je uvijek zanimljivo igrati.

Ocito nisi igrao cod2 i cod4. Da jesi nebi pricao ovakve gluposti. Isto kao i u csgo, bez nekakvih osnovnih taktika se moze jako tesko igrat. Pogotovo protiv malo jacih i uigranijih teamova.

17 godina
leoncropro kaže...

wasteland ako igras s njime, case hardened ako hoces trejdati dalje

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
bancic123 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Jbg,i ja sam jucer igrao mec s likovima iz tima,bilo nas je 4 i dobili 1 random,znaci lik debilcina,ne koristi mic i pusha mid svaku rundu,5. rundu se ovaj teamm8 izderao na njega i ovaj ga killao 2 runde za redom,morali smo ga kick.

Mec smo izgubili na kraju 16:14,kod nas u timu 1dmg 1le 2  lem a kod njih 2 supreme,2 lem i 1 mge.

Ne mozes nista protiv maloumnih ljudi,igraj premade i uzivaj.

Čekaj čekaj, jesi to ti igrao s nama? Igrali smo: (ja) Just_Skilled, (moj buraz) Bumblebee, neki ako se dobro sjećam "Follow", jedan na A (nešto kao Antic) i još jedan... cca nešto iza ponoći ?

???

Keep it simple!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 14:18 (Sa_Stilom).
15 godina

P2k napokon back na 52 ammo <3

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
johnsteR kaže...
bancic123 kaže...
Kordy kaže...

Nije to maloumna igra poput cod-a da se trci i puca po mapi,to je takticki i timski shooter i bas zbog toga mi je uvijek zanimljivo igrati.

Ocito nisi igrao cod2 i cod4. Da jesi nebi pricao ovakve gluposti. Isto kao i u csgo, bez nekakvih osnovnih taktika se moze jako tesko igrat. Pogotovo protiv malo jacih i uigranijih teamova.

Pusti ti bcka, on je pro ovdje ako on kaze da je maloumna igra ja mu vjerujem! On igra ocito CS od kad se rodio!

13 godina
neaktivan

Nisam znao da igre mogu biti maloumne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesam baxuz, ostade mi to da moram još jednu competitive rundu pobijediti da riješim misiju i sada moram igrati još jedan match na ovoj mapi aaaaaah :S

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 17:20 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
johnsteR kaže...
bancic123 kaže...
Kordy kaže...

Pusti ti bcka, on je pro ovdje ako on kaze da je maloumna igra ja mu vjerujem! On igra ocito CS od kad se rodio!

Kad mu pogledam postove i kako se svađa i izgleda da igra od kad se rodio - nekih par godina

17 godina
neaktivan

Malo da isprobam nove skinove za noževe

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 19:15 (Scrappy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Scrappy kaže...

Malo da isprobam nove skinove za noževe

13 godina
neaktivan

PENTA prodala meč sa sigurnim rundama koje su izgubili zbog manjka taktike i timskog rada... A minise skoro prodao meč sa svojim k*****em s nožem. Svakako uzbudljiv meč

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
johnsteR kaže...

Nisam rekao da cod2 i cod4 nemaju taktike,ali COD taktike su smijesne,zahtjevaju 1000x manje razmisljanja,flashevi i smokovi u cs-u se puno bolje koriste,mape su napravljene za razradjivanje taktike,sve u svemu puno laganija i opcenito zahtjeva bolje razradjene taktike,svaka proina koja mi stisce TD na postove i ne slaze se sa mnom nikad cs nije igrala klanski,bar pogledajte pro meceve u codu i cs-u pa pricajte nesto.

BCko
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
johnsteR kaže...

Nisam rekao da cod2 i cod4 nemaju taktike,ali COD taktike su smijesne,zahtjevaju 1000x manje razmisljanja,flashevi i smokovi u cs-u se puno bolje koriste,mape su napravljene za razradjivanje taktike,sve u svemu puno laganija i opcenito zahtjeva bolje razradjene taktike,svaka proina koja mi stisce TD na postove i ne slaze se sa mnom nikad cs nije igrala klanski,bar pogledajte pro meceve u codu i cs-u pa pricajte nesto.

CoD i CS su različite igre i ne možeš baš tak uspoređivati...onda ajmo još ubaciti i Battlefield 3 i 4 u priču! Ništa bez taktika i malo mozga...inače se gube runde i matchevi...najjači su mi oni koji se hvale kak su ubili 3-4 u rundi---i onda spuše rundu jer su idioti i idu nadobudno sjebavat zadnjeg..i neprijatelj mu opici headshot i dobije rundu...svjedočio sam takvima već puno puta dosad...

15 godina

Kao recimo zadnja  2 meca gdje je zavrsilo 15 15 na istu foru... ubije 2 3 i onda umjesto kemp, rushanje protivnika a bomba je plentana(terotist team)

Al nek sam se ja rankupao u sem noobinu:-D

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
14 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Kao recimo zadnja  2 meca gdje je zavrsilo 15 15 na istu foru... ubije 2 3 i onda umjesto kemp, rushanje protivnika a bomba je plentana(terotist team)

Al nek sam se ja rankupao u sem noobinu:-D

Upravo mi se to vrtilo u glavi kak sam pisao...

No da i meni se bliži rankup u sem :P

Kad vidim s kakvim idiotima često upadnemo u team...ne bi me čudilo da do The Global Elite bi mi trebalo nekoliko godina....

17 godina

Jao, sinoć sam igrao ko zadnji noob.... Koma...

Keep it simple!
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice