Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

Cim vidim te texture bljuje mi se.

Ja jos nisam upoznao osobu koja igra CS zbog grafike.

on je stari kanteras profesionalac, a svaki drugu kad kaze ispada sve khmmm :D znate sta vec

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

Cim vidim te texture bljuje mi se.

Ja jos nisam upoznao osobu koja igra CS zbog grafike.

on je stari kanteras profesionalac, a svaki drugu kad kaze ispada sve khmmm :D znate sta vec

Ko je stari counetras. Meni je prvi counter csgo. Ali stalno pricate o tom 1.6 ko da je neznam sta. A meni se cini samo da suckate u novom pa bi vi nayad na stari. Pa source nebo pokreno jer bi mi se kompjutor naljutio i otkazo bi zbog tog smeca. 1.6 je igra dobra za svoje vrijeme. Ali to vrijeme je proslo i tocka.

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ko je stari counetras. Meni je prvi counter csgo. Ali stalno pricate o tom 1.6 ko da je neznam sta. A meni se cini samo da suckate u novom pa bi vi nayad na stari. Pa source nebo pokreno jer bi mi se kompjutor naljutio i otkazo bi zbog tog smeca. 1.6 je igra dobra za svoje vrijeme. Ali to vrijeme je proslo i tocka.

Bez uvrede,ali ti si noob.

Pogledaj malo moj frag,inace sam AWP igrac,ovo isto mogu i u CS:GO,s normalnim FPS-om.

Trenutno nemam graficku u kompu i ne mogu igrati GO,tako da i dalje igram 1.6.

A ti si momak koji igra samo matchmaking,vjerujem da nikad nisi igrao ni na pravom CS:GO serveru koji ne guta i nemas pojma o pucanju,sto posto neki p90 pro,koji ejsa eco likove u rushu na B.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

/run popcorn.exe

{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lol, pa bolji frag video i ja mogu sloziti u sat vremena igranja, a neigram nikad awp-om, i to na "serveru koji guta" {#}

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 0:07 (berto).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
berto kaže...

lol, pa bolji frag video i ja mogu sloziti u sat vremena igranja, a neigram nikad awp-om, i to na "serveru koji guta" {#}

Pa ajde ovo uradi u sat vremena,protiv drugog klana koji duze igra zajedno,ne govorimo o publicu druze,i ne govorimo o lowarama koji prvi put igraju igru.

12 godina
neaktivan

opet je pocelo...

dugo je bio mir ocito

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
bancic123 kaže...
berto kaže...

Pa ajde ovo uradi u sat vremena,protiv drugog klana koji duze igra zajedno,ne govorimo o publicu druze,i ne govorimo o lowarama koji prvi put igraju igru.

decko uzdigao si se previse..

pogledao sam tvoje 1.6 fragove,csgo te ostale videe.

mogu ti samo reci da moj rat koji je 99 i koji igra cs 3godine i global 1 godinu igra obje igre skoro duplo bolje bez pretjerivanja.

nisi nista posebno i iako igram i 1.6 i go ovo NIJE TEMA ZA 1.6.

Amber Heard <3
16 godina
bancic123 kaže...
zdenko1991 kaže...

Bez uvrede, ali ti si noob.

sad si dobio svoje...

LeftY_CRO kaže...

opet je pocelo...

dugo je bio mir ocito

pa čim se ovakvi balavi tryhardi poput ovog 1337-youtube-360-noscope-awp-elite-banc1c-haxor-WH , odma mi muka bude

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
14 godina
neaktivan

Vi u zivotu necete imati skilla koliko ja,u to vas uvjeravam.

Igrao sam s nekim frajerom tu s foruma prije par mjeseci,na pocetku mi odma rekao kako nemam pojma,igrao sam s mix ekipom i momci su se samo pobrali sa servera.

Moj PC  
0 23 hvala 0
13 godina

pauza odoh po nove kokice {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Igrao sam s nekim frajerom tu s foruma prije par mjeseci,na pocetku mi odma rekao kako nemam pojma,igrao sam s mix ekipom i momci su se samo pobrali sa servera.

Nemoj zaboraviti da je u video-igricama najvažnija zabava.

Svi smo mi jednako dobri u video-igricama, a i ako je netko malo bolji, to nije ni bitno.

17 godina
LeftY_CRO kaže...

opet je pocelo...

dugo je bio mir ocito

Pas koji laje ne ujeda {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
11 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Ne mogu vjerovat što čitam {#}

17 godina
FTWTitanium kaže...
bancic123 kaže...

Ne mogu vjerovat što čitam {#}

Ajde prestanite kenjat tko je bolji i u kojem cs-u ovo je tam samo za cs-go ne za 1.6 koje je bio najbolji kanter do sada i u svoje vrijeme nije bilo igre kao 1.6 ali to je proslo novo je doba i cs:go rastura mada je meni i dan danas najdrazi css makar sam igaro i 1.6 godinama i go od kada je izasao prije 2 godine.... uglavnom sto se tice kur.... odite na esl 1vs1 imate hrv liga ja sam bio jedno vrijeme 1 u cssu pa eto dokazite se i odigrajte esl pa ciji bude veci to je to onda ;)

13 godina
neaktivan

Bancicu kako to da ti već nisi profesionalac kad si već tako dobar? Stvarno začuđujuće

1971- ∞

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Bancicu kako to da ti već nisi profesionalac kad si već tako dobar? Stvarno začuđujuće

Ko to kaze da nije?!?! Evo neki dan na MilfTS-u (gdje se skuplja sva pro ekipa) pricao sa get_rightom, i kaze da im fali jedan dobar awp-er, i razmisljaju da uzmu bancica, samo cekaju da prvo kupi graficku... ;)
Steam: just_mau5
15 godina
neaktivan

bancic za Fifflarena, to bi im odlično bilo za team chemistry

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jos uvijek su 2 dropa po tjednu i onda resitiraju?

Ako netko zna link sa onim satom za otkucaje do restira neka zalijepi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za dropove nema pravila, naučite više.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Taj sat je sranje, znao sam dobit po tri dropa za redom

1971- ∞
11 godina
neaktivan

MM - pun citera za nevirovat, onaj ko kaze da to nije bas istina, gledajte streamere kad igraju MM, ili jednostavno otidjite pa probajte nac cit na internetu, cista pizd*rija.. Usput, poceo sam igrat Cevo jer je bolji anti cheat, sve je super, ali, tu prakticki igram za nista? Nmg upgrejdat rank, itd. Cemu onda sluzi Cevo, ESEA osim toga da nam daju mogucnost da igramo 128 tick servere i bez citera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

MM - pun citera za nevirovat, onaj ko kaze da to nije bas istina, gledajte streamere kad igraju MM, ili jednostavno otidjite pa probajte nac cit na internetu, cista pizd*rija.. Usput, poceo sam igrat Cevo jer je bolji anti cheat, sve je super, ali, tu prakticki igram za nista? Nmg upgrejdat rank, itd. Cemu onda sluzi Cevo, ESEA osim toga da nam daju mogucnost da igramo 128 tick servere i bez citera?

mm pun citer od eagle na gore, sve ispod ces rijetko naci citera ... 

11 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...
LuoKey kaže...

mm pun citer od eagle na gore, sve ispod ces rijetko naci citera ... 

Da, al ako iko moze objasnit ovo moje pitanje gore sa Cevo ili Esea

13 godina
Jim Carrey kaže...

http://josh3d.com/csgo/

Hacker002 kaže...

Za dropove nema pravila, naučite više.

Ima pravila, nauci vec jednom.

17 godina
chaselol kaže...

Ima pravila, nauci vec jednom.

Nek onda za tebe ima {#}

13 godina

ova 3td su vjerovatno dala 3 bota ali me ne tangira

2 kutije je maks iz operacije

plus 2 kutije i 2 skina, sad mozes dobiti 4 skina a nista drugih kutija, ili 4 kutije a nista skinova, to je vec random.

{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo dosao u jednom danu sa dmga na lema. Igrajuci sam. Tolko o tome da se nemoze

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

Pro, jedino ograničenje za dropove koje postoji je to da tjedno možeš dobit maksimalno 5 misija, ako imaš kupljen pass. Ostalog nema.

13 godina
neaktivan

Nije bancic style ali ajde.

Moj PC  
5 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice