- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
....after 8h!
Ima i neka ženska što je bila u jednom od prethodnih bugova gdje je bila tema o gejmericama
http://www.twitch.tv/wowmonroe/
ali nisam ju vidio da strima ima mjesec dana ako ne i vise, steta, imala je potencijala
Mogli bi neki giveaway da organizujemo, tipa nas 10-15, svi po 1k, kupimo skup skin i uradimo knife round, ko zadnji prezivi taj dobija :D
To je jedan od primjera, sta kazete?
TU da
TD ne

Ima i neka ženska što je bila u jednom od prethodnih bugova gdje je bila tema o gejmericama
http://www.twitch.tv/wowmonroe/
ali nisam ju vidio da strima ima mjesec dana ako ne i vise, steta, imala je potencijala
Ima nekih problema sa internetom, iz zgb-a je cura. Al seli se negdje tamo u Norvešku za jedno 2-3 tjedna valjda pa će opet počet sa streamom.
Ima li neka stranica sa popisima mečeva, tablicom, poretkom itd.
Prenose li se svi mečevi na Twitchu?
imas na redditu sve, samo pogledaj malo bolje
7TD, znaci ekipa je malo ogranicena ko balkon i ne zeli se zezati, vazi
hltv.org, i(li) reddit kao što je već napisano
imas na redditu sve, samo pogledaj malo bolje
7TD, znaci ekipa je malo ogranicena ko balkon i ne zeli se zezati, vazi
Ili ne žele ulagati novac bez veze. Znam da nije neki novac ali neki dosta tradeaju/skupljaju da dođu do toga. Možeš i dalje organizirati neki event, ne mora se sve plaćat uvijek
Cova to je jedan smrdljivi key, zaradis ga u dva gejma od kutija. A Mislio sam da bi bilo zanimljivo, neko da uzme asiimova recimo ili neki redline stat trak ;)
Jbes jedan key, koliko sam kutija otvorio a ni centa nisam ulozio... xD

Super
Cova to je jedan smrdljivi key, zaradis ga u dva gejma od kutija. A Mislio sam da bi bilo zanimljivo, neko da uzme asiimova recimo ili neki redline stat trak ;)
Jbes jedan key, koliko sam kutija otvorio a ni centa nisam ulozio... xD
Cova? :D
Mjenjam LOL acc euw 30 lvl, vise infoa na pm za neki skin/skinove :D
pozz drustvo, inace sam igrao cijeli zivot cs 1,6 i naravno ostario malo i to pa eto neki dan nabavio nakog 2 god pauze cs go i frendovi s frend liste su nestali pa solo igram na matchmaking i uglavnom me zanima ovo sta do 10 pobjeda moram odigrati i dobijem nekakav rank status i naravno trebalo mi je puno duže da ostvarim tih 10 pobjeda..... a svaku partiju sam prvi i rasturam ko manijak nije da se pravim al tako je,,, i uglavnom dodjele mi nekakav jadan rank koliko sam skuzio ? pa me zanima kako ide to ocjenjivanje izgleda da fragovi nemaju veze s vezom ako izgubis meč radi onog s kim igras u teamu neznaju hodat kamoli pušku držat..
lp ekipa
Ako nekog zanima - CSGO Ranking Explained - The In-Depth Guide
Lik misli da zna o čemu govori, ima istine ali i ima dosta gluposti/nagađanja.
CS:GO rank system je puno kompleksniji od obicnog GLICKO-2 ili ELO systema. Valve je razvia svoj sistem prilagođen CS:GO tako da me nebi čudilo da u rank ulazi accuracy, hs ratio, clutch situacije, uspješnost flasheva itd. sve kako bi se dobia TrueSkill.
Koji rank? :)
Igram sad mm. Kicka me. I kaze mi steam user taj i taj id, not alowed on this server. Na mm u lol. Moze pomoc?
Jooj kolko aceova sam u zadnje vrijeme napravio, mogo bi jedan video slozit i sve nabacat
Igram sad mm. Kicka me. I kaze mi steam user taj i taj id, not alowed on this server. Na mm u lol. Moze pomoc?
Ocito imas VAC problem ili nesto pravi problem. Pokreci igru iz Steam libraryja, ne iz shortcuta i napravi Verify integrity of game cache, mozda ti je neki file corruptan ili nesto deseto.
Ocito imas VAC problem ili nesto pravi problem. Pokreci igru iz Steam libraryja, ne iz shortcuta i napravi Verify integrity of game cache, mozda ti je neki file corruptan ili nesto deseto.
Jesam. Restarto steam otvorio firewallove i napravio integrify i sve radi. Ali nisam dobio nikakav ban (onaj vremenski) iako se nisam vratio u taj game.
Igram par dana, imam 13 dobivenih competitive matcheva, od njih zaradio samo 2 kutije, i 2 low tier oružja.
Ti dropovi su random ili?
Uvijek imam pozitivan K/D ratio i slično, gubim svaki treći-četvrti competitive...znači u kulturnom plusu sam. A stavilo me u silver II nakon pobjeđenog desetog?
Nisam skiller, ali bogami ne igram klošarski.
Ak kog zanima teamplay nek se javi na steam ddoxy
Igram par dana, imam 13 dobivenih competitive matcheva, od njih zaradio samo 2 kutije, i 2 low tier oružja.
Ti dropovi su random ili?
Uvijek imam pozitivan K/D ratio i slično, gubim svaki treći-četvrti competitive...znači u kulturnom plusu sam. A stavilo me u silver II nakon pobjeđenog desetog?
Nisam skiller, ali bogami ne igram klošarski.
Ak kog zanima teamplay nek se javi na steam ddoxy
Ne uznemiruj se zbog ranka,on nije trajan, budeš napredovao...
nista pretjerano ali opet ok
ez skins ez life
taman mi je trebao m4a1s skin i opa
Kakvo je to dilanje oružja?
Gdje to se radi?
nista pretjerano ali opet ok
ez skins ez life
taman mi je trebao m4a1s skin i opa
Kakvo je to dilanje oružja?
Gdje to se radi?
csgolounge
Zadnjih 10 mečeva:9 poraza i 1 draw.
solo mm is so fun :))))))))))))))
žalosno je to što sam u svakoj bio daleko najbolji igrač.
Cim vidim te texture bljuje mi se.
Ja jos nisam upoznao osobu koja igra CS zbog grafike.