Najgori je onaj osjećaj kad se sutra probudin ujutro i to mi prvo padne na pamet kako san izgubia 220€ na steamu. lol... u pm.
Zuri polako.
Najgori je onaj osjećaj kad se sutra probudin ujutro i to mi prvo padne na pamet kako san izgubia 220€ na steamu. lol... u pm.
Zuri polako.
Ajde da je i mene malo usralo...
Dobio misiju 15 killova na DM-u pa reko ajde da odigram jednu rundu ko zna možda me posere kad ono... :D
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=312739048
Ništa, nastavljam sa trgovinom! :) Već sam negdje na 20€ :P A u p materinu... 11.09 nek se zna datum kad se sljedeći put javin koliko iman na steamu para.
haha kakva srica..znam lika, tj. jedan je lik stavio u fb grupu kako mu je neko kupio noz, on valjda mislio stavit 200+ eura i sjebo se..hahahah
Ako nekog zanima - CSGO Ranking Explained - The In-Depth Guide
Lik misli da zna o čemu govori, ima istine ali i ima dosta gluposti/nagađanja.
CS:GO rank system je puno kompleksniji od obicnog GLICKO-2 ili ELO systema. Valve je razvia svoj sistem prilagođen CS:GO tako da me nebi čudilo da u rank ulazi accuracy, hs ratio, clutch situacije, uspješnost flasheva itd. sve kako bi se dobia TrueSkill.
Nakon šta san 4 miseca trgova itemima. Krenio s 10€ i došao na 220 €, došao je i taj trenutak. Da se pohvalim što mi se desilo ima 10 minuta.
rip
Na Lunatiku itemi koje sam imao u Returns a da mi ne trebaju, na Netcodeu par stickera koji mi takodjer ne trebaju.
Ako prodje, prodje.
EDIT : Ubacio nešto i sa drugog accounta, LET'S GO !
nema nista ljepse nego kad ti lik stavi na trade asiimov battle scarred STAT TRAK za tvoj field tested asiimov skin :D
razlika u cijeni prava sitnica, 30 evra xD
gotta love dem idiots
Nakon šta san 4 miseca trgova itemima. Krenio s 10€ i došao na 220 €, došao je i taj trenutak. Da se pohvalim što mi se desilo ima 10 minuta.
auuuuu stariii moooj, više sreće drugi put
tako i ja znam paničarit kad imam dosta skupih itema u inv, pa kad idem prodavat kutije za 0,5eura pa 3 put provjerim da nisam nož stavio za tu cijenu haha
Gdje se vi to kladite i mi moze netko malo to objasnit ?
nema nista ljepse nego kad ti lik stavi na trade asiimov battle scarred STAT TRAK za tvoj field tested asiimov skin :D
razlika u cijeni prava sitnica, 30 evra xD
gotta love dem idiots
Blago vama, ja naletim samo na idiote koji misle da sam ja glup pa da ce dobit nest jeftino... -.-
Blago vama, ja naletim samo na idiote koji misle da sam ja glup pa da ce dobit nest jeftino... -.-
To ti je steam community, svako bi da zaradi na trgovini.
Ako imas steam wallet aktiviran u velikoj si prednosti nad drugima
Naš šta je bilo. Igrao league of legends I išao na brzinu napravit prodaju. A jebiga. Nisam ni imao tih 200€, jer samo sam 10€ dao pravih ima 4 miseca. Ništa počet ću opet trgovat, to mi je gušt.
To ti je steam community, svako bi da zaradi na trgovini.
Ako imas steam wallet aktiviran u velikoj si prednosti nad drugima
Wallet aktiviran 2 godine, csgolounge - 90% kretena koji zele samo zaradit pa npr traze za awp redline 5 kljuceva zato sto ima MW look il sta ja znam takve fore. Razumijem ono sa nozevima velike vrijednosti, al kad rade sranja sa skinovima od 5€..
Ima li koga sa našeg govornog područja na onom twitchu?
ja sam ih vidio par..al nista ozbiljnije da stream-uju
ja sam ih vidio par..al nista ozbiljnije da stream-uju
Pa kako bih i bilo kad ne mores stremat sa ovim nasim netom u hrv covjece trebas imat min 1.5mbs da mozes strimat znaci za najlosiju kvalitetu.... da imamo net ja bih prvi streamo i kanter i dotu i sve ostalo sta igram ovako kiki... ima nekih balkanaca sto zive u njemackoj austriji pa strimaju neke igre znam lika koji streama dotu 2 i infestation iz bosne je inace....
Ima i neka ženska što je bila u jednom od prethodnih bugova gdje je bila tema o gejmericama
Kako dobit onu Global Sentinel značku što daje 500XP? Jel dovoljno samo skupit svih 5 kartica za nju ili šta?
Kako dobit onu Global Sentinel značku što daje 500XP? Jel dovoljno samo skupit svih 5 kartica za nju ili šta?
mislim da moras 5 seta od 5 kartica skupiti (lvl 5)
ima neka srpkinja bez ruku, kao s nogama igra LoL na twitchu i gleda ju 1000+ ljudi
ima neka srpkinja bez ruku, kao s nogama igra LoL na twitchu i gleda ju 1000+ ljudi
I kakve to veze ima sa ovom temom? lol
Ima li koga sa našeg govornog područja na onom twitchu?
+-
mehh, zanemari
ponekad, kada je online, pogledam stream od: http://www.twitch.tv/nikolarntv/profile
dečko iz srbije na nekom prosječnom kompu, zanimljivo igra i zanimljiv dečko općenito.
mislim da trenuno skuplja za pc i za partnerstvo na twitchu...
btw bila je i jedna cura iz hrvatske, samo nisam je follow pa ne znam koja je tamo sada.
znala je imati i preko 1000 pogleda na prvoj mapi kada krene stream...
Ko normalan jos igra i gleda lol? Vidi ovog majstora prodao noz za 2 pinke kruha dok je lol igrao. Molim da se ovakve bedastoće ne pišu u ovoj temi.
http://www.twitch.tv/lazy_badger
-purger, ali rijetko streama, bar sad preko ljeta
Ko normalan jos igra i gleda lol? Vidi ovog majstora prodao noz za 2 pinke kruha dok je lol igrao. Molim da se ovakve bedastoće ne pišu u ovoj temi.
nisi ti bog otac da nekom kažeš šta će se pisat u kojoj temi realno tema je CS al dečko je htio dat primjer samo...i odi noniju sisat riječki k....
Gledao sam prije badgera kad je igrao rust, zanimljiv je. Al tad je nešto slabo streamao a sad više uopće ne streama. Streamao je bio neku hrvatsku igru, nešto Red solstice mislim da se tako zove
riječki hillbilly
DOTO BEST GAEM EVER! ALL OTHER GAEMS DAD!