Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.413.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
tonix8 kaže...

šta kažete na nove teamove?

BST ili Epsilon je daleko najlosiji, sto rece Thorin to je tim Scream + leftovers, ocekujem disband u neko skorije vrijeme
Mercenary (buduci 3DMAX valjda) je po meni bolji team od Titana, samo steta sto nisu umjesto Smithzaa pokupili KennyS-a, to bi bio top 4 team i contender odmah, mada  i ovako nije lose
jos jedna stvar kod njih koja mi se ne svidja je NBK kao IGL, pored Happy-a koji sad glumi nekog support playera
NBK bi bio mnogo bolji kao taj 2nd star iza Shoxa, al ajde valjda znaju sta rade

Titan sinoc nisam gledao, ne izgleda to lose po imenima, samo me brine sto imaju 2 awpera u ekipi, iako KQLY je i jako dobar rifler ali nije to to, zna se po cemu je KQLY prepoznatljiv 

inace HenryG sinoc pokido kao color caster za FACEIT {#} 

14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

dođe mi da se rasplačem kad vidim kolko ima mrtvih citera na MM, samo padam rank sad sam na gold nova 3...useru svaki sugavi gejm, i jos nemam nikakvu ekipu da skupa igramo i to rezultira u vecini slucajeva rageom

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nema cheatera na tako malim rankovima ljudi {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

jesi li siguran? sa mg2 na gn3 u roku par dana, ili ocajan tim i odlicni protivnici ili citeri...kako mozes rec da nema citera na takvom ranku? btw ovaj rank nema veze s mozgom, kad pogledam kakvih njubara ima na gn 3 pitam se kako su mene smjestili u taj rank...

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina

do nove 3-4 ides solo, poslije se igra sa ekipom

oni samo imaju tim, vi ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Gadi mi se kad se neko izvlaci na citere, al cinjenica je da hack mos nac u roku od 1 min. Otidjite na MPGH forum npr., CSGO Hacks, tu postaju znaci programeri koji rade uglavnom one ESP(wh) i triggerbotove, i updejtaju ih skoro svaki dan. Sigurni citovi i besplatni. Iskreno, jucer san proba, i radi sve lipo. Ne igram sa citom, te mi je manje zabavno, te mogu popusit overwatch ban (tesko vac). 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 18:05 (LuoKey).
Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

naravno da ima. jučer sam igrao silver/gold 1 match, lik wallhacka bez srama. nakon što sam ga dodao na steam i rekao mu da ne radi to baš toliko očito, lik me samo pitao jesam ga reportao i nasmijao se. {#}

12 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Gadi mi se kad se neko izvlaci na citere

mozda se ne izvlaci?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
neaktivan

Pa dobro jbm mater koliko često dropaju te kutije i oružja? Zadnju kutiju sam dobio prije 30 matcheva?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

R.I.P. skins {#}

Inače meč protiv FNATICa.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

koja logika... cheateri i "low" igrači su ti upropastili rank?

misliš da na ostalim rankovima nema cheatera ili igrača koji ne zaslužuju isti? o.O

mene na eagle i distinguished također zapadnu neki sa wallhackom a znalo je i sa aimbotom...

u protivničkoj ili mojoj ekipi, tako je nebitno, postoje na svakom ranku.

ne znam koliko često dropa, meni 2x tjedno, početkom i krajem tjedna.

najčešće su to kutije, iskreno i ne sjećam se kada je posljednji puta dropalo neki skin.

weedafuqyee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jel ključevi isto dropaju ili ih se baš treba kupiti (ima li negdje jeftinije nego na marketplacu)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni puca k za ove citere sa gold nova i ta sranja, al nmg vjerovat koliko ima citera sa global elitom i sl. rankovima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

R.I.P. skins {#}

Inače meč protiv FNATICa.

gdje ces protiv Fnatica, na CT mapi gdje oni jos igraju prvi kao CT.........

ja 1 key stavio na taj meci i na merc vs hr

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

gdje ces protiv Fnatica, na CT mapi gdje oni jos igraju prvi kao CT.........

ja 1 key stavio na taj meci i na merc vs hr

Ma VP je prije odlicno igrao Train.

Enivej,u manje od 24 sata izgubio sam 13,14€,koje sam isto tako dobio na betanju.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
13 godina
neaktivan

evo danas spusija sve na cs go lounge i oden otvorit kutiju da vidin jel ima sta srice kad ono noz :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

{#}{#}{#}{#}

ja sam vise kutija otvorio nego sto si ti cevapa pojeo, ali kad nece, neeeeeeeeeetje!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

{#}{#}{#}{#}

ja sam vise kutija otvorio nego sto si ti cevapa pojeo, ali kad nece, neeeeeeeeeetje!

otvorija san ja dosta kutija nikad vise od 10 centi nisan dobija

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 1:44 (PeTaR_HR).
14 godina

Ima li netko neki tip za izlazak iz silvera, sto su ovako najvece greske sto ljudi rade low rank?

Mislim da sam poprilicno nelos za taj rank, moze li netko malo pojasniti ranking sistem.. Koliko treba za napredovanje, koje se stvari uzimaju u obzir ( da li ovisi o broju mapa, mvp -ima i kda...itd?)

Burek s mesom

0 0 hvala 0
13 godina

Pobjede - 1

MPV - 2

Score - 3

Sto vise to bolje, pocni ubijati sam po 2-3 lika po partiji i napredovaces.

Nauci da pucas, da to sam rekao. Mani se noob oruzja, koristi m4/ak47, zaboravi troll oruzja tipa aug/p90/deagle itd itd

I napredovaces ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

A jel ključevi isto dropaju ili ih se baš treba kupiti (ima li negdje jeftinije nego na marketplacu)?

Ključevi se ne dropaju, moraš ih kupit. Najjeftinije ti ih je kupit direktno u igri, tamo košta svaki ključ 1.79€.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Pobjede - 1

MPV - 2

Score - 3

Sto vise to bolje, pocni ubijati sam po 2-3 lika po partiji i napredovaces.

Nauci da pucas, da to sam rekao. Mani se noob oruzja, koristi m4/ak47, zaboravi troll oruzja tipa aug/p90/deagle itd itd

I napredovaces ;)

P90 je zapravo odličan dok ovaj drek od AK47 ne bih preporučio za početnike. Samo prvi metak je precizan, sa ostalim ne možeš pogoditi ni šleper na 1m udaljenosti.

Hacker002 kaže...
AA-d00d kaže...

Ključevi se ne dropaju, moraš ih kupit. Najjeftinije ti ih je kupit direktno u igri, tamo košta svaki ključ 1.79€.

{#}

13 godina
AA-d00d kaže...

P90 je zapravo odličan dok ovaj drek od AK47 ne bih preporučio za početnike. Samo prvi metak je precizan, sa ostalim ne možeš pogoditi ni šleper na 1m udaljenosti.

p90 je idiot oruzje, imas mapa gdje se uci aim, ako nisi do sad shvatio da ne postoji spray tehnika i rank jaci od silvera, onda i ne mozes napredovati  {#}

Burst fire se puca ak, dva metka su precizna, kod m4 su tri.

Pogledaj malo spray oruzja na youtube ima sve objasnjeno.

13 godina
neaktivan

ovakvim "pomaganjem" zapravo odmažete dečku...

ne možeš samo bubnut da je ak47 i m4 najbolje kupovati i peglati samo sa njima! --'

a zapravo i pokazuješ koliko si nezainteresiran pomoći, takvim savjetima...

uzmi u obzir da 2. rundu, ukoliko je 1. bila dobijena, ne kupuješ nikako ak/m4.

kupiš smg ili heavy oružje (preporuka sa moje strane bizon ili nova) plus full armor i bombe...

često se dešava na low rankovima da se ct zaleti i onda to zovu "push" a zapravo veze sa pushanjem nema?

e tu ih je lako zatvoriti sa smg, koji imaju kapacitet metaka abnormalan i možeš rafalat u budale 5 sekundi.

isto tako, ukoliko imaš kontrolu na mapi kupiš si nova i nabiješ budget sa 2-3 killa na 5k-6k i imaš osigurane naredne 2 runde full buy.

pripazi uvijek da prije kupnje provjeriš trenutno financijsko stanje svoje ekipe! (ne kupuj na pamet, komuniciraj ingame)

dobra kombinacija je uvijek sa jednim ili dva snipe u ekipi, ukoliko si na t strani onda samo jedan čisto da se ne zakopate na mjestu i ne čekate predugo.

uz gore navedeno, s obzirom da je to samo za početak matcha bitno, moraš gledati da imaš uvijek score u pozitivi.

tako da ti za napredovanje iz ranka u rank ne treba niti 4 pobjede...

isto tako gledaj da ti svaki zbroj mvpa i pozitivan score donosi svakim matchom bolju ekipu u tvojem teamu.

uglavnom, teško je ovakvim putem pomoći da ti shvatiš zapravo ono najbitnije i da dobiješ "recept" za napredovanje.

tu su i deathmatch i public strane, koje ti mogu pomoći, no svakako je najbolje rješenje uloviti nekoga na većem ranku i igrati malko sa njime tako da vidiš i osjetiš razliku a i po mogućnosti da ti isti i govori odnosno nabaci upute kako i zašto treba ili ne treba! :)

nakon toga svega dolazi ti i kontrola mape, kontrola recoila odnosno spraya i razno razne sitnice (nisu sitnice, tako se kaže) koje odlučuju pobjedu i opisuju tvoj skill ingame.

weedafuqyee
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 15:05 (SR3CKO).
Moj PC  
4 1 hvala 1
13 godina

p90 se koristi do nova 2 ranka, ne iznad sta pricas ti covjece :D

famas/galil mozes 2nd round won uzeti naravno, ako si prezivio s kevlarom mozes i m4a1s

ali da covjek uci igrati p90, to je smijurija {#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
Hacker002 kaže...
AA-d00d kaže...

ma imaš hrpu ekipe kaj prodaje preko steama kljuceve za 2$ po kljucu, uplatis im na paypal i posalje ti kljuceve, ima pouzdane ekipe samo treba dobro paziti

inaće evo od prekjučer/jučer jos doživljaja sa trejdanja na csgl, dakle imao sam Butterfly Knife Crimson Web FT (vrijedi 250eura), i tako stavio da vidim šta će ekipa sve ponuditi, kad ono javi se jedan momak kaj nudi Huntsman Knife Fade FN, koji je još k tome full fade (znaci vrijedi više od stvarne cijene na marketu, znaci oko 250-260eura vrijedi) i ja mu kazem neka nekaj još ubaci pošto ja ''downgradam'' i lik ubaci jos u offer souvenir case sa cobblestona koji vrijedi 20eura, i tako ja sav sretan prihvatim offer, malo poigram par partija sa novim nozem i tak to (inače predivan je full fade huntsman) i reko odo stavit opet na csgl ovaj novi huntsman fade i reko da vidimo kaj ce se ponuditi, i tako nakon par sati javi mi se lik koji mi nudi StatTrak Buttefly knife Night FT za taj moj huntsman Fade, i ja se malo bacim u istraživanje, i vidim, nož dosta rijedak, a vrijedi 285eura, i tako ja sad reko idem okušat svoju sreću i tražit da još nekaj ubaci, lik kaze nema frke i ubaci Glock Water Element MW (10eura) i tako obavimo trade, i eto, u jednom danu profita od trejdanja od ~60eura {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 15:58 (Scrappy).
16 godina
neaktivan

keyevi su sad u igri 1.89 eura :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Trnjan kaže...

keyevi su sad u igri 1.89 eura :D

uzas 

13 godina

Eee jel ko zainteresiran za zamjenu, trebam 2 gifta Terrarie, nudim CS:GO kljuceve

EDIT: Kupljeno! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 18:49 (chrispy450).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

p90 je idiot oruzje, imas mapa gdje se uci aim, ako nisi do sad shvatio da ne postoji spray tehnika i rank jaci od silvera, onda i ne mozes napredovati  {#}

Burst fire se puca ak, dva metka su precizna, kod m4 su tri.

Pogledaj malo spray oruzja na youtube ima sve objasnjeno.

Pa dobro nisam baš jučer počeo igrati CS. Prije sam igrao (i obožavao) CSS i tamo je AK47 bio bog i batina, istina spray je bio isto veliki ali manji nego u GO. Za M4A1 nemam zamjerke.

Što se tiće ranka Gold nova 3 sam (ili kako se već zove) ali ono što sam primjetio da to baš i nema veze jer sam često vidio kako su ti sa visokim (i višim) rankovima pri dnu. Teamplay je daleko presudniji.

Scrappy kaže...
Hacker002 kaže...
AA-d00d kaže...

ma imaš hrpu ekipe kaj prodaje preko steama kljuceve za 2$ po kljucu, uplatis im na paypal i posalje ti kljuceve, ima pouzdane ekipe samo treba dobro paziti

Sweet, par kuna jeftinije ali nabere se razlika dok imaš hrpu caseova.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice