Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.412.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

ne mogu vjerovat, idem se ubit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ez knife ez life

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

To mi se prijatelju dogodilo prije par dana samo što nije dobio toliko vrijedne skinove

1971- ∞

0 0 hvala 0
13 godina

Sad fino ekipu casti sa jednim trash skinom/keyevm :D

Ja kupujem kutije i daljem ljudima keyeve, desilo mi se par puta, da mi lik posalje 4-5 breakout kutija i ne trazi nista ili samo jedan key {#}

p.s. bas taj noz sam ganjao sebi da uzmem prije par dana, ali sam previse keyeva bacio na kutije otvarajuci, ako si za neki super deal mozda bi nesto mogli dogovoriti :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 16:03 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam odavno skuzio da se ne isplati otvarat kutije, otvorio sam jednom prilikom 30ak kutija i dobio famas pulse ft, sve ostalo common skins, a to je bilo jos dok je winter esports imao cijenu po casu, nema u tome kruha, samo ogromna sreća

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pozzz pozzz, nisam citao jedno 2 tjedna forum pa da se nadovezem za one stvari o repci, bilo je par prepirki kako se igraci biraju, zasto se lose igralo i tako dalje, e pa ovako..

Igraci su se birali po tome sto su postogli u zadnjih godinu dana na sceni sa timom, jednostavno nije bilo vremena za odrzat neke turnire jer je esec ove godine pomaknut mjesec dana ranije, a to nama nikako nepase jer je vecina igraca inaktivna preko ljeta tako da nisu bili spremni za igru kolko bi trebali biti,i kada sekrenulo igrat imali smo 10tak dana da odradimo pripreme za ovo, naravno to je premalo vremena za napravit nesto posebno pa je ispalo tako kako je.

Ali Bjelorusije je ipak prejaka za nas bila, oni ce vjerojatno do grupa ako ne i dalje doci, nismo imali srece sa zdrijebom nazalost.

Ako ima netko nesta za pitat neka pita slobodno.

Inace imamo stranicu gdje objavljujemo najvaznije stvari kod nas na sceni, i facebook stranicu CS:GO Hrvatska.

http://www.counterstrike-hr.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 17:36 (Caliph).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Scrappy kaže...

ja sam odavno skuzio da se ne isplati otvarat kutije, otvorio sam jednom prilikom 30ak kutija i dobio famas pulse ft, sve ostalo common skins, a to je bilo jos dok je winter esports imao cijenu po casu, nema u tome kruha, samo ogromna sreća

Moj frend ima tako velike sreće sa kutijama. U 10 kutija dobije 2 noza Gut safari ft i flip urban masked mw, M4 Asiimov FT... Stvarno covjeka prosere skoro svaki put hah

ShadowStep
13 godina
neaktivan

Može mi netko objasniti kako funkcionira to sa reprezentacijom. Tko bira izbornika i tko uopće vodi tu zajednicu?

1971- ∞

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imao stranicu csgo Hrvatska i  stranicu (http://www.counterstrike-hr.com/) pa koga zanima neka prati vijesti

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 19:02 (Caliph).
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Može mi netko objasniti kako funkcionira to sa reprezentacijom. Tko bira izbornika i tko uopće vodi tu zajednicu?

Napisa sam ti gore kao ej bilo ove godine, sljedece cemo ici na invite, znacioni koji nesto naprave tokom godine dobit ce invite u repku, a sto se tice izbornika je bilo prije prije nesto vise od godinu dana se moglo prijavit tko god je htio na ESEC stranici za izbornika, prijavila su se samo trojica, anakin, ja i neki treci klinac kojeg nitko nije znao, ja i anakin smo se dogovorili da on bude izbognik za proslu godinu, ove godine nije imao vremena i prepustio je meni  da vodim, ekipa iz efraga kaze da se ne zele mjesat u scenu i oni birat izbornika  nego se svatko treba medusobno dogovorit, znaci onaj izbornik koji je bio prosle godine je automatksi i sljedece osim ako on ne kaze drukcije , a sto se tice igraca, samo treba igrat, napravit tim, i istaknut se, bice lan u ZG vjeojatno krajem godine/pocetkom sljedece i svi ce se moci dokazat.

13 godina

On maloprije dobi noz i ak za dz, a evo sta meni lik maloprije posla.

Prvo gledam hm lik nudi stat trak p2k redfragcam i p250 hive za USP Guardian MW, ali kad sam pogledao sticker na p2k......

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 23:34 (chaselol).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Otišao da vidim te vijesti kad ono...

Dajte malo to pazite kako pišete, kad je već neka službena stranica i te spike nek bar sve bude lijepo napisano... Inače svaka čast, stranica je super samo je sustav komentara malo traljav jer može bilo tko pisat sa bilo kojim nickom.

1971- ∞

1 2 hvala 0
12 godina
SBV3X kaže...
Scrappy kaže...

Moj frend ima tako velike sreće sa kutijama. U 10 kutija dobije 2 noza Gut safari ft i flip urban masked mw, M4 Asiimov FT... Stvarno covjeka prosere skoro svaki put hah

Prijatelj ti je lažov a ti naivac.

12 godina
chaselol kaže...

On maloprije dobi noz i ak za dz, a evo sta meni lik maloprije posla.

Prvo gledam hm lik nudi stat trak p2k redfragcam i p250 hive za USP Guardian MW, ali kad sam pogledao sticker na p2k......

Odlično izgleda taj sticker na tom p2000

13 godina
Neznalica121212 kaže...

Odlično izgleda taj sticker na tom p2000

sticker je prespreman ide po 16 evra na marketu sam, ali iskreno ja kontam ovo da bih mogao prodati za 5k sad, pistojno stanje pistolja (teksture) ali cu ga zadrzati za sebe i mozda kasnije kad nestane stikera prodati :)

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Otišao da vidim te vijesti kad ono...
Dajte malo to pazite kako pišete, kad je već neka službena stranica i te spike nek bar sve bude lijepo napisano... Inače svaka čast, stranica je super samo je sustav komentara malo traljav jer može bilo tko pisat sa bilo kojim nickom.

Ispravljeno je hvala, sustav komentara cemo zbog idiota koji spamaju i trolaju stavit da ide preko facebooka

13 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
SBV3X kaže...
Scrappy kaže...

Prijatelj ti je lažov a ti naivac.

Da nisam sve gledo nebi tu nist pisao. Polizes mi dupe

ShadowStep
11 godina
neaktivan

Bia banan 7 dana, i jucer napokon pa unban, igra lipo sve normalno i onda debili se poceli tk-at i ja sam ofc isto poceo (debil ja.).  I aj mi se svi uozbiljili, krenili igrat. Igramo znaci DD2, i ja na longu pucam po liku na ct spawn-u, i ovaj teammate uleti drito u moj spray i popusin ban na 8 dana. Nikad se vise izivcira nisan u pm.... sad nmg igrat jos 8 dana, jos kad bi ljudi virovali u free boost :D

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
LuoKey kaže...

Bia banan 7 dana, i jucer napokon pa unban, igra lipo sve normalno i onda debili se poceli tk-at i ja sam ofc isto poceo (debil ja.).  I aj mi se svi uozbiljili, krenili igrat. Igramo znaci DD2, i ja na longu pucam po liku na ct spawn-u, i ovaj teammate uleti drito u moj spray i popusin ban na 8 dana. Nikad se vise izivcira nisan u pm.... sad nmg igrat jos 8 dana, jos kad bi ljudi virovali u free boost :D

Da pogodim, rank vam je Wood Elite?

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
11 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
LuoKey kaže...

Da pogodim, rank vam je Wood Elite?

Master Guardian II trenutno. Zasto mislis wood elite?

13 godina
neaktivan

Počelo me ubacivat protiv jačih rankova, znači li to da mi se smiješi promote?

1971- ∞

0 1 hvala 0
14 godina

znači igram taj CS već recimo 10ak dana, ali još mi se niti jednom nije desilo da doslovno u 7 mečeva koje sam odigrao jučer u niti jednom (izuzev onoga kada smo igrali u 4man stacku), nisam dobio solidan team.

dno dna golda sam, tako da nemam neka velika očekivanja, ali kada lik sa AWP-om u pitu (dust 2) nije u stanju ubiti CT-a koji defusa bombu koja je plantana za long u 5 šuteva, onda definitivno znaš da nešto nije u redu {#}

na kraju me to jučer koštalo Golda 2. ali zato mogu reći da me CS sve više preuzima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

znači igram taj CS već recimo 10ak dana, ali još mi se niti jednom nije desilo da doslovno u 7 mečeva koje sam odigrao jučer u niti jednom (izuzev onoga kada smo igrali u 4man stacku), nisam dobio solidan team.

dno dna golda sam, tako da nemam neka velika očekivanja, ali kada lik sa AWP-om u pitu (dust 2) nije u stanju ubiti CT-a koji defusa bombu koja je plantana za long u 5 šuteva, onda definitivno znaš da nešto nije u redu {#}

na kraju me to jučer koštalo Golda 2. ali zato mogu reći da me CS sve više preuzima.

kaj oces, taj lik je bil neshvacen profic koji u 4 hita nije mogao pogoditi cta koji je stajao na mjestu i defuseao bombu bez defuse kita...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
LeftY_CRO kaže...
Zvonzi kaže...

kaj oces, taj lik je bil neshvacen profic koji u 4 hita nije mogao pogoditi cta koji je stajao na mjestu i defuseao bombu bez defuse kita...

danas navečer složim ono i stavim na jutjub. ono mora ostati za buduće generacije.

11 godina
neaktivan

Evo što se dogodi kad napraviš jedan lucky headshot... Tek sam poslije tog headshota uključio snimanje{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 22:53 (FTWTitanium).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FTWTitanium kaže...

Evo što se dogodi kad napraviš jedan lucky headshot... Tek sam poslije tog headshota uključio snimanje{#}

competative se NIKAD ne igra solo bez frenda da to sprijeci

lesson learned I hope

14 godina

evo gore spominjanog AWP proa

7 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

competative se NIKAD ne igra solo bez frenda da to sprijeci

lesson learned I hope

Svih ovih 11 winova sam odigrao s frendovima, većinom cijeli moj tim, ovo je bilo jedini i zadnji solo match. Jednom smo čak igrali tim vs tim, na početku gubili 0:5, kasnije pobijedili 16:8 i opet nas proglasili cheaterima :)

13 godina
FTWTitanium kaže...

Svih ovih 11 winova sam odigrao s frendovima, većinom cijeli moj tim, ovo je bilo jedini i zadnji solo match. Jednom smo čak igrali tim vs tim, na početku gubili 0:5, kasnije pobijedili 16:8 i opet nas proglasili cheaterima :)

nikad solo competative :3

ju sto sam nasao fin usp za 2 phoenix kutije na csgolounge

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/37474018372864341/252DFB7A15A0C029078EBFF5DFB80864DA1FD7F6/

p.s. hoce me howl stickeri na oruzju u zadnje vrijeme {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 23:54 (chaselol).
12 godina
neaktivan
FTWTitanium kaže...

Hahaha pa ja ne vjerujem, bas sam se dobro nasmijao {#}

Zvonzi kaže...

evo gore spominjanog AWP proa

Ne mozes njega krivit, bio je los plant :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 0:07 (infinite).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice