Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.411.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
SR3CKO kaže...

osobno, više preferiram igru sa m4a1-s samo iz stare navike cs-a...

a inaće i ja mislim da je preciznija m4a4.

M4A4 nije precizniji haha, ali u kretnji je. Ipak, m4a1 ima uzi spray pattern

14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ovisi o poziciji koju igrate u timu.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

M4A1 je precizniji i ima manje recoil ali ima užasno malo municije. M4A4 poprilično puno municije i bolji je izbor kad ideš prvi u timu i sprayaš dosta. Bar sam ja tako zaključio na temelju igranja, nek me ispravi neki veteran ako sam krivo napisao.

1971- ∞

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ukratko, ako ne pogadas bas s prve i trosis dosta municije drzi se M4A4.

Inace kao sto je vec receno M4A1 ti ima bolji spray pattern od M4A4, silencer ti je bonus (bez njega je spray pattern gori) i cijenom je jeftiniji, tako da ti tih 200$ dobro dode za FB.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može li mi netko objasiti kako da napravim svoj loadout. U inventory-u imam AK-47, ali ga nikako ne mogu ubaciti u loadout. Oprostite na nooby pitanjima

0 0 hvala 0
17 godina

Udes u igru, odes na inventory, tamo na onaj koji zelis item, desni klik i onda replace pa ti ga zamjeni onim koji ti je u igri, ako to trazis?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Udes u igru, odes na inventory, tamo na onaj koji zelis item, desni klik i onda replace pa ti ga zamjeni onim koji ti je u igri, ako to trazis?

Nemam nigdje tipku replace. Probao sam i lijevi i desni klik

11 godina
neaktivan

hrvatska vs. bjelorusija na csgolounge {#}

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 23:34 (vigor_hr).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
FanBoy kaže...

Može li mi netko objasiti kako da napravim svoj loadout. U inventory-u imam AK-47, ali ga nikako ne mogu ubaciti u loadout. Oprostite na nooby pitanjima

vjerojatno ti je to defaultni AK47.  {#}

MPLAB C18
13 godina
zhUPer_C18 kaže...
FanBoy kaže...

vjerojatno ti je to defaultni AK47.  {#}

Ili ga možda želi skin

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 1:35 (FileFicho).
15 godina

I ko ce dobit {#}

16 godina
neaktivan

Navijacki na HRV ili realno na BLR?{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikad nista u CS vodmama od Hrvata,a tako dobra ekipa smo bili u 1,6 kada smo igrali zajedno svi..
Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako je stvoren taj Croatia rooster? Bio neki turnir ili eto tako? 

http://www.youtube.com/watch?v=jRbK-NN3Xq0
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

te case se kupuju?

Ima li nekako da dobijem free ili moram pljuskat pare za skinove?

Sto je posebno u skinovima,boja ili ima neki upgrade?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobivas i free skinove i caseove, sve se vrti oko srece koliko dobre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Sto je posebno u skinovima,boja ili ima neki upgrade?

samo vizualni dojam. cs:go nije p2w, tako da nema upgradeova

13 godina
neaktivan

cemu imat 10 igraca za turnir ako neces zamjeniti najgoreg igraca.. 

dust2 kriminalan, mirage bezveze izgubljeno x rundi.. 3 vs 1 i idu jedan po jedan i padaju ko kruske.. bilo smjesno za gledat..

al ajd, iskustvo je uvijek korisno, izbacit nuluma iz tima i vjezbat team play..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Kako?

Nema mi nista u inventoryu

17 godina
drakula789 kaže...
Rodić kaže...

Kako?

A jesi li odigrao koju rundu i dobio koji drop na kraju nje? Tada dobivaš caseove, capsule i oružja sa skinovima

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 22:58 (denix).
13 godina
neaktivan
denix kaže...
drakula789 kaže...
Rodić kaže...

Kako?

A jesi li odigrao koju rundu i dobio koji drop na kraju nje? Tada dobivaš caseove, capsule i oružja sa skinovima

Nisam bas igrao puno cs go,svega 5 sati..

Moze li tvoj steam id,da te dodam,da mi objasnis neke stvari?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 23:09 (drakula789).
13 godina
neaktivan

pogledam konzolu (random) vidim milion opcija i fileova koje nije moguće očitat' ili otvorit i slično...

je li to normalno, i ostalima je tako ili?

ovo je samo primjer, a kada budem na nekom matchu to se crveni tekst bolesno!

weedafuqyee
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 3:21 (SR3CKO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SR3CKO kaže...

@zdenko1991 - igrač koji igra na profrsionalnoj gaming opremi i ponešto zaradi od igre sebe može nazvati "pro gamer", nije li tako?

a takvih je bilo i biti će uvijek u hrvatskoj... nebitno koje pare i nagrade su u pitanju, bitno je ulaganje i profit.

u velikim natjecanjima je sudjelovao i hrvat, na dota 2 international, samo ne znam točno za koji klan (milioni $ u pitanju).

tako da, nemoj miješati ekipu koja uredno i pošteno skillom odradi nešto sa ekipom iskompleksiranih cheatera i wannabe igrača.

Okaej da u doti je. Kao sto sam naveo i u starcraftu jedan je. Ali to je to. U csu nema niti jedan profesionalni igrac u hrv niti na balkanu. Scena je prenerazvijena i to je to. Hrv vs blr, znaci ruzno za gledat bilo. Smijesni su ispali. Bez uvrede ikome ali ono bruka me bila gledat uopce. Ja nepoznam nikoga tamo i necu da se itko uvrijedi, ali jer repka ta nasa imala 2h zajednicke igre? Oni su baitali jedni druge. Ko dam sam gledao live stream glod nova. 13 1 dust 2. :D . Tako da ono. No  comment. 

E i da, pro gejmer nije onaj koji zaraduje na opremi pa lol. -.-. Pa ona noobina sta strema, nosleep, sponsor mu je ibuypower ima sve njihovo(znaci besplatno dobio), i sta ga to sad cini pro gejmerom?

Eto ti proovi(samo par) nip, navi, titan, ldlc, overgaming, mouz, ibuypower, epsilon, i jos tona njih. Kad ce neki hrvat igrati za jednu od tih ekipa, ili kad neki hrvatski klan dobije jednu od tih ekipa, moc ce se zvat "pro gejmerima". Do tad ste vi svi samozvani "proovi" ubiti samo iznad prosijecni igraci. A takvih ima na bacanje.

Btw ja suckam i nije me sram :D spretno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 12:57 (zdenko1991).
14 godina
zdenko1991 kaže...

Da scena je nerazvijena , problem je u tome da nije toliko veliki interes za CS ko prije u doba 1.6 HR CS scena je bilo 100 puta veca i aktivnija nego sad jos u doba 56k modema serveri su se punili i rokalo se do iznemoglosti bilo je i jako puno teamova raznih lanova i svega.

Ruku na srce CS:GO je poglupljena verzija CS-a i stvarno za biti random i to je ogroman razlog zasto ljudi nisu ili gube interes , ja znam recimo jako puno ljudi koji su prije igrali aktivno i zele se vratiti ali su odustali jer im ne lezi ovaj run'n'gun icy floating ludilo i da Volvo ulozi 1/5 snage i energije koje ulazu u skinove CS:GO bi bio 1000 puta bolji i vec bi fixali odavno probleme koji su to jos od bete.

twice the pride double the fall
17 godina
odjavljen
SR3CKO kaže...

pogledam konzolu (random) vidim milion opcija i fileova koje nije moguće očitat' ili otvorit i slično...

je li to normalno, i ostalima je tako ili? ovo je samo primjer, a kada budem na nekom matchu to se crveni tekst bolesno!

Normalno je

P.S. Nitko ne priča o ESL ONE-u? Sutra počinje turnir. Što mislite tko će pobjediti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 11:50 (Kordy).
12 godina
neaktivan

Mislim da bi moglo biti svega zbog novih mapa i pravila, ESL One Cologne map pool revised.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Da scena je nerazvijena , problem je u tome da nije toliko veliki interes za CS ko prije u doba 1.6 HR CS scena je bilo 100 puta veca i aktivnija nego sad jos u doba 56k modema serveri su se punili i rokalo se do iznemoglosti bilo je i jako puno teamova raznih lanova i svega.

Ruku na srce CS:GO je poglupljena verzija CS-a i stvarno za biti random i to je ogroman razlog zasto ljudi nisu ili gube interes , ja znam recimo jako puno ljudi koji su prije igrali aktivno i zele se vratiti ali su odustali jer im ne lezi ovaj run'n'gun icy floating ludilo i da Volvo ulozi 1/5 snage i energije koje ulazu u skinove CS:GO bi bio 1000 puta bolji i vec bi fixali odavno probleme koji su to jos od bete.

Koji su trenutno problemi sa CS:GO osim slabih servera? Nisam previše upućen u stanje

1971- ∞
13 godina
neaktivan

ok ovo je sada više-manje moje mišljenje...

činjenica je kako u hrvatskoj gaming i e-sport su relativno strani pojmovi!

samim time se svaki gamer u startu susreće sa "zidom" koji spriječava daljnje razvijanje i napredovanje u profesionalnom smislu.

znači i da želiš napraviti nešto od profesionalnog gaminga, to je u hrvatskoj teško samo zbog mentaliteta i neke niske razine shvaćanja e-sporta.

primjerice u azijskim zemljama, valjda, djevojke biraju dečke gledajući da je on bezvrijedan ukoliko ne igra neku igru ozbiljno i dovoljno dobro? ;D

u svakom slučaju, ne možeš reči da nismo nikada imali i da nećemo imati kada je situacija takva kava jest.

siguran sam da postoje igrači kojima samo treba sponzor da ih pogura i da mogu parirati svakom od gore navedenih timova!

računaj da su tu ne samo cs i dota nego cod i lol a i ostale igre isto tako?

@Roko567 - mislim da nema problema nego više nekih nedostataka...

a sada, kako 'ko gleda na nedostatke, večina uspoređuje 1.6 a velika je razlika.

meni osobno ovakav go nije loše igrati i zanmljivo će biti sada na esl-u! :)

weedafuqyee
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 15:05 (SR3CKO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Scena je lošija od 1.6ice i zbog standarda.

Lakše je nekom Šveđaninu kupit PC nego Hrvatu i nabavit bolji internet.

Druga stvar je da je pola old schoolera otišlo za životom uz posal, ženu, dicu i jednostavno nemaju vremena ozbiljnije igrat. 

A mlađu generaciju je teško natirat da igraju CS, kad ih u CoDu pwnaju, di neće u CSu.

Hrvati su filthy casuals što se tiče FPSa, igraju samo LOL i DOTU jer su F2P, je li se nešto nemože piratski igrat nema šanse da bi kune dali.

Mentalitet jednostavno i nemogućnost se 100% predat prema nečemu. Da dođe neki tajkun i kaže imat ćete stan, 5 kompova, režije, hranu i đeparac i morate igrat 8-10h dnevno CSa zajedno, ja ti kažem da ima talenata koji bi dogurali do respektabilnog plasmana na turnirima vani. A ovako radiš svoj posao 8h dnevno, dođeš umoran kući, zadnja stvar šta ti pada napamet je gubit još 5,6h na CSu.

Jer da je nekolicina 1.6 talenata radila i vježbala ko Šveđani, danas bi Balkanci brisali pod sa njima.

Pingu ;)
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da bi za ovo trebali pokrenuti posebnu temu i napraviti kvalitetnu raspravu a ne kvariti ovu. Malo cu se ukljuciti

Slabo pratim gaming scenu ali sam "tu negdje usput" vec godinama i nisu se okretale takve sume novca na turnirima prije. 

Znaci nije proslo dugo od Dote2 International sa 10+ milijuna dolara nagrada, sto prakticki odlazi u kategoriju apsurda.

Prije 6-10 godina nije bilo ni priblizno takvih bogatih turnira izuzev Starcraft turnira u aziji, tu i tamo nesto drugih igara u SAD i Europi, no to nije neka cifra sto bi se moglo reci da se od toga moze zivjeti.

No cifre su s vremenom samo rasle jer je community pojedinih igara jak.

Jedan od problema je da je mozda kasno praviti nekakav jak team jer tu je potrebno uloziti puno vremena za taktike, uigravanja, poboljsanje skilla i ostalo. A puno je jakih ekipa vec etablirano na sceni i nisu dosli preko noci do tog uspjeha.

Drugi razlog bi mogao biti okolina i predrasude koje nas "razvijeni" narod ima prema "ljudima koji samo igraju igrice kao djeca".

Samo pokusajte objasniti nekom tko nije u igranju, pa i casual igranju, da se to danas prakticki tretira kao sport, da postoje profesionalne momcadi sa sponzorima, ozbiljni turniri na kojima se moze zaraditi znacajna svota novca, da imaju navijacke skupine, kladionice i prijenose meceva. Reakciju si sami mozete zamisliti i to je sve sto se moze dobiti od naseg drustva. 

I da, jedan interesantan clanak CNBC-a o profesionalnom gamingu, roku trajanja igraca i ostalom

http://www.cnbc.com/id/101380550#.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice