Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.409.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Hacker002 kaže...

Do prije godinu dana sam igrao 1.6, ali paintball.. Sad instalirao ovaj, igrao malo offline s botovima, sad maloprije ušao online.. Očajno igram sad {#}

Ehh, koliko sam vremena potrošio na CS 1.6 Paintballu.. Good ol' times.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
17 godina
Counter Strike: Global Offensive

Neradi mi GO kako treba. Kad sam ga instalirao, nisam mogao igrat ništa s botovima osim jedne stavke. Reinstalacija je tu pomogla. A sada, kad igram online na serveru i mijenja se mapa, ugasi mi igru, prikaže nekad jednu nekad drugu grešku.. Mogu igrati bez problema sve dok se ne mijenja mapa.. Ako ostaje ista mapa onda radi bez problema (?!). Da ga opet reinstaliram ili šta? Ludim već, nemogu normalno igrat

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hacker002 kaže...

Neradi mi GO kako treba. Kad sam ga instalirao, nisam mogao igrat ništa s botovima osim jedne stavke. Reinstalacija je tu pomogla. A sada, kad igram online na serveru i mijenja se mapa, ugasi mi igru, prikaže nekad jednu nekad drugu grešku.. Mogu igrati bez problema sve dok se ne mijenja mapa.. Ako ostaje ista mapa onda radi bez problema (?!). Da ga opet reinstaliram ili šta? Ludim već, nemogu normalno igrat

Jesi li probao napraviti verifikaciju fileova?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 23:35 (denix).
17 godina
denix kaže...

Jesi li probao napraviti verifikaciju fileova?

Evo napravio, hvala, i kaže da je jedan file "failed" pa ga je skinuo.. Sad pravim ponovno da vidim hoće sve biti ok pa ću kasnije probat. Nije mi samo jasno zbog čega se to događa, čista i nova instalacija je.

13 godina

izbrisi steam, samo prije toga izbaci igre iz foldera i reinstaliraj steam

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

molio bih ako ima nekoga ko zna složit csgo server (nista pretjerano, vise manje war serveri) a zainteresiran je pomoći (u početku testni serveri a malo kasnije vjerojatno i u organizaciji nekog turnira) neka mi se javi na gicago@crohq.org ili ovdje privatnom porukom. hvala :)

www.crohq.org

0 0 hvala 0
14 godina

Kolko god jaku želju imam igrat par sati CS:GO, ne mogu. Uvijek mi neki AWP cunt pokvari doživljaj. UVIJEK. Mislim da je ovo jedina igra koju volim i mrzim u isto vrijeme.

17 godina
chaselol kaže...

izbrisi steam, samo prije toga izbaci igre iz foldera i reinstaliraj steam

Napravio verifikaciju i opet se događa isto.

A ovo tvoje ću morat izgleda, ali puno posla jbt, imam 7 igara instalirano s njim -.- Ali ok, ovo su sve manje igre, jedino GO i Sniper Elite v2 su veće

12 godina

Koliko dodje taj brakeout pass?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

buljo fantastično si opisao mojih 6 mjeseci koliko igram cs:go,u isto vrijeme je i volim i mrzim :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 3:22 (ArminBHF44).
13 godina
Endymon kaže...

Koliko dodje taj brakeout pass?

4.3 evra

ako nekome treba pass a ima itema/keyeva da trejda mozemo se dogovoriti

15 godina

Izgurali i pobjedili smo game 3v5 (prvi bot se pojavio nakon 1 runde, a drugi nakon 7-8). Kakvi mrtvi problemi s botovima i naredbama da čekaju, to morate vidjeti da znate. Ako koga zanima zanima replay poslat ću mu ga. Inače s jednim botom smo ih gazili.

Ovo na kraju nisu njihovi botovi nego su likovi otisli prije nego smo zavrsili tu zadnju rundu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Gdje i kada je moguće ono klađenje sa oružjima?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na http://csgolounge.com/ se kladis. Tutorial, pod bets guide gledaj http://csgolounge.com/guide

Matchevi koji bi mogli biti vidis na http://www.hltv.org/ a onda ovi kasnije stave na csgo lounge.

http://www.reddit.com/r/csgobetting ti je isto koristan, jer ljudi iznose svoja misljenja o tome tko bi mogao pobijediti i zasto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 20:52 (infinite).

1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan

Imam osjecaj da su se previse pozurili s ovim patchem. Ne znam zasto vec jednom ne stave posebni klijent za testiranje kao sto ima dota2.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sta ti trenutno ne odgovara? Update za Tec9 je malo popravio stvar, nove mape se moraju dosta igrati da bi se uhodalo sve, drugih situacija ne vidim

13 godina
cyclone kaže...

A sta ti trenutno ne odgovara? Update za Tec9 je malo popravio stvar, nove mape se moraju dosta igrati da bi se uhodalo sve, drugih situacija ne vidim

Meni je tec9 isti, prespreman pistolj sad za uzeti k'o terror i u eco game se isplati uzeti tec+kevlar i mozes ladno dobiti game samo tako.
Brutalan armor pen i dmg ima. I dalje je precizan! {#} 

12 godina
neaktivan
cyclone kaže...

Wallbanging za pocetak, koji je sad uzasan i nejasan. Prakticki je sad opet kao u beti, awp razara kroz sve povrsine... e da sad i sacma isto prolazi kroz prepreke.

Tec9 buff/nerf ne zelim uopce komentirati, cz75 uopce ko da ga nisu ni taknuli i mnogo ostali bugova koji su ostali ili se pojavili.

12 godina
infinite kaže...
cyclone kaže...

Wallbanging za pocetak, koji je sad uzasan i nejasan. Prakticki je sad opet kao u beti, awp razara kroz sve povrsine... e da sad i sacma isto prolazi kroz prepreke.

Tec9 buff/nerf ne zelim uopce komentirati, cz75 uopce ko da ga nisu ni taknuli i mnogo ostali bugova koji su ostali ili se pojavili.

tec9 prije nisam koristio uopce,ali sada ga uzimam kada se zafrkavam ili kada smo eco..

ovo s awp wallbangvima mi je katastofa.. kroz door na midu jednim metkom on mene skida(ne HS) ://

to nije moguce bilo niti u 1.6(gdje se busilo kroz sve).

cz75 <33 najjace oruzje,uopce ne primjetim razliku.. mozda malo neprecizniji,ali jacina jednaka..

Amber Heard &amp;lt;3
14 godina
res03pem kaže...

tec9 prije nisam koristio uopce,ali sada ga uzimam kada se zafrkavam ili kada smo eco..

ovo s awp wallbangvima mi je katastofa.. kroz door na midu jednim metkom on mene skida(ne HS) ://

to nije moguce bilo niti u 1.6(gdje se busilo kroz sve).

cz75 <33 najjace oruzje,uopce ne primjetim razliku.. mozda malo neprecizniji,ali jacina jednaka..

Da wallbangovi su bugani trenutacno , mozes na D2 s mida lika u lower dark ubit ili s long DD na CT spawn i tome slicno stvarno nema smisla.

Sta se tice pistolja i dalje su OP ovaj CZ nema nikakvoga smisla i dalje je OP najavili kao big update neki balance patch pistolja kad ono izbalanisrali nista jedino je deagle malo bolji a pistolji i dalje OP u kombinaciji sa drugim stvarima koje muce ovu igru od samog pocetka i daje je run'n'gun govance trebala bi se igra zvati Global Offesnive bez CS ispred jer nema veze s CS-om.

twice the pride double the fall
17 godina

Jel moguće nekom drugom kupiti Breakout pass?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dodinho kaže...

Da.

17 godina
chaselol kaže...
Dodinho kaže...

Da.

Imam Skyrim u inventoryju pa sam mislio da se trejdam s nekim ako bi mi uzeo Breakout pass jer trenutno nisam u mogućnosti si sam uzeti pass.

Pa ako bi netko prihvatio ponudu neka mi se javi u PP :)

14 godina
neaktivan

ak već idem otvorit kutiju dvije, koje mi je bolje otvarat?

huntsman ili winter offensive?

inače otvorio sam maloprije dvije huntsman i dobio ajmo reć ok stvari, mislim nisam u minusu.

dva itema za 7 eura, a koštalo me 3,60 za dva ključa.

tak da bi sad još dvije otvorio i to je to.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 23:02 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To ti je sad potrefilo,i ko zna kad ce opet...jako malo ljudi bude u plusu s tim caseovima

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

To ti je sad potrefilo,i ko zna kad ce opet...jako malo ljudi bude u plusu s tim caseovima

ma sad sam dva wintera otvorio i dobio sam neke šljuke ne vrijede ništ

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
17 godina
Hacker002 kaže...

Obrisao kompletan Steam i sve što ima veze s njim, ponovno ga instalirao, instalirao GO na novo, opet se ista prokleta stvar događa.. Čim server mjenja mapu izbaci me iz igre.. Pa koji k?!

12 godina
Hacker002 kaže...
Hacker002 kaže...

Obrisao kompletan Steam i sve što ima veze s njim, ponovno ga instalirao, instalirao GO na novo, opet se ista prokleta stvar događa.. Čim server mjenja mapu izbaci me iz igre.. Pa koji k?!

koji imas procesor i koliko rama?

koja rezoljucija?

Amber Heard &amp;lt;3
17 godina
res03pem kaže...

koji imas procesor i koliko rama?

koja rezoljucija?

Laptop, Core i3 M330 2.13, 3GB DDR3 1066MHz, 1366x768

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 1:01 (Hacker002).
13 godina

Pozz svima, novi sam opcenito u cs-u ... Neki dan sam kupio cs:go na steamu... Zanima me ovaj breakout pass... Kupim ga za 4.3 eura i dobijem 6 novih mapa i skinove za oruzja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice