Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.410.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Scrappy kaže...
PeTaR_HR kaže...

sta mislite ko ce pobjedit,dobre su kvote http://csgolounge.com/match?m=892

uložio sinoćnji dobitak od IBP u vrijenosti 6,3$ i stavio na titan i dobio u vrijednosti 5,12$... bome napet meč

fin si famas dobio, bas kontam sebi uzeti neki famas skin

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...
Scrappy kaže...
PeTaR_HR kaže...

sta mislite ko ce pobjedit,dobre su kvote http://csgolounge.com/match?m=892

uložio sinoćnji dobitak od IBP u vrijenosti 6,3$ i stavio na titan i dobio u vrijednosti 5,12$... bome napet meč

fin si famas dobio, bas kontam sebi uzeti neki famas skin

imao sam čak i factory new famas pulse, ali očajno istrošeno izgleda sa čak i takvim conditionom, pa onda zamisli ovog sa well worn, sve se bojim pogledat ingame

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
13 godina
Scrappy kaže...

imao sam čak i factory new famas pulse, ali očajno istrošeno izgleda sa čak i takvim conditionom, pa onda zamisli ovog sa well worn, sve se bojim pogledat ingame

volim battle scared/well worn oruzja :)

ovako mi previse sminkerski izgleda

13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Joj ljudi pomozite molim vas. Znači danas stavim na csgolounge da mijenjam M4A4 | Asiimov BS za koji sam skupljo pare dugo, i kladio se da skupim pare. Lik ponudi Flip Knife | Forest DDPAT BS, cijena mu je 40 naspram mog 15. Bilo mi je sumnjivo. Ali prihvatio sam trade. On je stavio svoj nož, pored M4A1-S | Guardian i stickers capsulu. Ja gledam, nož i dalje stoji. Stisnem accept, on stisne accept, NOŽ i dalje stoji. Ja sretan, stisnem make trade i zahvaljujem čovjeku, odem na profil da napišem u komentar kako je super lik. Profil je privatan, što nažalsot nisam gledo prije trada. Pitam ga zašto je privatan, zatim odem u invertory i vidim da nema noža :'( 

Poslo sam ticket steam supportu, reporto ga na profilu, reporto ga na steamrep, sad čekam odgovor..

Znači jednostavno nevjerujem kako je to uspio,  nemogu nigdje na internetu naći kako se to radi, kako je uspio i kako se spriječava.

Prije negdje 2 mjeseca to se dogodilo mom susjedu, ali mu ja nisam vjerovo jer je gotovo nemoguće tako nekog prevarit. Nisam mu vjerovao, smijo sam mu se i rekao da je glup da je on nešta napravio tu. Tek sad vidim da je moguće , ali i dalje neznam kako.. 

ShadowStep
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne može te tak za*ebat, jer čim on nešto s trade liste makne mora se opet prihvatiti trade. Ne ići na csgolounge poslije 12 pivi {#} 

Steam ID: Mikky

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

E kralju, u tom i je stvar. Nož je stajo tamo i prije accepta i poslije accepta i još sam pogledo jel se pali onaj prozorčić, kad sam stiso make trade dobio sam kapsulu i emku, al nož nisam. I odma je kralj bio sumnjiv čim daje nož od 40€ + emku od 2.50 € za skin od 15€... I ja sam mislio da se nemože nekog tako sjebat, al eto vidiš da može. Prijavio sam ga na steamrep i supportu sam pisao, dobio je ban al ja svoj skin više neću vidjet :(

http://steamrep.com/search?q=76561198061732496 

ShadowStep
12 godina
neaktivan

Ma kako meni izgleda prodaješ priču za djecu {#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aha, a zašto bi tip promjenio u jednom danu više od 5 imena i u isom danu dobio ban na accu? Zato što ja prodajem priče za djecu jel? 

ShadowStep
13 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Aha, a zašto bi tip promjenio u jednom danu više od 5 imena i u isom danu dobio ban na accu? Zato što ja prodajem priče za djecu jel? 

nemoj se nikad tradat na cs go lounge 90% su ti hackeri,meni je prijatelju cili inventory ukralo

12 godina

Pozz,imam jedno pitanje.Da li ce meni phoenix chestovi vrijediti kada isteknu?I da li cu moci kupovati kljuceve za njih,nakon sto taj event prodje?Jer imam ih 4 komada i vidio sam da uskoro istjece.Pa da ne bi nakraju mi postali beskorisni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moci ces

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ljudi, kako da rijesim ovaj problem, radio sam na Steamu ono, Verify integrity of game cache, ali pomogne na kratko, onda isti belaj...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Hvala najljepsa na pomoci.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci nov sam u cs go pa me zanima jel dobar cfg moze smanjit recoil?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fr0st kaže...

ne.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

:) i jel trebam stavit cfg file ko read only? jel sam cito da nakon update-a se reseta na def postavke

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Prvo odrasti i nauči se pristojnosti i ne flejmaj. NIKOM, baš nikom se nije dogodilo to što ti tvrdiš da ti se dogodilo. Prevario te, sam si si kriv, niko te ne može prevariti ako paziš.

Pročitaj si rađe ovo. Očito ti treba. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=227686782

13 godina
neaktivan

Kako ti znaš koliko ja imam godina, i šta bi tu trebalo bit nepristojno? 

I nisi dovoljno informiran kolko mi se čini, kako znaš da se nikom nije desilo, ako se meni desilo čak i susjedu pa sam mu se smijo dok se nije meni desila ista stvar.
Pročito sam ono, scammovi koje samo kod budala mogu proći.

ShadowStep
12 godina
neaktivan
Fr0st kaže...

Nauci kontrolirati oruzja ili odustani od igre...

12 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Kako ti znaš koliko ja imam godina, i šta bi tu trebalo bit nepristojno? 

I nisi dovoljno informiran kolko mi se čini, kako znaš da se nikom nije desilo, ako se meni desilo čak i susjedu pa sam mu se smijo dok se nije meni desila ista stvar.
Pročito sam ono, scammovi koje samo kod budala mogu proći.

Vidim čim je tu odma prikeljen TD, a i mogo bi se sa profila maknut, ne.

12 godina
neaktivan

Prvi put u životu pokušao i uspio -.-

6 0 hvala 0
15 godina
ArminBHF44 kaže...

najjači mi je ovaj lik kraj tebe kaj puca s p90 na long, on je razlog gledanja ovog videa :)

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
12 godina
neaktivan

haha,pokušao je čovjek šta bi :)

0 0 hvala 0
15 godina
ArminBHF44 kaže...

Tako sam i ja praktički jedan od prvih pokušaja uspia i kasnije nikako više

Pingu ;)
12 godina

Pozzz,igrao sam sada partiju i smece od windowsa mi se update napravio i restartao komp i naravno dobio sam penal od 24 sata.E sada me zanima,da li ja to mogu nekako dokazati kod ovih?I da mi maknu to cudo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Endymon kaže...

Pozzz,igrao sam sada partiju i smece od windowsa mi se update napravio i restartao komp i naravno dobio sam penal od 24 sata.E sada me zanima,da li ja to mogu nekako dokazati kod ovih?I da mi maknu to cudo?

Prije ce ti proci 24h sto ces cekati nego sto ces to "srediti"

12 godina
chaselol kaže...
Endymon kaže...

Dobro,ali zanima me da li se uopce moze dokazati npr,da nisi livao mec,nego jednostavno ti se desi neko cudo sa kompom?

16 godina
Endymon kaže...
chaselol kaže...
Endymon kaže...

Dobro,ali zanima me da li se uopce moze dokazati npr,da nisi livao mec,nego jednostavno ti se desi neko cudo sa kompom?

nope

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
12 godina

Pozz,zanima me kako ovi ljudi rade onako ljepe skinuove za weapone?Vidim da u workshopu ima da mozes raditi.Ali to nije niti priblizno,kako neki ljudi uspiju napraviti.Jel to oni naprave samo preko workshopa,ili jos neke programe koriste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice