Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.409.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
zv'jer2 kaže...
Vapor kaže...{#}
zv'jer2 kaže...

Inače nikad ne koristim kursor za kupovinu, samo brojeve. Jedino je navika zajeb jer znam sve iz 1.6, a u GO je drukčije. Nakon sat, dva igranja kupnja se obavi u 3,4 sec.

Ovaj workaround sam isto tako tek danas vidio, a jučer kad sam tek počeo igrat nakon apdejta mi se igra krešala na selekciji tima.

Ni ja ne koristim kursor inače, al me još uvijek zezaju brojevi (valjda zbog malo vremena za igranje), a valjda je igra i prenijela neki filing CS-a kad se i nakon duljeg igranja uhvatim da kupujem nešto po staroj šabloni.{#}

Ako želiš 1.6 feeling kupovanja, otiđi u options, game settings(mislim) i "Close buy menu after purchase" stavi na yes.

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
16 godina
Counter Strike: Global Offensive
@Pirat ako još imaš betu, a ne igra ti se možeš meni pokloniti, ja na steamu nemam ništ za razmjenu :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ako želiš 1.6 feeling kupovanja, otiđi u options, game settings(mislim) i "Close buy menu after purchase" stavi na yes.

I to sam već namjestio. :D

Problem su brojevi kažem..

A što se tiče zadnjeg patcha, samo pucanje mi se daleko više sviđa. Napokon imam onaj osjećaj preciznosti i pogotka. AK47 i M4 sad više liče na sebe. {#}

Welcome my son...
16 godina

Kakav crosshair koristite? Koje boje, koji stil, jel pokretni ili statični.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kakav crosshair koristite? Koje boje, koji stil, jel pokretni ili statični.

Za sad samo prebacio na "classic" i smanjio ga malo.

Welcome my son...
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ljudi priča je ovakva... Svi koji nemate sreće ko ja pa nemate betu, nažicajte nekog da vam posudi da si samo skinete betu i odma vratite acc. Nakon kaj skinete betu, izađite iz svog steama, jednostavno ga ugasite.
Otiđite u Steam-ov folder -> steamapps -> common(u mom slučaju[to nije moj steam ID]) - CS:GO -> i pokrenete csgo.exe
normalno ne možete igrati online, ali možete s botovima.. bar nešto :D
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

http://store.steampowered.com/news/8042/

Hotfix se izbacili van ;)

šumski put je bio ravan.
14 godina

Može li mi netko posuditi steam account da skinem betu?

Imam brzinu od 1.2 mb/sec pa nebi trebalo potrajati dugo, bio bi jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svi vi koji moljakate za key http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/02/survey/ evo vam survey

0 0 hvala 0
14 godina
bobo rastur kaže...

Svi vi koji moljakate za key http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/02/survey/ evo vam survey

Stara vijest, mada mi malo nije jasan taj odabir, prijavio sam se prvoga dana a jos uvijek cekam.

14 godina

imam i ja jedan u inventory rado bi se trejdao ;)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pisalo mi je da sam dobio još jedan gift i sada ga nemam koja gamad dade pa uzme, mrs u 3pm

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Jim Carrey kaže...

pisalo mi je da sam dobio još jedan gift i sada ga nemam koja gamad dade pa uzme, mrs u 3pm

dobio si par komada dzabe, da, kakva je to gamad {#}

14 godina

Ako netko želi nabacit koju rundu neka dođe {#} ima nas 12, još 20 ljudi stane. ip 85.25.248.34:27430 CroHQ.org CS:GO. Možete doći i na ts 85.25.248.34:9000 . cu

CroHQ.org - mutligaming community
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 0:25 (vrba5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nicodemus kaže...

Pozdrav svim bubcima na ovoj temi! :)

Ima li koja dobra duša koja ima key/invite viška da mi udijeli, da se podsjetim malo ovisnosti o CS-u? :)

U zamjenu nudim Diablo 3 guest pass koji sam dobio uz igru.

Hvala na pažnji. Game on! :D

Zar baš nitko? Šmrc {#}

Courage of the heart is very rare...
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Jim Carrey kaže...

NE, pisalo da sam dobio još jedan gift zbog igranja CSGO ali ga u gift inventoryu nemam ne znam zašto, nešto su očito zeznuli

šteta mogao je još netko dobit

17 godina
odjavljen
Jim Carrey kaže...
Hacker002 kaže...
Jim Carrey kaže...

NE, pisalo da sam dobio još jedan gift zbog igranja CSGO ali ga u gift inventoryu nemam ne znam zašto, nešto su očito zeznuli

Yeah right...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 9:38 (Kordy).
15 godina
neaktivan

Dobio sam ključ..{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Bera kaže...

Dobio sam ključ..{#}

evo super! ak imaš kojega za pokloniti, javljam se tu :D

15 godina

Dajte više poklonite Bladeu. Koliko god vi pričali da igrate kanter i da ga volite, nijedan nije old-schooler kao on.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobar je ovaj CroHQ server, mogao bi biti stalno pun za razliku od većine drugih servera. Samo da se skupi stalna ekipa (Hrvati naravno koji i znaju za server) pa će se stalno joinat i par stranaca jer svi vole doć na server na kojem zapravo IMA igrača. {#}

(BTW, failo sam masno, igram Tribes: Ascend što je potpuno drugi svemir i aim mi je u CS-u zbog toga trenutno katastrofa, a zna se kolko je CS frustrirajuće iskustvo kad te nejde {#})

Welcome my son...
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
zv'jer2 kaže...

Dobar je ovaj CroHQ server, mogao bi biti stalno pun za razliku od većine drugih servera. Samo da se skupi stalna ekipa (Hrvati naravno koji i znaju za server) pa će se stalno joinat i par stranaca jer svi vole doć na server na kojem zapravo IMA igrača. {#}

(BTW, failo sam masno, igram Tribes: Ascend što je potpuno drugi svemir i aim mi je u CS-u zbog toga trenutno katastrofa, a zna se kolko je CS frustrirajuće iskustvo kad te nejde {#})

5-8 headseata sam promjenio od početka karijere u CSu, pitam se zbog čega. Srećom nisu bili više od 70-100kn. Trebam kupit nekoga od tristotinjak kuna pa ću možda i pazit na njih.

Meni je bilo frustrirajuće što me aim nije išao zbog fps od 30. Odem u frenda pokosim server, a kod sebe nisam mogao držat pozitivan k/d ratio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 16:02 (Vapor).
15 godina

Offtopic: Jos jednom da probam, ako netko ima slucajno beta key neka mi se javi. Nikako da ga dobijem {#}

Ontopic: Od svega sto sam cuo jako mi je zao sto nema V.I.P moda. Jel se tko sjeca as_tundra, as_oilrig ?

Koje su to borbe bile..... kad se bacis ispred V.I.P-a i popusis metak ali znas da si donio pobjedu jer si ga spasio.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
woow u svih ovih godina igranja cs-a, v.i.p sam igrao na 1.5 xD i to valjda par put samo :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Offtopic: Jos jednom da probam, ako netko ima slucajno beta key neka mi se javi. Nikako da ga dobijem {#}

Ontopic: Od svega sto sam cuo jako mi je zao sto nema V.I.P moda. Jel se tko sjeca as_tundra, as_oilrig ?

Koje su to borbe bile..... kad se bacis ispred V.I.P-a i popusis metak ali znas da si donio pobjedu jer si ga spasio.

Iako je to malo igrano mislim da bi Valve mogao ubacit više takvih "modova" sa strane, npr. zombie-game, gungame su već potvrdili, možda nešto novo itd.

Jer to ne može štetiti HC igračima i njihovoj "igri", a bilo bi zabavno većoj masi i recimo meni (i ostalim casual igračima) za opuštanje.

Welcome my son...
16 godina
neaktivan

Bok ljudi evo konacno pa i ja zaigrah betu :) posudio mi je frend acc da igram dok on nije na kompu,igra je super stvarno mi se sviđa.

ALI

me nervira ovaj užasan blur na ekranu i neki "vignette" efekt,vidio sam da je netko vamo postao video sa komandama kako se to ugasi,tražio sam ali neuspješno :/ može pomoć? Hvala

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kordy kaže...
Jim Carrey kaže...
Hacker002 kaže...
Jim Carrey kaže...

Yeah right...

što bi ti to značilo, inače za tvoju informaciju dao sam gift robimarkiju 

15 godina
Jebasu123 kaže...

Bok ljudi evo konacno pa i ja zaigrah betu :) posudio mi je frend acc da igram dok on nije na kompu,igra je super stvarno mi se sviđa.

ALI

me nervira ovaj užasan blur na ekranu i neki "vignette" efekt,vidio sam da je netko vamo postao video sa komandama kako se to ugasi,tražio sam ali neuspješno :/ može pomoć? Hvala

Može se ugasit sa sv_cheats 1. I sa tim možeš igrat jedino na LAN server. To je postprocessing i stvarno uništava igru.

Danas sam igrao GO nekih 2h. Prije toga 1.6 15min. I nakon 2h igranja pomislim to je to, pogodili su gdje treba, igra je odlična. Onda se vratim na 1.6 i nemogu se prestat divit savršenosti, jednostavnosti i skladu.

Ali bez obzira na sve mislim nastavit igrat GO čisto radi par frendova koji ga žele igrat. Jer najbolje je igranje sa društvom.

16 godina
neaktivan

Ah sranje,nadam se da poprave to jer je igra ogavna ovako..

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice