Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.410.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Imam cs:go betu za giftat. Ponude molim vas saljite u inbox..

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Counter Strike: Global Offensive
AlterEgo kaže...

Imam cs:go betu za giftat. Ponude molim vas saljite u inbox..

Ako mozes javi se na pm poslao sam ti poruku!

15 godina
neaktivan

I ja isto imam jednu pa javite se :)

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Svi koji imaju cs go u inventoryu nek mi se jave na pm mogu dati neke igre u zamjenu!Ali treba mi pod hitno samo jedna,tako da ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobio betu, odigrao nekoliko rundi i sviđa mi se. Svakako treba pričekati da to završe i tek onda dati finalnu ocjenu.

No ovako na prvi pogled ne vjerujem da će me GO predugo zadržati pred kompom. Kao i do sad, rijetko čemu u CSu mogu prigovoriti. Ali jbga u ovakvim igrama sam oduvijek sucker na realizam. Način na koji to radi AA ili čak Insurgency će mi uvijek ostati draži. A CS me vjerojatno zbog toga nikad ne će privući da ga počnem baš aktivno igrati.

Eh, da se Valve uhvati izrade nečeg poput Counter Strike: America's Army mislim da bi to meni osobno bio vrh vrhova u MP FPS žanru.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 12:47 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ne vjerujem da će CS ikad mjenjat srž igre. Par tweakova je moguće, ali osnovni koncept ne mjenja.

I da, CS se baš treba uhvatit igrat da bude zabavno. Jer prvih pola godine igre nije nikako zabavno kad je score 80% vremena u minusu. Zato sad dodaju neke modove koji bi trebali bit lakši za nove igrače, gungame i demolition, čisto da privuku publiku.

Evo jedan dobar citat.

Call of Duty games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS on the other hand is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill investment.

tw@antejuki || YT/vaporCRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ne vjerujem da će CS ikad mjenjat srž igre. Par tweakova je moguće, ali osnovni koncept ne mjenja.

Ma ne mislim na to da mijenjaju CS, daleko od toga. Samo nek CS ostane takav kakav je i sad. Nego mislim na to da uz CS naprave još jedan MP FPS koji bi više sličilo na AA, Insuregency ili RO. To bi bila neka moja želja.

Vapor kaže...
I da, CS se baš treba uhvatit igrat da bude zabavno. Jer prvih pola godine igre nije nikako zabavno kad je score 80% vremena u minusu. Zato sad dodaju neke modove koji bi trebali bit lakši za nove igrače, gungame i demolition, čisto da privuku publiku. Evo jedan dobar citat.

Call of Duty games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS on the other hand is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill investment.

Nema to meni nikakve veze s bodovima ili K/D-om. Također AA po meni nikako ne spada u skupinu "CoD igara". Iz mog iskustva AA nije nimalo susretljiv prema početnicima. Možda ne ko CS ali nije ni daleko od toga. Ja CS ne igram jer mi jednostavno ne paše. Dok mi u AA nije bio problem umirati i suckati prvih 30-40h igre. I to na pubu. Najboljim igračima se nikad nisam ozbiljno ni približio. U igri me je jednostavno držao taj stil gameplaya. Bez obzira na to dal sam pobio cijeli protivnički tim ili sam u sat vremena 50minuta proveo mrtav želio sam i dalje igrati. Jednostavno stvar ukusa.

16 godina

Vidim da je danas novi val inviteova, pa ako ima koja dobra dusa da mu netreba drugi invite, bio bi zahvalan {#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina

Dobio i ja betu, pa ako netkog zanima kopija viška nek se javi sa ponudom na PP. Može cash, može CSS, ili nešto od stvari ak hoćete mijenjat..fleksibilan sam za dogovore..pišite ;)

PS: nije mi baš nešto igrivost, vjerojatno se nisam navikao, ali preglupo je, odem igrat na najlakšem, easy, i dođem pred bota i rokam cijeli šanžer u njega njemu ništa, a on rokne jedan metak u mene i ja sam mrtav..pa daj nemoj me je....

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 19:59 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker002 kaže...

Dobio i ja betu, pa ako netkog zanima kopija viška nek se javi sa ponudom na PP. Može cash, može CSS, ili nešto od stvari ak hoćete mijenjat..fleksibilan sam za dogovore..pišite ;)

PS: nije mi baš nešto igrivost, vjerojatno se nisam navikao, ali preglupo je, odem igrat na najlakšem, easy, i dođem pred bota i rokam cijeli šanžer u njega njemu ništa, a on rokne jedan metak u mene i ja sam mrtav..pa daj nemoj me je....

Treba se naviknit, traceri zbunjuju.

Evo jedan zanimljiv video.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 21:08 (Vapor).
15 godina

Novi update sadrži fileova za hostanje servera.

Evo liste poboljšanja. Boldat ću zanimljive

Gameplay
• Tweaks to the recoil model based on player feedback.
• Decreased the throw velocity for Incendiary and Molotov grenades. They can no longer be thrown far enough to block terrorists from leaving spawn in Inferno. 
• Removed the ability to exploit the radar data.
• The aiming precision now changes back to the standing accuracy state immediately after the crouch button is released as opposed to waiting until you get to a full stand. 
• Movement speed when entering a crouched state will no longer instantly switch to crouched speed. This should improve crouch jumping. 
• Added the option to have the very first round in a match have a "warmup period". This gives late joiners the chance to start at the same time as everyone else.
• Players who join late into an Arms Race match get the same weapon given to them as the player with the current lowest level in the game.
• Changed the default player models to st6 and phoenix; this addresses the issues with error geometry being shown on player created maps.

UI
• Update to Match Setup screen – selecting the “GO” button instead of the map image will now launch the game.
• All offline modes now allow the player to select a bot difficulty.
• Server Browser can now be accessed via the “Community Servers” menu option.
• The Screen Resize screen in Advanced Video options has been updated.
• Fixed a scaling problem with weapon comparison bars in the Buy Menu. Weapon properties now display with the full range of the bar.
• The position of the Mini-Scoreboard has been adjusted.

Characters
• Added GSG9 and Balkan character models. You can see these news skins in cs_office, de_nuke, de_train, ar_baggage, and de_shorttrain. BALKAN!?!?

• Dedicated Servers
- sv_allow_lobby_connect_only is off by default.
- mapcycledisabled is off by default.
- Fixed sv_password. 
- Added Tags column to Favorites tab of server browser.
- sv_search_key tag is only added to matchmaking servers to remove clutter from server browser.
- "Status" will now report whether ds is official or community.

Maps
• Shoots
- Adjusted geometry to reduce areas where players and bots can get stuck or stand in inappropriate areas.
• Dust
- Fixed some interpenetrating prop models.
• Train and Shorttrain
- Clip brush pass.
- Removed a number of physics props.
- Turned a number of phys props to static props.
- Fixed bad fade distances on a number of static props.
- Certain static props no longer us physbox.
- Removed bar structure. 
- Adjusted tonemap settings.
• Aztec
- Tweaked some fade distances to fix objects popping into view.
- Added vphys clip to a gap where the bomb could get stuck.
• Bank
- Set the "sweet relief" doors to not be breakable.
- Removed all physics props.
- Turned a number of props to static.
- Fixed a number of floating props.
- Rotated spawn instances so they're facing the correct way.
- Fixed a number of bad fades in static props.
• Nuke
- Fixed a stray triangle in a destroyed door prop.
- Fixed odd looking nuclear waste barrels near bomb site B.
- Fixed the resolution of the ground texture near T spawn.
• Sugarcane
- Fixed some bad materials in the warehouse.
- Improved the fade distance on a number of props.
- Fixed sky brushes that were making geometry in the sky pop in and out.
- Made miscellaneous lighting tweaks in dark areas.
- Added light fixture to stairwell so players can't hide in the dark.
- Moved a large light fixture that was under the bombsite to ease movement.

Audio
• Update the M4A4 sound. 

Bug Fixes
• Arms Race now updates a bot's difficulty on bot respawn.
• A fix has been made to Casual mode where a match tie caused players to spawn into a new round momentarily before the scoreboard is shown.
• Fixed a bug in the player id delay and re-enabled it.
• Connecting to a dedicated server should no longer show or hide loading screens in weird orders or return the player to the Main Menu screen temporarily. 
• The loading screen “Continue” button should no longer display after an aborted or failed loading occurs.
• Fixed Main menu intro music persisting into games.
• The ESC key now closes the “Continue” loading screen.
• Fixed a bug in the death notifications where a player's name displayed in the wrong team color if they did damage to a teammate and then that person was killed by an enemy.
• Fix for enemy radar icons disappearing after a map change.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Živcira me što death notification ne izađe čim ubijem neprijatelja nego sekundu iza. Na 1.6 bi se instantno pojavio i znao bih jesam li ubio nekoga ili ne, a ovdje nastavim pucat jer nisam siguran.

Čekam da mi odobre account na steam forumu da mogu otvorit teamu jer nisam vidio da je netko otvorio.

EDIT: Mislim na ono u gornjem desnom vrhu ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 0:05 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Evo sad nakon cca 2h odigrana, mogu reći da mi igra djeluje puno fluidnije i brže od 1.6

Prestanem ovo igrat odem 1.6, kao da kasne pokreti miša, igrač je sporiji... + za GO!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Što misliš o ovome što sam napisao u postu iznad tvoga. Mene to smeta jako.

17 godina
Vapor kaže...

Što misliš o ovome što sam napisao u postu iznad tvoga. Mene to smeta jako.

Nisam baš pratio to, ali sutra kad budem opet igro pogledam baš :) A i malo je nerealno, ja opalim u njega šanžer Desert Eaglom njemu ništa, a on meni metak iz AK47 i ja sam mrtav..da nepričam o tome da je CT praktički nemoguće ubit sprijeda, em pancirku imaju em kacigu gdje god gađam kao da pucam kroz metar titana :D

17 godina

Jel moze tko posuditi cs go na kojih par sati ili tko ima invite da pokloni Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vapore skroz se slažem! Ja imam zamjerku na spray, pa isuse i bože ako se kojim slučajem sagneš ma gotov si, nema te više, jučer tek nakon 2h igranja sam skužil princip spraya i jednostavno je to miljama daleko od 1.6

Isto tak me živcira onaj vote, to trebaju nekak transparentno složiti, a ne sad kak je onaj kvadrat pa ne vidim pol ekrana s lijeve strane... 

M4 mi je još uvijek preslaba, pogotovo u usporedbi s AK-47... neznam dali je do mojega neta, ali ping mi je 200 :D ne vidi se toliko ko u 1.6 ali opet, gadno je...

malo sam se unutar igre raspitivao, negdje 40% playera dolazi iz source-a i oni su uvijek u vrhu jer im je to praktički domaći teritorij, 40% dolazi iz 1.6 i nisu baš nešto, tu i tam su neki bili na vrhu(ja :D), ali ne svaku rundu... i naravno tu je 20% onih koji su zalutali, betu dobili valjda s jednim mailom pa igraju dok im je dosadno i stalno seru po cs-u... 

I da vapore, ak se gdje bilježi imaš prek 10 knife killova, to moram još reći, nikad nije bilo lakše ubiti s nožom...

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

ljudi di mogu nabaviti BETA key? stvarno sam veliki fan CS-a, a nemam betu :/ ili ako netko ima invite pa da mi posalje :) HVALA

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 10:17 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo za pare jer ova banda ni vidjela nije CS a dobivaju betu pa prodaju fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj

treba svima uzeti nick i postati na stemu na forumu pa da vide kada izgube još pokraj par igara gamad, ajd još bi bilo razumljivo za neku igru koju ne igraš ajde neka se čovjek veseli ili do neke razumne cijene 50kn ali davati 50 eura jesi lud ko motika 

a ovima na stemu treba J M jer stvarno ne znam po kojoj J logici oni daju betu kada takve vuci batine dobivaju

ne znam što se čudite i CSS je daleko brži od 1.6, sve ti iz razloga je view na 1.6 koji je malo retardiran ali igra je ipak izašla davno pa

jel se zna kada izlazi CSGO???

btw imate protal2 na stemu za siću....

samo da još nekog vidim da prodaje gućak ću mu izvaditi golim rukama, jel ste me čuli!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 11:49 (Jim Carrey).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
...
a ovima na stemu treba J M jer stvarno ne znam po kojoj J logici oni daju betu kada takve vuci batine dobivaj
...

"Today we are opening up our online survey to everyone. The next keys will be sent on the basis of this survey. If you don’t fill it out, you won’t be getting a key.

Over the coming months we will make selections from the survey participants. Sometimes we might add experienced players, other times new players. Sometimes 1.6 players, sometimes CSS players, sometimes people who have played neither.

There are no wrong answers to the survey questions."

Pa potpuno neočekivano za jednu betu ({#}) ali izgleda da daju pristup svima da bi mogli testirati igru na svim vrstama igrača i konfiguracija. Doduše slažem se da prodavanje nije baš previše korektno. Al opet od kud bi Valve trebao znati tko zbilja misli igrati ili da li se je netko možda prijavio samo da bi prodao invite.

Btw. prodajem invite za 100kn. {#}

da ne bi netko zbilja pomislio, već je poklonjen :)

16 godina

I ja sam jučer dobio betu u svoj inventory jeee{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne znam kako mogu znati ali po jednom sigurno da čovjek koji nema instalirani ni jedan CS a dobije betu onda stvarno nešto nije u redu sa njihovem biranju....

hvala za share ZC_Someone

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mother of god... Sta je ovo, svi dobivaju betu?!

Ja poludio pa svakih 5 minuta gledam na Steam jel ima sta u inventoryu... 

Al vjerovatno nece nista doci, i ne nadam se vise.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina

Dobio sam i ja betu, mjenjam invite za portal 2!

0 0 hvala 0
15 godina

ovo je zalosno ko sve dobiva betu a nisu ni culi za cs 1.6 i css

uzas

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ovo je prejadno, šta nisu mogli neki bolji sustav biranja smisliti... Igrači koji igraju cs od kad postoji ne mogu dobiti betu...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 0
16 godina
herc1988 kaže...

ovo je zalosno ko sve dobiva betu a nisu ni culi za cs 1.6 i css

uzas

to je tak nažalost... ja sam bil lud na to neko vrijeme, ali uzalud... sva sreća da ima dobrih ljudi(Vapor, cola777) koji ti posude acc da igraš! 

16 godina

Dečki, umjesto što ovdje whineate i punite temu oplakivanjem nedobivene bete, proguglajte malo, pronađite malo forume i užicajte betu. Ja sam u roku od dva dana uspio užicati betu za sebe (mjenjao za Dirt3 steam key koji sam dobio s grafičkom) i za prijatelja (besplatno). Sve se može kad se hoće. 

Ako vam je to preteško, onda niti ne zasužujete ovu betu {#}

šumski put je bio ravan.
16 godina

Super ti je ovo žicanje, dal si liku igricu za 30+ eura za dvije bete! Good deal! 

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Pa? To je ok cijena ak uzmemo u obzir da su se prodavale i po više od 70€..

Ja bi svoju betu mijenjao ak će mi netko dat CSS...... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice