Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.410.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
dreammaker kaže...

Kakvi su ovo zaključci?!

Znam da zvuči kontradiktorno moja izjava pa da malo razjasnim: Već sama beta djeluje dovoljno dobra da gotovo da nema potrebe da trošim novac na igru kad izađe kad me i beta može zadovoljiti (blago meni :). Kupio sam CS:Source i još je nisam ni instalirao (imam i njenu betu na accountu). Nemam potrebe jer uz nju imam još nekoliko solidnih pucačina koje još nisam odigrao a izlaze i novi hitovi koje planiram imati poput Sniper:GW2, FC3, Crysis 3...

Ne kažem da se ne isplati kupovati CS:GO, baš suprotno. Preporučam je svima.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
protjeran
Micek kaže...
dreammaker kaže...

Kakvi su ovo zaključci?!

Znam da zvuči kontradiktorno moja izjava pa da malo razjasnim: Već sama beta djeluje dovoljno dobra da gotovo da nema potrebe da trošim novac na igru kad izađe kad me i beta može zadovoljiti (blago meni :). Kupio sam CS:Source i još je nisam ni instalirao (imam i njenu betu na accountu). Nemam potrebe jer uz nju imam još nekoliko solidnih pucačina koje još nisam odigrao a izlaze i novi hitovi koje planiram imati poput Sniper:GW2, FC3, Crysis 3...

Zao mi je sto te moram razocarat.Ali ako ne bude kao sto je jedan moderator rekao (svi vlasnici cs go closed bete dobivaju full igru na relase) neces biti u mogucnosti igrati tu betu vise jer ce biti uklonjena sa tvog accounta!

15 godina
Micek kaže...
dreammaker kaže...

Kakvi su ovo zaključci?!

Zašto misliš da će beta bit aktivna i poslije kad igra izađe lol?

15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

vapor ne rade ti prva 6 linka kopiran cijeli ne djelomičan

btw ako se ne varam meni je još uvijek u stemu counter strike source beta i spremna za download samo vjerujem da serveri imaju zaštitu za to ali isto tako vjerujem da se može igra a žašto se onda ne bi mogla i CS:GO??

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Evo sredio sam.

Ja sam kupio Source oko božića i dobio sam BETU također.

EDIT: Btw. ništa od kolumne, nemam vremena sljedećih tjedan, dva za disat.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 22:37 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jim Carrey kaže...

vapor ne rade ti prva 6 linka kopiran cijeli ne djelomičan

btw ako se ne varam meni je još uvijek u stemu counter strike source beta i spremna za download samo vjerujem da serveri imaju zaštitu za to ali isto tako vjerujem da se može igra a žašto se onda ne bi mogla i CS:GO??

Ta beta nije prelease beta, nego se u nju dodaju i isprobavaju nove stvari, pa ako se ljudima svidi ide u obicnu verziju.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan

spanska.musica: PA ULAZITE UNUTRA IMA HEKLER A NE TOP

LoL dugo se nisam ovako nasmijao,ali igram css 4 pune godine naslusao sam se svakakvih izjava{#}

When you are halfway up,you are always halfway down

2 0 hvala 0
15 godina

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Sada je stanje znatno bolje nego prva verzija koju sam igrao, ali ako se mene pitao, i dalje je ovo daleko od nečega must-buy.

Grafika je bolja, dodan je FXAA, dodano je mnoštvo opcija za detaljno podešavanje grafike (prvi put uopće nije bilo opcija), dodana je hrpa novih mapa, dosta mapa je slično CS:S mapama, dakle neke urbane lokacije sa par drveća okolo i tu i tamo trave koja solidno izgleda. Zvuk je nekako meni dosta loš i plastičan, baš suprotan od onoga u 1.6. Mapa je sada puno više, kao i igrača, ali nekako mi je još uvijek ovaj CS:GO mlak, vjerojatno zbog zvuka koji mi se nije dopao.

Update-aju igru svako malo, novosti je sve više i više, stanje bolje i bolje, ali još tu treba rada. Smatrajte ovo evoluiranim CS:S, a ne neki HD 1.6, ili face-lifting starog CS-a.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011

2 0 hvala 0
15 godina

Zahvaljujem neregistriranom pratitelju ove teme na giftanoj BETI. Sutra ću javit kakvi su moji dojmovi.

EDIT: @Ranko - Istina, Chet je i sam napomenuo kako se ne radi o Counter Strike 2, nastavku originalnog serijala, nego o nadogradnji Sourcea.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 21:39 (Vapor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Molim nekoga da mi gifta jedan beta key za CS:GO.Igram CS još od zeroa.A nikako da me valve izabere.Stvarno bi mi to puo značilo
robimarko@gmail.com
16 godina
Heh, ja igram CS još od 1.1 kad si na cs_millita skočio u bazen i napunil ti se armor na 200 :D
a ipak nemam još betu i najvjerojatnije ju niti neću dobit :(
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sry sto upadam kao padobranac ali zanima me ima li tko viska beta key? 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina

Blade18, posudit ću ti account na dan, dva kroz sljedeći tjedan, ako netko od mojih kojima sam obeća ne uzme.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Vapor kaže...

Blade18, posudit ću ti account na dan, dva kroz sljedeći tjedan, ako netko od mojih kojima sam obeća ne uzme.

to bi bilo odlično :D 

15 godina
neaktivan

nastavak nikako ne može biti bolji od orginala a dok svi očekuju baš suprotno i zbog toga ostanu razočarani

ja sam se isto dugo nečkao da pređem na source sa 1.6 ali dok sam prešao jednostavno zaboravio sam 1.6 iz razloga jer par sitnica koja su bolja na 1.6 popunjuju koja su bolja na source i na kraju krajeva svatko će igrati gdje mu je ekipa isto tako svatko malo po malo izbaci naslov ipak se radi o novcima ako se pogleda igrat će se i 1.6 i source i GO

i na kraju krajeva će valve "izbacit" tu igru te će svatko naći tih par sitnica zbog kojih mu je original ( ne pretežito original ) draži a igrat će ono što želi igrati jedino kod CS je za pohvalu i da naprave 100 nastavak ne pomiću se od srži igre i što mi je drago i uvijek će ostati top 1 igra

i da ako netko ima betu ma znate

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Igrao sam BETU jedno 2h. Zabavna igra, na radar se tesko naviknut nakon 1.6 i zvuk je mlak nekako i teže mu je odredit putanju nego u 1.6.

EDIT: Eh da, uz ovakav zvuk tracere definitvno ne treba maknit. Bez njih bi pozicije neprijatelja još teže bilo odredit.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 17:00 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

igrao sam CS od verzije 1 ili jos otprije (ne mogu se vise ni sjetiti tocno), bio sam lud za CS-om 1.6 i igrao ga kompetitivno.

CS:S mi se nikad nije svidio pa sad velike nade polazem u CS:GO. ispunio sam anketu i strpljivo cekam vec neko vrijeme, ali beta key nisam dobio.

da li bi itko bio voljan giftati mi beta key da napokon zaigram nastavak igre na kojoj sam ostavio studentske (i druge :P) dane...?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 16:57 (Igor Volkin).

0 0 hvala 0
17 godina

Ma nevrijedi ti kakvu god priču imao kad bagra samo gleda da zaradi na tome da proda, a ne razmišljaju o tome da su ga oni dobili besplatno pa da bi bilo fer da ga besplatno i daju.

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina

Igrao sam danas sa fixed FOV settingsom, dakle puška je niže i malo više ispred. Mogu reć da mi se puno više sviđa. nego stock FOV.

Rezolucija 1280x800, 16:10 widescreen.

core2duo 2.66ghz

4gb DDR2 ram

nvidia 9600gt 512mb

najniži fps 50

prosjek 70.

Pingu, Pingu, PIngu!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 18:19 (Vapor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ma nevrijedi ti kakvu god priču imao kad bagra samo gleda da zaradi na tome da proda, a ne razmišljaju o tome da su ga oni dobili besplatno pa da bi bilo fer da ga besplatno i daju.

Gle!  Pale mi pare s neba u džep...

Hmmm  idem to odmah dati nekom nepoznatom avataru s nickom s nekog internet foruma!  To je fer!

{#}

LoL EU: Ferinus
17 godina
zv'jer2 kaže...
Hacker002 kaže...

Hmmm  idem to odmah dati nekom nepoznatom avataru s nickom s nekog internet foruma!  To je fer!

{#}

Ne, nisu ti pare pare u džep, već je tebi netko poklonio igru. Bilo bi fer i korektno kad bi i ti to napravio, ali kako kad si proklet.

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
zv'jer2 kaže...
Hacker002 kaže...

{#}

Ne, nisu ti pare pare u džep, već je tebi netko poklonio igru. Bilo bi fer i korektno kad bi i ti to napravio, ali kako kad si proklet.

Prijavio sam se za betu kao i svi ostali, dobio ju random odabirom. Trebaju li dobitnici nagradnih igara poklanjati svoje dobitke nepoznatim ljudima?

Molim te objasni svoju logiku.

Bagra, proklet? {#}

Moš ić liječit komplekse negdje drugdje.

Ako ti je toliko stalo do jedne bete jedne obične igre - kupi si ključ, a ako tebi to sve nije na toj "običnoj" razini onda se uputi ka najbližem psihijatru.

16 godina

Ček, a zakaj si se ti uopće prijavil za betu? Samo da ju prodaš?
Jesi ti opće kad igral CS? ak jesi, jesi kad razmišljal čemu BETA služi?
evo da ti malo pojasnim stanje stvari, da sam ja recimo developer i da podjeli 20 beta key-a, logično bi mi bilo da dobijem neki feedback od tih ljudi, da mi vele di kaj da poštimam, kaj valja a kaj treba popraviti. Sigurno nebi očekival da bude od tih 20, 15 par mjeseci na prodaji jer su tih 15 debila htjeli zaraditi 100 kn na nečem kaj su besplatno dobili...
To kaj prodajete nešto kaj je za opće dobro CS zajednice i kaj ste dobili besplatno, to vas čini idiotskom bagrom!!
Case closed!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 23:44 (Blade18).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Aj ne kokodačite tu, prebacite se u PM sa prepirkama. 

Nego da pitam, ima li kakvih naznaka da će se mjenjati zvuk oružja u igri? Ovo je 'preplastično' i bezveze.

šumski put je bio ravan.
16 godina
dreammaker kaže...

Aj ne kokodačite tu, prebacite se u PM sa prepirkama. 

Nego da pitam, ima li kakvih naznaka da će se mjenjati zvuk oružja u igri? Ovo je 'preplastično' i bezveze.

Ali ček malo, vidim imaš betu, vidim igraš... pa po tome si ti budala, ne? zakaj si nisi zaradil 200 ili 300 kunića, nije valjda da si h.c. CS player ili nedaj bog da možda hoćeš pomoći CS zajednici...
a kaj se tiče tvojeg pitanja, ja sam to pitanje postavio wisenhuntu, ali nisam još dobil odgovor... nemoj se previše nadati :( 

16 godina

Ne, nemam gift key jer je meni beta poklonjena. Točnije mjenjao sam novi Dirt 3 key za beta key. Nema džabe ni u stare babe *ebiga

šumski put je bio ravan.
15 godina

Imao sam sreće da sam dobio besplatno od jednoga na STEAMu. Ako su istine da će BETAŠI dobit full verziju 4free, uplatit ću čovjeku bar za pivo/kavu.

http://www.facebook.com/TwitchTV/app_364041783617057

Jesam postao ovaj link? Twitch dijeli 200 BETA keyeva, prva nagrada je gaming laptop i 6 BETA keyeva.

GL svima. I meni

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Ček, a zakaj si se ti uopće prijavil za betu? Samo da ju prodaš?
Jesi ti opće kad igral CS? ak jesi, jesi kad razmišljal čemu BETA služi?
evo da ti malo pojasnim stanje stvari, da sam ja recimo developer i da podjeli 20 beta key-a, logično bi mi bilo da dobijem neki feedback od tih ljudi, da mi vele di kaj da poštimam, kaj valja a kaj treba popraviti. Sigurno nebi očekival da bude od tih 20, 15 par mjeseci na prodaji jer su tih 15 debila htjeli zaraditi 100 kn na nečem kaj su besplatno dobili...
To kaj prodajete nešto kaj je za opće dobro CS zajednice i kaj ste dobili besplatno, to vas čini idiotskom bagrom!!
Case closed!!!

//off-topic: ON

Ajmo redom:

Prijavio sam se jer volim CS, igram ga otkad znam za igre i igrat ću ga dok god ću se igrati uopće, to je igra mog djetinjstva.

Prodajem beta invite, a ne svoj account, znači na mom accountu je već aktivirana beta tak da se ja igram i nakon prodaje.

Valve nije podijelio 20 beta keyeva nego 50k, od mene nisu tražili feedback nit ja mogu utjecati više od whine-anja na nekom forumu, ako mi neki dio igre smeta. Zna se da se od pojedinaca slušaju samo probrani profići i interni beta testeri.

Svoj invite sam prodao u roku 1 dan i ako je netko dao novac za njega sigurno će i igrati CS.  (nije valjda bacio pare u vjetar?)

Nije riječ o 100kn.

Znači apsolutno svaka stavka koju si naveo - NE STOJI. Case closed...  for sure?

Riječ je ovdje o jalu. Nebi se vi bunili i izmišljali ove "wannabe" argumente protiv prodaje da ste i sami dobili invite, ukratko - vama je jedino bitno to što VI niste dobili invite, što se VI ne igrate, pa zato tu serete po forumu, liječite komplekse, bacate hejt...

Poserem se ja na takve "viteze". {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice