Imam problem manji kada pucam igraci mi gutaju ponekad metke ali nije ono strasno a i nije kako bi trebalo da bude.Igram cs preko 5 godina,znam pucati i kretati se nisam botina :) Ali problem je najvise kada dodju oni kao ja sto znaju malo bolje se kretati i sada kada idu levo desno ja ih pucam krv uopste ne izlazi iz njih dok kod ostalih igraca kad ih pogodim metkom izadje krv sto znaci kad nema krvi da ga teze ubiti.Ili dodje ispred mene na 2 metra ja cucnem opalim rafal on kao nindja izmigolji se pored metaka i ubije me a saspem mu 20+ metaka u njega dok je ispred mene.Lakse mi pogoditi nekog normalnog igraca iz rafala sa pocetka na kraj mape neke velike nego ovog na blizinu.Isto sto me jos vise nervira od ovoga je to sto me svaki bot pogodi znaci ja skrolam i krecem se levo desno izlazim iza coska sa skrolom ili bez skrola nebitno i uvek me pogode iz jednog udarca skinu mi po 40-50hp.Dok ja kad odem u igraonicu nije tako lako da me pogode,izadjem odam levo desno ili skrolam njih 2-3 puca jedva me ubiju nekad a vecinom ih svu 3 pobijem.Dok ovde od kuce nema sanse i 1 jedva da ubijem i dok ga ubijem ova 2 vec me iskasapila.Ili izlazimo nas 3 iz tima iza coska ide prvi T izadje pa onda drugi pa ja i stanem pored njega i oni kako pucaju na drugog ja kako izlazim oni mene oskrnave dok ovog drugog samo malo taknu.Ili ako nas 2 stoji jedan do drugog obavezno da li mene pucali ili njega uvek meci se lepe za mene.Menjao sam racne config-e,uzimao iz igraonice koji je dole pa ubacivao sebi...Imam steam cs 1.6,admin sam na serveru ima komanda da proverim rejtove svima i automatski se postavljaju na 25000,101,101,0.01 i proveri svima uredu ali opet gutaju.Gledam neke klipove ili ovako kad naletim na nekog sto dobro igra i vidim kako kod njih lepo metci idu.Da demonstriram situaciju primer:Puca iz ak-47 opali kratki rafal 3 metka Terora dok se Teror pomera levo desno ili skrola on opali i vidim krv kako mu izlazi pored noge ili stomaka znaci ne izlazi iz njega tacno nego pored i tako on njega lako ubije jer ne mora ga 100% tacno naciljati u stomak da bi ga ubio kao ja.
Nisam napisao fps mi je 100.5.
Ako neko zna bilo sta i sva moguca podesavanja i resenja neka napise sve sto je moguce da probam popraviti.Win xp mi je,skoro instaliran,znaci isto mi je ovako bilo i kad sam ga tek instaliro...
Sto se tice onog "How to fix cs after update" to kada uradim znaci strasno ne proviris iza zida svuku te na 10hp,ne mozes ni igrat,bolje je sto se tice pucanja malo bolje puca.