Vidim da jos ima ekipe, bas sam sad igro brutalan match sa nekim nobovima, ali dobro je bilo :D
Vidim da jos ima ekipe, bas sam sad igro brutalan match sa nekim nobovima, ali dobro je bilo :D
Koji si lvl? S čime igraš?
izgleda jako dobro.
Po stoti put, nadam se više od ičeg da će ovu igru napraviti kako treba (novi himtan je najbolji primjer degradiranja klasika).
Zna li se kada ce poceti beta testiranje i hoce li biti open beta?
Ja ponekad odigram nekoliko meceva coh-a, najcesce sa amerikancima. Kupio coh pack jos na summer sale-u i nisam se pokajao. Steam id u potpisu.
jedina org igra koju imam :D prije 2 mjeseca sam uzeo coh anthology za 150 kn preko crovortexa
Daj vi koji igrate stari coh i nastavke da me dodate za frenda nick Frenky91
Tutorial iz pre alpha builda. to je valjda još uvijek dx9? Svejedno, štagoda da je izgleda fenomenalno. Konačno se uživo vidi kako će izgledati dinamički LoS. Sitno (ali bitno) su promijenili GUI. S desne strane se vidi kako će izgledati grid sa shortcutima. Odlično.
Edit:
mislim da su korisnika prisilili da makne filmiće. :-(
COH 1 mi je definitivno najbolja strateška igra koju sam ikad igrao. Vjerujte mi odigrao sam ih jako puno, ali coh mi je definitivno posebno prirastao srcu, nadam se da će ovaj nastavak biti dostojan i jedinice i da se nećemo razočarati.
Uglavnom, prema našem vremenu u 00:30 je "gameplay" izašao, samo što je izašao za US only (a reklamiran kao World reveal)
Ja sam blago rečeno razočaran, nemože se nazvati ni gameplayom, već trailer sa cutscenama od gameplaya, sve skupa 60 sekundi za gledati, od čega smo već vidjeli nekih dvadesetak.
Gledao sam preko nekog lošeg Streama, a i rekli su da će staviti trailer (namjerno nisam rekao gameplay!) na svoj YouTube kanal tokom sljedećeg dana (odnosno danas).
Samo se nemojte previše nadati, iman neki osjećaj da će igra podbaciti zbog jadnog i izforsiranog marketinga, odnosno da neće biti ni do koljena jedinici. Nadam se da nisam u pravu, al sve mi to još smrdi da će igru što više privući masama, aka. poglupiti igru.
EDIT: Ispada da su se neke scene u tom traileru duplirale, neke smo već vidjeli, to znači da imamo 15 sekundi novog gameplaya. A ja očekivao nešto od 11 minuta kao onaj Demo iz 2006...
Nadam se da će prava verzija biti drugačija, ona koja ide na njihov YT kanal
ovo izgleda hebeno
Company of Heroes movie out March 19
http://www.gamespot.com/news/company-of-heroes-movie-out-march-19-6401012
Nove slike! Malo se i vidi onaj "comander tree"... Ferdinand je u igri
kakve su to njemacke uniforme??!
Pa zimske, podstavljene konopljom.
steta kaj je kvaliteta slika tak uzasna :(
Slike su opcenito dobre kvalitete, samo sto ih ovaj Silverlight unisti.
Slike su opcenito dobre kvalitete, samo sto ih ovaj Silverlight unisti.
aha
kaj mozes stavit na imgur il nekaj slicno pa stavit link tu ?
aha
kaj mozes stavit na imgur il nekaj slicno pa stavit link tu ?
Imaš ih ovdje par, uz poneki tekst. http://mediauk.gamerzines.com/direct/PCGZine_73.pdf
Rock Paper Shotgun Hands On:
http://www.rockpapershotgun.com/2012/12/07/company-of-heroes-2-preview/
Closed beta "shortly after new year"
http://www.pcgamer.com/2012/12/09/company-of-heroes-2-to-enter-closed-beta-shortly-after-the-new-year/
Iznenadilo me da su stavili betu toliko daleko od datuma izlaska igre. Svaka čast za to! Preorder će pasti ovih dana.
http://www.pcgamer.com/2012/12/09/company-of-heroes-2-to-enter-closed-beta-shortly-after-the-new-year/
Iznenadilo me da su stavili betu toliko daleko od datuma izlaska igre. Svaka čast za to! Preorder će pasti ovih dana.
Svaka čast, također planiram u što kraćem vremenskom roku napravit preorder! Možemo se dogovoriti, pa kad igra izađe oformiti neki klan!
Definitivno, kad izađe bilo bi dobro da se ekipa iz teme i s foruma
nađe i zaigra.
Naravno, dogovorit ćemo se kad izađe igra.
Svaka čast, također planiram u što kraćem vremenskom roku napravit preorder! Možemo se dogovoriti, pa kad igra izađe oformiti neki klan!
I ja se mislim za preorder, samo nisam siguran kako će mi se igra "vući".
Btw. Danas bi trebao izaći novi trailer i nekakva konferencija... Nisam točno siguran, provjerim kasnije.
Tek sam nedavno prešao jedinicu i nemogu vjerovati da je nisam prije odigrao. DVojka obrađuje meni najzanimljiviji dio ww2, samo da ne budu kretenski visoki zahtjevi, odnosno valjda će dual core moći potegnuti.
Jedva čekam noćne misije, čista romantika.
Tek sam nedavno prešao jedinicu i nemogu vjerovati da je nisam prije odigrao. DVojka obrađuje meni najzanimljiviji dio ww2, samo da ne budu kretenski visoki zahtjevi, odnosno valjda će dual core moći potegnuti.
Jedva čekam noćne misije, čista romantika.
Istočni front, eh?
Od Varšave do Rostova i Leningrada..
Gotta get with the times, iskreno bi radije da naprave grafičku zvijer od igre.
Ipak je skoro 2013, norma se pomakla s dual core-a na quad za maltene ikakav 'igraći' komp.
Ne vidim zašto bi trebali sakatiti igru samo da bi se mogla vrtiti na starijim mašinama.
Sve to dođe na svoje ako je jako dobro optimiziraju, tome se treba nadat.