Command & Conquer 4 Tiberium Twilight

poruka: 19
|
čitano: 4.766
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ne znam jel ima tema ali... Danas dobio beta kljuc da malo isprobam,kad ono uzas nad uzasima. Prepravljeni CC3 sa checkpointima i istim sage enginom koji se vuce vec godinama.Sto je najgore od svega,NISTA nije razradjeno kako treba.Na pocetku biras offence,defence,support!? WTF?! Otkud da ja znam sta cu biti na pocetku?!

Valjda to treba ostaviti za sredinu igre kad se zahukta bitka da odaberem svoju strategiju.Ako vidim da me gaze,odaberem defence.Svasta.Dalje,kad vam padne baza dovucete je to najblizeg checkpointa i tamo stancate jedinice.Kad ih nastancate posaljete na protivnika,ako imate srece i ovaj nije nastancao vise od vas pobijedit cete.

Takodjer ako ste odabrali offence na pocetku i napadnu vas,game over.Ako ste odabrali support, game over,jedino se nekako mozete obraniti ako vas napadnu sa defence,ali onda ne mozete napadati jer se branite jel.LOL.Jel vidite nelogiku?Najgore sto nema nikakvog dogovora na pocetku sa svojim suigracima jer imate 10 sekundi da odaberete taktiku.EA je zabio posljedni cavao u lijes ovom serijalu.Moram im cestitati kako su teatralno uspjeli upropastiti serijal.Ali kao sto i naslov kaze ovo je CC Twilight.Posto je ovo beta,nema se sta puno promijeniti.Moja im je preporuka da ponovo pocnu sve ispocetka i preprave kompletan koncept jer ovo ne bu islo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 20:47 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Command & Conquer 4 Tiberium Twilight

Ljudi šta nitko ne igra igru ?

Pa ipak je to zadnji nastavak od tiberiuma .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Ljudi šta nitko ne igra igru ?

Pa ipak je to zadnji nastavak od tiberiuma .

treba prvo doci do beta kljuca

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan

Igra je izašla 16. ovoga pa pitam jel ko igra kampanju.

Gamespot kaže da je kampanja dosadna a ostalo sve štima:) .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Igra je izašla 16. ovoga pa pitam jel ko igra kampanju.

Gamespot kaže da je kampanja dosadna a ostalo sve štima:) .

uh ja sam se ravnao po steamu gdje izlazi 3 dana poslje

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan

Ali Romano, reakcije recenzenata baš i nisu tako negativne.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

Koliko znam ova igra takodjer ima Ubi-ev DRM i krekana je i igra se.Na koju foru? Ako se ona igra zašto se ne igra ac tj zašto nije krekan?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moram priznati da je igra pomalo dosadna .

Glupo mi kaj nemoš graditi sve  od reda.

Ovako prvo uzmeš obradu pa ono glavno moraš uništiti  da mi mogao uzeti napad ...

jedno te isto  s izgradnjom baze kako poželiš samo kaj su rascjepali an  3 djela.

Ma daj zadnji nastavak a tako loše .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
WItcher kaže...

Moram priznati da je igra pomalo dosadna .

Glupo mi kaj nemoš graditi sve  od reda.

Ovako prvo uzmeš obradu pa ono glavno moraš uništiti  da mi mogao uzeti napad ...

jedno te isto  s izgradnjom baze kako poželiš samo kaj su rascjepali an  3 djela.

Ma daj zadnji nastavak a tako loše .

Moram se složit igra je podosta dosadna, prešao sam prva 3 nivoa i skoro sam zaspao, sve je nekako sterilno, nemaš kontrolu ni nad čime, on  (kompjuter) ti određuje koje jedinice možeš proizvodit,a koje ne. Ovo je sve samo ne C&C na koji smo naučili. Pomalo razočaravajuće i žalosno na što je spao C&C od raspada Westwooda. R.I.P.

17 godina
neaktivan

Pogledajte USER SCORE na Metacriticu. LOL

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/commandandconquer4?q=Tiberian%20Twilight

Mora da je igra stvarno sranje.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, danas sam skinuo igru, instalirao (crack radi), igrao 12 min i izbrisao s diska. Izgleda mi ko nekakva jeftina imitacija Supreme Commandera i Starcrafta 2 (ali stvarno jeftina). Taktike nema nikakve. Samo SPAM.

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo moje opaske...Igra je shti...trash...nemojte ju ni skidati jel ne vrijedi ni toga....svi koji vole ovaj serijal će ju izbrisati sa diska nakon pređenih par misija...Način igranja je totalno promjenjen , nema skupljanja resursa, nema baze tj ima neke mobile kao offensive, defensive i support...ne znam čija je to glupa ideja bila ali mislim da je ovo promašaj desetlječa

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na žalost moram se složiti sa većinom ovdje. Bio sam ljubitelj C&C-a, igrao sve nastavke. (nisam ih prešao sve do kraja)

Sada sam zaigrao ovaj nastavak i stvarno sam duboko razočaran. Najbolji elementi su uklonjeni... Jedinice nemaju specijalnosti, nema skupljanja "love", nema građenja, upgradeova baze, izvora energije... Toliko je "šuplja" igra da je to strašno... SP je dosadan, MP nisam igrao ali čitao sam kako se sve svodi na jedno te isto... spam inženjera i tenkova...

Uklonjen LAN!!! + DRM... Tu se nema šta više za reći...

Ne znam što je potaklo razvojni tim da napravi ovo od nekad solidnog i zabavnog RTS-a...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 14:54 (Minoza).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

baš šteta a baš sam je mislio zaigrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Na žalost moram se složiti sa većinom ovdje. Bio sam ljubitelj C&C-a, igrao sve nastavke. (nisam ih prešao sve do kraja)

Sada sam zaigrao ovaj nastavak i stvarno sam duboko razočaran. Najbolji elementi su uklonjeni... Jedinice nemaju specijalnosti, nema skupljanja "love", nema građenja, upgradeova baze, izvora energije... Toliko je "šuplja" igra da je to strašno... SP je dosadan, MP nisam igrao ali čitao sam kako se sve svodi na jedno te isto... spam inženjera i tenkova...

Uklonjen LAN!!! + DRM... Tu se nema šta više za reći...

Ne znam što je potaklo razvojni tim da napravi ovo od nekad solidnog i zabavnog RTS-a...

Eto vidiš tu se slažemo :)

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina

Sad sam skužio zašto onaj naziv u igri Tiberium Twilight..

zato kad počneš igrati igru mrak ti padne na oči  

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 17:57 (Horned Reaer).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Sad sam skužio zašto onaj naziv u igri Tiberium Twilight..

zato kad počmeš igrati igru mrak ti padne na oči  

hahahah legendo!

Na žalost ovo nije daleko od istine...

3D Designer
17 godina
protjeran

Prodajem C&C4 za 250kn (350kn u dućanu). Može čak i zamjena za neke druge originale.

Ponude na pm.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 20:50 (Tracer).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol baš ćeš ga uspjet prodat nakon ove "reklame" gore

našao si mjesto zbilja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice