CoD6 MW2, zabrana u Rusiji

poruka: 139
|
čitano: 18.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: CoD6 MW2, zabrana u Rusiji
archer02 kaže...

Ta misija sa haklanjem po civilima ima puno dublju pozadinu.

Naime, u sve je umješana Fatherland security po čijem nalogu je level napravljen kako bi se

znalo tko od igrača šara po civilima, a tko ne i to se javlja u FLS kada ste online.

Soft automatski razvrstava dvije skupine igrača:

1. Pussy... ne dira civile

2. Mean killing machine... roka po svemu.

Ova druga skupina automatski dolazi na U, S i A listu terorista i onda je kasno za pravdanje kako je sve to bila samo zabava.

Sad idem malo pitati Ickea ima li i on kakvih saznanja o tome.

Ma da... jos ce i po I.P.-u tražiti računala na kojima je registrirano da si u jednoj misiju u igri ubijao civile. A nakon toga, ako doznaju tvoj izgled, stavit ce te na F.B.I.-inu stranicu "most wanted terrorist" i lovit ce te po Hrvatskoj (ili gdje god da živiš). Ma daj molim te...

17 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Ta misija sa haklanjem po civilima ima puno dublju pozadinu.

Naime, u sve je umješana Fatherland security po čijem nalogu je level napravljen kako bi se

znalo tko od igrača šara po civilima, a tko ne i to se javlja u FLS kada ste online.

Soft automatski razvrstava dvije skupine igrača:

1. Pussy... ne dira civile

2. Mean killing machine... roka po svemu.

Ova druga skupina automatski dolazi na U, S i A listu terorista i onda je kasno za pravdanje kako je sve to bila samo zabava.

Sad idem malo pitati Ickea ima li i on kakvih saznanja o tome.

a sta da si npr. neki FBI-jev agent il slicno, i zaigras tu misiju jer ti se jednostavno igrala :D ... sta onda :) ?

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
17 godina
neaktivan

Ne vjerujete,a? Dobro.

Vjerovati ćete kada bude o tome pisalo u nekom od prošlogodišnjih izdanja buga.

Ali onda će biti kasno za sve koji su porokali civile u igri.

Be afraid.... be very afraid

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

alo ljudi koji se zgražate ovdje nad ubijanejm civila: zar vi nikad niste igrali GTA ili Hitman Blood Money i tamo ubili civila??? po čemu je to drukčije od ovoga? meni se čini slično, samo što oko GTA nitko ne plače šta je morao ubiti nekoliko civila(jer nije morao), ali da mi je vidjeti ko je prošao GTA da je vozio u svojoj traci i klonio se civila???

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
crazy_luđak kaže...

alo ljudi koji se zgražate ovdje nad ubijanejm civila: zar vi nikad niste igrali GTA ili Hitman Blood Money i tamo ubili civila??? po čemu je to drukčije od ovoga? meni se čini slično, samo što oko GTA nitko ne plače šta je morao ubiti nekoliko civila(jer nije morao), ali da mi je vidjeti ko je prošao GTA da je vozio u svojoj traci i klonio se civila???

lol ja bi u hitmanu kad bi mi bilo dosadno uzeo neki mitraljez i deri sve dokle ne poubijam sve civile i vojnike na mapi :)

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina
protjeran

Ovi na prosloj stranici neka porade na ćirilici.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ovi na prosloj stranici neka porade na ćirilici.

Zasto? Na sto tocno mislis?

Mozda na ćerilicu? Дpyгoви - drugovi

Na Ruskom товарищ - drugovi. dokaz

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

ta misija se može preskočit,al misija ako nemaš morbidno razmišljanje je ok.

aj priznajem,malo mi ih je bilo žao.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Igra je sama po sebi malo iznad prosjeka, valjda su mislili da će zbog toga biti popularnija. Žalosno je da se danas dobro nasilje prodaje. Iako su pikseli, bilo mi je žao tih ljudi. Osim toga, nivo je sam po sebi bezveze.

"Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, Al ne nađe štrika za toliko Juda." Antun Gustav Matoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Ja sam na toj razini pobio sve što se miče, još sam granate baco da vidim kako tijela lete u zrak

Ajme jesi kraljina :D

U ja cu sad bit gori od tebe ajme kako cu se nazivit :D

Maa sve zivo zakolji sve ma ni pasa nece bit :D ni kukca,,,ako nadjem di tenk u blizini e bit ce 3,svjetski :D

Ma jedan lik je reka:sta mi je zakon,, pixelizirani ljudi  hahaha...

I da mi rodbina pixelizirana hoda tamo bacio bi atomsku :D

Paty
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 7:51 (vice).
17 godina
neaktivan

Ajde ljudi nepricajte gluposti bušite dok mozete to je samo igra :D

Ali moram priznat ako ce se gledat ZDRAVOG UMA neke stvari stvarno nisu uredu :D

Paty
17 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

Da tu si u pravu da da,,baš mi je pao na pamet gta ja sam ih na miljone tamo pobio :D

nastavljan sad seriju na gta4 vec ih je pola pomrlo :D

Paty
18 godina
neaktivan
vice kaže...
crazy_luđak kaže...

Da tu si u pravu da da,,baš mi je pao na pamet gta ja sam ih na miljone tamo pobio :D

nastavljan sad seriju na gta4 vec ih je pola pomrlo :D

Nije miljone nego mililjone, i TRI POSTA ZA REDOM. Ljudi sta vam je? postoji tipka UREDI.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
18 godina
neaktivan

Upravo tako. Ipak je razlika iživljavat se na hrpi pixela (niti ih boli, niti se muče, niti ikom smeta što ih se razvaljuje..) ili na pravim živim osobama Belji se

Svaka mentalno zdrava individua bi itekako trebala shvačati tu razliku.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ljudi vi ocito niste igrali Carmageddon Izlanuo se, pa ja sam odrasto na toj igrici, i vidi me sad sam zadrti sadist i zlostavljač životinja, boli me.. Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Nije miljone nego mililjone, i TRI POSTA ZA REDOM. Ljudi sta vam je? postoji tipka UREDI.

Ma jok MILJONE ja kazem a ti kazes MILIJONE jer ja pricam po zargonu wow jer si ti sigurno iz ZAAGREBA negdi iz pri***ne  :D

Nemam sta uredit jer citiram svaki post posebno. kako sam citao tako sam citirao  :D Nepametuj puno :D neide te baš :P

Paty
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 8:07 (vice).
18 godina
neaktivan
vice kaže...
goodye kaže...

Ma jok MILJONE ja kazem a ti kazes MILIJONE jer ja pricam po zargonu wow jer si ti sigurno iz ZAAGREBA negdi iz pri***ne  :D

Nemam sta uredit jer citiram svaki post posebno. kako sam citao tako sam citirao  :D Nepametuj puno :D neide te baš :P

Sta si citirao? nigdje ja ne vidim citata i sve se moze u jedan post zbiti, fino procitaj pravila i ne spamaj.

Nije mi bila namjera to miljone nego ta tri posta za redom. Ne pametujem, nego samo fino kazem da malo pazis, ne cita mi se samo tvoja tri posta za redom.

Zisku? (ako hoces po zargonu)

16 godina
neaktivan

za xbox 360  pita dali da preskoči tu misiju tako bi trebalo i za komp

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Upravo sam pogledao tu misiju na YouTube. Slažem se da je totalno bezukusno. Autori su mislili pokolj opravdati pričom - US agent želi pridobiti povjerenje vodećeg terorista, pa ubija civile uz njega. Međutim, ne da su usrali stvar, nego su još dolili ulje na vatru time što je upravo glavni krivac za sve njihov sunarodnjak beskrupulozni manijak.

Užas. Drago mi je što vidim i ovdje na forumu i šire senzibilitet na takve stvari, ali mi je žao što netko veći od nas pravi takve gluposti.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
vice kaže.

Nije mi bila namjera to miljone nego ta tri posta za redom. Ne pametujem, nego samo fino kazem da malo pazis, ne cita mi se samo tvoja tri posta za redom.

Zisku? (ako hoces po zargonu)

Ma OK sorry! Niko ti nekaze da moraš citat nego ce procitat ona ciji sam pot citira :D kako mozes rec da nevidis citat nigdje :D Ma nema veze.

Da sam zbio sva tri u 1 bilo bi necitljivo i jadno nebi licilo na nista ovako bar izgleda uredno :D

Ljepi pozdrav :D

Paty
17 godina

Da, i mene čudi kako na GTA nitko nije reagirao pa na njemu smo skoro prije 10 godina već ubijali civile i pandure pa nikom ništa. Ovdje valjda stvar zato što nisi samo ti koji puca nego već cijela tvoja ekipa i oni ih ube ako ti nećeš, a u GTA je bila uvijek tvoja odluka dali ćeš ih ubit i mogao si proć da nikog ne ubiješ(eventualno zgaziš nekog al dobro ako preživi može hitna stić pa će ga izlječitBelji se) Sva sreća da koliko čitam po forumu i slično mw2 mi je sve manje sviđa tako da ga neću ni igratOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma ljudi pretjerujete..   A što je sa GTA IV, MAFIA-om (uskoro stiže dvojka), svim sandbox igrama gdje se kao igrač može na 100 načina iživljavat nad civilima?!?

Mislim čekajte malo, pa ako se igra neka igra onda se uživi u lika kojeg se igra. Recimo kad sam igrao odlični Alien vs Predator itekako sam sa Alienom s guštom klao svemirske marince i nesretme znanstvenike i civile koji su mi se našli na putu ili sa Predatorom 'lovio' plijen ma tko god to bio.

To je IGRA, izmišljena tvorevina..   virtualna stvarnost ajmo reči gdje se ufuraš u ulogu ovisno o radnji koju igraš - bože moj, a ako netko ima preosjetljiv želudac neka igra pokemone ili super Maria Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

ili nek igra wormse, tamo nema ljudi al se opet možeš iživljavat na malim crvima...i još udruge za zaštitu životinja nisu reagirale tako je sve čistoBelji se

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Najbolje da izbacimo i sve filmove u kojima se dešavaju zločeste stvari. LOL

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

pa fino te pita na početku igre dal hoćete igrati "uznemirujuće sadržaje" - TO JE TO.. a i sam level ima opciju skip mission.. pa kom se neda napucavat po civilima nek skipne misiju i idemo dalje..

upravo to sam htio rec..

Xfire: inferno2912
18 godina

Nemam nista protiv nasilja u igrama, dapace obozavam recimo u GTA ranjavat male nevine curice i gledat ih kako sepaju da bi ih na kraju smaknuo ili nemocne djedove saketati i cipelariti do smrti.

Volim ih i probadati nozevima ili ih raznjesti sa raketom u komadice tako da im krv frca po zidovima i plocniku.

Ali me zivcira ovo Americko forsiranje ubijanja Rusa i prikazivanja Rusa u negativnom svjetlu vec desetljecima.

- Psiho246
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma rusi izmisljaju gluposti,samo traze razlog tako da bi onda  stvarno mogli napravit mw2 u stvarnom svijetu! SmijehSmijehSmijeh 

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

WoW, a vidi nama padobranca...e pa mogao si malo pročitat postove pa bi vidio da ovdje jedino što nas smeta Americka politika koja se uplela u CoD i pokazuje Ruse u lošem svjetlu...zna se tko je prvi i jednini bacio Atomsku bombu, zna se tko je napao vjetnam, zna se zbog cega su Ameri zaratili sa "istocnom azijom"...ma tko će krojit pravdu nego najgori.

Sto je zabranjeno citat postove i uletit kad vidim nešto vrijedno komentiranja?

Evo nisam mogao odoljet, poslije posla otisao do prijatelja i nabavio taj famozni COD6, prošao par početnih misija... i stvarno moram reć da ostajem kod svog mišljenja, one koje smeta taj level su hrpa uplakanih curica...  Jedino sam imao problema sto u pocetnom dijelu misije treba hodat polako pa ne stignem izrešetat baš svakoga tko izleti pred mene :D

Misija 'ko misija. Netko je spomenuo Hitman-a? Pa i tamo se desilo da bi dobio tu i tamo na kraju "Mass murderer" tako da mi ovo nije ništa novo :D

A koja ti je fora ovdje mljet o politici, i vijetnamu? zašto mene uopće briga za to, i kakve to veze ima sa igrom.... i ona izjava da prikazuje "Ruse u lošem svijetlu"... ma daj ne kenjaj, jedino što sam ja zaključio iz tog levela je da oružje koje ti daju na startu se stvaaarno sporo reloada :D

E da, i zaboravih napisat... totalno se vidi da je igra čisti port sa konzole. Ako to uzmem u obzir, uz odsutstvo LAN-a, te ako kad završim SP ispadne kraći od jednog popodneva igranja stvarno ne vidim razloga da dam jednu lipu za ovu igru...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 15:41 (Lightning).
18 godina
Lightning kaže...

Sto je zabranjeno citat postove i uletit kad vidim nešto vrijedno komentiranja?

Evo nisam mogao odoljet, poslije posla otisao do prijatelja i nabavio taj famozni COD6, prošao par početnih misija... i stvarno moram reć da ostajem kod svog mišljenja, one koje smeta taj level su hrpa uplakanih curica...  Jedino sam imao problema sto u pocetnom dijelu misije treba hodat polako pa ne stignem izrešetat baš svakoga tko izleti pred mene :D

Nema to nikakve veze sa ''uplakanim curicama'' , jer i meni smeta a po nekakvom iskustvu i snazi mogao bi satrt barem 98% ljudi na ovom forumu, vec ima veze sa zdravim razmisljanjem. Okay, ima upozorenje ali u ljudskoj je naravi ugradjena znatizelja. Ja tu misiju nisam vidio i zanimalo me o cemu se radi, kad ono ispao masakr sa hektolitrima krvi i ljudima razbacanim ko u nekom zidovskom logoru u WW2. I da nisam ispucao ni jedan metak svejedno igra forsira gledanje masakra nevinih ljudi na aerodromu. Totalno nepotrebno i besmisleno (sad vec vidim komentare tipa da je misija dio price, mogao si preskocit bla bla, istina, mogao sam ali nisam i ostao sam sokiran a nisam ucviljena curica).

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
18 godina
neaktivan

Te gluparije o Vijetnamu, bombi i sl. sranja može ionako pričat samo dječurlija koja veze sa životom nema.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 6 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice