- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sam sto tih pol glitcheva nepali na promodu,pamu..itd.
pa na kojima pali,de reci....zato sam i otvorio ovu temu
i gdje se mogu skinuti ti modovi na kojima radi
najčešće pale na oldschool modu, mislim da je ovog tvog čak nemoguće izvest ako nije oldschool
Zašto te zanima varanje u igri?
Ako ti toliko loše ide da ne možeš bez varanja možda je vrijeme da probaš nešto drugo što bi ti možda bolje išlo.
pa na kojima pali,de reci....zato sam i otvorio ovu temu
pali na noobovskim serverima default modu...di su rankovi kak da ti obajsnim..
Ako ti toliko loše ide da ne možeš bez varanja možda je vrijeme da probaš nešto drugo što bi ti možda bolje išlo.
Gle nije to varanje..to je neka vrsta zabave nevjerujem ja da ce on postic nesta sa tim glitchem jel ce ga malo bolji igrac sam tak koknut,a i na toj poziciji dje je nece bas moci neki veliki pomak u igri napravit.A to sto ce neko na pubu ici glitcat to ti niko manje vise negleda ,A na promodu je vecina tih glitcheva popravljena ,i clanbase je to zabranjeno ikakvo koristinje glitcheva itd..
hahahahah....ma nije meni do varanja nego mi je furka popeti se na zgradu .....
...a i treba ti malo veci fps, minimum 250 za skocit na neke ograde i sl.
e taj "fps" mi je spominjo jean momak dok sam igro preko servera i imaju neke jel komande za to koje ukucaš preko konzole,šta je taj "fps" i koje su te komande
zanimljiva tema.. makar ja igram pre agresivno da bi se s ovim zezao u stvarnom matchu..
no ovo moze bit bas zajebancija..
sada idem probat ovaj gore iz videa..
javim za 6 minuta dal mi je uspijelo..
e taj "fps" mi je spominjo jean momak dok sam igro preko servera i imaju neke jel komande za to koje ukucaš preko konzole,šta je taj "fps" i koje su te komande
lol.. puno si ti igrao pucacine vidim.. NOT
ne uspijeva mi u obicnom free for all-u da kad se popnem na ogradu na zadnjem katu u onoj velikoj kuci da skocim na onaj zid kao u filmicu.. mogao bi probat old school mode, ali mi se neda jer ga nikad ne igram..
imam preko 200 fpsa stalno, pa valjda nije u tome problem..
Nemam pojma care ,ja sam se u onom običnom modu preznojio da se popnem na onu zgradu,i opet nisam uspio....zato sam i postavio ovu temu
ipak treba 250 fps-a, recimo neke ograde zidovi i sl. di kad se idete ravno penjat stisnete space i on se ne popne na taj zid nego ga preskoci onako, a da bi se popeli na zid morate se okrenut za 90 stupnjeva i bocno skocit, a za to treba 250 fps-a, vec sa 230 nece, bar za neke zidove, ograde i sl.
ne uspijeva mi u obicnom free for all-u da kad se popnem na ogradu na zadnjem katu u onoj velikoj kuci da skocim na onaj zid kao u filmicu.. mogao bi probat old school mode, ali mi se neda jer ga nikad ne igram..
Hej de mi napiši molim te adresu servera (free for all) ovamo kod nas na Bihnet-u u Bosni nema takav server.Obično su svi TMD,DOM,HQ,SD
Hej de mi napiši molim te adresu servera (free for all) ovamo kod nas na Bihnet-u u Bosni nema takav server.Obično su svi TMD,DOM,HQ,SD
pa sam napravio server cisto da probam :D
probaj i napravi old school mode, kad je ovo od tamo moguce da ti tamo uspije..