COD 4 MP smrzne se

poruka: 33
|
čitano: 8.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
COD 4 MP smrzne se

imam ja jedan problem.igrao sam runes of magic i sve je do tad radilo bez greske i najednom mi ekran posivi znaci siva boja ,vidim samo hud od igre na ekranu a slika je siva,igra trza nenormalno kad kliknem nesto pokaze not responding prozor.

probao sam sve,reinstalaciju igre,reinstalaciju drivera od graficke,zamijena drivera od graficke za neku drugu reviziju,na kraju sam reinstalirao cijele windowse i opet isto,a sve je islo normalno do jednog trenutka.

pocinjem sumnjati na graficku,sto vi mislite?

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD 4 MP smrzne se

Svejedno probaj smanjit clock jer može bit problema s njim bez obzira na temperature, npr. da neka jezgra ne radi dobro na toj frekvenciji Nevinašce

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
COD 4 MP smrzne se

jel ima tko kakav pametni odgovor za moje pitanje gore.

znaci igram igru vec vise od pol godine na istom sistemu ,isti hardware isti software isti driveri i danas radi sve normalno sutra ekran posivi vidim samo hud od igre a igra trza nenormalno kad dam neku komandu ili kliknem neku ikonu na hudu pojavi se not responding i igra se nakon kratkog vremena srusi.

sve sam probao sto sam nabrojao u gornjem postu i ne pomaze.

veceras cu instalirati win xp na prenosni disk pa cu probati sa xp-a igrati.

moze biti samo dvije stvari:da u igri ima neki bug i da ce biti ispravljen tjekom sljedece nadogradnje ili da je moja grafa u pitanju?

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 19:49 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice