Kada ulazim na neki server setting up game mi je dosta dugacak a na nekim serverima je jako brz.
Tako naprimjer kada se izmjenjuje mapa ja zbog setting up gamea zakasnim cijelu rundu
Molim brzu pomoc!
Kada ulazim na neki server setting up game mi je dosta dugacak a na nekim serverima je jako brz.
Tako naprimjer kada se izmjenjuje mapa ja zbog setting up gamea zakasnim cijelu rundu
Molim brzu pomoc!
Refresh!
Može biti do zloćudnog software-a u računaru, skeniraj sa Malware Bytes Anti-Malware (da ne dajem link. lako je guglati) ali svakako update
ma Windowsi su stari par dana.
Nema virusa nikakvih.
Do cega bi jos moglo biti?
ma Windowsi su stari par dana.
Nema virusa nikakvih.
Do cega bi jos moglo biti?
do drivera ?
Stavljeni su najnoviji.
Samo me brine kako neke server hoce za sekundu otvorit a za neke treba cekat dosta dugo sa tim setting up gameom
Stavljeni su najnoviji.
Samo me brine kako neke server hoce za sekundu otvorit a za neke treba cekat dosta dugo sa tim setting up gameom
pa ne znam, možda su opale perfomanse računara ukoliko je malo stariji...
Ma ne vjerujem.
Igram obicno sve na high,dobivam 150 fpsa bez problema.
U necemu je drugome stos samo neznam cemu
Pa jel ima fix za to posto imam i ja taj PROBLEM :(((((((((((((((((
Meni se to zna dogoditi nekada, jednostavno stisnem "tildu" i upišem samo /reconnect i onda se uredno spoji. Mislim da je to neki bug ili je do servera jer se samo nekada dogodi.
Ali meni se to stalno dogadja neznam zasto :( nece ni reconnect O.o jel ima jos kojih predloga???