Champions Online

poruka: 89
|
čitano: 14.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Champions Online

Dojmovi su nepromijenjeni: odlična igra, vrlo svježa i zabavna s uklonjenim sranjima i ograničenjima drugih MMO-a.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Champions Online

Jel zna tko mozda kada ce dobit algoritam championse i oce li ih uopce dobit.. nista im ne pise na stranici... a reklamu za aion imaju vec 3 mjeseca jbt... koji gu**ce

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Do sljedeceg tjedna ce valjda biti, ako nece uvijek postoji online kupnja ;)

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Champions Online

evo, jucher navecher sam je kupio preko direct2drivea...

na Steamu josh nije bilo cijene, pa sam trazhio i druge mogucnosti.

uglavnom, igra dojde 30 funti kaj je znachajno jeftinije od cijene koju je poslije postavio Steam; 50 ojra...

tak ak netko zheli, toplo preporuchujem, instaliral je jesam, samo chekam da dojdem doma da je isprobam Smijeh

morate skinuti njihov download manager i preporuchljivo imati mozillu (shto su i oni napisali), jer mi je download stao pri kraju na chromeu...

www.hcl.hr
17 godina
neaktivan
Champions Online

Evo..ono sto sam ocekivao se dogodilo u hrvatskoj nema championsa online...ok neznam za hrvatsku ali u zagrebu ga nema..algoritam sam nazvao nisu ga dobili...tip na telefonu nije imao blage za tu igru...i sada moram cekat da svi probaju igru europi prije nego sto dode u ljepu nasu...Viče... ali glavno da aion ce doci 25.9 tocno na vrijeme kao i u ostatku svijeta...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma nemoj se uopce sekirati radi toga....

imam je vec nekoliko dana, ali stalno mi crasha na desktop....

na jedvitejade sam uspil napraviti lika i odigrati 10min prije nego me izbacilo opet....

chekam sada patch da to srede (valda ce u roku tjedan-dva doci) pa da vishe to zaigram....

vjeruj mi, nishta ne propushtash Viče

www.hcl.hr
17 godina
neaktivan
Champions Online

aha...a ok bas sam se radoval da cu kupit danas... a nista do onda bum ubijao vrijeme na battlefield heroes jel igra mrak =D i free je.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Igra sasvim uredno radi svima koje poznajem, još od early starta, a to uključuje 4 ljudi osim mene. Dakle, manki, tebi nešto nije u redu s računalom ili imaš vrlo nesretnu kombinaciju hardvera+softvera.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Champions Online

Evo za sve koje zanima champions online dolazi 11.9 u algoritam! (malo puno kasne ali jbg)Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

Evo za sve koje zanima champions online dolazi 11.9 u algoritam! (malo puno kasne ali jbg)Smijeh

Ma taman, nemam niti para da sada kupim. Do 11. 9. cu imati za retail :D

This is usually the part where people start screaming
17 godina
neaktivan
Champions Online

Nisu championsi za svakoga...ovisi kaj trazis od igre... zato ljudi znaju srat po njemu jel nije isti kao wow a kada je neka igra kao wow onda seru da je previse slicna wowu...ljudi neznaju kaj oce jel kako izgleda sve se vrti oko wow-a.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

WOW je za sebe .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Igra sasvim uredno radi svima koje poznajem, još od early starta, a to uključuje 4 ljudi osim mene. Dakle, manki, tebi nešto nije u redu s računalom ili imaš vrlo nesretnu kombinaciju hardvera+softvera.

ochito je do grafichke, jer chitam vec neko vrijeme da na visokim detaljima ljude izbacuje (ali ne sve?!) chak i sa perverzijama od kompova...

kakti rade sa nvidiom da to poprave i da se mozhe normalno igrati....

danas sam snizio sve detalje na low i uredno sam mogao igrati jedno pola sata...

zatim sam stavio na recommended i izbacilo me za cca 15min....

nemam namjeru igrati na low, tako da chekam da to srede, a do tada malo warhammera, nisam ga dugo :D

www.hcl.hr
18 godina
neaktivan

Imaš problem neki, jer ja na GTX280 sve vrtim na max.

17 godina
neaktivan

imam i ja gtx280, ali nemam pojma koji mu je vrag....

al ajde, drago mi je da nisam jedini, samo se nemrem nachekati da je zaigram u punom sjaju :D

www.hcl.hr
17 godina
neaktivan
Champions Online

jel ce moc na mojoj nvidi-i geforce 8800 gt radit...>.> na high??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Champions Online

evo par videa :) isplati se kupit nema sumnje

http://www.gametrailers.com/game/champions-online/6284

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Champions Online

hvala na odgovoru..Osmijeh

KOJE CE TE VI MOCI UZET???

ja za cu si vjerovatno napravit jednog "origigi" vatrenog i jednog demona sa supernatural mocima Smijeh

Isprobao sa supernatural i prezestok je...chain power je super..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

hvala na odgovoru..Osmijeh

KOJE CE TE VI MOCI UZET???

ja za cu si vjerovatno napravit jednog "origigi" vatrenog i jednog demona sa supernatural mocima Smijeh

Isprobao sa supernatural i prezestok je...chain power je super..

Ne znam, vjerojatno cu kombinirati sa raznim likovima i mocima dok ne nadjem onog pravog. U prijevodu najvjerojatnije cu provesti mjesec dana samo kreirajuci lika ^^

Nisam bio u beti pa ne znam tocno kako char creation funkcionira i koje su sve opcije pa cu navesti one glavne moci oko kojih bi eksperimentirao. Electricity, Force, Telekinesis, Fire i Gadgeteering.

“Let’s put a smile on that face!”
17 godina
neaktivan
Champions Online

evo, rijeshen je i moj problem :D

sad mogu normalno igrati na max detaljima bez ikakvih problema :D

chital sam svaki dan o tim problemima na CO forumu i jedan lik je jucher rekao da mu igra normalno radi kad umjesto 'fullscreen' ima odabrano 'window maximized'...

tako sam i to odluchil isprobati i upalilo je, igra vishe ne crasha, a ja mogu uzhivati :D

www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Champions Online

a... ljepo ljepo... sam uzivaj dok mi ostali cekamo taj ljepi dan 11.9

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 16:30 (zagrebchanec).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gracias,

nego oprosti na neznanju, a kaj je tog datuma?

www.hcl.hr
17 godina
neaktivan
Champions Online

a lol..dolaze championi u hrvatsku vise od tjedan dana zakasnjenja...jeeee Neodlučan....Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 15:27 (zagrebchanec).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Champions Online

11.9 ispravak navoda...zezno se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Champions Online

evo nabavio champione ali mi pise da je server down?? jaooo.. jel jos kom 11.9 22.00??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

evo nabavio champione ali mi pise da je server down?? jaooo.. jel jos kom 11.9 22.00??

ajd super, ja ne mogu ovaj vikend tek oko utorka bi se mogao zaletiti do algoritma. Ma siguran sam da ce se to rijesitit, bez brige glavno da imas igru ;D Probaj na sluzbene forume malo baciti oko pa vidi sto se događa.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
17 godina
neaktivan
Champions Online

Evo poceo je igrat i super je... kada instalas igru i potvrdis key moras im rec kao kako ces placat inace neces moci igrat zato odmah kupi 2 month sub. i potvrdi key pa igraj u miru ili ako neces moras dati podatke o kreditnoj kartici sto sam ja morao >,> stara mi pocela srat kao da to nije sigurno i tak ali je napokon dala... hvala bogu..

to ti je problem ali nema veze glavno da igram sada!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zagrebchanec kaže...

Evo poceo je igrat i super je... kada instalas igru i potvrdis key moras im rec kao kako ces placat inace neces moci igrat zato odmah kupi 2 month sub. i potvrdi key pa igraj u miru ili ako neces moras dati podatke o kreditnoj kartici sto sam ja morao >,> stara mi pocela srat kao da to nije sigurno i tak ali je napokon dala... hvala bogu..

to ti je problem ali nema veze glavno da igram sada!

upoznat sam s tim problemom i rjesenje ti je kada te to trazi samo stisnes cancel i igras normalno ;D

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 22:10 (Sylar).
17 godina
neaktivan
Champions Online

da tako pise na forumu ali za prav nema cancel u tom je problem...Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Champions Online

Pogledao gamespot review i sada vise nisam siguran da bacim 350 kuna na ovu igru. Isplati li se uopce uzimati? Nedovoljno sadrzaja i nedovoljno opcija nakon sto lvlate na max. Meni se to cine kao veliki problemi koji se mogu, a i ne moraju ispraviti. Igrao sam coh/cov i meni je ta igra prilicno brzo dosadila. Nije imala dovoljno dubine, questovi mi nisu imali smisla i nisam se mogao uziviti.

Moram reci da sumnjam u kvalitetu Star Trek Online, ali opet volim misliti kako su skroz koncentrirani na taj projekt pa ostale zanemaruju i da zato suckaju ^^  Cryptic majke cu vam se nafrakat ako mi zafrakate star trek...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice