Castlevania: Lords of Shadow 2

poruka: 6
|
čitano: 1.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Vidim da nema teme za ovu igru, a kako je izašla danas u Americi i počele su izlaziti prve recenzije, mislim da polako možemo početi s raspravom.

Baš kao i novi Thief, i LoS je na kraju ispao jedan veliki flop, a recenzenti kao glavne nedostatke navode loše stealth segmente i pokušaj developera da udovolje svima.

Međutim, kao dobre stvari navedeni su dobra borba, voice acting, soundtrack, bossevi, dizajn te činjenica da je na kraju krajeva ipak zadovoljavajući završetak trilogije.

Meni to osobno i jeste dovoljno, jer u prvom LoS mi i jesu najistaknutiji bili soundtrack, VA i borba tako da se zasada neću pretjerano obazirati na reccenzije.

Već par tjedana dostupni demo mi je bio odličan, a grafika i borba su bolji nego ikada. Ne znam, možda sam u krivu, možda i LoS i mene na kraju razočara, ali

od dosada viđenog, nikakve mane osim tih stealth dijelova mi ne predstavljaju veliki problem, tako da i dalje vjerujem u kvalitetu ove igre.

Kakva su vaša mišljenja?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ti stealth dijelovi su nepotrebni za ovakav tip igre, osim ako nisu nekakav mini game kakav je u jedinici bio skrivanje od Forgottena One-a. U demou mi je borba bila preblještava, u smislu da je svaki udarac stvarao ogromni bljesak i uopće se ne može vidjet kad protivnik napada i kad se postaviti za sinkronizirani blok. Ne očekujem dobru igru kao jedinicu jer mi je ona ušla u top 5 igara ikada, ali nadam se nečem vrlo dobrom u najmanju ruku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 16:02 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Već imamo i prvu hrvatsku recenziju

0 1 hvala 0
15 godina

Meni osobno prvi LOS nije nikako pasao. Osjecao sam da igram jeftini GoW clone s castlevania reskinom, a osim  toga su bossovi bili meh i platforming nekako gubav.  Nadam se da ce me ugodno iznenaditi dvica.

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 22:13 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

upravo prelazim , i bolja mi je dvojka od jednice :D super je igra ( iako ne volim bas taj tip  igre , ovo mi se svida ) 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

kako  da omogućim joystick,imam nekih od 90kn i radi u svim igrama što sam dosada igrao ali vamo ga ni ne prepozna a na tipkovnici jednostavno nemoguće igrati kad traži lude kombinacije tipki i neke d-pade,ali to nemogu čak ni naći da promjenim tipku za to na tipkovnici

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice