Call of Juarez The Cartel

poruka: 149
|
čitano: 52.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Call of Juarez The Cartel

Jedna od boljih njegovih.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Hm, ne znam da li koga uopće interesira, ali igra je došla za PC na....(znamo gdje{#}). Ja ću je skinuti ovako i onako premda vjerujem da je smeće od smeća. Ali nakon što je probam, barem ću je moći popljuvati po nekim kriterijima{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene igra zanima, pogledao sam recu od Lauša on joj je dao 3 tako da ću odigrat definitivno.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se sa komentarima , igra je baš mlačna .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jeli tko probao?Dvoumim se da li da je skinem ili ne

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
16 godina

Ma kazu da je *ranje,sada neznam,viditi cu navecer kada se skine :D

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

A ja za samo četiri sata...Pa ću onda napisati kratku 'recenziju' {#}

16 godina
Riker kaže...
doky01akablava kaže...

A ja za samo četiri sata...Pa ću onda napisati kratku 'recenziju' {#}

Jbg kad se moram vuci sa 4mbit,a ti negdje sa 10mbit hehe

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
17 godina
Evo ja je upravo instaliram :) vidio nocas na torenet dosla :P pa evo kad inst budem iso odigrat malo pa javim kako jei sta je... pa po meni i prvi i drugi nastavk je bio pre dobar preso sam bio oba dva... mada sam se bio i nazivciro i pogubio u igri i sve sve ali sam je ipak nekako preso :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo ga odigrao sam prvu misiju ili sta vec... Uvod u igru: Na pocetku ide uvod u igru gdje ste vi sa jos svoja 2 frenda u autu i bjezite po autoputu od neke mafije i sa njima se napucavate bla bla... i onda to prestaje i onda kao igra kaze 3 weeks later :) i onda krece kao za pravo igra i od tud krecete.... vi ste neki kao agent i sad sa svoja 2 ptirajtelja krecete u sumu razotkrit neke dilere marihuane i tako to... na pocetku prije nego sto sjedenes u auto kao iz vrece si uzmes oruzje tj kalas :) i jedan pistolj i krecete ti sjedas u auto i ovi tvoji tj vas troje i naravno ti vozis... i dodete do tamo i krene ubijanje tih koji cuvaju tu marihuanu ( a ono puna suma marihuane xD) i tako to i da kao vasi tagovi su kao ono uzme lik sprej od crevene boje i na kamjen sa svih strana nacrta 3 pauka :) i naravno saplimo im te satore a marihuanu nismo jer kao ovaj lik je reko da ako to sve zapalimo da ce za cas doci vatrogasci i oni skakci sto skacu iz aviona u sumu gasit pozar i da ce sve sjebat :) i tako to obicno napucavanje u igri bla bla nista specijalno nista teska igra... dalje vam necu reci da vam ne bude jadno.... i da ipak su mi drazi kauboji i indijanci nego ovo moderno... barem za sada :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
Evo ga odigrao sam prvu misiju ili sta vec... Uvod u igru: Na pocetku ide uvod u igru gdje ste vi sa jos svoja 2 frenda u autu i bjezite po autoputu od neke mafije i sa njima se napucavate bla bla... i onda to prestaje i onda kao igra kaze 3 weeks later :) i onda krece kao za pravo igra i od tud krecete.... vi ste neki kao agent i sad sa svoja 2 ptirajtelja krecete u sumu razotkrit neke dilere marihuane i tako to... na pocetku prije nego sto sjedenes u auto kao iz vrece si uzmes oruzje tj kalas :) i jedan pistolj i krecete ti sjedas u auto i ovi tvoji tj vas troje i naravno ti vozis... i dodete do tamo i krene ubijanje tih koji cuvaju tu marihuanu ( a ono puna suma marihuane xD) i tako to i da kao vasi tagovi su kao ono uzme lik sprej od crevene boje i na kamjen sa svih strana nacrta 3 pauka :) i naravno saplimo im te satore a marihuanu nismo jer kao ovaj lik je reko da ako to sve zapalimo da ce za cas doci vatrogasci i oni skakci sto skacu iz aviona u sumu gasit pozar i da ce sve sjebat :) i tako to obicno napucavanje u igri bla bla nista specijalno nista teska igra... dalje vam necu reci da vam ne bude jadno.... i da ipak su mi drazi kauboji i indijanci nego ovo moderno... barem za sada :)

Mogao si barem stavit pod spoiler...

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
17 godina
neaktivan

Sve što ja mogu reći o igri je to da sam je instalirao, igrao, tj. gledao u nju oko 15ak minuta, otišao u control panel i maknuo je. Jednostavno neću trošiti svoje vrijeme na takva sranj...Nema šanse.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ja ju zavrsio prije vise od mjeseca

ima hrpe nelogicnosti
ovo dvoje tvojih je tu samo da bi ti smetalo cak ih ni neprijatelji nevide
samo mlate po tebi (nakraju onaj helihoptercic sam po tebi mlati)

inace nije losa za zabavu al da je neka dobra ala hl/hl2+exp
nije ni do gleznja
17 godina
neaktivan

Igra ne zaslužuje niti da napišem par rečenica o njoj, ali čisto radi drugih da ne postanu žrtve ovog sranj...{#}Uvodna scena s jurcanjem po autocesti (koja je valjda trebala biti atraktivna i izazvati vau! efekt) je posve promašena. Sve se odvija brzinom svijetlosti, taj lik (vi, tj. glavni lik ili što već {#}) premda viri kroz prozor, može se okretati 360 stupnjeva i pucati kao blesav. Onda nakon te scene čiju funkciju doista ne kužim i koja završava u nekom dimnom zidu (?) slijedi slijedeća scena u nekom uredu gdje se upoznajemo s ekipom. Previše priče, dosadno i neinteresantno. Taj, ajmo reći glavni lik je pljunuti onaj 'zločesti' brat iz dvojke, samo što je ovaj malo krupniji i još ružniji (ako je to ikako moguće {#}). Nakon toga se mogu izabrati likovi i onda slijedi opet neka scena koju opet nisam shvatio. Poslije te nejasnoće nađemo se na parkiralištu gdje moramo odabrati oružja i onda se nađemo u SUV-u kojeg vozimo kroz neku šumu (kretanje a,w,d,s - ponašanje u vožnji majko mila {#}). I onda kratka scena s nekom dvojicom što su odmah počeli pucati na nas. Nakon toga izlazimo iz auta i počnemo pucati po ovima (na kraju se ispostavilo da nisu dvojica, nego trojica? Ne znam...).

Što se tiče grafike, ja doista ne vidim što je tu poboljšano u odnosu na dvojku, ali vidim što je pogoršano. Ne znam da li se meni to samo čini ili mi je bila neka magla pred očima, ali sve je do zla boga sivkasto, mutno, magličasto...{#}  Lica su malo zaglađenija u odnosu na dvojku, ali kosa je ostala jednako (čak i gore) slijepljena za glavu (oni koji su igrali dvojku znaju o čemu pričam). Izgled vozila (izvana) je poprilično loš, dok iznutra može proći (premda to i nije toliko važno, ali svejedno...). Dakle, grafika je mutna, traljava i posve bzvz. Što se tiče kretanja (barem taj glavni, ružni tip) očito ima problema s kralježnicom (ili nogama) jer drugačije ne mogu objasniti takvo kretanje. Oružja koja sam probao (ak47 i još neki pištolj) su po meni bzvz napravljena. Obrisao sam je za manje od 15 minuta. Ne znam...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A šteta, meni se igra činila barem solidna, ali izgleda da je totalno smeće.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Igra ne zaslužuje niti da napišem par rečenica o njoj, ali čisto radi drugih da ne postanu žrtve ovog sranj...{#}

A jesi ga ispoilao sada, ima ljudi koji nisu još igrali igru, uključujući i mene.

Sve ok za kratki review ali nisam htjeo znat šta me čeka odmah na početku, htjeo sam sam vidjet kakav će prvi efekt ostaviti.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 22:43 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Riker kaže...

A jesi ga ispoilao sada, ima ljudi koji nisu još igrali igru, uključujući i mene.

Sve ok za kratki review ali nisam htjeo znat šta me čeka odmah na početku, htjeo sam sam vidjet kakav će prvi efekt ostaviti.

Pa ja to uopće ne smatram za spojlanje. Posebice zato što smatram da prije nego što se kupi/skine igra treba pročitati par recenzija na internetu. A u njima će zasigurno pisati o nekolicini scena, kratkom sadržaju priče i sl...

16 godina
protjeran

Kakvo smeće od igre, ja ne vjerujem da je ovo od istih ljudi koji su napravili Call of Juarez Bound in Blood, po meni jedna od 5 najboljih igara koje sam ikad odigrao, pa ovo je strašno. Jedini plus koji za sada vidim u ovoj igri je Kimina je*ozovna guza, zato i stalno idem iza nje. {#} Brzo zaboraviti ovo smeće i nadat se da će se ovi opametiti i vratiti igru tamo gdje i pripada, na Divlji Zapad i nastaviti gdje je BiB stao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 15:00 (slade24).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slade24 kaže...

Kakvo smeće od igre, ja ne vjerujem da je ovo od istih ljudi koji su napravili Call of Juarez Bound in Blood, po meni jedna od 5 najboljih igara koje sam ikad odigrao, pa ovo je strašno. Jedini plus koji za sada vidim u ovoj igri je Kimina je*ozovna guza, zato i stalno idem iza nje. {#} Brzo zaboraviti ovo smeće i nadat se da će se ovi opametiti i vratiti igru tamo gdje i pripada, na Divlji Zapad i nastaviti gdje je BiB stao.

Hahahah, koje dupe! {#} Da sam znao, nastavio bih igrati {#}

16 godina

Nikako nisam vjerovao recenzijama i ljudima koji govore da je igra loša, te sam odlučio dati igri šansu jer su mi se prva dva dijela stvarno dopala i moram prizati da je jedna od lošijih izvedbi ove godine. Užasno sam se razočarao.

Ovaj dio je definitivno sramota za serijal, nakon odličnog prvog i drugu COJ-a neznam što je developerima puhnulo u glavu da su takvu igru napravili. Nije samo napucavanje čudno nego i grafika u igri izgleda lošije od prethodnika(bound in blood), što je najgore izgleda nekako zastarjelo.

Ona dva tvoja pomagača su tu samo kao smetalo ništa drugo.Ma sve su zeznuli u ovoj igri. Od pucanja, tučnjave pa sve do vožnje auta, grafike i fizike. Da mogu igri davati ocjenu dao bih joj 4/10.

Već mi dugo ni jedna igra nije bila tako loša kao ova. Šteta a baš sam obožavao ovaj serijal.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 20:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nikako nisam vjerovao recenzijama i ljudima koji govore da je igra loša, te sam odlučio dati igri šansu jer su mi se prva dva dijela stvarno dopala i moram prizati da je jedna od lošijih izvedbi ove godine. Užasno sam se razočarao.

Ovaj dio je definitivno sramota za serijal, nakon odličnog prvog i drugu COJ-a neznam što je developerima puhnulo u glavu da su takvu igru napravili. Nije samo napucavanje čudno nego i grafika u igri izgleda lošije od prethodnika(bound in blood), što je najgore izgleda nekako zastarjelo.

Ona dva tvoja pomagača su tu samo kao smetalo ništa drugo.Ma sve su zeznuli u ovoj igri. Od pucanja, tučnjave pa sve do vožnje auta, grafike i fizike. Da mogu igri davati ocjenu dao bih joj 4/10.

Već mi dugo ni jedna igra nije bila tako loša kao ova. Šteta a baš sam obožavao ovaj serijal.{#}

Koliko dugo si je uspio igrati? Ja nisam izdržao više od 15 minuta...

16 godina

dva puta po oko 20minuta{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

dva puta po oko 20minuta{#}

Puno i previše...{#}

15 godina

Mislio sam igru isprobati iz respekta prema prvom i drugom Call of Juarez ali su me vaši komentari odgovorili od toga.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Mislio sam igru isprobati iz respekta prema prvom i drugom Call of Juarez ali su me vaši komentari odgovorili od toga.

Je...Tako sam i ja mislio. Ali ispostavilo se kao oogromna greška {#} Ne skidaj to (nemoj niti pomišljati da kupuješ) i ne troši vrijeme.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Koja je svrha tvog posta ? Da spoilas prvu misiju ? Ne razumijem..

Inace, instalirao sam igru, odigrao prvu misiju, nista posebno, grafika i nije losa kao sto govore, obicno se na grafiku zale ovi sa kantama ali eto.. Cini mi se kao ok igra za ubit vrijeme, nista vise.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 21:42 (anabolicaa).
16 godina
anabolicaa kaže...

Koja je svrha tvog posta ? Da spoilas prvu misiju ? Ne razumijem..

Inace, instalirao sam igru, odigrao prvu misiju, nista posebno, grafika i nije losa kao sto govore, obicno se na grafiku zale ovi sa kantama ali eto.. Cini mi se kao ok igra za ubit vrijeme, nista vise.

Što sma spoilao? lol ja tebe ne razumijem sto govoris

Jesi ti igrao neki dio prije ovog? Jesi skužio da COJ 2 ima možda čak i ljepšu grafiku od ovo sad? Daj pogledaj malo kako se ponašaju oružja i kako izgledaju. Izgledaju kao da su stara, uopče nemaju reflekcije. Grafika je za danjašnje standarde preloša. Kao i skoro sve ostalo.ž

btw, prošao sam 3 misije, a četvrtu više nisam imao volje prelaziti

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 21:59 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Eto ja sam na chapteru 6 i ne zalim sta igram ovako dugo jer sam bio u striptiz baru xD. Ne mogu dat potpuni dojam jer imam smece kantu pa je grafika i na medium losa i trza nekad -.-' ... ja igram s trecim likom, Eddie Guerra, i slazem se da ono dvoje samo smeta, sve sto znaju je: "Leave some for us" i "If we weren't here, you'd be dead" ... idu na zivce. Al stvarno ima nelogicnih stvari i puno drazi mi je bio BiB (a i oruzja su tamo bila prekul :))
15 godina
neaktivan
E da(sry, DP), sta se zalite, nebi da ste platili, piratlije jedne nezahvalne ;).
16 godina
N3N0 kaže...
E da(sry, DP), sta se zalite, nebi da ste platili, piratlije jedne nezahvalne ;).

joj pa da sam to kupio, ubio bi se {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice