sta uzimas ?
5700xt. Trebam ju samo pokupiti u pretincu, stigla je vec
sta uzimas ?
Za tvoj ekran idealna kartica, isto tako po meni za svoje potrebe si uzeo idealan procesor, moje mišljenje.
Za tvoj ekran idealna kartica, isto tako po meni za svoje potrebe si uzeo idealan procesor, moje mišljenje.
Moje potrebe su takve da mi je i ovaj trenutni 6700K overkill
Jedino sto cu moci sa novim procesorom a sa starim nisam mogao je testiranje visih stupnjeva paralelizacije u SQL-u jer umjesto 8 imam 24 threada na raspolaganju. Ali to je bas nategnuto...
Nisam od onih koji se prave da im treba ovo ili ono. Kad sam uzeo 2080 rekao sam da sam uzeo samo radi zelje da imam zvijerku. 5700xt + 3900x + Aorus Master ploca ce me u konacnici kad prodam ovaj proc i plocu kostati manje od 450 eura. Dobar deal reklo bi se...
Jooooj, ja jos na poslu. A moram i graficku pokupiti na putu kuci. Bas sam nahajpan
To ti ozbiljno?
Dzukac#21647
lko je za game da opucamo
mislim da ukupno imaju 22 mape, od onih malih do ground war-a
Prvi dojam, svi znaju mape osim mene
mora se igrat sporije, opreznije, timski.
mape jebene, totalno drukčije nego cod dosad.
Igra radi solidno, moram se još poigrat s postavkama.
Sve u svemu prvi dojam, dok uhvatim ruku pa ću onda moć reći više. Zaasd me gaze svi
Sve u svemu prvi dojam, dok uhvatim ruku pa ću onda moć reći više. Zaasd me gaze svi
To prvo je fakat istina, ja imam isti feeling
Treba igrati malo opreznije nego inace ali kolicina kampanja i likova koji cuce na rubu mape ili u kutu nekom cijeli game mi daje PTSP i imam MMG PRONE flashbackove s BFV
Grafičku karticu si nadogradi.
Onda bi morao i ja.
Jel i vama skida neki update? dosta velik...
Treba igrati malo opreznije nego inace ali kolicina kampanja i likova koji cuce na rubu mape ili u kutu nekom cijeli game mi daje PTSP i imam MMG PRONE flashbackove s BFV
Mene isto živciraju kamperi, ja trčim po mapi ko budala, ipak je ovo CoD. Još u beti sam otkrio da je perk "Ghost" obavezan za ugodno igranje, sad samo treba doći do njega.
Jel i vama skida neki update? dosta velik...
Da, preko 6GB čini mi se.
Grafičku karticu si nadogradi.
Nemoj biti dosadan.
kamperi su posvuda, ali i mape su takve, nema više 50-5 gameova. Ljudi igraju opreznije i sporije, moraš jer izgoriš. Nije ovo više cod ovo je neki mix coda-insurencya-rs6
ajde add me da zapucamo
jesam l ja neki panj ili neznam spremiti kontrole? jbt svaki put kad pokrenem igru sve mi je na defaultu.. ili ima kakva caka?
Nezz meni sve sprema čini se inkrementalno u hodu.
Evo sad sam poštelao i izašao(sa quit, znači bez alt f4 ili neznam kaj) i ne sprema mi nikakve postavke. svaki put kad pokrenem igru moram odabrat postavke zvuka pa prihvatit uvjete korištenja ko da je prvo pokretanje.. Koja p.m??
vama skinulo normalno cijeli update od 7GB?
Igrao normalno, izašao na min, idem unutra ide novi peč od 7gb.
Čudnovato, ali ajde, za prvi dan niti jedan carsh drop sve radi zasad ok.
meni skinulo do nekih 3,8 GB i samo jednostavno stalo skidanje
Prvo pa muško.
Mislim da više ništa od ruskog kupovanja.neće mi bnapravit account.spojen sa na vpn i kad odem na link iz filinog tutorialana.upisem podatke,prodjem kapcatku isamo me vrati da ponovo pravim account
jel ima negdje gdje se jos mogu kupit kljucevi a da nije battle net za 60 eura
Mislim da više ništa od ruskog kupovanja.neće mi bnapravit account.spojen sa na vpn i kad odem na link iz filinog tutorialana.upisem podatke,prodjem kapcatku isamo me vrati da ponovo pravim account
Probaj u Argentini.
PKM razbija, svaki put se čudim kojom brzinom likovi padaju. A i usporio sam malo tempo, ne letim na sve strane, no daleko je od kempanja, pošto sam non stop u pokretu...
jučer ljudima prolazilo ladno, mora ići
koristi aviru, kad se spojiš i sve cijena je u rubljima, onda upišeš karticu, tak isključiš vpn kratko pa onda ukljuučiš i to je to.
ajde ekipa pišite svoje tagove tu da se dodamo, koji smisao teme ako nećemo zaigrat skupa
evo pa mozemo odigrati koju: kicmabrajker#2193
Ja sam si uzeo danas za SP prvo rješiti pa onda idem gubiti živce na MP :)
Ja sam si uzeo danas za SP prvo rješiti pa onda idem gubiti živce na MP :)
Ja ću ga malo po malo črpkati, da odmorim od mp.
Mp je jebeno intense.
kako ti radi btw, si zadovoljan=?
https://www.plati.market/itm/call-of-duty-modern-warfare-battle-net-ru-vpn-gift/2738930
probaj vpn i onda ovako uzet recimo
Addajte me. Će da se napucavamo. t00mob#2460
uspio sam kupit.
Account mi nije htio napravit dok sam bio "u rusiji".Kad sam se vratio kod nas uspio s tim da sam u postavkama pravljenja account odabrao eussian federation.Napravio acc i "vratio se u rusiju" kako bi napravio transakciju