Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 708.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

nezz za vas ali ovo meni izgleda brutalica ovako. ko bi rekao da cod može tako izgledati...

btw. priča se razvila da će oružja biti samo u lootboxovima, jel to istina? navodno je tako bilo u blops4.

U ww2 su bila, ali prije toga si mogao sve otklučat igranjem. Odurno nešto.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 22:35 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jedan vrlo zanimljiv razgovor između dva jako popularna tubera-streamera, koji se bave većinom CoD igrama, te otkrivaju neke dalje o cijelom sistemu kako to funkcionira u smislu njihovog odnosa sa kompanijama tipa Activision, kako radi ta cijela mašina vezana za recenzije, eventove, promo materijale, društvene mreže, njihova uloga u takvim stvarima, tko je plaćen i zašto itd.  Tema počinje tamo negdje na 5:30 min.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
fila2208 kaže...

nezz za vas ali ovo meni izgleda brutalica ovako. ko bi rekao da cod može tako izgledati...

btw. priča se razvila da će oružja biti samo u lootboxovima, jel to istina? navodno je tako bilo u blops4.

Video izgleda super, ali osim lijepe grafike, vezano za field of vision, nevidim neke drastične razlike između ovog *ultrawide* snimka vjerovatno igrano na nekom super skupom velikom monitoru u 2k-4k rezi, i 19:10 1920x1200 monitora kad namjestiš FOV settings na 110-120 setting. Znači što se tiče field of view pokrivenosti izgleda praktički identično.

16 godina

I dalje izgleda mutno. Probao sam baciti na 200% render scale, znači 4k ali je igra i dalje bila mutna. Pogotovo u daljini.

Kao da je samo napravlje upscale.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 23:09 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dada navodno igra radi stalno neki downscale, ne znam, nadam se da će to složit, ne može igra tako van.

a ovo iznad, 2 sata da slušam ta sranja...pa jasno je da su ljudi plaćeni da pričaju lijepo, ali, imam sam oči i znam pokrenut igru i vdijet jel mi se sviđa, pa neću radi driftora kupit igru...ali masa ljudi hoće.

Kao i radi levecapa fragsa itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Cansee kaže...

https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d8vnxa/thegamingrevolution_supply_drops_will_have/

evo naravno da sad izlaze i druga govna, activision će izjebati sve što može, ovo će biti live service u svom najgorem obliku, ovo je po meni puno gore od te ekskluzivnosti za ps4, tako da mi se čini da i ja refundam.

baš sam vjerovao naivno ko malo dijete da su ovog puta mislili raditi te stvari drugačije, ne zato jer su dobrotvori nego zato da privuku što više igrača, ali ne, oni opet sve po starom

u igri kao igri sam baš uživao i radovao se, ali ove svinjarije ne namjeravam trpiti

Izgleda da cu i ja iako sam uzeo za 200kn

Nek se jebu kak znaju bolje da nist ne igram

10 godina
fila2208 kaže...

zbog toga sam ja sada i popizdio, nije mi toliki problem taj jedan mod za ps4, puno me više ovo muči ako bude istina. jedino što mi ulijeva nadu je to da smo u beti otključavali igranjem i to mi je izgledalo kao već organiziran sistem, pa se nadam da će tako i ostati. htio sam refundati pare što sam dao na preorder, ali ću ipak sačekati još koji tjedan pa da vidimo hoće izaći šta novih info okko toga, jer ipak su ovo samo glasnie

13 godina

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Colossus7 kaže...

Video izgleda super, ali osim lijepe grafike, vezano za field of vision, nevidim neke drastične razlike između ovog *ultrawide* snimka vjerovatno igrano na nekom super skupom velikom monitoru u 2k-4k rezi, i 19:10 1920x1200 monitora kad namjestiš FOV settings na 110-120 setting. Znači što se tiče field of view pokrivenosti izgleda praktički identično.

Fov se podešava (obično) vertikalni, tak da ako ti na 16:9 ili 16:10 monitoru podesiš FOV 120, i onda isti FOV na 21:9 monitoru, na njemu ćeš vidjeti isto slike gore-dolje, ali 20-30% više u širinu! Naravno, ako ti oči mogu registrirati toliko prostora u prefirenom vidu :D

(Istovremeno koristim 16:10 i 21:9 monitor i ovo mogu potvrditi)

I što se tiče cijene, ja sam uzeo najjeftiniji 21:9 koji je postojao prije 2-3 godine, i imao sam jako puno sreće. Skoro nema light bleedinga, overclock do 75Hz i jako malo ghostinga.

Jedino je 1080p ALI u Nvidia postavkama podesim 1440p rezoluciju i snimam igre, pa izgleda ko da s snimane na nečemu od 10.000 kuna :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Današnji studenti

14 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Današnji studenti

A gle, student sam, ali imam iskustva ko neki četrdeset-godišnjaci ovdje.

13 godina
Colossus7 kaže...

Jedan vrlo zanimljiv razgovor između dva jako popularna tubera-streamera, koji se bave većinom CoD igrama, te otkrivaju neke dalje o cijelom sistemu kako to funkcionira u smislu njihovog odnosa sa kompanijama tipa Activision, kako radi ta cijela mašina vezana za recenzije, eventove, promo materijale, društvene mreže, njihova uloga u takvim stvarima, tko je plaćen i zašto itd.  Tema počinje tamo negdje na 5:30 min.

Vrlo mi je iritantan ovaj lijevi lik.

15 godina
Soldier977 kaže...

Srećom pa su nas godine igranja BF kao najgoreg netcodea pripremile na ovo. 

16 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

srećom pa je COD uvijek uspio biti i gori u tom segmentu, čak i kad je BF imao loš netcode haha

13 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

srećom pa je COD uvijek uspio biti i gori u tom segmentu, čak i kad je BF imao loš netcode haha

Samo neka je sreće i zdravlja i sve će biti dobro 

12 godina
protjeran
the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 14:10 (Tallahassee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Podjednako da, ali je imao hitscan pa se bolje sakrije, s time da meni ova beta radi ttka djeluje da ima dobar netcode, ali ipak nema.

Sad kad su prešli na bullet system valjda im neće trebat godine kao bfu da slože ticketrate. 

U svakom slučaju, mjesec dana, zanima me šta će sve od obećanog popravit, ako poprave.

p.s. kuky znam da te plaća dice, ali nemoj shvaćati sve kao osobni napad ako se spomene bf. Igram sve što me zabavlja. Bf je podbacio pljujmo ga, cod nadajmo se neće, nadajmo šta kaže dama nek je sreće i zdravlja. DOgodine ako naprave novi bf, pljuvat ćemo cod i igrat bf. I tako u krug :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 17:35 (fila2208).
13 godina

Uh ako dogodine izađe BF u modernom settingu.... 

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Soldier977 kaže...

..ali sa svim fxievima još od bf3, da radi čisto, gameplay bude jeben, mape kao u bc2, bf3, b4. Oružja, customizacija kao u codu. 120hz netcode i battlelog te dedicatedi.

..ali...

17 godina

Ma samo da ima lootboxove! Lako za eru.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Tko još nije vidio, tactical nuke:

8:12

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 18:26 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

..ali sa svim fxievima još od bf3, da radi čisto, gameplay bude jeben, mape kao u bc2, bf3, b4. Oružja, customizacija kao u codu. 120hz netcode i battlelog te dedicatedi.

..ali...

Ipak su to EA i DICE kaj god da izade uspjeli budu neku glupost epskih razmjera napraviti, opet

Vjerojatno bude ko i uvijek ljepo izgledalo, a ono pod haubom bude 80% krš.

Ovaj MW je zabavan za napucavanje ali odluke koje vuce Activision su cisto silovanje.

EDIT: Eto jedan zanimljivi post od IW

https://old.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d9mbas/a_developers_pov/

E sad koliko ima istine u tome svemu i pretpostavljam da se to odnosi na lootboxeve i sranja oko varijanti pljuca;

There are some announcements that have come up this week that are official and some that are rumors. My ask of all of you is to focus on information that is actually fact and not get thrown off by ill informed people that want to make a name for themselves by spreading half baked inflammatory rumors. Lets work real problems together and not fairy tales of boogeymen.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 18:56 (dad0r).
13 godina
Dodinho kaže...

Ma samo da ima lootboxove! Lako za eru.

Bez toga neka mi ne izlaze na oči. 

16 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

..ali...

Da-da, malo sutra. haha

Prvi dio vjerovatno bi se desio, ali drugi dio teško. Battlelog nećemo više nikad vidjeti. Customizaciju u smislu BF3-4 pod upitnikom jer jedan od razloga što su to maknuli je teško balansiranje oružja. Ali eto, možemo sanjati ako ništa drugo hehe

16 godina
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Nema toga što te može pripremiti na ovo:

https://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2019/09/Co-D-MW-netcode.png

A ovo ti govori lik koji je svoj prvi cod igrao na prastarom adsl modemu sa 100-150 pingom :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 20:45 (Colossus7).
15 godina
Colossus7 kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

A ovo ti govori lik koji je svoj prvi cod igrao na prastarom adsl modemu sa 100-150 pingom :)

Ma hvala ti puno, ali ja sam još cod 2 igrao na 56k vezi i bilo mi je baš super mogu ti reć. Ako je tad bilo dobro, ma bit će i sad.

Ali hvala. 

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

..ali...

Da-da, malo sutra. haha

Prvi dio vjerovatno bi se desio, ali drugi dio teško. Battlelog nećemo više nikad vidjeti. Customizaciju u smislu BF3-4 pod upitnikom jer jedan od razloga što su to maknuli je teško balansiranje oružja. Ali eto, možemo sanjati ako ništa drugo hehe

Ali gle, počeli su kopirat cod i stali. Trebali su to izgurat do kraja. Imaju strašan veliki conqust, nešto što cod vidjeli smo ne može.
Samo su trebali gurnut male verzije mapa sa 3 flaga, squad conquest sheme. Uložit u esports, čisti inf mode, pokušat gurnut igru, ali ne. 
Prvo pola igre ne radi, pa dan danas je slažu. Sad nakon 4-5 bf, valjda će izać jedan odmah popeglan, a ne da se peglaju bugovi još iz bc2 maltene.

battlelog iako je dočekan na nož je bio jeben izum i spojio je puno igrača i communitya, a ne ovo sranja i kombinaja s originom koje ne radi bez dedicateda. To je ubilo bf.

A cod s druge strane uvodi cross i daje svima da skupa igraju. Imam par frendova console peasanta koje ću morat naučit igrat, i sad mi ovi to omgućili. DAkle palac gore jako 

vidjet ćemo, ako im sad ovo nije dalo gasa da se trgnu i probaju složit smislenu bf igru da vrate core community onda nek idu u kurac iskreno.

sour konkretan, za spolsušat u pozadini

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 21:07 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...
Colossus7 kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...

Ma hvala ti puno, ali ja sam još cod 2 igrao na 56k vezi i bilo mi je baš super mogu ti reć. Ako je tad bilo dobro, ma bit će i sad.

Ali hvala. 

Cod 1 smo svi igrali na 56k, pa je taman kasnije te godine tj početkom 2004 ako se dobro sjećam došao prvi adsl, bili su usb-b modemi sa boljim downloadom, još ga imam negdje u ladic,  ali upload je još uvijek bio gola katastrofa. Cod 2 je u suštini bio puno lakši za igrati na lošijim vezama jer je hitbox bio čisti konzolitis, tj ubijao si puno lakše nego u jedinici, mogao si ispucati iza lika ili oko njega generalno i registriralo bi kao hit, jer je igra bila port a ne čista PC igra. Četvorka je bila potaman PC verzija nije bila port kao dvojka, svi do tad imali puno bolje net konekcije i bili su dedicated serveri za sitne pare po njemačkoj tko je htio iznajmiti, i hitbox je bio puno stroži, još je promod to zategnuop dosta, ali netcode je bio nažalost toliko godina unazad miljama bolji od ovoga što su sad izbacili na kraju 2019 godine. Tad si mogao uredno igrati sa ping 60 pa do 80 sasvim OK, ovo sad će biti show program. Još crossplay, mila majko bit će svega.

E da, još jedna stvar koju sam skuzio gledajući kasnije malo firewall logove koje imam na lokalnoj mreži, ako imate neki third party firewall osim windows firewalla, NAT je bio pod default postavljen pod strict, samim time je vrlo vjerovatno konekcija i nalaženje partija sa manjim MS-om bila teža za naći u lobiju. Na firewallu pogledam logove, tih dana dok sam igrao betu, fw je zabilježio omanju tonu pokušaja IW servera da uspostavi vezu sa lokalnim klijentom igrača na jednom specifičnom portu, i naravno ako nisi otvorio taj port na routeru i FW bio si još dodatno zakinut za kvalitetu konekcije, iako si možda dozvolio na windows Firewallu promet prema unutra i van.

Uglavnom igra lagano prerasta u ono čega su se svi bojali. IW stvarno mora izvest čudo da ovo sve dovede u red.

16 godina

A ovaj spec ops survival su bacili ekipi da se upeca na to i bruje o tome dok oni lagano u pozadini guraju one klasične stvari poput pay2win, pay2play lootboxovi i slično.

Vrlo genijalan potez.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Odlična usporedba svih platforma na kojima je izašao CoD

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice