Ma kako kaže moj frend koji igra BF3: ,,Svi koji igraju MW3 ili su jazavci (panjevi) ili čekaju da im dođe BF3 pa im je dosadno,,. Nemam riječi...
Imaš dobrog prijatelja ;)
Ma kako kaže moj frend koji igra BF3: ,,Svi koji igraju MW3 ili su jazavci (panjevi) ili čekaju da im dođe BF3 pa im je dosadno,,. Nemam riječi...
Znam
update je stigao
update je stigao
Nije to game fix update, več nekoliko kilobajtni download (odnosno cijeli mp exe. oko 5 mb) jer je double XP Weekend, točnije 5 dana double Xp-a.
Pa onaj ko se želi naglo lvl-at neka izvoli, jer traje od juce do 29. utorak ;)
Nama na xboxu traje već tjedan i pol, jedino što nemam vremena igrat
Obožavam Striker: http://cloud.steampowered.com/ugc/595845642937181435/F63407A21CBCA60C946024F0F70CBFF1B04FF5CC/
http://cloud.steampowered.com/ugc/595845642980310473/DC4AFE93505529EB1A62D5BBF0BB6C5F3D9A859D/
USAS je sprejanje... Najbolje je sa Model-om igrat ali on mi je već Gold
USAS je sprejanje... Najbolje je sa Model-om igrat ali on mi je već Gold
Moja GOLD kolekcija je malo veća :D
Gold: ACR, L118, MSR, MP7, UMP45, PP90M1 i Striker. A G36C, M4, Type 95 i Scar-L su na 30lvl.
I da pogodim, nakon toga počele su stizati poruke tipa Hacker, you'r reported, noob i sl.?
Jer eto juce ja baš 1. puta igram sa sniperom i imam 14-7 i neki balavci iz enemy teama spamaju da su me reportali da sam haxor ovo ono O_o
a čak sam bio predzadnji na dominationu na Village. duuuh kud ovaj svijet ide.
Danas su ovi jazavci na X360 koji nisu Elite Premium dobili Collection 2. Volim kada izbacuju te kolekcije - osim što je double xp mogu se iživljavati prva dva dana dok neznaju mape.
Kazes da su jazavci a i ti igras na xboxu -.- i kako oni mogu dobit collection 2 ako nisu elite clanovi? Dobili su samo one dvije face off mape a ne cijeli paket
Kaj se treseš kad si na 20 killstreak?? LoL? A gro ima ovih šta se deru nub, hacker, itd.... A ovo u vezi sa noob pucaljkama, nije noob puška neg je pucaljka overpowered. Ali jbg. kad ti neko trči sa FMG9 Akimbo onda popiz
diš!
EDIT: Puno ima ovih YT comentery koji kažu da je FMG9 overpowered ali ipak igraju s njim
Nego,kolko je još ono aktivnih igrača na mw3 od kad je izašla,70% manje,ah da tu su free vikendi da spašavaju stvar?Al tu je i novi pack s kojim če nažalost igra biti kakva je i do sad,preloša,možda bo2-ka spasi serijal ali ovaj puta ne pušim trailere i mp gameplayeve nego čekam da frendovi uzmu da isprobam uživo i onda kupujem nakon 6 do 8 mjeseci dok isprave=ako? sve bugove u igri i normalno jeftinije kupim od razočaranih korisnika.
Nego,kolko je još ono aktivnih igrača na mw3 od kad je izašla,70% manje,ah da tu su free vikendi da spašavaju stvar?Al tu je i novi pack s kojim če nažalost igra biti kakva je i do sad,preloša,možda bo2-ka spasi serijal ali ovaj puta ne pušim trailere i mp gameplayeve nego čekam da frendovi uzmu da isprobam uživo i onda kupujem nakon 6 do 8 mjeseci dok isprave=ako? sve bugove u igri i normalno jeftinije kupim od razočaranih korisnika.
Što si ti neki pametan čovjek.... Boli tebe. Ako neigraš MW3 aktivno, i ak te nezanima NIJE potrebno postat u ovoj temi. Ali svako ima svoj izbor...
Ma kak možeš to loše igrat kad s hip fiera skidaš ekipu ko pljevu hebote 90% igre sam pucao s hipa bez da sam podigao nišan pa nemo se na counter strike vračali,imaš pravo svak ima svoj izbor i pravo na mišljenje a moje je da je igra updeatani mw2 s prelošom grafikom za ovo stoljeće i čista pljačka,da su barem trećinu novaca uložili u igru kolko na marketing možda bi i vrijedila al eto meni kopni na steam accountu i rješio bi je se več odavno samo imam black ops gore pa mi je žao jer je još uvijek aktivno igram.
Da je free to play ajd al ovak neznam jest da je arkadni shooter al mi nije sjela.
Kaj se treseš kad si na 20 killstreak?? LoL? A gro ima ovih šta se deru nub, hacker, itd.... A ovo u vezi sa noob pucaljkama, nije noob puška neg je pucaljka overpowered. Ali jbg. kad ti neko trči sa FMG9 Akimbo onda popiz
diš!
EDIT: Puno ima ovih YT comentery koji kažu da je FMG9 overpowered ali ipak igraju s njim
pa normalno da cu se trest,znas ti koja ti je to trema kad znas da ti moze bilo tko doc i ubit te lol danas sam dobio jos jedan MOAB na dome-u :) 45 killstreak sam imao
Danas su ovi jazavci na X360 koji nisu Elite Premium dobili Collection 2. Volim kada izbacuju te kolekcije - osim što je double xp mogu se iživljavati prva dva dana dok neznaju mape.
Kazes da su jazavci a i ti igras na xboxu -.- i kako oni mogu dobit collection 2 ako nisu elite clanovi? Dobili su samo one dvije face off mape a ne cijeli paket
E jbg moraš naučiti još dosta, papati žganaca i tako toga...
pa normalno da cu se trest,znas ti koja ti je to trema kad znas da ti moze bilo tko doc i ubit te lol danas sam dobio jos jedan MOAB na dome-u :) 45 killstreak sam imao
Koju klasu si za to koristio i jesi li rusho ili kempao?