Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.343.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3

ja imam thompson ST780 i neznam kak to napravit....problem je u tome što kad ja zovem prijatelja u party njemu pise unable i kad ion mene zove meni pise unable :S pa sam mislio da je mozda problem u tome

d4rkd3atH
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 9:43 (d4rkd3atH).
16 godina
Je.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
13 godina
Evo da napišem ponovo, ova metoda RADI! i od sviju koji sam provao jedino ova mi radi.

Za thomson tg782i modem

Aktiviras u upravljackoj ploci telnet client ili server(nezz tocno, mozes obadvoje)

Preko telneta se treba spojiti na router(run pa upisati cmd) te upisati sljedeće:

telnet 192.168.1.1

user:administrator

pass:!tc0MhtModem access code (Umjesto Modem access code upiši tvoj modem access code sa donje strane rutera)

connection bind application=CONE(UDP) port=3074-3075

connection bind application=CONE(UDP) port=3478-3479

connection bind application=CONE(UDP) port=3658

saveall

i to je to :)

1 0 hvala 2
13 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Evo da napišem ponovo, ova metoda RADI! i od sviju koji sam provao jedino ova mi radi.

Za thomson tg782i modem

Aktiviras u upravljackoj ploci telnet client ili server(nezz tocno, mozes obadvoje)

Preko telneta se treba spojiti na router(run pa upisati cmd) te upisati sljedeće:

telnet 192.168.1.1

user:administrator

pass:!tc0MhtModem access code (Umjesto Modem access code upiši tvoj modem access code sa donje strane rutera)

connection bind application=CONE(UDP) port=3074-3075

connection bind application=CONE(UDP) port=3478-3479

connection bind application=CONE(UDP) port=3658

saveall

i to je to :)

nekuzim ja to al hvala ti :D ak imas team wiever da mi to napravis i dobru volju PM me  a ovak ja ti to neznam :(

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan

Dečki, 18 dana???!!!     http://www.callofduty.com/mw3 Ja sam kupio svoj MW3 i sada dali ću morat platit i za taj patch? Jeli to uopće downloadabel patch za PC ili...??

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 11:01 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Dečki, 18 dana???!!!     http://www.callofduty.com/mw3 Ja sam kupio svoj MW3 i sada dali ću morat platit i za taj patch? Jeli to uopće downloadabel patch za PC ili...??

Kakav patch... Patchevi su besplatni. To je DLC ( Downloadable Content), koji nije besplatan i sadrži 4 multiplayer/survival mape i 2 Spec ops misije.

13 godina
neaktivan

Jel to na kraju za PC i koliko košta?

13 godina
protjeran
Bera kaže...
ExStazy kaže...

Kakav patch... Patchevi su besplatni. To je DLC ( Downloadable Content), koji nije besplatan i sadrži 4 multiplayer/survival mape i 2 Spec ops misije.

Ne, to je patch...koji naplaćuju kurvinski.

DLC???

Daleko je to od DLC.

Allianz osiguranje
14 godina
neaktivan

ma nabijem ih na k.....

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

od 1.4.2012 najavljuju da ce se naplacivati i municija pa oni koji su manje precizni ce morati kao 2nd weapon drzati mastercard {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
generic9974 kaže...

od 1.4.2012 najavljuju da ce se naplacivati i municija pa oni koji su manje precizni ce morati kao 2nd weapon drzati mastercard {#}

Prolaze visa i american ? {#}

16 godina
generic9974 kaže...

Oni manje precizni će vježbat preciznost dok pljačkaju banke da bi kupili virtualnu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Bera kaže...
ExStazy kaže...

no shit sherlock.

mislio je sarkastično.

13 godina
neaktivan

Onda vas pitam ZAŠTO mi se nekada pojavljuje error ,,Couldnt connect to servers. Please try again or look at our stats update patch,, nakon ,,Connecting to online services...,, ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Onda vas pitam ZAŠTO mi se nekada pojavljuje error ,,Couldnt connect to servers. Please try again or look at our stats update patch,, nakon ,,Connecting to online services...,, ??

{#}  Probaj ovaj....

16 godina
@exstazy

Shift+2
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
13 godina
neaktivan
8ax kaže...
@exstazy

Shift+2

Šta Shift+2???

13 godina
neaktivan

Imam pitanje, prije sam mogao ručno pretraživati servere po imenu, a sada mogu samo ući preko lobby-a. Zna netko kako da to riješim?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad nece Activision dat elite za PC onda ce PC zajednica napravit svoj. global launch 31.03.2012. vise info na http://www.communelite.co.cc/countdown/

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

Kad nece Activision dat elite za PC onda ce PC zajednica napravit svoj. global launch 31.03.2012. vise info na http://www.communelite.co.cc/countdown/

Što bi to sada trebalo značiti? Što će taj Elite PC predstavljat?  (malo sam noob uovim stvarima sry)

16 godina

derp

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
8ax kaže...

derp

Dobri scorovi, soim na zadnjoj imaš FMG akimbo..fag! haha

13 godina
neaktivan

Danas sam već tri puta naletio na hakere, dođem na server i neki haker sa aimbotom nas kolje ko lud. Gledam mu score piše 75-4. E pa nekada mi ovo svarno ide na živce. 

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Danas sam već tri puta naletio na hakere, dođem na server i neki haker sa aimbotom nas kolje ko lud. Gledam mu score piše 75-4. E pa nekada mi ovo svarno ide na živce. 

Get used to it......

13 godina
neaktivan
Bera kaže...
kalko1212 kaže...

Get used to it......

Baš, došao sam na jedan server di su bila dva hakera sa aimbotom. Poslije toga sam igzubio volju za igrom.

Kalko1212 ingame
15 godina
8ax kaže...

derp

NHF al' majku mu....di si našao igrati s akimbom FMG?

There is a troll in all of us!
16 godina
nul-3 kaže...
8ax kaže...

derp

ko i svaki 1.00000001 igrač.

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
nul-3 kaže...
8ax kaže...

derp

ko i svaki 1.00000001 igrač.

Misliš ovakvih 1.000000 igrača?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 19:15 (Bera).
16 godina
Ma pokupio sam taj akimbo negdje... inace igram sa P99 Akimbo + Ext.Mags (mw3classedit) sa AHK skriptom.
15 godina
8ax kaže...
Ma pokupio sam taj akimbo negdje... inace igram sa P99 Akimbo + Ext.Mags (mw3classedit) sa AHK skriptom.

Kako ti nije žao drugih igrača?

There is a troll in all of us!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice