Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.345.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Danny_HR kaže...
Danny_HR kaže...

Nije loš MW3.

Da, izgleda kao da je star 5-6 godina, ali standardno je zabavan. Sviđa mi se Kill Confirmed mod.

Predomislio sam se. Totalni drekec.

eheh

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

hehe

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Predomislio sam se. Totalni drekec.

Yep.

Mislili smo ga igrat kroz vikend al dosta nam je bilo i tih sat vremena.

Mislim da su mape najgore do sad.puj

سمندری ڈاکو
16 godina
Jesu. Trebaju CoD4 mappack.
420chan.org // 7chan.org
14 godina
neaktivan

Hvala Bogu pa sam prodao account dok jos ima ljudi koji misle da ovo nesto vrijedi. Nista od kvalitetnog CoD-a do pojave next-gena s promjenama koje ce primorati IW da urade nesto na novom engineu.

14 godina

Pošto je do nedjelje besplatan MW3 preko steama, ajde idem probati. Čini mi se ok kad je free. :D Ipak je puno ljepši od COD4 kojeg stalno igram i već mi ga je pomalo dosta. Morao bi si nešto novije kupit original, bar key, da kad igram već na ok kompu, da igram malo novije igrice online, a ne stare nekoliko godina. Možda BF3 uzmem. :)

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jednostavno mi je teško shvatiti što su krivo napravili, ali igra naprosto ne klika sa mnom.

MW2 mi je bio vrhunski, zapravo svi COD do sad su mi bili dobri, ali na MW2 sam potrošio najviše vremena. Donio je dosta raznolikiju igru od COD4, ali sve je to bilo više manje umjereno. Mape su bile dobro dizajnirane, tečne i zabavne.

Ovdje je sve suprotno. Igra je pretjerana, skučena, sporija od prethodnika. Užas, jednom riječju. Meni osobno najlošiji nastavak do sada.

A baš sam htio da mi se svidi, planirao sam odigrati pun kufer sati za vikend i eventualno kupiti u nedjelju... :(

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 8:30 (Danny_HR).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni igra i dalje trza i lagga nakon zadnjeg patcha. Nisu nis popravili, prodat cu igru{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
$inke kaže...

Sva sreća da nisam kupio igru nego isprobao na alteriwnetu jer je multipl. katastrofa,naspidani vojnici u prenabrijanoj arkadnoj pucačini napravljenoj za run and kill do besvjesti,ništa čekat sljedeći naslov koji će donjeti neki drukčiji gameplay jer ovo je samo nastavak iste priče,jbga ipak je mw2 masterpice cod serijala.

Valjaš bombe pajdaš. U mw2 sam radio potpuni spray, vrtio nekad i tri čoperganera u jednom 15 minutnom tdm-u.

Vamo je teže, mape su puno pametnije napravljene, nigdje nisi siguran, uvijek imaš potpuno prazna leđa i ranjiv si uvijek.

Slažem se sa @nul-3.  @$inke pričaš gluposti, ako ćemo baš o masterpiece CoD onda je to sigurno CoD4, ali naravno svakim novim serijalom SP i MP je puno bolje i jače razvijeno. A gameplay je od igrača do igrača tak da...

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
16 godina
neaktivan

Danny , slažem se za mw2 ,i ja sam proveo dane i dane na njemu i nikad mi nije dosadio - ali mw3 nije najgori nastavak jedino je razocaravajuc zbog ocekivanja da ce bit puno bolji od mw2 ,prvih par dana dok se ne privikneš  i onda je sasvim ok, zabavna  igra .Ali je teško prec preko nekih stvari kao npr. jako loše mape, ali to je sve zbog bezobrazne politike forsiranja DLC-ova  .

Al ako ti nikako ne odgovara , nemoj igrat :)

13 godina
protjeran

Na kraju, ipak skidam MW2...ono neću ni kupiti.

Razočarenje totalno u MP.

MW2 je bog naspram ovog nečeg...di su dani onog kraljevskog CoD2 i CoD4???

Gdje su ti devovi?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Danny , slažem se za mw2 ,i ja sam proveo dane i dane na njemu i nikad mi nije dosadio - ali mw3 nije najgori nastavak jedino je razocaravajuc zbog ocekivanja da ce bit puno bolji od mw2 ,prvih par dana dok se ne privikneš  i onda je sasvim ok, zabavna  igra .Ali je teško prec preko nekih stvari kao npr. jako loše mape, ali to je sve zbog bezobrazne politike forsiranja DLC-ova  .

Al ako ti nikako ne odgovara , nemoj igrat :)

Da se mene pita bio bi najgori.

Koji je gori od njega po tvom?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
neaktivan

Najgori Call of Duty naslov dosad. Uvjerljivo najgori.

1 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Na kraju, ipak skidam MW2...ono neću ni kupiti.

Razočarenje totalno u MP.

MW2 je bog naspram ovog nečeg...di su dani onog kraljevskog CoD2 i CoD4???

Gdje su ti devovi?

Evo: 

http://www.respawn.com/company/

BE HAPPY xD : )
17 godina
neaktivan

Evo ja baš malo prije skinuo Call of Dudy, pa idem malo isprobati.

Tko preživi pričat će!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Tko preživi pričat će!

Sretno,trebat će ti...{#}

Meni je i BO bio bolji od ovog MW3.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 11:06 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Tko preživi pričat će!

Sretno,trebat će ti...{#}

Meni je i BO bio bolji od ovog MW3.

Hvala, ali igra je loša, zbilja loša. Sve je nekako sporo. BF3 koji bi po defaultu trebao biti sporiji od igara iz COD serijala je brži od ovoga. Zbilja šteta, jer sam pravo uživao u COD4,MW2 i BO. Inače u COD serijal sam krenuo sa četvorkom.

Btw, gledam killcam i vidm kako me lik prati kroz zid.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 11:26 (MegaMass 2000).
16 godina

Ajme ovo je stvarno šit žešći. :|

Inače ne volim baš COD al god dammit..

U 4. sam čak i uživao cca 10h dok mi nije dosadila, al ovo igram pol sata i već me je sila na wc..

Jhva Elohim Meth.
15 godina
protjeran

Skinuo i ja kad se već nudi za vikend. Iako nisam neki COD fan, volim zaigrat 2 i 4 al ovo je stvarno kriminal. Ne shvaćam ljude koji su kupili ovo xD

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Homefront je mila majka za ovu igru, a kamoli tek Battlefield serijal.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 15:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Meni je igra bila ok. Jest da je kratka,ali sadržaj je zanimljiv i odličan nastavak priče.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemate blagog pojma.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Wicked_Sick87 kaže...

Nemate blagog pojma.

Pusti ih,oni nisu "pro" ko nas dva.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 15:46 (pirat).
15 godina
neaktivan

Skinuo sam sa steama MW3, mislio sam igrat preko vikenda. Probao sam i igra je preedobra ali... Kad igram miš ponekad zna ubrzati na sekundu i tak stalno svake 2 minute po par puta. To me živcira pa vs molim da mi pomognete ako je netko imao problem ili nekaj slično.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra ima par odličnih mapa (hardhat,bootleg,mission,village) , ostale su bezveze...ali daleko od toga da je šit žešći

I homefront uspoređivati sa mw3...izjava za ludnicu.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EraserHead kaže...

Igra ima par odličnih mapa (hardhat,bootleg,mission,village) , ostale su bezveze...ali daleko od toga da je šit žešći

I homefront uspoređivati sa mw3...izjava za ludnicu.

Slažem se za mape, te su jedine "poštene", a igra je šit žešći -_-

16 godina
neaktivan

Pa meni je bolji mw3 od : cod 4(nemam nikakvog zadovoljstva u igranju istog i nimalo me ne privlaci kad vidim mw2 /mw3), BO , WAW . Al samo da nisu mape tak loše i da su stavili novi engine , onda bi postigli puno bolji efekt i ljudi bi bili puno zadovoljniji , ovako fanovo vole igru i dalje bez obzira kakva je , a ostali pljuju po njoj .

Ovo danas nije normalno , ni jedan match ground war nije bez cheatera , TDM isto rjetko koji ,sumnjam da je situacija na ostalim modovima išta drugacija - najbolje bi bilo pauzirat ovaj vikend , jer na snazi je apsolutna anarhija :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo sad malo igro :D 3 reapera ( na žalost samo 4 ubojstva s njima) 3 cobre i 3 predatora :D

Sve u nizu....na kraju sam dobio po blindi...išo sam kreten defjuzat bombu.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198055542705/screenshot/469736071399891660?ref=nf

There is a troll in all of us!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 19:53 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bubabug kaže...

Pa meni je bolji mw3 od : cod 4(nemam nikakvog zadovoljstva u igranju istog i nimalo me ne privlaci kad vidim mw2 /mw3), BO , WAW . Al samo da nisu mape tak loše i da su stavili novi engine , onda bi postigli puno bolji efekt i ljudi bi bili puno zadovoljniji , ovako fanovo vole igru i dalje bez obzira kakva je , a ostali pljuju po njoj .

Ovo danas nije normalno , ni jedan match ground war nije bez cheatera , TDM isto rjetko koji ,sumnjam da je situacija na ostalim modovima išta drugacija - najbolje bi bilo pauzirat ovaj vikend , jer na snazi je apsolutna anarhija :/

cod4 je daleko najbolji ^^ neznam zasto ti mislis da nije, mw3 me zivcira jer lagga, grafika je losa a ne moze se nis normalno editat ko u cod4(cfg, nema normalne konzole, filmtweakovi,) a i promod koji je sad doso za mw3 je prejadan i treba ce im jos puno rada da bi se moglo konkurirat tamo

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
neaktivan

Ajmo sad svi pljuvat po MW3. Neznam koji vam je k{#}. Svi sada očekuju PREviše od MW3 ali tek je izašao i nema šanse da bude bolji od CoD4. Po meni je CoD MW3 solidan. Grafika na mjestu, NIŠTA mi ne lagga (vama je možda veza slaba {#}), nema hackera, bez cfg je još bolje zato jer svi igraju na istoj razini::sve je u skillu!! Homefront NE možeš uspoređivat sa MW3. Homefront trza na poteze, sporo nevalja.... Isto tako NE možeš uspoređivat BO sa MW3. BO je prvi koji je uveo novi način igranja MP i na svakoj novoj verziji je to sve bolje i bolje. MW2 je bio bolji od MW3 ali valjda će doći neke nove mape, itd... Što se tiče samog MW3 MP: mape su otvorene, dobra camping mjesta ali sam za snipere, dobre male stvarčice poput Scramblera i nekih bomba. Više novih assualt strike pakovanja, više samih pušaka i njihovi nadogradnji...... Ja sam kupio MW3 i nije mi žao zato jer je ovaj jedan od boljih od vremena BO ( naravno 2 i 4 su epic). Tako da stvarno nevidim razloga zašto pljuvati po njemu. Ako ti se nesviđa NE KUPUJU i nemoj pljuvat po njemu a nemaš pojma o čemu pričaš!! Dalje više neću ništa reći. {#}

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice