Ja također koristim fov changer ,katastrofa mi je igrati na 65 fov-a
Valjda necemo spusiti ban :D
Ja također koristim fov changer ,katastrofa mi je igrati na 65 fov-a
Valjda necemo spusiti ban :D
U pravilu ne dobivas xp, a igras s class-ama koje napraviš kod private match-u. Naravno uvijek ima Ranked XP servera, a i onih killion million per kill.
EDIT- Nećeš dobit ban!. Btw nemrem te dodat, pošalji točan nick u pp da nabacimo nekad koji partijicu
Koji k je tim serverima, svaki put kad se spojim ( a spojim se jednom u 5 puta) , nakon 5 sekundi sve se zaustavi tj, kao connection interrupted??
A na Matchmakingu su uvijek aimboteri.
Koji k je tim serverima, svaki put kad se spojim ( a spojim se jednom u 5 puta) , nakon 5 sekundi sve se zaustavi tj, kao connection interrupted??
A na Matchmakingu su uvijek aimboteri.
Dunoo. TO je valjda do servera, ja osobno nisam vidio ni jednog cheatera dosad
BTW poslao sam ti invite.
trazim par ozbiljnih i aktivnih igraca za igranje drop zone-a, a i druge game typove 18+ pozeljno add me: http://steamcommunity.com/profiles/76561198016294633
Ja tražim par igračica 18+, aktivih, ali ne moraju bit ozbiljne, poželjno blizanke s velikim sisama. Svi game typovi igara uključeni.
Ja tražim par igračica 18+, aktivih, ali ne moraju bit ozbiljne, poželjno blizanke s velikim sisama. Svi game typovi igara uključeni.
nazalost ti to mozes samo na netu nac...
Mogu li ja igrati mw3 preko xfire? jeli izašao kakav patch?
1. tnx na savjetu o onom kroz kucu, sve je proslo
2. preso sam story mode i pise da sam na 51%, jel ima jos sta ili je ostalih 49% enemy intelligence i slicno?
Imao sam i ja nedavno quad feed sa l118a ali teather mode mi je bio off -.-
Ako nekog zanima, texture modovi su dozvoljeni.
da ne kopam medju 108 stranica teme, ako moze neko da mi odgovori, tu ili preko pp.. stisle me radne obveze zadnjih godinu dana pa nemam vremena za online gejmanje vise :(( pa sam skroz van toka (bf3 i mw3 neznam nista :(( )..
sada slucajno nabasam na informaciju da MW3 ima lan?
je li to istina i ako je u kojem obliku? dal je to neki kobajagi lan di svi zapravo moramo biti online ili je klasicni offline lan, ko sto je uvijek bio (cod2, cod4, cod5) gdje jedan hosta ostali joinaju i zabava pocinje?
pitam jer online vise ne gejmam, ali sam si zadrzao petkom popodne poslje posla termin za lan s deckima.. ovakav novitet bi nam sjeo ko sjekira u med..
volio bi odgovor, ali bez trolanja pliz (spike zasto bi neko igrao lan a ne online itd.), ako znate odgovore i voljni ste ih podijeliti samnom hvala, ako ne ne morate ni odgovarat i opet vam hvala na tome..
Ima LAN.
BTW, jel netko primjetio da M14 sa Kickom skoro uopće nema recoil, za razliku od Cod4 i BO gdje je ogroman.
da ne kopam medju 108 stranica teme, ako moze neko da mi odgovori, tu ili preko pp.. stisle me radne obveze zadnjih godinu dana pa nemam vremena za online gejmanje vise :(( pa sam skroz van toka (bf3 i mw3 neznam nista :(( )..
sada slucajno nabasam na informaciju da MW3 ima lan?
je li to istina i ako je u kojem obliku? dal je to neki kobajagi lan di svi zapravo moramo biti online ili je klasicni offline lan, ko sto je uvijek bio (cod2, cod4, cod5) gdje jedan hosta ostali joinaju i zabava pocinje?
pitam jer online vise ne gejmam, ali sam si zadrzao petkom popodne poslje posla termin za lan s deckima.. ovakav novitet bi nam sjeo ko sjekira u med..
volio bi odgovor, ali bez trolanja pliz (spike zasto bi neko igrao lan a ne online itd.), ako znate odgovore i voljni ste ih podijeliti samnom hvala, ako ne ne morate ni odgovarat i opet vam hvala na tome..
kako mislis online / offline lan?
ima lan..
Imao sam i ja nedavno quad feed sa l118a ali teather mode mi je bio off -.-
imam ja stalno 5+ man feed kad igram na sniper only serveru :P
nista vam ne znaci ti feedovi...ko da ste kraljevi ak ti ekipa naleti jedan iza drugog...
E ljudi jel vama rade Dediji, meni se uvijek učita, normalno ide 5 sekundi, onda se sve zaustavi i "server connection timed out".
E ljudi jel vama rade Dediji, meni se uvijek učita, normalno ide 5 sekundi, onda se sve zaustavi i "server connection timed out".
Ma lista ne šljaka kak treba. Meni nekad izlista 100 njih, a nekad samo tri -.-.
Meni normalno, ali odkako su oni počeli radit normalno, sad oni u BF3 i BC2 idu tako -.-
Frend mi želi kupiti preko cjs-a rusku verziju mw3-a
Ali tam ima nekakav vpn ili kaj već da možeš aktivirat key
možete mi objasnit kaj s time?
Frend mi želi kupiti preko cjs-a rusku verziju mw3-a
Ali tam ima nekakav vpn ili kaj već da možeš aktivirat key
možete mi objasnit kaj s time?
Pa sve ti piše na CJS ... ne može biti jednostavnije. Ja sam aktivira par različitih igara sa onim VPN-om ...
Kako da neđem dedi server?
aktiviro sam ovo allow dedi servers
Kako da neđem dedi server?
aktiviro sam ovo allow dedi servers
odes na servers -> refresh
Tako nekako. 4 DLC-a godišnje po 15$ svaki = 60$ godišnje na DLC-ove.
Koji će vjerojatno po mojoj računici izlaziti svaka 3 mjeseca jedan za PC(steam). + plus ona odgoda, jer mjesec dana prije prvo izlazi sve na Xbox Live-u.
Ako će za ELIT svaki mjesec izlaziti po 2 MP mape plus neki modovi i neke neviđene novotarije koje obaćavaju sa svakim nadolazećim DLC-om.
Znači svaki PC DLC bi trebao sadržati najmanje 6 MP mapa te nekoliko gameplay modova i spec ops misija!?
Ako bude tako, bar će početi davati više mapa sa pojedinim DLC om za iste pare, nasprema predhodnima DLC-ovima (BO i MW2).
Mada ovo su reciklirane mape ona Piaza u italiji je iz CSS italy mapa, ona jedna je kopija Highrisa sa MW2 i druga sa avionom mape Afghan iz mw2 -.-
To baš i nisu neke novotarije koje oni obećaju!?
Sve u svemu: FUUUUJ!