Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
iggy81f kaže...

Ćirko, Ćirko ... Slot ti je 1.29$ a serveri su jedino sa 18 slotova + moraš uzet 10 slotova TS (2$). Imaš popust za 3m/-5% - 6m/-10% - 12m/-15% ...

Pogledaj više ovdi ...

Cirko* hahaha :D

Al ja bi rankane servere frende

Ko pita ne skita
15 godina

Ono kad nakupiš predatora, cobru i ripera i onda legnes, neprijatelj baci emp i mos se hebat....do kraja sam trco s kill strikeovvima v ruci.

There is a troll in all of us!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

imam B3

i sad si zbog jeftinoce zelim kupiti mw3

inace mi je cilj uzivat u igrama

obozavam B3 i nadam se da cu i mw3

samo me zanima dal ima problema s ruskim verzijama kao i kod B3

neki ljudi (pa cak i eng verzije) ne mogu igrati B3 niti danas (stalno im se rusi i sl.),

i ja nisam mogao prvih 20 ak dana igrati

ne zelim prozivjeti isto iskustvo i gorcinu

dakle jel ima kakvih problema ?

najbolje uzet bf3 eu i mw3 ru.

Ru mw3 nema nikakvih problema jer su iste igre.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Ti se nauci kulturno pisat i ne deri se. BF3 je FPS kao i MW3 i zasto ga nebi spominjao?
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ti se nauci kulturno pisat i ne deri se. BF3 je FPS kao i MW3 i zasto ga nebi spominjao?

Tako je BF3 je FPS ... ali nije isto što i MW3 ... jedino zajedničko im je što pucaš u obje.

Postoji tema o BF3 i baš zato ga ne triba spominjat u ovoj temi.

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan
Ne možeš dedi rankane, jedino da urediš ini i cfg fileove al ko zna kak to ide.
17 godina
iggy81f kaže...
sardax kaže...

Tako je BF3 je FPS ... ali nije isto što i MW3 ... jedino zajedničko im je što pucaš u obje.

Postoji tema o BF3 i baš zato ga ne triba spominjat u ovoj temi.

to šta je različita igra to je, ali obje imaju multiplayer funkcionalnosti koje su konkurentske.

elite vs battlelog itd.

14 godina
neaktivan

sorry krivi odgovor 

konfiguraciju sam ti napisao a skinuo sam sa torenta

i ide na normal i high normalno do tog djela kad treba snjimiti i tad me izbaci i dobijem error sa stranice

13 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...

imas vec rankane dedije...tamo sam si izlevelo prestige jer je svaki kill bio 1mil exp. a naisao sam na vise takvih servera di je kil bio i po 200 i po 1000 i tak....

a sto se tice bf3 slazem se da su obje fps al svaka igra ima svoju temu i mislim da se ne trebaju spominjat bf3 u mw3 temi i obrnuto jer svatko ima svoje misljenje i da se sad svaki covjek koji igra nesto od tog dvoje(nadam se oboje ko ja da moze objektivno procijenit) nastala bi svadja koja nikad ne bi zavrsila dok se topic ne bi locko tako da vas molim nemojte jer svaki covjek ima svoje misljenje i nek igra sto mu se vise svidja....

meni se svidjaju obje igre i obje cu ih igrat...ovisi jel mi se da sa tenkicima i to ili cu otic na mw3 tdm i run'n kill

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
14 godina
neaktivan

Ja sam bas jucer pokusavao da odradim prestigove na tim serverima ali imam iduci problem. Oni sa 2,5,10k rade normalno medjutim kada udjem na server na kojem kill nosi 50 ili 999999xp cim nekoga ubijem odma me izbaci sa greskom " connection error ".. Do cega bi moglo biti ? Znaci svaki kill me izbaci :)

15 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

imas vec rankane dedije...tamo sam si izlevelo prestige jer je svaki kill bio 1mil exp. a naisao sam na vise takvih servera di je kil bio i po 200 i po 1000 i tak....

a sto se tice bf3 slazem se da su obje fps al svaka igra ima svoju temu i mislim da se ne trebaju spominjat bf3 u mw3 temi i obrnuto jer svatko ima svoje misljenje i da se sad svaki covjek koji igra nesto od tog dvoje(nadam se oboje ko ja da moze objektivno procijenit) nastala bi svadja koja nikad ne bi zavrsila dok se topic ne bi locko tako da vas molim nemojte jer svaki covjek ima svoje misljenje i nek igra sto mu se vise svidja....

meni se svidjaju obje igre i obje cu ih igrat...ovisi jel mi se da sa tenkicima i to ili cu otic na mw3 tdm i run'n kill

Kao što rekoh.

15 godina

Vajkrem_nul3

nemam nikad nikog invajtat u  game, uvijek svi off

There is a troll in all of us!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
simo97 kaže...

sorry krivi odgovor 

konfiguraciju sam ti napisao a skinuo sam sa torenta

i ide na normal i high normalno do tog djela kad treba snjimiti i tad me izbaci i dobijem error sa stranice

boldano je problem.

kupi igru i nema više nikakvih code **

13 godina
protjeran
anabolicaa kaže...

Ja sam bas jucer pokusavao da odradim prestigove na tim serverima ali imam iduci problem. Oni sa 2,5,10k rade normalno medjutim kada udjem na server na kojem kill nosi 50 ili 999999xp cim nekoga ubijem odma me izbaci sa greskom " connection error ".. Do cega bi moglo biti ? Znaci svaki kill me izbaci :)

neznam jer kad sam ja to radio(prije jedno 2 mjeseca haha) je kad bi takav server bio sve laggalo i kad bi nekog htio ubiti bi puco malo unaprijed zbog laggova haha al me nije kickalo nakon killa sa serverom nezz mozda je problem u serveru probaj nac neki drugi

13 godina
neaktivan

Zašto mi se ovo pojavljuje, dođe do ovoga i pol sata isto.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Zašto mi se ovo pojavljuje, dođe do ovoga i pol sata isto.

vjerovatno ti je krivo slozen server.cfg.

14 godina
neaktivan

cod na pc je zavrsio sa ovim mw3...

jedino mu treyarch može produziti zivot ako ove godine opet izbace neki novi naslov sa dedicated serverima...

jer ovi dlc su u hurcu, pa covjece ak ne kupis dlc svakih par mapa te izbaci sa servera jer nemas tu mapu...

na mw2 vise nemres uc na server jer nema ljudi uopce dok na black opsu imas pun hurac servera koji su konstantno puni i na kojima nije niti jedan dlc..

mislim samo ce budale placat 10 - 15 eura za dvije mape...

smc
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Da si procitao nesto znao bi da ce biti 20dlcova za mw3 i oni ce nositi samo 3 mape. Svaki ce kostat oko 4$. U dlcovima ce bit svasta,vecinom soc ops misije i oruzja. Alo samo 3 ili 4 mape. Pa ako nemas dlc uvijek odes na iwnet i on ti nade lobby gdje nema dlc mapa...post ti je bezveze. Activision ima para da nikad vise ne ude u ovu industriju...
17 godina
Mitch kaže...
Da si procitao nesto znao bi da ce biti 20dlcova za mw3 i oni ce nositi samo 3 mape. Svaki ce kostat oko 4$. U dlcovima ce bit svasta,vecinom soc ops misije i oruzja. Alo samo 3 ili 4 mape. Pa ako nemas dlc uvijek odes na iwnet i on ti nade lobby gdje nema dlc mapa...post ti je bezveze. Activision ima para da nikad vise ne ude u ovu industriju...

Imaju oni pare, istina nece DLC kostati 10-15 Eura nego vjerovatno 5-10 sto je opet puno. Samo problem je sto ce u tih 20 DLCova previse "isjeckati" pool igraca. Netko ce imati sve, neko niti jedan, netko samo 1-10 etc etc tako da ce kvaliteta matchmakinga postati "upitna" zbog manjeg broja potencijalnih hostova bla bla bla. Ili kupio si DLC 18 a tvoj prijatelj ima 17 kad ste zajedno u grupi jedan drugom disable oba DLC-a i prisilejni ste igrati stare mape, bolje da su ostavili 2-3 DLC-a s 5-6 mapa po 15 Eura nego ovako. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Slažem ,se ovo što sad planiraju napravit s DLC-ovima je cista svinjarija .  Kao prvo trenutno u mw3 imamo 3-4 solidne mape , ostalo je smece u usporedbi s mw, mw2 , BO .

Očita je ideja da poprave stvari kroz DLC-ove , ali frustrirrajucca je činjenica na koji nacin to pokušavaju napraviti , ako je istina ovakav  DLC sa dvije mape i hebenim dodatnim sadržajem =14$ , što bi znacilo za njihovu hebenu "sezonu" DLC-ova , kako to oni sami nazivaju , bit ce potrebno izdvojiti126$ , što je usput budi receno pljačka .

Usprkos frustraciji što cu morati cekati možda i 2 mjeseca dulje od Xbox korisnika na novi DLC , nadam se da ce upakirat 2 DLC-a u 1 i na taj nacin ipak stavit stvari u realne okvire .

Predpostavljam da bi ovo trebao i biti slucaj , da ElitE-a dobi prvo dlc-ove , a onda PC Stok-a u nekakvim paketima .

Hardned edition (all DLC included ) = 100 $ -60$ =ALL DLC 40 $ , nedostupno za PC , stavio sam radi orjentacije za cijenu DLC-ova

Moguce cijene :

1.Svi sadrzaji upakirani u 3 DLC-a =14$ x3 = 42$ - jako jako teško vjerovatno , al nadam se moguce

2.Po 2 mjesecna sadrzaja upakirana u DLC , predpostavljam prvih osam po 2 u paketu +završni (finalni) posebno  = 5DLC-ova =5x14$ = 70$ - dao bi se kladit u ovu varijantu .

OMG , pa di ste vi procitali da ce bit 18 DLC-ova  , gore sam citirao svoj prijašnji post i to je najvjerovatniji nacin distribucije DLC-ova na PC platformi .

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 13:33 (Bubabug).
16 godina

Evo kupio sam MW3, dodajte me... lovro270.

Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poštovani forumaši, kupio bih sebi mw3 ponajvise zbog mp-a govorim o pc verziji. Prošli black ops me je razocarao zbog prevelikih bagova, no ovaj mi se cini bez greske pa isplatili se uzet ga za pc ili su serveri praznjikavi kao kod predhodnog coda?. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oseka kaže...

Poštovani forumaši, kupio bih sebi mw3 ponajvise zbog mp-a govorim o pc verziji. Prošli black ops me je razocarao zbog prevelikih bagova, no ovaj mi se cini bez greske pa isplatili se uzet ga za pc ili su serveri praznjikavi kao kod predhodnog coda?. Hvala.

U mw3 imas dvije mreže.

Jedna je Iwnet gdje imas samo official modove, normalan tdm bez promoda itd.

Druga su dedi serveri, oko 33% je uvijek puno. 18 igrača je maksimum tako da se uvijek nađe server.

Kupi rusku verziju, na eplati je 18€ ja mislim, isplati se a nema razlike izmedu ove dvije.

Oni ti je i aktiviraju bez problema.

14 godina
neaktivan

kad igram u act II prvu misiju uvijek me na istom mjestu vrati na meni i pise nekakav overflow...kako da to popravim?

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pranklin kaže...

kad igram u act II prvu misiju uvijek me na istom mjestu vrati na meni i pise nekakav overflow...kako da to popravim?

jel to ona misija kada preko londonske palace idu one rakete?

Give me some chiken!!!
13 godina
protjeran
pranklin kaže...

moras uci u onu kucu kroz prozor to je neki bug

16 godina

E da, moram pohvalit g2play, kljuc je dosao u roku od 1 minute i jako je jeftino (128kn).

Jel koristite FOV Changer? Jer mi je grozno igrat sa FOV 65.

I ne kuzim zasto su skoro svi serveri FFA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja koristim fov changer jer imam mali monitor pa mi je fakat banana još gledat na 65 fova.

FFA pitanje se valjda odnosi na dedicated servere, a jedino logično bi mi bilo zato kaj kad je malo ljudi / nebalans teamova ,uništava server onda.

0 0 hvala 0
16 godina
Doovx kaže...

Ja koristim fov changer jer imam mali monitor pa mi je fakat banana još gledat na 65 fova.

FFA pitanje se valjda odnosi na dedicated servere, a jedino logično bi mi bilo zato kaj kad je malo ljudi / nebalans teamova ,uništava server onda.

I ja imam relativno mali monitor (20") i pogotovo mi smeta šta nije widescreen.

Inače, quickscopanje je bolje čak nego u MW2.

I čini mi se da sva oružja imaju puuuno više recoila.

14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Doovx kaže...

I ja imam relativno mali monitor (20") i pogotovo mi smeta šta nije widescreen.

Inače, quickscopanje je bolje čak nego u MW2.

I čini mi se da sva oružja imaju puuuno više recoila.

yep dosta recoila imaju.zato imas onaj kick.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice