Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
jurica46 kaže...

evo proso sam sp, ali pise mi da je samo 51%, kaj moram proc special ops da bude 100% ?

ne special ops je posebno postotak neg moras skupit sve intele i proc na jos nekim tezinama kolko ja znam za 100 posto...

nemojte mi o bf ovdje obje su igre u redu i obje imaju sve prednosti i nedostatke sad stfu!

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
15 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
jurica46 kaže...

evo proso sam sp, ali pise mi da je samo 51%, kaj moram proc special ops da bude 100% ?

ne special ops je posebno postotak neg moras skupit sve intele i proc na jos nekim tezinama kolko ja znam za 100 posto...

nemojte mi o bf ovdje obje su igre u redu i obje imaju sve prednosti i nedostatke sad stfu!

Točno to. Konačno pametan post. Imam obje igre i obje imaju svoje prednosti i mane. Kad se iživciram u BF-u, MW3 je savršen za staviti mozak na pašu i zabaviti se, s druge strane kad se zaželim malo taktičke i timske igre odem na BF3.

I used to say MW3 is better than BF3 then I took arrow to the knee.
17 godina

jer ima ko ovaj ludi router thomson tg 782 i da je na njemu otvorio te portove pa da vise ne pise nat typ strict,gledam te tutoriale ali nista mi ne pomaze,hvala.

Heroes get remembered, but legends never dies.
16 godina

a kako da riješim mikrotrzanje u single player-u.

ono kada ideš strafe left-right pa cijela slika kao da trza, ne jako ali  smeta.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:29 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

jer ima ko ovaj ludi router thomson tg 782 i da je na njemu otvorio te portove pa da vise ne pise nat typ strict,gledam te tutoriale ali nista mi ne pomaze,hvala.

imam ja ja sam ga otvorio za mw 3 po ovom tutorijalu samo samo umjesto portova 28960 upisao 3074 (mora bit na udp oba 2 ) i upises staicnu ip adresu koju ces nac u command promptu  utipkas cmd poslije tamo utipkas ipconfig/all i ispisat ce ti adrese ti trebas samo onu adresu koja ti pise pod ipv4 i to upises pod staticnu ip adresu i to je to ja sam morao prije toga resetirat router da se izbrisu prijasnji portovi koji su bili upisani preporucam isto i tebi meni je otprve upalilo i za mw2 (alteriwnet) i za mw3 sad

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:56 (geek_boy1).
17 godina
jurica46 kaže...

Kad sam prošao na veteran i skupio sve intele piše mi 100.3% (gdje su našli ovaj 0.3 fkt neam pojma xD). Na multiplayeru sam mislim na nekih 150% valjda zbog prestigea (samo čekam da dođem do 1000% {#})

He who is brave is free.
17 godina
geek_boy1 kaže...
ljubo2mad kaže...

imam ja ja sam ga otvorio za mw 3 po ovom tutorijalu samo samo umjesto portova 28960 upisao 3074 (mora bit na udp oba 2 ) i upises staicnu ip adresu koju ces nac u command promptu  utipkas cmd poslije tamo utipkas ipconfig/all i ispisat ce ti adrese ti trebas samo onu adresu koja ti pise pod ipv4 i to upises pod staticnu ip adresu i to je to ja sam morao prije toga resetirat router da se izbrisu prijasnji portovi koji su bili upisani preporucam isto i tebi meni je otprve upalilo i za mw2 (alteriwnet) i za mw3 sad

eto uspio sam prebacit na moderate taj nat typ,jer to dovoljno da se hosta co-op ?

Heroes get remembered, but legends never dies.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:34 (ljubo2mad).
14 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Točno to. Konačno pametan post. Imam obje igre i obje imaju svoje prednosti i mane. Kad se iživciram u BF-u, MW3 je savršen za staviti mozak na pašu i zabaviti se, s druge strane kad se zaželim malo taktičke i timske igre odem na BF3.

baš to MW3 je za opuštanje , a u BF3 treba malo razmišljat i igrat timski .

16 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...
geek_boy1 kaže...
ljubo2mad kaže...

eto uspio sam prebacit na moderate taj nat typ,jer to dovoljno da se hosta co-op ?

probaj hostat meni kaze posto sam otvorio portove samo za multiplayer da mi nat nije otvoren ali uvijek uspijevam hostat co op ili survival

14 godina
neaktivan

Kakav je ovo magicni update od 7GB ? :/

13 godina
protjeran
mlinka93 kaže...
Hojs kaže...

baš to MW3 je za opuštanje , a u BF3 treba malo razmišljat i igrat timski .

ne bi bas to rekao igrao sam onaj metro il sta je vec i prvi dio tamo vani, sam bio prvi jer sam propuzao od naseg spawna do protivnickog kroz ono grmlje koje ide po cijeloj mapi....

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
13 godina
neaktivan

Pao steam, opet???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Kakav je ovo magicni update od 7GB ? :/

Nije update, Steam ti je vjerojatno izbriso mp ili sp pa skida opet, meni se to dogodilo već.

luksy
17 godina
Šugavi steam.....jao onom u Activisionu koji je odlučio da igra ide preko Steama odnosno IWnet+ Steama.

Da bar izdavači nisu ovisni o Steamu...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Što se događa sa Steamom ? 

Kad zelim uci u igru pise da nemoze syncati fajlove sa Coludom.Jeli i vama tako ? 

0 0 hvala 0
17 godina
Phnemonen kaže...

Što se događa sa Steamom ? 

Kad zelim uci u igru pise da nemoze syncati fajlove sa Coludom.Jeli i vama tako ? 

Imaš u Steam P&O temi.

Također i post iznad tvog i još par postova gore.

Imaju maintence na serverima, ali ja mislim da dijele nagrade.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

meni isto steam ne radi, jedino je napravio update mislim da 7gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bas sam se nabrijo na 4 prestige, posto sam 80lvl 3p, i ono *urac! kolko obicno traje to?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

valda dok ne podjele nagrade preopterecen je steam sad poslije nove godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Za kaj sam dao lovu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

a kako da riješim mikrotrzanje u single player-u.

ono kada ideš strafe left-right pa cijela slika kao da trza, ne jako ali  smeta.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steam proradil
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...
steam proradil

Što ja tu još radim{#}

14 godina
neaktivan

Zna neko kako napraviti dedicated server? {#}

Jedan frend mi je rekao da se placa,pa jel to istina?

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Zna neko kako napraviti dedicated server? {#}

Jedan frend mi je rekao da se placa,pa jel to istina?

Placa se zakupljivanje dedi servera..

15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje u vezi tih dedi servera. Po mom iskustvu, 90% njih zjape praznima, a tam mi piše da 50{#} igrača igra na dedijima. Jel to mozda do mene i packet lossa ili .............

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problem zanči prije je bilo podešeno da seaspajam u eurpi, a sad u americi (ona mala karta svijeta šta je prije logiranja u server je bila na europi, a sada na americi).

Pa ako mi neko m neko može pomoći kako da vratim u europu pliz! Jer mi je ping vliki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dedi serveri su prazni zato jer ne dobivaš score

15 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

dedi serveri su prazni zato jer ne dobivaš score

Kakav score.........

BTW ovo u vezi karte, pa nema ti tu Amerika itd.... zar nije cijeli svijet prikazan.....

14 godina
neaktivan

Kakav score.........

Ne dobivaš score, znači ne dobivaš bodove za rank up, nemožeš prelaziti levele, prestige, nemožeš osvajati novo oružje niti išta. Na dedijima možeš samo igrat tek tako iz gušta, kasnije će oni postati popularniji kada više igraća bude imalo sve otključano pa im neće ni trebati score, a na dedijima manje laga i bolji je ping.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice