Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3

Ko hoce da sibamo zajedno nek me doda na steamu. Username: oxanodrolone

15 godina

Evo moj username na steamu: Vajkrem_nul3

Ali nece mi instalirat igricu, kaze da su mu serveri pre zauzeti.

Restarto steam i pocelo je :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 20:15 (nul-3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Je, ovo Vajkrem_nul3 nebi trebalo biti prekriženo :D

Dodaj te me, onaj stari ne koristim više, na onom mi je Black Ops koji vise neplaniram igrati :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sad otkljucao sa secondary gun machine pistol ( onaj mali uzi), otkljucao red dot, a ovi krugovi, ciljnici  kak već, svi otključani!!!!!!!!!!!!!! Kak je to moguće kad sam tek sad otkljucao red dot?????????

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:45 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

2h ingame i vec sam 21 level :D

UMP45 mi je na 14lvl. :D

Prizvao vec 4 stealth bombera...igra je epic (=

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lol vec? ja sam u dva sata bio 40 :P
Tek si počeo, igraj sa onim PP90M10 kad otključaš, tako nešto, OP je totalno =)
15 godina

:D 22. sada, al mi je dosta bio upaljen i ingame, dva tri matcha, prijatelji bili, pa smo malo pes malo ovo, nismo gasili nego samo mjenjkali windowe :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

došao sam do 22, nešto posto i igram misiju i uvjek u isto vrijeme mi se pojavi ovo reliable command buffer overflow i imam samo da stisnem izlaz i naravno izađe mi iz misije tj. igre i pojavi mi se meni i to je to nekužim zašto?

jel imao tko isti takav problem...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deus-ex resolution kaže...

došao sam do 22, nešto posto i igram misiju i uvjek u isto vrijeme mi se pojavi ovo reliable command buffer overflow i imam samo da stisnem izlaz i naravno izađe mi iz misije tj. igre i pojavi mi se meni i to je to nekužim zašto?

jel imao tko isti takav problem...??

To možda ona misija gdje kreneš krivim putem pa ti se kreša...to tamo gdje ideš za onim tenkom xD

Tako je bilo sa jogurt verzijom, neznam kako je sa originalom, još nisam igrao...

Ako je to tu, onda skrenu desno kroz prozor i sve će biti uredu :P

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | BFBC2: Berologic
14 godina
neaktivan

a da...ok.....probat ču pa ču se javit....xdd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dosao sam sa SCAR-L-om na 30. lvl(23000/89000) i onda otkrio koliko je ACR 6.8. bolji. Sad sam s njim tek na 20.lvlu...ah nista jos od zlatnih oruzja.

Nego, recite mi kakav vam je onaj FAD? Izgleda ko teska izdr....na, ali je zadnji AR za otkljucat pa valjda vrijedi nesto. Jel najbolji AR?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

6h igre i 44 level sam. 1100 killova i oko 500 deathsa, nije lose za pocetak. Inace sa UMP45 sam lvl 30, jos 10k do 31, dakle jos koji match i zlato je tu. {#}

15 godina
neaktivan

Jel normalno kad se s sec. wepp-om otključa red dot da su svi oni sighti( krugovi, križići itd.) sami otključaju?????????????????????????????????'

Inače igra je odlična, pogotovo spec-ops misije, TOXIC PARADISE{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Bera kaže...

Jel normalno kad se s sec. wepp-om otključa red dot da su svi oni sighti( krugovi, križići itd.) sami otključaju?????????????????????????????????'

Inače igra je odlična, pogotovo spec-ops misije, TOXIC PARADISE{#}

dobro daj to si pito vec cetri puta ocito ti niko il ne zeli odg ili ne zna...

btw gold nije nis posebno pogotovo ak si ugasio sve one gluposti specular map i to jer onda gold izgleda ko da se neko posro na oruzje....ja sam si sve to iskljucio jer sam naviknut i tak mi je lakse igrat bez toga iako imam strojcinu od PC-a i to leti na max out(Moj PC pogledajte ako ocete)

EDIT: onaj FAD je tocno sto je neko gore napiso: cisto sranje jer uopce ne valjaa... ja sam si fino uzeo ak47 stavio na njega kick kao profficiency i deri, nema vise toliki recoil a brzo puca i ima dobar damage, di ces bolje :D

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 10:02 (MalenoSelo).
15 godina
neaktivan
Meni gold izgleda baš normalno, ko gold =)
14 godina
neaktivan

Neznam jel netko od vas prati Youtube i Machinima direktora "Wickedshrapnel"-a...uglavnom radi emisije na youtubu di zadaje razne chelenge s raznim oružjem u MW3...samo kaj je fora u tome da bira najlošija oružja i traži najbolje scorove...trenutni chelenge je ovaj:

"Post your best FFA score below. Deadline is Sunday 6PM CST 1-1-2012. The rules are only SINGLE desert eagle with NO attachements. NO lethal killstreaks. You can use any perks you want. There are no proficiencies available for secondaries so that doesn't matter.ONLY run and gun gameplay. If you are in the   same area for more than 30 seconds I will consider that defending the area. In the case of a TIE score I will   pick the gameplay where the player was on the MOVE the most. Keep moving! I know defending an area of the map isn't camping but non-stop run and gun is more challenging and more entertaining to watch."

Ja sam baš nedavno po treči puta prestižo pa sam oko 25+/- Lvl.-a i nemam još Desert Eagle, ali ako netko želi nek proba ovaj chellenge, pa da vidimo kak kome ide...kolko sam videl par ljudi je pisalo na njegov chellenge i scorovi su bili tipa 30-19, 30- 8, a najbolji je bio 30-5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otkrio sam razlog freezanja igre, image quallity{#}. Prebacio sam si s "Native" na "High" pa sad ide igra glatko i dobro. Sam u čemu je razlika u tom image quallity-u, blur..?????

BTW ima li to posljedica na oci, jer nakon igre na high malo si mi žmirkale....... sad jel to u vezi te kvalitete, ili se oko samo treba naviknuti???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja ga pratim, pokušavam to ali uvijek napravim tri killa i to je to, ne mogu se kasnije više spawnat, Desert Eagle je katastrofalan.
15 godina

Di se vidi K/D ratio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Meni gold izgleda baš normalno, ko gold =)

Izgleda svima. Samo sto ce svaki iskusniji igrac pogasiti one shiny efekte kako radi povecanja fpsa tako i radi bolje vidljivosti. Ona izgleda jednostavno " zuto ". 

Btw. K/D ratio stoji u barracks. 

15 godina
neaktivan
Neće iskusniji igrač nego igrač sa slabijom konfiguracijom.
15 godina
neaktivan

Imam pitanje?

Jel se može dobit ban tweak-anjem config-mp ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Imam pitanje?

A zašto bi to radio???

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Neće iskusniji igrač nego igrač sa slabijom konfiguracijom.

I moj je PC solidan za ovu igru i normalno sa high detaljima vrtim ali sam iskljucio sve efekte. Isto kao i masa koje znam sa i5 procesorima, jednostavno detalji samo smanjuju vidljivost.. 

Btw. ne moze se dobiti ban zbog tweakanja, cak su i sami developeri napisali tweak guide..

15 godina
Bera kaže...

Otkrio sam razlog freezanja igre, image quallity{#}. Prebacio sam si s "Native" na "High" pa sad ide igra glatko i dobro. Sam u čemu je razlika u tom image quallity-u, blur..?????

BTW ima li to posljedica na oci, jer nakon igre na high malo si mi žmirkale....... sad jel to u vezi te kvalitete, ili se oko samo treba naviknuti???

da to ti je ostrina slike.... mene podsjeca na nekakvu vrstu anti aliasinga

Sretan Božić i godina nova!
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Bera kaže...

Imam pitanje?

A zašto bi to radio???

Zašto ne bi??? Zar je zabranjeno kupcu da prilagođava igru po svom ukusu?

ON: Bojao sam se jer je u BO bilo hack commandy, ali vidio sam i članak u PC Gameru tak da se vise ne brinem.

15 godina

K/D:1.056

Za početak je po meni dosta, s tim da uvijek budem prvi na mapi...skupljam dogtagove, imam puno assista i prizovem 2 blackbirda i airdrop i SB u matchu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Za početak je po meni dosta, s tim da uvijek budem prvi na mapi...skupljam dogtagove, imam puno assista i prizovem 2 blackbirda i airdrop i SB u matchu :D

puno bodova dobivas na dropzone igraj si to :)

Dinamo je nesto najbolje sta se moglo dogodit hrvatskom nogometu(/sarcasm)
14 godina
MalenoSelo kaže...
nul-3 kaže...

puno bodova dobivas na dropzone igraj si to :)

cuj to, sad bodovi bitniji od killova u CoDu? :D

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan

Napokon riješio problem{#}. Twekkao sam u config_mp( onaj seta r draw water "0" i isključio ragdol i vysnc), snizio malkice rezu i instalirao gamebooster i igra leti na high detaljima i Native slikom{#}.

EDIT- Čak mi više ne zastajkuje i frezza na onoj mapi village {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 19:07 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice