Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina

Pa el nije ovih dana trebo izaci neki veliki update?

SuperAdmin BurekCraft V.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Izašo je mali update. Akimbo oslabio, maknuti neki glitchevi i dodan Drop Zone kao public.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
odjavljen

Evo, upravo odigrao SP. Ocjena 7/10 kao igra za sebe, 9/10 kao dio serijala.

U osnovi, ova igra bi se mogla prodavati kao DLC. Kampanju sam završio za 4 i pol sata. Nove lokacije i nova oružja. Drugih novosti nema. Grafika je identična MWu 2, način igre također, čak i installer kaže da je to MW2 :D. Igra ne vrijedi 400kn. 100kn možda. To bi bila realna cijena kampanje dok MP nema smisla igrati jer je identičan MWu 2 tj. MW1. Nema ničeg novog i revolucionarnog što je u neku ruku i dobro - MW je završio kako je i počeo, bez puno diranja u skoro dobitnu formulu. Puno akcije, filmska priča i zanimljiv ali i očekivan kraj serijala. Nadam se da nastavaka (ili prequela) neće biti. Nek se love future warfarea ili tako nečeg.

Objektivno gledano, community bi sa odgovarajućim alatima ovo mogao napraviti iz prvog MWa. Ovaj nastavak se trebao prodavati kao mission pack (koji su nekad davno bili besplatni) a ne kao punokrvna igra. Jednostavno nema dovoljno novosti da bi to bio pravi nastavak.

SP je definitivno vrijedilo odigrati. Neki film sa pričom iz MW serijala bi rado pogledao u Cinestaru. Cliffhanger trenutaka ne nedostaje, akcije također. Ako se ikad pojavi kao film, idem ga gledati 100%.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

U osnovi, ova igra bi se mogla prodavati kao DLC. Kampanju sam završio za 4 i pol sata. Nove lokacije i nova oružja. Drugih novosti nema. Grafika je identična MWu 2, način igre također, čak i installer kaže da je to MW2 :D. Igra ne vrijedi 400kn. 100kn možda. To bi bila realna cijena kampanje dok MP nema smisla igrati jer je identičan MWu 2 tj. MW1. Nema ničeg novog i revolucionarnog što je u neku ruku i dobro - MW je završio kako je i počeo, bez puno diranja u skoro dobitnu formulu. Puno akcije, filmska priča i zanimljiv ali i očekivan kraj serijala. Nadam se da nastavaka (ili prequela) neće biti. Nek se love future warfarea ili tako nečeg.

Objektivno gledano, community bi sa odgovarajućim alatima ovo mogao napraviti iz prvog MWa. Ovaj nastavak se trebao prodavati kao mission pack (koji su nekad davno bili besplatni) a ne kao punokrvna igra. Jednostavno nema dovoljno novosti da bi to bio pravi nastavak.

SP je definitivno vrijedilo odigrati. Neki film sa pričom iz MW serijala bi rado pogledao u Cinestaru. Cliffhanger trenutaka ne nedostaje, akcije također. Ako se ikad pojavi kao film, idem ga gledati 100%.

Zaradili su milijardu dolara u samo 16 dana i mislim da će sada unaprijediti cod. Bilo je vrijeme da sprave novi engine, a s milijardu dolara koje su zaradili od MW3, to nije problem. Mislim da već kruže glasine da se sele na daleku budučnost, što mi se nesviđa =(

Neka se oni drže WWIII i rata u iraqu....ja igru nabavim za 120kn :D a ne za 400

17 godina
Homefront je sada istinit...umro Kim Jong Il...to ce bit dovoljno za neku glupost u CODu
15 godina
Mitch kaže...
Homefront je sada istinit...umro Kim Jong Il...to ce bit dovoljno za neku glupost u CODu

Lopove, ja vec napiso "Homefront je istinit..." u bircu :D

Nitko ni TU nebi nabacio, a ja tebi jesam :P

14 godina
neaktivan
Bera kaže...

{#}, svi ti problemi su također prisutni u mw3..

Sta je sa dedicated serverima ? Nije valjda da nema igraca ? 

MW3 me jedino privlaci zbog dedicated servera, iwnet je po meni konzolasko njesra.

17 godina
nul-3 kaže...
Mitch kaže...

Lopove, ja vec napiso "Homefront je istinit..." u bircu :D

Nitko ni TU nebi nabacio, a ja tebi jesam :P

ja isto napiso to al mi je neko zbriso post..jos prekjucer...

14 godina
neaktivan

otvorim igricu i pise mi da moram imati najnoviji directx wtf?? pa imam dx11

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pcnoob123 kaže...

otvorim igricu i pise mi da moram imati najnoviji directx wtf?? pa imam dx11

s igrom ti se instalira dx11.. ili ti mozda grafa ne podrzava dx11 :)

Now you see me, now you don't :D
14 godina
neaktivan

grafa je gtx 560 podrzava dx 11 pise mi ovako : "The lastest version of DirectX(R) is required to play call of duty modern warfare 3"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa updateaj ga...ja mislim da kad instaliraš igru da ti sam ponudi...al ajde.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad pokusam inst novi dx prekine instalaciju i pise da je neki error da pogledam Directxerror log neki u windows folderu...joj uzaas

13 godina
neaktivan
Pcnoob123 kaže...

kad pokusam inst novi dx prekine instalaciju i pise da je neki error da pogledam Directxerror log neki u windows folderu...joj uzaas

to je na pirat verziji? isti je bio problem kad sam frendu instaliro, skini s neta dx11

http://www.njuskalo.hr/korisnik/Jurica_zg
14 godina
neaktivan

Potrazi u folderu od igre novi dx, zajedno sa microsoftovim c++ 2008 il koji vec treba za igru :)

14 godina
neaktivan

imam original igru :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Večeras završio igru i mogu reći da su me iznenadili:

Odjavna špica sa creditsima traje duže nego sama igra {#}

Old Insomniac
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

I nema bonus misije -.- Samo zbog toga sam je i pustio da teče xD

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

ouu nigga pls ak si igro ac revelations onda znas kaj je duga odjavna spica haha

potpis
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Zaradili su milijardu dolara u samo 16 dana i mislim da će sada unaprijediti cod. Bilo je vrijeme da sprave novi engine, a s milijardu dolara koje su zaradili od MW3, to nije problem. Mislim da već kruže glasine da se sele na daleku budučnost, što mi se nesviđa =(

Neka se oni drže WWIII i rata u iraqu....ja igru nabavim za 120kn :D a ne za 400

Ja bih naprotiv bas volio da izbace neki "Future weapons" nastavak, jednostavno obozavam moderno oruzje i high tech ratovanje. : )

14 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Ja bih naprotiv bas volio da izbace neki "Future weapons" nastavak, jednostavno obozavam moderno oruzje i high tech ratovanje. : )

ne definitivno ne ima vec dosta dobrih takvih future igara...nek se oni drze modernog ratovanja, cak je i ww2 bolji plan od future

potpis
16 godina
neaktivan

Nije to za COD, vjerojatno očekuješ i bum, tras, ananas super efekte, laseri, mega eksplozije i slično, a to je nešto što CODov grafički pokretač nikako nebi mogao dati.

A i glede mehanike same igre i priče, jako bi se teško izvelo, i mislim da nikako nebi moglo ispasti dobro.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nije to za COD, vjerojatno očekuješ i bum, tras, ananas super efekte, laseri, mega eksplozije i slično, a to je nešto što CODov grafički pokretač nikako nebi mogao dati.

A i glede mehanike same igre i priče, jako bi se teško izvelo, i mislim da nikako nebi moglo ispasti dobro.

Čuj, tak smo i prije govorili  kad smo igrali COD 2.

14 godina
neaktivan

Ali nije to to, ove ostale futuristicke muckalice nemaju tu CoD igrivost. Ne kazem da trebaju nabaciti mega super ultra efekte i sl., mozda malo da unaprijede engine ali da je to i dalje u dx9 :D Takvo nesto bi mi bilo sjajno, pa kud puklo da puklo. : )

14 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Ali nije to to, ove ostale futuristicke muckalice nemaju tu CoD igrivost. Ne kazem da trebaju nabaciti mega super ultra efekte i sl., mozda malo da unaprijede engine ali da je to i dalje u dx9 :D Takvo nesto bi mi bilo sjajno, pa kud puklo da puklo. : )

bilo bi predobro da uvedu vozila al ne tenkove i avione i helice neg sam tamo one hummere i mozda atv koji al da to i dalje bude cod cod...a ne wnb battlefield jer u battlefieldu mi se ne svidjaju ni kretnje ni nist a da i ne pricam o prevelikim mapama -.- jedino je dobro kad je nest na planini i ovo u nizini to bi bilo savrseno za trollanje haha

potpis
16 godina
neaktivan
TrollMeMore kaže...

bilo bi predobro da uvedu vozila al ne tenkove i avione i helice neg sam tamo one hummere i mozda atv koji al da to i dalje bude cod cod...a ne wnb battlefield jer u battlefieldu mi se ne svidjaju ni kretnje ni nist a da i ne pricam o prevelikim mapama -.- jedino je dobro kad je nest na planini i ovo u nizini to bi bilo savrseno za trollanje haha

Meni nikak ta stvar nije jasna... Pazi... ti otvorene igre poput Arme il BF-a uvijek možeš zatvoriti na veličinu CoD mape... dok sa CoD mapom obratno ne možeš. Pa nisu sve mape u BFu oversized, ima ih svakakvih dimenzija. Mene su komentari u ovoj temi zaprepastili uglavnom, ne zato kaj sam fan ičega (a inače jesam Arma fan šta jest jest), nego zato kaj vam je ok da vam se naplaćuje jedan te isti proizvod nanovo, i još ste sretni kaj nema niš novog i kaj je prastara formula i dalje tu... mislim ok, svaka čast na tome ali to bi trebao biti free sadržaj, a ne igra od 160, 300 ili čak 400 i više kn... Whatever koja vam god nabavna cijena bila, prevelika je IMO za to kaj se dobije.

A onda, pročitao sam i ovaj neki komentar ranije u stilu, igra je super, radi odlično (za razliku od BF-a kao jel... :P), a onda sam sebe opovrgne pa veli "al još uvijek se eto čeka neki bolji patch". {#} Pa ček malo, ak ti je ok zaš čekaš "bolji" patch?! No dobro, sad se raspisah... uglavnom, htio sam reći da mi je krajnje neobično da uz sve nedostatke koje ste i sami naveli, vama je i dalje ok platiti i podržati ih da vam za koji mjesec serviraju još jedan addon po cijeni pune igre.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 13:11 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Meni nikak ta stvar nije jasna... Pazi... ti otvorene igre poput Arme il BF-a uvijek možeš zatvoriti na veličinu CoD mape... dok sa CoD mapom obratno ne možeš. Pa nisu sve mape u BFu oversized, ima ih svakakvih dimenzija. Mene su komentari u ovoj temi zaprepastili uglavnom, ne zato kaj sam fan ičega (a inače jesam Arma fan šta jest jest), nego zato kaj vam je ok da vam se naplaćuje jedan te isti proizvod nanovo, i još ste sretni kaj nema niš novog i kaj je prastara formula i dalje tu... mislim ok, svaka čast na tome ali to bi trebao biti free sadržaj, a ne igra od 160, 300 ili čak 400 i više kn... Whatever koja vam god nabavna cijena bila, prevelika je IMO za to kaj se dobije.

A onda, pročitao sam i ovaj neki komentar ranije u stilu, igra je super, radi odlično (za razliku od BF-a kao jel... :P), a onda sam sebe opovrgne pa veli "al još uvijek se eto čeka neki bolji patch". {#} Pa ček malo, ak ti je ok zaš čekaš "bolji" patch?! No dobro, sad se raspisah... uglavnom, htio sam reći da mi je krajnje neobično da uz sve nedostatke koje ste i sami naveli, vama je i dalje ok platiti i podržati ih da vam za koji mjesec serviraju još jedan addon po cijeni pune igre.

gle...meni se ne svidja u bf sama igrivost...igra u smislu destrukcije i grafike i sve je super(hvala bogu pa imam odlican komp sve moze na ultra) nego se meni vise dopada i zabavnije mi je igrat cod nego battlefield a sad za ostale neznam...isto tako me zivcira kod bf ono kao da si izaso iz dijela mape gdje se sad boris...ak naprave vec tolke mape zas ih onda skracuju ovisno o modovima nema mi smisla to uopce...gle kome se svidja bf super igra je ok iako cujem da ima bugova i tih gluposti, ja radije igram cod jer mi je nekak bolje igrat cod iako sam probo i bc i bc2 i bf3 a cod ofc :)

potpis
16 godina
neaktivan

Ima li BUG forum kakav svoj MW3 server? Ako nema, imate li preporučiti bilo kakav ExYu server?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
trazi Diabolic
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
trazi Diabolic

Može malo opširnije :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice